• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
چه کرد مسی تو این بازی. ترسناک بود. حتی از استانداردهای خودش هم بالاتر بود. با فاصله بهترین پلی میکر دنیا هست. تعداد پاس های تو عمقش عجیب بود... زیدان + ژاوی + اینیستا + .... با هم قکر نکنم بتونند همچین پاس هایی بدند.

پاس گلش به منیر عجیب غریب و غیر قابل باور بود. اگه تو همین سطح بمونه و مشکلی براش ایجاد نشه رسیدن به سه گانه از فصل پیش ساده تر هست.

Sami@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
لیونل مسی گاهی وقتها یه حرکات فوق بشری ازش میبینی یادت میره این مسی هستش یهو از خودت سوال میکنی این کیه یا خدا ... یه مریخی

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
سلام
بارسا کی بازی داره ؟
من طرفدار نامحسوس هستم
ولی فقط بازی بارسا نگاه میکنم :)
سلام
چهارشنبه ساعت 23:15
بارسلونا - آرسنال
احتمالا چون حساسیت بازی بایرن-یووه بیشتره بازی بارسا رو شبکه ورزش پخش کنه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بنظر میرسه تابستون پر ترددی داشته باشیم
بارترا، داگلاس، فرمالن، مونیر، ساندرو، آدریانو و احتمالا براوو خواهند رفت
کلی گزینه هم برای خرید مطرح شده... ریاض محرز، محمد صلاح، کریستنسن، آیمریک لاپورته، داوید آلابا، دنیس سوارز، مارکینیوش، جان استونز،عثمان دمبله
از بین گزینه های بالا مارکینیوش و آلابا برای خط دفاع موارد کاملا تضمین شده و قابل اطمینانی هستند.
برای دفاع کاش به جای این نخودی ها برن دنبال بونوچی. کیفیت دفاع و بازی سازی و حمله ش عالی عالیه. قدرت پرس کردن خوبی داره. هوشش در مدیریت خط دفاعی هم بسیار بالاست

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
سوپر گل مسی به ختافه که با گل مارادونا به انگلیس تو جام جهانی مقایسه میشه ، با چند گزارش به زبان های مختلف .

http://as.com/videos/2016/03/09/portada/1457560847_051331.html?autoplay=1

.
حیف این سوپر گل که بازی برگشتش چهارتا خوردیم و نرفتیم فینال کوپا
از وقتی شایعه مذاکره با آلابا راه افتاده آلبای خودمون هی داره توپ ها رو با شدت میکوبه به دفاع حریف اونها میزنن توی گل. یک همت عمومی در لالیگا در حال تلاش برای نگه داشتن آلبا در بارسا است انگار.
دو تا ارسال منجر به گل در این چند هفته داشته بچه مون

بزرگترین ترس فعلی من برای این تیم اینه که این رکورد براشون حساسیت بشه و اون وقته که اصلا خوب نیست.
یک بار سی ال رو با اینتر از دست دادیم و تصور میکنم غیر از داور و اتوبوس ژوزه تاکید هزار درصدی به سبک بازی و مصلحت گرا نبودن پپ هم عاملش شد. الان هم اگر تیم دنبال حفظ رکورد بره ممکنه جای بدی ضربه بخوره. هر چند با این فشار اتلتیکو اگر پا رو از روی گاز بردارند سریعا آینه به آینه میشن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حیف این سوپر گل که بازی برگشتش چهارتا خوردیم و نرفتیم فینال کوپا
برو ببین گزارشگر عرب چیکار میکنه ، لامصب از همه گزارشها قشنگ تره :general711:

تیم هم بعیده به اون سندروم مبتلا بشه ، انریکه تقریبا سبک کاملی داره و جایی به بن بست نخوردیم ، هر چند نمیشه انتظار داشت مثل لستر ضد حمله بزنیم چون اصولا نمیشه با بنز کلاس s بیابون گردی و آفرود هم کرد .
برای زیدان هم خیلی ناراحتم چون با بازی دیشبشون سرنوشت دردناکی رو توی نیوکمپ براش متصورم ، ترکیبش و تعویض هاش وضعیت تیمشو بجای تقویت ، تضعیف میکنه . داور هم یه چیزی تو مایه های فاجعه بود ، نه اینکه به نفع بگیره ، با چند تا اشتباه بچه گانه از تعجب اینطوری شدم :eek: و جمله معروف "بابا تو دیگه کی هستی" بر زبانم نقش بست !

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تیم فیلیپ کوکو دیشب رسما اشک اتلتی رو درآورد. چقدر منظم و تمیز بازی کردند. خیلی خیلی مربی خوبی شده این بشر در سطح خودش.
برای دفاع غیر از بونوچی و استونز به نظرم خیمنز اتلتی هم عالیه. زیرش بزن نیست. به شدت قوی و با تعصب بازی میکنه. تجربه بازیهای سخت رو داره و موقع هجوم هم خوبه. خیلی ارزون تر از بقیه گزینه ها هم شاید بشه خریدش

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تیم فیلیپ کوکو دیشب رسما اشک اتلتی رو درآورد. چقدر منظم و تمیز بازی کردند. خیلی خیلی مربی خوبی شده این بشر در سطح خودش.
بازی رفت هم همینجور بازی کردن و رسما اتلتیکو که همه رو تحت فشار قرار میده رو کاملا پرس کردن ، این دو بازی از زیباترین بازی های این دوره بود ، اتلتیکو هم در مقایسه با سال قبل کم اثرتر شده و آیندهون هم تمام کننده نداشت .

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
دیشب عجب بازی کردن بسی لذت بردیم پنالتی گل پشت سر هم من فکر کردم دیگه باید نوبت
سیمئونه و کوکو بشه :)
تورس دیگه مثل قدیم زهردار نبود یاد نسل طلایی اسپانیا افتادم ...

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
دوستان دیوانه من امشب چند بسته تخمه بگیرید تخمه واجبه چون قراره یه بازی تاریخی ببینیم بارسلونا فوتبال آینده رو بازی میکنه ...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
  • Marc-André ter Stegen
  • Dani Alves
  • Javier Mascherano
  • Jérémy Mathieu
  • Jordi Alba
  • Sergio Busquets
  • Ivan Rakitic
  • Andrés Iniesta
  • Lionel Messi
  • Neymar
  • Luis Suárez
ترکیب آشنا بجز نبود پیکه ، تیم میتونه با زدن گل اول بازی رو تبدیل کنه به یک بازی آسون ، چون زدن 4 گل توسط آرسنال به ما خیلی بعیده و عملا بازی تمرینی میشه .

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اوه اوه متیو تو ترکیبه
لامصب استرس گرفتم . این بشر میتونه بازیرو برگردونه !!!!!!!!!!!!!!!!
به خیر بگذرونه:general507:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب بازیرو بردیم . تبریک بابت صعود به مرحله بعد
تا گل مساوی رو نخوردیم بازی همیشگی رو انجام نمیدادیم
تیم خوب بازی کرد
3 هجومون عالی مثل همیشه
مارک هم گل کاشت :general601::general601:
خب مرحله بعد بدون شک یا با بایرنه یا پی اس جی بازم تکرار چند سال اخیر

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
تبریک میگم صعود به مرحله بعدی
عجب چیپ زیبا و قشنگ و خوشگلی زدن مسی و چه گل عالی و خوشگلی سوارز زد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من اگه اعتماد بنفس متیو رو داشتم به کمتر از انیشتین شدن رضایت نمیدادم ، واقعا تو تیم برا خودش زندگی میکنه ، اصلا فجایعش به چشم نمیاد ، توپی که ماسکرانو با زحمت تکل زد شاهکار این آقا بود که نتونست با سر دفع کنه ، تو محوطه هم که نتونست توپ بزنه افتاد زیر پای بازیکن حریف ريال یکبار دیگه هم تو محوطه خودمون نتونست رو کرنر ضربه سر بزنه ،
بوسکت شبش نبود چند تا توپ هم لو داد ، با اینکه استراحت کرده بود رو فرم و خوب نبود . راکیتیچ هم فوق العاده بود و بنظرم بهترین بازیکن . Alex Iwobi هم از وجود دوربین تصویر برداری تو میادین ورزشی بی خبره ، پاش رو میزنه بهم خودشو میندازه تو محوطه زمین ، بنده خدا ونگر هم داشت به داور چهارم اعتراض میکرد !!
سوپر گل مسی و سوپر گل سوارز رو کجای دلم بگذارم ،

بایرن هم تو چند دقیقه بازی رو برگردوند ، تیم بسیار خطرناکین که امیدوارم بدست ما حذف بشن .

1816789-38333031-2560-1440.jpg

1458161688_700617_1458161887_album_grande.jpg

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تراشتگن چه سوپر سیوی داشت، ضربه ایستگاهی الکسیس رو میگم
روز به روز دارم بهش امیدوارتر میشم، این بشر هنوز جا داره. فصل بعد باید فیکسش کنند، در مورد مدافع هم بونوچی احتمالا به سیتی میره، استونز هم که پرونده ش بسته شد.
باید به فکر فیلیپه کوتینیو بود، چه گلی زد دیشب، حقا که شایسته جای گزینی دون اندرس هستش.
بازی بایرن یووه نکته جالبش درخشش فوق العاده کینگزلی کومان بود، 19 ساله ای که قرضی در بایرن فیکس شده.
بهترین قرعه واسمون اینه که به رئال بخوریم.
قرعه های تکراری بایرن،سیتی و پی اس جی در انتظارمونن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تراشتگن چه سوپر سیوی داشت، ضربه ایستگاهی الکسیس رو میگم
روز به روز دارم بهش امیدوارتر میشم، این بشر هنوز جا داره. فصل بعد باید فیکسش کنند، در مورد مدافع هم بونوچی احتمالا به سیتی میره، استونز هم که پرونده ش بسته شد.
باید به فکر فیلیپه کوتینیو بود، چه گلی زد دیشب، حقا که شایسته جای گزینی دون اندرس هستش.
بازی بایرن یووه نکته جالبش درخشش فوق العاده کینگزلی کومان بود، 19 ساله ای که قرضی در بایرن فیکس شده.
بهترین قرعه واسمون اینه که به رئال بخوریم.
قرعه های تکراری بایرن،سیتی و پی اس جی در انتظارمونن
بونوچی برای سی تی؟ قطعی شده مگه؟
حیفه واقعا. خیلی دفاع با شخصیتیه. اگر بونوچی نشه باید بریم دنبال خیمنز.
کوتینیو که زندگیه واقعا. از اون دسته بازیکن ها که شخصیت ***** دارند و در لحظه های حساس گره بازی رو باز میکنند و فقط در زمینه کیسه گل کردن تیم های ضعیف متخصص نیستند مثل بعضی ها.
باید همین امسال قراردادش رو بنویسند و بگذارند یکسال دیگه هم بازی کنه در لیورپول بعدش یه فکری به حال پست بازیش میکنیم.
آرسن ونگر هم مربی عجیبیه. همه دنیا مشکل آرسنال رو میدونستن اول فصل ولی ایشون نمیفهمه یا لج بازی میکنه.
یه جفت دفاع که کوشیلنی و مرسه ساکر نباشند و یه فوروارد بین المللی. ژیرو نخودیه وگرنه تیم قهرمان کن نیست.

بالا