ان شالله امسال یکی از رزولوشن های مدیریت سر و سامون دادن به دفاع باشه.بازی تموم شد .3 امتیاز به لطف متیو پوت لعنت بهش شد 1 امتیاز
لعنت به متیو
کسی خبر داره پیکه چند کارته بود غیر از بازی امروز (کارت زرد گرفت)
البا چی ؟ چون کارت زرد گرفت
اره راست میگی کاش مارکینیوش و لاپورته نباشه:general602::general602:ان شالله امسال یکی از رزولوشن های مدیریت سر و سامون دادن به دفاع باشه.
هرچند تصور نمیکنم بیشتر از یک خرید خوب در دفاع داشته باشیم که اميدوارم اون یکی مارکینیوش نباشه چون بهتر از اون هم میشه گرفت
پیکه 8 کارته هست (شد) که طبیعتا یکبار محرومیت بخاطر 5 کارته بودن رو طی کرده ، آلبا هم 2 کارته ، دنی آلوز هم 5 کارته که اونم طبیعتا یکبار محرومیتشو کشیده چون امروز بازی کرد ، آردا هم امروز یه دونه کارت زرد جیرشو تو هر بازی گرفت و 4 کارته شد .پیکه چند کارته بود غیر از بازی امروز (کارت زرد گرفت)
البا چی ؟ چون کارت زرد گرفت
فکر میکنم ما با ریکارد بودیم و رئالیها کاپلو رو داشتن و ناپلئونی قهرمان شدندیادم نمیاد کدوم فصل بود که با اختلاف پیش بودیم و اونقدر امتیاز از دست دادیم که.....
رئال هم با سویا بازی داره، اصلا بازی ساده ای نخواهد بود. بنظرم دیگه وقتش بود امتیاز از دست بدیم
به ترتیب با رئال در نیوکمپ
مهمان سوسیه داد- میزبان والنسیا- مهمان دپورتیوو- میزبان خیخون- میمهان بتیس- میزبان اسپانیول- میمان خرانادا تا پایان فصل بازی خوهیم داشت
کار سختی نداریم.
آره، یادم اومد، بازی توی نیوکمپ بود. تامودو زد ولی فکر کنم 2-2 شد. دلاپنیا هم پاس گل داد تو اون بازیفکر میکنم ما با ریکارد بودیم و رئالیها کاپلو رو داشتن و ناپلئونی قهرمان شدند
بازی با اسپانیول تامودو تک به تک رو زد یک یک شد
البته این تیم متفاوته و پیش نمیاد اصلا
"اصلا" که یه مقدار زیاده ، ولی به این تیم و مربی خیلی امیدوارم ، خیلی افت و خیزش کمه ، نه خیلی تهاجمی بازی میکنه و نه خیلی بد . تو بازیهایی هم که با اختلاف میبریم با کنترل بازی و حملات کنترل شده میبریم نه حملات انتهاری و شلوغ کاری .البته این تیم متفاوته و پیش نمیاد اصلا
دقیقا .بنظرم دیگه وقتش بود امتیاز از دست بدیم
فعلا 1 گل جلویم راکی زد
کسی لینک نداره؟
بنظرم بهترین کار اینه که آردا رو بعد از پایان فصل به یکی از همین باشگاه های چینی بفروشیم و با پولش درگیر خریدن پوگبا یا کوتینیو بشیم
مشکل بوسکتس کسی میدونه در چه حدیه؟
خوشبختانه مشکل بوسکتس و راکی جدی نیست و به کلاسیکو میرسند.کار سخت میشه اگه بوسکت نرسه چون متیو باید بیاد بجای ماسکرانو تا ماسکرانو بره جای بوسکت . رافینیا هم از چند روز پیش پا به توپ شده .
![]()
![]()
.