• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازی آرژانتین شیلی فردا 3.5 بعد از ظهره ؟
آرژانتین_شیلی 4 صبح جمعه و
برزیل _ اورگوئه 5:15 عصر شنبه .

قبلا این سایتهای ورزشی ساعت بازی رو میزدن که مثلا cet هست یا ساعت دیگه و راحت میشد تبدیل کرد الان نمیزنن :general211: من با ساعت بازی ایران_هند تطابق دادم ، البته دیدم همون ساعت اروپای مرکزی هست (cet) ولی خوب ننوشته بودن ، الان +4.5 ساعت اختلاف داریم که چند وقت دیگه اونها هم ساعتشون رو تغییر میدن و مثل سابق +3.5 اختلافمون با اروپا خوهاد شد .

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کرایوف در سن 68 سالگی درگذشت :(
ای وای
خوب بود که حالش؟؟
اون از شجریان که حالش خوب نیست این از یوهان کبیر که رفت. چه تلخ بود واقعا. چقدر خاطره داشتیم باهاش
خدا رحمتش کنه یوهان کبیر رو
خیلی از موفقیت های دهه نود به بعد رو به صورت ویژه مدیونش هستیم

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
ای وای
خوب بود که حالش؟؟
اون از شجریان که حالش خوب نیست این از یوهان کبیر که رفت. چه تلخ بود واقعا. چقدر خاطره داشتیم باهاش
خدا رحمتش کنه یوهان کبیر رو
خیلی از موفقیت های دهه نود به بعد رو به صورت ویژه مدیونش هستیم
خیلی حال گیری شد
من فک کردم مشکل سرطانش حل شده
خبر رو خوندم خشکم زد
کاش حداقل قهرمانی رو میدید بعد میرفت :(

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
ای وااااااااای
کرایف بزرگ
شکه شدم شدیدا
خدایااااا این چه اتفاق بود
تلخترین اتفاق سال 95 :general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503:
باورم نمیشه اصلا :general503:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
1458823675_740355_1458824189_noticia_normal.jpg

باز هم اتفاق آشنا ؛
مرگ !

اسطوره و غیر اسطوره سرش نمیشه ، میاد و میبره ، حتی اگه خیلی کار برای انجام داشته باشی .
کاش حداقل فرصت میشد دینی که به تو داریم ادا کنیم .

img_tblanco_20160324-135508_imagenes_md_otras_fuentes_johan-cruyff-memoriam-hires-U102321043265JvG-U406572957250JH-988x510@MundoDeportivo-Web-Portada.jpg

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خیلی متاثر شدم. اسطوره ی باشگاه رفت!!!!!!
من فقط موزاییکی کرویف رو برای الکلاسیکو میخوام. امیدوارم انگیزه ای برای اتحاد و تلاش بیشتر بشه......

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
:general507::general507::(:(:general503::general503: خدا بیامرزه اسطوره بزرگ باشگاه رو ، تسلیت به جامعه فوتبال و بارسایی ها

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
images.jpg
الان ورزش 3 رو باز کردم داشتم در مورد عملکرد بازیکنان ایران می خوندم یک تیتر من رو گیج کرد !!​
یوهان کرایف در گذشت !!! :(
واقعآ دردناک و غیر قابل باور بود چقدر این فرد اراده داشت کسی که یک انقلاب بزرگ در جهان فوتبال به وجود آورد فردی که باعث پیشرفت بسیاری در فوتبال مدرن شد ، انقلاب تیکی تاکا سالها فوتبال جهان رو تحت تاثیر قرار داد ضربان کوتاه به همراه خلاقیت فردی ، فوتبال چشم نواز و ... خیلی از لذت های دیروز و امروز جهان فوتبال مرهوم زحمات این اسطوره فراموش نشدنی هست .
خداحافظ اسطوره دوست داشتنی ...
یادم میاد سال های 2007 نقل های شنیدنی از تیکی تاکا می شد اون زمان اوج تیکی تاکا بود جهان مات و مبهوت این فوتبال جاویی بود !!!!
میگن اونا جادویی بازی می کنن طوری که توپ تو زمین نامرئی میشه، میگن تیکی تاکا یه فلسفه هستش که بوسیله مغز متفکری بنام کرایف اختراع شده ، فوتبال بارسلونا هر بیننده ای را جادو میکند یا مثل این میمونه داری فیلم سینمایی میبینی! وقتی نگاش میکنی زمان می ایستد !! ( برای من اینگونه بود )
ممنون که خاطرات تکرار نشدنی برای ما به جا گذاشتی..

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
برای من اولین تجربه های لذت‌بخشی که مزه فوتبال رو بهم چشوند تماشای بازیهای بارسای یوهان نجات بخش بود. اون موقع ها به نظرم یوهان یه آدم خاص و خوش تیپ کنار زمین بود که بازیکن هاش عین یه سرباز براش میجنگیدند و لذت فوتبال رو بهمون میچشوندند.
اون وقت ها و بعد تر که شبکه سوم اومد و با هزار بدبختی بابام رو مجبور کردم آنتن اضافه بگیره تا بشه شبکه سه رو از برفک درش آورد عشق من زمانی بود که بازیهای بارسا رو پخش میکرد. البته که زنده نبود اکثرا ولی همون بازی هفته گذشته هم لذتی داشت.
دیدن اینکه تیم عین یه موج منظم و سریع بود و از دفاع به حمله باز میشد و هنرمندی پپ اون وسط زمین و... فوق العاده برام لذت بخش بود
حتی بازی آلبرت فرر معمولی که عین قرقی طول زمین رو می رفت و می اومد یا اون کومان مستحکم و قوی و اطمینان بخش در مرکز دفاع
اون گوشه هم همیشه این یوهان بود که مثل **** ارکستر مشغول خط دادن به تیم بود
چند سال رویایی رو با هم داشتیم و مرتب قهرمان میشدیم و فوق العاده ترین بازی ها رو انجام میدادیم.
من توی زندگیم اندازه ای که از سینما و کتاب لذت بردم از فوتبال هم کیف کردم ولی تفاوت اینه که عمده لذت فوتبالیم رو مدیون کرایوف و فلسفه فوتبالیش و دست پرورده هاش هستم ولی برای اون دو تای دیگه دریا دریا آدم بزرگ و کوچک نقش داشتند
به احترامش کلاه از سر بر میدارم و برای آرامش روحش دعا میکنم و امیدوارم راهش رو در فوتبال که احترام به تماشاگر با ارائه بازی زیباست همیشه ادامه بدیم. زمان هایی بوده هست و خواهد بود که تیم میبازه و بازیکنی اشتباه میکنه و.. ولی چیزی که مهمه و همیشه هم میگم و گاهی دوستان از باخت ناراحت هستند و عصبی میشند از شنیدنش اینه که مادامیکه به فلسفه بازی تماشاگر پسند معتقد باشیم باخت چه کوچک چه بزرگ اهمیتی نداره و بخشی از قاعده بازی. اون چیزی که در ورای این برد و باخت برقراره این اعتقاد از جنس اعتقاد امثال یوهان کرایوف ژاوی و پپ و مسی و... به ذات زییا و سرگرم کننده بودن فوتباله و اگر این رو مثل رئال از دست بدیم و به دنبال نتیجه بریم همه چیز رو خواهیم باخت.
روحت شاد
Rest In Peace

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
omar momani یک اثر در خور برای کرویف خلق کرده.....
واقعا هنرمند قابلی هستش، یاد پرتره های قرون وسطایی از مسیح میاندازه منو
توی برخی وبسایت ها یوزر ها در موردش صحبت میکنند، مخصوصا در مورد دستهای پایین که به عقیده اونها نماد آسیاب های بادی هستش
2900662.jpg

ندیدم کسی رو که نکته واقعیش رو بگیره
5 دست با حالت دست پیکه بعد از اون 5 صفر تاریخی. اما علت اصلی کشیدن این طرح اینه که یکی از کرامات کرویف بردن رئال مادرید هم در کسوت بازیکن و هم مربی با نتیجه 5 بر صفر هستش.

بالا