• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تنها ترس من از بازی با اتلتیکو فوتبال فیزیکی و چرک سیمئونه برای رسوندن نتیجه بازی به ضربات پنالتی هستش. چیزی که الان بزرگترین ضعف بارسلونا محسوب میشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب اتلتیکو باخت .هم میتونه به نفع ما باشه هم به ضرر ما!
فردا ببریم فاصله زیاد میشه و اتلتیکو هم یکمی فشارشو کم میکنه میبنه نمیرسه . و تمام زور و تمرکزشو میذاره واسع اروپا که خیلی بد میشه واسمون :general505: فشار زیاد و درگیری شدید تر از قبل باید شاهد باشیم تو بازی اروپا مقابلشون
تنها یه چیزی میخوام که تو بازیهای بعدی یه دو تا از مدافعان خوبشون مصدوم بشن و دیدار مقابلمون از دست بدن:general703::D خیلی خوب میشه:general406::general404:
++++++++++
فردا هم بازی داریم با ویا ریال ساعت 18:30 حالا نمیدونم پخش میشه یا نه
++++++++++++
پیشاپیش هم عیدتون مبارک باشه :general601: سال پر از موفقیت برای خودتون و بارسامون ارزومندم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بجان خودم اگر میدونستم اینقدر زود ارزوم جواب میده . میگفتم همه بازیکنان اتلتیکو مصدوم شن:general304::general304:
خب خیمنز از نناحیه همسترینگ مصدوم شده:D:general601::general601: مدتش معلوم نیست
----------------
بارسا به زودی با یک مدافع قرارداد امضا خواهد کرد
1231453x9z3nj3w6l9cgns2f8q31458398004.jpg

اختصاصی/ آریو برایدا مسئول نقل و انتقالات تیم فوتبال بارسلونا از تابستانی شلوغ برای بارسلونا در نقل و انتقالات خبر داد و در این باره ابراز اطمینان کرد که بارسا یک مدافع میانی جذب خواهد کرد

او به خبرنگاران گفته است که بارسلونا با یک مدافع جوان و خوب قرارداد امضا خواهد کرد :

"بارسلونا باشگاه بزرگی است با تیم برگ و مربی بزرگ! سخت است بخواهیم آینده را پیش بینی کنیم ولی آنچ که واضح است این است که باید به پیشرفتمان ادامه دهیم "

وی در مورد رابطه مثلث خط حمله بارسلونا با هم گفت:

"آن ها دوستان بسیار خوبی برای هم هستند و این در هر بازی مشخص است"

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
لیست ۱۸ نفره برای دیدار مقابل ویارئال
12314542016-03-19-entreno-30-v1458410388-jpg1458412240.jpg

اختصاصی / فردا بارسلونا در یک دیدار سخت باید در مقابل ویارئال قرار بگیرد .
بارسا نیوز - به نقل از Fc Barcelona.Com شاگردان لوئیز انریکه به دنبال این هستند تا اختلاف خود را با تیم های شهر مادرید افزایش دهند با توجه به باخت اتلتیکو مادرید در مقابل خیخون حال بارسلونا تقریبا خیالش برای ادامه لالیگا راحت شده است اما بارسا فردا یک دیدار سخت در مقابل ویارئال خواهد داشت ویارئال تیمی است که در این فصل تیم های مهمی را در ال مادریگال شکست داده است اما شاگردان لوچو به دنبال 39 بازی بدون شکست هستند .
در لیست 18 نفره بارسلونا ماسیب ، فرمالن ، داگلاس و رافینیا از لیست خط خوردند و آندرس اینیستا و ساندرو به علت مصدومیتی که برایشان به وجود آمده در دیدار فردا غایب خواهند بود .
لیست 18 نفره بارسلونا برای دیدار مقابل ویارئال
تراشتگن ، براوو ، جرارد پیکه ، راکیتیچ ، سرخیو بوسکتس ، دنی آلوز ، آردا توران ، سوارز ، مسی ، نیمار ، ماسکرانو ، بارترا ، مونیر ال حدادی ، جوردی آلبا ، سرجی روبرتو ، آدریانو ، الکس ویدال و ژرمی متئو نفرات منتخبی هستند که لوچو آن ها را انتخاب کرده است .
------------------------------
اندرس رو نداریم واسه فردا تو لیگ اروپا مصدوم شد .مصدومیتش خفیفه
فردا بازی پخش میشه شبکه ورزش 18:30
بعله مذخرف تر مسولان صدا سیما جای ندیدم . بعله الان چک کردم که بازیرو پخش نمیکنند!!! اول میگن پخش میشه ولی الان دیدم پخش نمیشه

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
لیست ۱۸ نفره برای دیدار مقابل ویارئال
12314542016-03-19-entreno-30-v1458410388-jpg1458412240.jpg

اختصاصی / فردا بارسلونا در یک دیدار سخت باید در مقابل ویارئال قرار بگیرد .
بارسا نیوز - به نقل از Fc Barcelona.Com شاگردان لوئیز انریکه به دنبال این هستند تا اختلاف خود را با تیم های شهر مادرید افزایش دهند با توجه به باخت اتلتیکو مادرید در مقابل خیخون حال بارسلونا تقریبا خیالش برای ادامه لالیگا راحت شده است اما بارسا فردا یک دیدار سخت در مقابل ویارئال خواهد داشت ویارئال تیمی است که در این فصل تیم های مهمی را در ال مادریگال شکست داده است اما شاگردان لوچو به دنبال 39 بازی بدون شکست هستند .
در لیست 18 نفره بارسلونا ماسیب ، فرمالن ، داگلاس و رافینیا از لیست خط خوردند و آندرس اینیستا و ساندرو به علت مصدومیتی که برایشان به وجود آمده در دیدار فردا غایب خواهند بود .
لیست 18 نفره بارسلونا برای دیدار مقابل ویارئال
تراشتگن ، براوو ، جرارد پیکه ، راکیتیچ ، سرخیو بوسکتس ، دنی آلوز ، آردا توران ، سوارز ، مسی ، نیمار ، ماسکرانو ، بارترا ، مونیر ال حدادی ، جوردی آلبا ، سرجی روبرتو ، آدریانو ، الکس ویدال و ژرمی متئو نفرات منتخبی هستند که لوچو آن ها را انتخاب کرده است .
------------------------------
اندرس رو نداریم واسه فردا تو لیگ اروپا مصدوم شد .مصدومیتش خفیفه
فردا بازی پخش میشه شبکه ورزش 18:30
بعله مذخرف تر مسولان صدا سیما جای ندیدم . بعله الان چک کردم که بازیرو پخش نمیکنند!!! اول میگن پخش میشه ولی الان دیدم پخش نمیشه
محمد جان میگم من تعریف کردم از این خیمنز شما دعا کردی مصدوم بشه. حالا معلوم نیست چشم من شور بوده یا دعای شما مجرب D:

کسی میدونه فردا فرمول یک رو پخش میکنند یا نه؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
محمد جان میگم من تعریف کردم از این خیمنز شما دعا کردی مصدوم بشه. حالا معلوم نیست چشم من شور بوده یا دعای شما مجرب D:

:D فکر کنم دعای ما باشه چون اینطور که پیداس 3 تا مدافعشون مصدومه:D عجب . ساویچ که مصدومه ضاهرا میرسه به بازی ما . ولی گودین خیمنز معلوم نیست
فردا که از ساعت 17:30 یه سره بازی پخش میکنند تا 1 شب
لعنت بهشون ببینم بازی بارسا تو رادیو پخش میکنند یا نه:general507:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینقدر ما بی بازیکنی کشیدیم ، یکم رقبا بکشن بدونن مصدومیت و بازیکن نداشتن یعنی چی ، تازه از خرید هم محروم باشی . سیمئونه بدون خیمنز و گودین دیدن داره ! ، زوج تجربه و جوانی اروگوئه ای = هوتوتو ... :دی
مهره های کلیدی دفاعیش هستن باید دید چکار میکنه ، پپ که بدون مدافع خوب تیمشو جمع کرد ، ببینیم سیمئونه چه میکنه .

موتوجی پی رو ملاحضه کنید ، باشد که از رستگاران باشید . فردا 10 شب ، شروع فصل 2016 .

لیست پخش روز یکشنبه شبکه ورزش رو صبح سر میزدم ، یکشنبه رو که انتخاب میکنی برنامه های روز 5.1.95 رو میاره :general306:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اینقدر ما بی بازیکنی کشیدیم ، یکم رقبا بکشن بدونن مصدومیت و بازیکن نداشتن یعنی چی ، تازه از خرید هم محروم باشی . سیمئونه بدون خیمنز و گودین دیدن داره ! ، زوج تجربه و جوانی اروگوئه ای = هوتوتو ... :دی
مهره های کلیدی دفاعیش هستن باید دید چکار میکنه ، پپ که بدون مدافع خوب تیمشو جمع کرد ، ببینیم سیمئونه چه میکنه .

موتوجی پی رو ملاحضه کنید ، باشد که از رستگاران باشید . فردا 10 شب ، شروع فصل 2016 .

لیست پخش روز یکشنبه شبکه ورزش رو صبح سر میزدم ، یکشنبه رو که انتخاب میکنی برنامه های روز 5.1.95 رو میاره :general306:
خوشبختانه فرمول یک هم پخش میشه.
هم موتو جی پی هم فرمول یک فرصت باشه دیدنیه واقعا و کم از بازی بارسا نداره.

سه گانه پارسال ما شاهکار بود واقعا. یعنی هیچ تیمی در دنیا با ترکیب متیو ماسکی آلبا بارترا آدریانو قهرمان هیچ لیگ مهمی نمیشه که نمیشه که نمیشه. اگر میخواید لستر رو مثال بزنید باید گفت رابرت هوت و اون یکی سیاهه دفاعشون به 4 تا از دوستان لیست بالا می ارزند
داگلاس و فرمایلن رو نیاوردم چون نبودند رسما و پیکه دنی هم شان و شخصیتشون کمی بالاتر از این حرفهاست. البته ماسکی هم فوق العاده بود پارسال و امسال. خروسیه که 4 روز یک بار یه تخمی میگذاره. درسته روزی یک تخم نیست ولی خب از طرفی مرغ نیست بنده خدا که.

به هر حال خیلی از تیم ها با یه باد پاییزی پخش زمین میشن ولی ما با مونیر و ساندرو و سرخی و آلبا و یه مشت ریزه میزه دیگه در غیاب لیو نلرزیدیم.
این آخر سالی یک دم گرم باید نثار بچه هامون کنیم که این سال گذشته رو مردونه برامون جنگیدن
امیدوارم سال های آینده کما بیش همین طور بتازیم
نوروز هم بر همه دوستان فرخنده
امیدوارم تندرست و شادکام و بختیار باشید

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خب بدون خیمنز و گودین مشکلات سهل الحل تر از قبل میشه :D
از صحبت برایدا میشه اینو برداشت کرد که اون مدافع یا لاپورته هستش یا مارکینیوس. استونز که از رادار باشگاه خارج شده.
توی تابستون باید یه برنامه مفصل برای خرید یک یا دو هافبک جوون داشته باشیم. دیگر تیم مادرید هم مثل اینکه برنامه داره خامس و ایسکو رو بفروشه. چه مارکتی بشه امسال.
سانه، خامس، ایسکو، پوگبا، کوتینیو و ...........

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
:eek: 2.2 شد!!!!!
ای لعنت به متیو گفتم که این موجود هر وقت میتونه ورق رو برگردونه:general602::general602::general602:
اگه ببریم که دیگه همه چیز تموم میشه اگر برنده نشیم هم از سخت ترین بازی باقی مونده بدون باخت بیرون میایم.
باخت اتلتیکو واقعا فشار رو کم کرده از روی تیم و شاید هم باعث ریلکسی بیش از حد شده

بالا