• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
امیدوارم محقق بشه ولی مسی حالا حالا ها مونده به شرایط رویایی برسه

فکر میکنم بازیهای بارسا و بازی های مسی رو نگاه نمیکنید!! اگر ریال تو هر بازی 100 گل هم بزنه در حال حاضر 12 امتیاز عقبه و این 12 امتیاز 14 فروردین به 15 امتیاز افزایش پیدا میکنه انشالله .

طرفداران ریال باید امیدوار باشن و ارزو کنند امسال چهارم نشه :D:D:D:D 4 گل زده خیلی جوگیر شدن ریال:general502:یا ! مسی این فصل عالی بوده و کاشته هایی که میزنه خیلی خوشگله از اونطرف دیروز بار دیگر ثابت کرد به روال قبلیش برگشته .;)

و یک تبریک دیگر بابت 100 گله شدن MSN :general711:

photo_2016-03-07_16-15-47.jpg

aren8

Registered User
لایک‌ها
63
فکر میکنم بازیهای بارسا و بازی های مسی رو نگاه نمیکنید!! اگر ریال تو هر بازی 100 گل هم بزنه در حال حاضر 12 امتیاز عقبه و این 12 امتیاز 14 فروردین به 15 امتیاز افزایش پیدا میکنه انشالله .

طرفداران ریال باید امیدوار باشن و ارزو کنند امسال چهارم نشه :D:D:D:D 4 گل زده خیلی جوگیر شدن ریال:general502:یا ! مسی این فصل عالی بوده و کاشته هایی که میزنه خیلی خوشگله از اونطرف دیروز بار دیگر ثابت کرد به روال قبلیش برگشته .;)

و یک تبریک دیگر بابت 100 گله شدن MSN :general711:

مشاهده پیوست 914409
به نظر من هنوز موند به شرایط رویائیش برسه , اون مسی کجا این مسی کجا

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
به نظر من هنوز موند به شرایط رویائیش برسه , اون مسی کجا این مسی کجا
به امید هتریک مسی 14 فروردین ;););) گل دوم مسی دیروز جزو عالیترین گل ها بود این فصل ضربات کاشته ی مسی رو فکر کنم نگاه نکردید و پاس فوق العادش توی گل اول به سوارز

aren8

Registered User
لایک‌ها
63
به امید هتریک مسی 14 فروردین ;););) گل دوم مسی دیروز جزو عالیترین گل ها بود این فصل ضربات کاشته ی مسی رو فکر کنم نگاه نکردید و پاس فوق العادش توی گل اول به سوارز
چرا عزیز دیدم ولی باز هنوز به دلم نمیشینه
مسی باید بترکونه

aren8

Registered User
لایک‌ها
63
منتها با این تغییر و تحولهای فیفا باید دید اوضا به چه سمتی پیش میره :general112:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
منتها با این تغییر و تحولهای فیفا باید دید اوضا به چه سمتی پیش میره :general112:
شما به 70 نوشته ای که باعث Registered User شدن هست رسیدی ، بسه دیگه اسپم نده .

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
مقایسه MSN در این فصل و غصل قبل با همین فرمون رکورد فصل قبل رو راحت میزنن

comparativa-del-rendimiento-goleador-msn-una-temporada-otra-1457342439782%D9%82.jpg

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
سوارز چه پیشرفتی کرده :cool:
بنده خدا تقریبا کل نیم فصل اول پارسال رو اسیر بود.بعدش هم که برگشت خورد به انتهای نیم فصل تلخ و اون باخت بیخودی و ....اگر با آمار نیم فصل دوم پارسالش بسنجیم شاید خیلی متفاوت نباشه با امسالش
خوبی داشتن ام اس ان با هم اینه که هر کدومشون به تنهایی برای بردن هر تیمی کافی هستند.این طوری وقتی یکیشون نباشه با یکی روی فرم نباشه اون یکی ها کار رو در میارن

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بنده خدا تقریبا کل نیم فصل اول پارسال رو اسیر بود.بعدش هم که برگشت خورد به انتهای نیم فصل تلخ و اون باخت بیخودی و ....اگر با آمار نیم فصل دوم پارسالش بسنجیم شاید خیلی متفاوت نباشه با امسالش
خوبی داشتن ام اس ان با هم اینه که هر کدومشون به تنهایی برای بردن هر تیمی کافی هستند.این طوری وقتی یکیشون نباشه با یکی روی فرم نباشه اون یکی ها کار رو در میارن
امیدوارم سال بعد تو بارسا بمونه
سوارز هم انگار دلش واسه لیوورپول تنگ شده با اومدن کلوپ اونم هوایی شده :(
از وقتی پپ رفته سیتی خیلی می ترسم ستاره های تیممون جدا شن
........................
قضیه اسپانسر چی شد ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بنظر میرسه تابستون پر ترددی داشته باشیم
بارترا، داگلاس، فرمالن، مونیر، ساندرو، آدریانو و احتمالا براوو خواهند رفت
کلی گزینه هم برای خرید مطرح شده... ریاض محرز، محمد صلاح، کریستنسن، آیمریک لاپورته، داوید آلابا، دنیس سوارز، مارکینیوش، جان استونز،عثمان دمبله
از بین گزینه های بالا مارکینیوش و آلابا برای خط دفاع موارد کاملا تضمین شده و قابل اطمینانی هستند.

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
اینو یکی از پیج های بارسایی همین الان گذاشت :
فوری:
بارتومئو و روسل از همه اتهاماتی که علیه اونها در مورد پرونده نیمار زده شد ، تبرئه شدند.
همه احکامی که‌ دادگاه مادرید داده بود امروز باطل شد.
قضیه به طور کلی دیگه به خوشی تموم شد!
"

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
جزو زیباترین بازی های بارسا بود که تو این فصل امروز دیدید و اینکه به سوارز هم بازی نداد و استراحت داد نکته مثبتی بود و امادگی بالای میتونه برای بازی چهارشنبه شب داشته باشه و باز هم امار خراب در پنالتی که اصلا اشکال نداره و مسی ثبار دیگر هم ثابت کرد بهترین بازیکن جهانه 3 پاس گل و 1 گل دیدنی و زیبایی محشر بود و نمره 10 امروز واقعاً حق مسی و نیمار بود البته نیمار هم خوب قدر موقعیت ها رو دونست بجز یکی دو صحنه . مسی واقعا عالی بود و نیماره م تو جدول گلزنان 20 گله و مسی22 گله و سوارز 26 گله هستند .
بازی چهارشنبه شب بازی زیبایی هست ارسنال تو خونه بارسا و با انبوهی از مصدومها بعید میدونم بتونه کاریی رو از پیش ببره با امادگی بالای مهاجمان و تیم بارسا.
برد امروز رو تبریک میگم.

بالا