kyle
مدیر بازنشسته
ناراحت شدم بابت فوت کرایف کبیر
روحش شاد:general503:
روحش شاد:general503:
5:15 صبح !برزیل _ اورگوئه 5:15 عصر شنبه
فکر کنم شما هم سر قضیه همبرگر دخیلی احتمالا آره؟! [emoji12]5:15 صبح !
چند ساعت دیگه ...
ای آقا تو این روزگار بی فوتبالی غنیمتی بود این دو تا بازی که جفتش رو هم نتونستیم زنده ببینیم ، 6 صبح بلند شدم ولی چون یه نیمه رفته بود یه حس عجیب و قدرتمندی میگفت ادامشو بزن به بدن !فکر کنم شما هم سر قضیه همبرگر دخیلی احتمالا آره؟! [emoji12]
عید همون بهتر که فوتبال کم باشه از بس روال نیست همه چی.ای آقا تو این روزگار بی فوتبالی غنیمتی بود این دو تا بازی که جفتش رو هم نتونستیم زنده ببینیم ، 6 صبح بلند شدم ولی چون یه نیمه رفته بود یه حس عجیب و قدرتمندی میگفت ادامشو بزن به بدن !
حالا از اونطرف از 14 ام هم فوتبالها شروع میشه هم موتو جی پی .
مسی و دوستان با اینکه شیلی سر بود بازی رو بردن و برزیل هم مساوی کرد ، اصلا همبرگر رفت رو هوا . سوارز هم بعد کلی وقت گل ملی زد . پرتغال هم که از بلغارستان باخت . بازی رو ندیدم ولی انگار په په حسابی پنچر بوده .
تو دوستانه ایتالیا_اسپانیا هم راموس یه گل بخودی ناز میخواست بزنه که تیرک دروازه مزاحم شد ، فابرگاس کاپیتان بود !
تراشتگن هم انگار دوباره در افشانی کرده ، آخر با این مصاحبه هاش کار دست خودش و ما میده .
.
سیستم یا روش جایگزین چیه ؟این سیستم گردشی واقعا مسخره ست
کلا این دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند شدیدا درسته. هیچ راه و روشی هم نمیشه پیشنهاد داد. یا براوو رو باید بفروشیم به قیمت خوب و یک ذخیره باتجربه برای مارک بگیریم یا مارک رو یک سال قرض بدیم جایی که بازیهای سخت رو تجربه کنهسیستم یا روش جایگزین چیه ؟
باید یک دروازه بان فیکس باشه، با شرایط سنی تراشتگن بهترین سرمایه گذاری خودشه هم من و هم شما و مطمئنا لوییز انریکه بهتر میدونیم که روش موجود برای راضی نگه داشتن هر 2 دروازه بان هستش. اصلا به کدومشون بهتره هم کاری ندارم ولی سناریو دیگو لوپز و کاسیاس تجربه خوبی میتونه باشهسیستم یا روش جایگزین چیه ؟
اضافه وزن نداره ؟ بنظر نمیاد چابک باشه !افرادی مثل فریزر فارستر
این بهترین راه حله ، به حدی نرسیده که بتونه اطمینان بخش باشه ، اگه براوو رد بشه و بعد مارک شروع کنه به ریپ زدن خیلی بد میشه . با دست خودمون نابود میشیم . دلیل نمیشه براوو اگه مصاحبه نمیکنه حق بجانبش نباشه .کلا این دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند شدیدا درسته. هیچ راه و روشی هم نمیشه پیشنهاد داد. یا براوو رو باید بفروشیم به قیمت خوب و یک ذخیره باتجربه برای مارک بگیریم یا مارک رو یک سال قرض بدیم جایی که بازیهای سخت رو تجربه کنه
فعلا که گزینه تیبو کورتوا مطرح شده. 2 فصل پیش هم کورتوآ تمایل داشت به بارسا ملحق بشه اما خب ما با تراشتگن قرارداد امضا کرده بودیم. تراشتگن بازی با پاش واقعا به درد بارسا میخوره اما کورتوآ هم آماده باشه گل بخور نیست.اضافه وزن نداره ؟ بنظر نمیاد چابک باشه !
این بهترین راه حله ، به حدی نرسیده که بتونه اطمینان بخش باشه ، اگه براوو رد بشه و بعد مارک شروع کنه به ریپ زدن خیلی بد میشه . با دست خودمون نابود میشیم . دلیل نمیشه براوو اگه مصاحبه نمیکنه حق بجانبش نباشه .
کلا بازیکنی که در این سطح و این چنین باشگاههایی بیاد این مصاحبه ها رو بکنه بازیکن بشو نیست . حالا ولو فنیش خدا باشه .
اینها برنامه های بعد هست ، الان و در شرایط حاضر چیزی بهتر از برنامه انریکه که در واقع همون برنامه پپ هست ، وجود نداره . مارک قبلا تیم ملی دعوت هم نمیشد ، الان هم زیر خیمه سنگین نویر و تراپ هست (اگه لنو گلر لورکوزن رو فاکتور بگیریم)فعلا که گزینه تیبو کورتوا مطرح شده. 2 فصل پیش هم کورتوآ تمایل داشت به بارسا ملحق بشه اما خب ما با تراشتگن قرارداد امضا کرده بودیم. تراشتگن بازی با پاش واقعا به درد بارسا میخوره اما کورتوآ هم آماده باشه گل بخور نیست.