• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
پیگرینی این کاره نیست. بایرن شرایطتش معمولی باشه از همه قویتره.

رئال مال قهرمانی بود که چریشف رو نمیفرستاد تو زمین :D
تا الان که حذف بارسا واسشون حس قهرمانی رو تداعی کرده. بنده های خدا از بس توی آینه بغل بارسا حبس بودن الان واسشون عجیبه سبقت گرفتن.
خدا خیرت بده با پیامات اعصاب خرابمون رو التیام دادی . همین چند وقت قبل به یکی از طرفداری رئال دلداری می دادم که فوتبال همینه
اون از شکست های پرگل پی در پی جلو بارسا کلافه بود
بیاین ببینید امشب چه پیامهایی بهم می ده
مار تو آستینم پرورش دادم:D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کاملا درسته و انریکه زحمت نزدیک به یه فصل رو با تشویش و سردرگمی و ضعف مدیریتی به باد داد
اتفاقا با این بازی یاد اون بازی با چلسی و گل دوم فرناندو تورس افتادم ، هنوزم یادم میاد قلبم درد می گیره . هرچند بارسا تو اون بازی از بازی امشب بهتر بود
لیگ قهرمانان که نباشه اصلا هیچ جامی نباشه
منتظر ادامه کاووس باشیم این بارسا آماده از دست دادن اختلاف 4 و 3 امتیاز ی هست
فقط وای از اینکه چرا الان باید دچار بحران بشیم ، لعنت لعنت و لعنت نمی تونم باهاش کنار بیام اصلا
به قول دوستمون دشمن شاد شدیم دشمن شاد
دقت کنی شیوه حذفمون کاملا کپی حذف های قبلیمونه. دشمن شاد چرا داداش. اصولا تو لیگی که بارسا رقیبشون باشه که شانسی ندارن :D ما نیستیم ببینیم میتونن حرکتی بزنن یا نه. اینطوری هم دست خالی بمونن اصل خنده میشن خداییش البته با چاشنی طبق معمول :D. شما هم خودتو ناراحت نکن. فقط به جمله ی امشب دکتر صدر خوب توجه کن! طرفدارهای بارسا اونقدر جام گرفتند که طرفدارهای باقی تیمها غبطه ی اونا رو میخورن :p. حالا فهمیدی چرا بعضیا به ظاهر شادی میکنن؟ بخاطر همون غبطه هه! خلاءـــه. آفرین

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
دقت کنی شیوه حذفمون کاملا کپی حذف های قبلیمونه. دشمن شاد چرا داداش. اصولا تو لیگی که بارسا رقیبشون باشه که شانسی ندارن :D ما نیستیم ببینیم میتونن حرکتی بزنن یا نه. اینطوری هم دست خالی بمونن اصل خنده میشن خداییش البته با چاشنی طبق معمول :D. شما هم خودتو ناراحت نکن. فقط به جمله ی امشب دکتر صدر خوب توجه کن! طرفدارهای بارسا اونقدر جام گرفتند که طرفدارهای باقی تیمها غبطه ی اونا رو میخورن :p. حالا فهمیدی چرا بعضیا به ظاهر شادی میکنن؟ بخاطر همون غبطه هه! خلاءـــه. آفرین
خخخخخخخ
آره . صدر حرف خیلی جالبی زد
باورت نمی شه این حرفو که زد یه طورایی خودمو برا حذف آماده کردم . با وجود اینکه یه نیمه مونده بود
از پیامای خوب شما و بقیه بچه ها ممنونم . تحمل این شکست به تنهایی اصلا ممکن نیس
باز دور همیم 4 تا غر می زنیم آروم می شیم
خوب بخوابین . یه مدت فیفا بازی نمی کنم :D

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
سلام بر تمام دوستان
اول از همه کرایف...:(
--------------------------
در مورد بازی امشب خوب نبودیم و باختیم.کمبود انگیزه به نظر من بزرگترین مشکل ما بود که طبیعیه بیشتر بازیکنان فعلیمون اشباع هستن و اون انگیزه سابق رو ندارن
خریدای جدید هم افتضاح و کوچکترین کمکی نتونستن بهمون بکنن البته از اولم معلوم بود مثلا همین توران غیر از زیر توپ کشیدن و خطا کردن مگه کار دیگه ای هم تو تیم قبلیش میکرد؟:D
ترجیح میدم در مورد خریدای دیگه که اصلا صحبت نکنم بیشترشون ارزش انتقاد هم ندارن
از باخت امشب ناراحت نیستم فوتبال همینه اما خریدای بد و سکوت احمقانه مدیریت در مورد فشار روی داور و بازی بی تفاوت بعضی بازیکنا بشدت ناراحت کنندست
همه عوامل و بازیکنای باشگاه باید شدیدا به داوری امشب اعتراض کنن وقتی تیمهای دیگه با این روش فشار میارن روی داور چرا ما باید سکوت کنیم؟o_O
برای فصل بعد هم باید در پست دفاع و هافبک تقویت بشیم و یه تعداد از این بازیکنای جدید هم برگردن به تیمهایی که در سطح خودشون هست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خخخخخخخ
آره . صدر حرف خیلی جالبی زد
باورت نمی شه این حرفو که زد یه طورایی خودمو برا حذف آماده کردم . با وجود اینکه یه نیمه مونده بود
از پیامای خوب شما و بقیه بچه ها ممنونم . تحمل این شکست به تنهایی اصلا ممکن نیس
باز دور همیم 4 تا غر می زنیم آروم می شیم
خوب بخوابین . یه مدت فیفا بازی نمی کنم :D
چاکرممم، تحملش سخت تر شد یه تاپیک همین بغل مغل ها هست;). دلپیچه گرفتی خودتو داخلش راحت کن.:D محتویاتش رو چک کردم به ماهیتش پی بردم بدرد همین دل ناراحتی ها میخوره : دی

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
انریکه: 100 درصد مقصر این شکست هستم:(:(:(:(:general507::general507::general507::general507::general507::general507::general507:

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا با هدایت تاتا مارتینو، سال 2014 با شکست از اتلتیکو در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان حذف شد و امشب تاریخ بار دیگر برای این تیم تکرار شد. تیم لوئیس انریکه هم نتوانست از سد اتلتیکو عبور کند و وداعی تلخ با لیگ قهرمانان داشت. اتلتیکو با دو گل گریزمان، بارسلونا را مغلوب کرد و به نیمه نهایی رسید.

لوئیس انریکه در نشست خبری پس از بازی گفت:" بازی همانجوری شروع شد که انتظارش را داشتیم هرچند فکر نمی کردم اتلتیکو آنقدر دفاعی بازی کند و عقب بنشیند. در نیمه اول چندان دچار دردسر نشدیم و در صحنه گل هم بدشانس آوردیم. روی پرس اتلتیکو، مدافعان ما در جایگیری اشتباه کردند و گریزمان گلزنی کرد.

نیمه اول درخشان نبودیم اما در نیمه دوم حقمان بود حداقل یک گل بزنیم. فرصت های متعددی داشتیم که می توانستند به گل تبدیل شوند. اتلتیکو برتر از ما نبود. پیش از این مقابل اتلتیکو در کالدرون بارها بازی کرده ایم و شب هایی سخت تر از این هم به یاد داریم. آنها از یک موقعیت خود در نیمه اول به گل رسیدند. هدف اتلتیکو نیز همین بود و سپس به دفاع مطلق رفت. در هر صورت 100 درصد مقصر این شکست من هستم و باید به اتلتیکو تبریک بگویم. برایشان در مرحله بعد نیز آرزوی موفقیت دارم.

واضح است که ما در بهترین دوران خودمان قرار نداریم و دچار افت شده ایم. باید بلند شده و سرمان را بالا بگیریم چون در دو جام دیگر مدعی اول قهرمانی هستیم و هنوز بازی های زیادی در پیش داریم. هنوز کارهای مهمی برای انجام دادن وجود دارد."

پنالتی اعلام نشده دقیقه 90:" به من گفتند که خطای هند داخل محوطه جریمه بود و باید پنالتی اعلام می شد ولی از روی نیمکت چیزی قابل مشاهده نبود."

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
چه حالی گرفت این داور از ما :general208:
ولی این بارسا از دقیقه 70 بازی الکلاسیکو تا حالا یه مرگیش شده ... :general710: یه افت 50درصدی کردن همه بازیکن ها . فکر کنم تو آبشون چیزی ریختن ! :D
متاسفانه مشکل بارسا اینه که همه راهها به رم (مسی) ختم میشه ..یعنی همه بازیکنا فرصت سوزی میکنن که یجوری به مسی توپ رو برسونن . اونم اگه رو فرم نباشه میشه همین داستان 3-4 بازی اخیر .
درصورتی که مطمئنم اگر به مسی 1-2 بازی استراحت بدن نیمار و سوارز هم دوباره به شرایط خوب برمیگردن . اول فصل هم که مسی مصدوم شد همه گفتن مسی نباشه تیم به جایی نمیرسه ولی نیمار و سوارز خیلی قشنگ جای خالی مسی رو پر کردن .
معلومه بارسا شرایط روحی مناسبی نداره ...وقتی اینیستا اون جوری پنالتی میده درصورتی که ممکن بود اون پاس و فرصت برای اتلتیکو به گل تبدیل نشه ... یا جا موندن ماسچرانو و برنگشتنش که یکی از دونده ترین بازیکنای بارسا هستش یعنی اوضاع خیلی خرابه :general507:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
حیف شد تقریبا تو یه هفته همه چیز پرید
این اتلتیکو هم همیشه میباخت حالا که باید میبردیم نتونستیم
اگه امسال خرید خوبی نداشته باشیم سال بعد هم شانسی نداریم :(

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
باخت قابل پیش بینی بود .منتها شاید عامل خیر بشه خوب با این دفاع بایرن مونیخ و سیتی هم شاخ بودن .
امیدوارم این باخت باعث شه لالیگا رو بگیریم و حذفی رو وفکری به حال دفاع سوراخ و خط هافبک کند و بدون خلاقیت و قابلیت شوتزنی بکنن برای جانشینی اینیستا باید بازیکن باکیفیت و خلاقیت بالا خریداری بشه و البته سرعت بالاتر در انتقال توپ
اردا و ویدال هم که خریدای طلایی بودن متیو و فرمالن هم الماس نشان

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
کاپیتان اتلتیکو: بله، مرتکب پنالتی شدم
شما یه بار دیگه صحنه بازی رو نگاه کنید ، اصلا وقتی توپ به دستش خورد به حرکات دست و صورتش دقت کنید ، خودش پذیرفته بود که پنالتیه ولی داور لعنتی خودشو به کوری زد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
متاسفانه حذف شدیم .
واسه من یکی خیلی خیلی دردناک و سخت بود این شکست و حذف.
یه جورای فکر میکردم حذف بشیم چون تیم یه جورای اوضاع ردیفی نداشت اون روحیه جنگندگی قبل رو نداشتم حالا نمیدونم دلیلش چیه (باشد که این حذفمون درسته که دردناک ولی چاره چیه. بتونه تیم رودوباره بلند کنه )
حرف خاصی در مورد بازی نمیمونه
ولی یه چیزی برام خیلی جالبه اون حرفای بعضی از دوستان که یکیش اینکه قهرمانی تو فصل پیش رو خوب میکبونشش ک میگن حقمون نبود ک تو اون مرحله با بابیرن صعود میکردیم:general210: جدا این حرفمو کجای دلم بذارم!! خیلی جالبه
مسی از الان شده درب داغون !!:eek: هولی شیت
------------
یه جورای حس میکنم پست مسی این چند بازی هست که تغییر کرده نسبت به 5 بازی قبل. الان درست 5 بازی هست ک پستش عوض شده حالا دلیلش نمیدونم چیه (یه جورای کمی به هافبک چسبیده ک قبلا اینطور نبود)
بریم واسه لیگ که بازی والنسیا هست که میتونه استارت خوبی باشه برایه اینکه تیم از افت در بیاد به امید برد اوج گرفتن دوباره

Last edited:

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
تیم اصلآ خوب نبود ولی اون پنالتی رو که نگرفت اعصاب من خورد شد ... هنوزم بصورت واضح میبینم داور به سمت اونا غش کرد .

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
خدا شاهده همون اول بازی که مثل ترسوها توی نیمه زمین خودی داشتن پاسکاری میکردن فهمیدم که از اون شبهای بسیار بد بارساست.

ما طرفدارای بارسا انگار یه جورایی علم غیب پیدا کردیم.هر وقت بازی رو اینطوری شروع کردیم یا باختیم یا خیلی بد باختیم!!!!! :|

اول از همه تیم با این بازیش تمام اجرش رو تو کل فصل که جلو اتلتیکو بازی کرده بود رو ضایع کرد.انگار یه جورایی داشتن ثابت میکردن که آره اخراج تورس باعث شد ما بازی قبل رو ببریم

دیشب که اگه نیمار بین دو نیمه ساکشو برمیداشت میرفت برزیل اصلا ناراحت نمیشدم.فقط جنگ روانی و دریبل هایی که آخرش توپ لو میره

اتلتیکو هم شدیدا خوب بازی میکرد.دقیقا از همون نوع بازی هایی که هیچوقت جلوی رئال انجام نمیده :))

ولی بازی دیشب یه چیزی رو ثابت کرد...پنالتی واضحی که گرفته نشد.این میتونه دهن همه ی منتقدین بارسا رو ببنده.میتونین همین صحنه رو هزاران بار وقتی حرف از داوری پیش میاد بکوبین رو صورت طرف

البته این بازی قشنگ منو یاد دوران تاتا انداخت که چطور جلوی همین تیم عاجز بود که یه موقعیت درست حسابی ایجاد کنه

اتفاق بدی که شاید طرفداری بارسا رو اذیت کنه برگشتن ورق توی لیگ اسپانیا هست.تو نیم فصل اول نه اتلتیکو نه رئال حرفی واسه گفتن نداشتن در عوض بارسا غول سه سر بود

بارسا که مدعی قهرمانی همه ی جامها بود شده بازنده ی اصلی و دو تیم دیگه به طرز عجیبی به اوج رسیدن.واقعا این همه تغییر عجیبه!!!

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
کادنا کوپه : مسی با مصدومیت بازی میکند !
1231411fatbol455551460618149.jpg

اختصاصی / کادنا کوپه بر اساس اطلاعاتی که بدست آورده است اعلام کرد لیونل مسی طی هفته های اخیر به مشکلات عضلانی دچار بوده است و علت عملکرد ضعیف او طی چند بازی اخیر این مساله است .
بر اساس گزارش ها لیونل مسی ستاره ی شماره 10 بارسلونا مدت طولانی است که از مشکلاتی عضلانی رنج میبرد اما نسبت به این مساله چیزی گفته نمیشود .
با این حال خبر تایید شده ای وجود ندارد که لیونل مسی با وجود مصدومیت در تمام بازی های اخیر به میدان رفته است که این مساله با انتخاب بارسلونا و تایید مسی همراه بوده است .
اما شاید مهر تایید این ماجرا خود مسی باشد . او پنجشنبه ی گذشته به ایتالیا رفت تا با پزشک مورد اعتمادش دیدار کند . پزشکی که ادعا میکند مسئول برنامه ی تغذیه ی مسی است .
منبع : بارسا نیوز

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
متاسفانه حذف شدیم .
واسه من یکی خیلی خیلی دردناک و سخت بود این شکست و حذف.
یه جورای فکر میکردم حذف بشیم چون تیم یه جورای اوضاع ردیفی نداشت اون روحیه جنگندگی قبل رو نداشتم حالا نمیدونم دلیلش چیه (باشد که این حذفمون درسته که دردناک ولی چاره چیه. بتونه تیم رودوباره بلند کنه )
حرف خاصی در مورد بازی نمیمونه
ولی یه چیزی برام خیلی جالبه اون حرفای بعضی از دوستان که یکیش اینکه قهرمانی تو فصل پیش رو خوب میکبونشش ک میگن حقمون نبود ک تو اون مرحله با بابیرن صعود میکردیم:general210: جدا این حرفمو کجای دلم بذارم!! خیلی جالبه
مسی از الان شده درب داغون !!:eek: هولی شیت
------------
یه جورای حس میکنم پست مسی این چند بازی هست که تغییر کرده نسبت به 5 بازی قبل. الان درست 5 بازی هست ک پستش عوض شده حالا دلیلش نمیدونم چیه (یه جورای کمی به هافبک چسبیده ک قبلا اینطور نبود)
بریم واسه لیگ که بازی والنسیا هست که میتونه استارت خوبی باشه برایه اینکه تیم از افت در بیاد به امید برد اوج گرفتن دوباره
مسی انگار مصدومیت هم داره و داره با آمپول بازی میکنه چند وقت اخیر رو

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خداییش ملت هنو فرهنگ خوشحالی بعد از گل هم بلد نیستن. یاد خوشحالی بعد از گل محسن خلیلی افتادم که تو آزادی نیم ساعت با شورت اسلیپ میدوید. :D
حکایت این روزهای حذف بارسا و خوشحالی بعضی فن هاست. مورد داریم تا 2 سال پیش پی ام میداد خواهش میکنم پست های من رو کوت نکن اعصابم ضعیفه تحت فشارم ....الان به مدد کرامات سیمئونه تک تک پستهای من و این تاپیک رو دنبال میکنه. یا از فرط خوشحالی دچار درگیری و ضرب و شتم داخلی شدند. بنظرم لازمه به دیکشنری آکسفورد واژه ی Barcelona Effect رو اضافه کنند.
اثرات بارسلونایی /barcelona effect باعث ایجاد درگیری هایی در دور دست ترین نقاط زمین بین طرفداران تیمهای دیگر میشود همچنین موجب سرخوشی آنی و مایه فراحت روح طرفداران بارسا را فراهم میاورد.
:D

مصاحبه دیشب انریکه واقعا حرفه ای بود. این بشر از نظر اخلاق واقعا نمونه ست اما کاری که یه مربی بزرگ باید انجام میداد و خروج بارسا از بحران بود رو نتونست نشون بده. البته این فصل مورینیو، ونگال، بنیتز و مربیان بزرگ دیگه ای هم نتونستن به موقع تیمهاشون رو از بحران خارج کنن ولی ما از لوچو انتظارات بالایی داریم.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خداییش ملت هنو فرهنگ خوشحالی بعد از گل هم بلد نیستن. یاد خوشحالی بعد از گل محسن خلیلی افتادم که تو آزادی نیم ساعت با شورت اسلیپ میدوید. :D
حکایت این روزهای حذف بارسا و خوشحالی بعضی فن هاست. مورد داریم تا 2 سال پیش پی ام میداد خواهش میکنم پست های من رو کوت نکن اعصابم ضعیفه تحت فشارم ....الان به مدد کرامات سیمئونه تک تک پستهای من و این تاپیک رو دنبال میکنه. یا از فرط خوشحالی دچار درگیری و ضرب و شتم داخلی شدند. بنظرم لازمه به دیکشنری آکسفورد واژه ی Barcelona Effect رو اضافه کنند.
اثرات بارسلونایی /barcelona effect باعث ایجاد درگیری هایی در دور دست ترین نقاط زمین بین طرفداران تیمهای دیگر میشود همچنین موجب سرخوشی آنی و مایه فراحت روح طرفداران بارسا را فراهم میاورد.
:D

مصاحبه دیشب انریکه واقعا حرفه ای بود. این بشر از نظر اخلاق واقعا نمونه ست اما کاری که یه مربی بزرگ باید انجام میداد و خروج بارسا از بحران بود رو نتونست نشون بده. البته این فصل مورینیو، ونگال، بنیتز و مربیان بزرگ دیگه ای هم نتونستن به موقع تیمهاشون رو از بحران خارج کنن ولی ما از لوچو انتظارات بالایی داریم.
آره واقعا. با قطعیت میشه گفت همچین اثری دیگه رسما وجود داره. از بس حسادت نسبت به این تیم بالا رفته و البته بخش زیادی ش طبیعیه. دیگه رسما برای خیلی از تیم ها از جمله رئالیها تبدیل شدیم به کابوس.
در مورد سی ال هم لزوما بهترین تیم ها حتی در بهترین فرمشون قهرمان نمیشن و تا این روند مثبت جام گیری رو داریم مشکلی نیست.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آره واقعا. با قطعیت میشه گفت همچین اثری دیگه رسما وجود داره. از بس حسادت نسبت به این تیم بالا رفته و البته بخش زیادی ش طبیعیه. دیگه رسما برای خیلی از تیم ها از جمله رئالیها تبدیل شدیم به کابوس.
در مورد سی ال هم لزوما بهترین تیم ها حتی در بهترین فرمشون قهرمان نمیشن و تا این روند مثبت جام گیری رو داریم مشکلی نیست.
بهتر بگیم، تبدیل شدیم به عقده، کابوس یه جرقه ست، اما عقده ی این بارسا داره ۸ساله رو دل خیلیا سنگینی میکنه. علیرضا بارسا از پارسال هم بهتر میبود با این تقدیر پیاپی قهرمان نشدن به احتمال فراوان نزدیک به قطعیت شاید دستش از جام کوتاه میموند. اما نکته منفی عملکرد بازیکنان و ضعف داوری بودش، توی اینستا وقتی لیورپول ۲هیچ عقب بود سریع یه جوک دست به دست میشد که برگشتن به بازی مثل فینال ۲۰۰۵ معجزه میخواد. تیم کلوپ واقعا تونست بازی رو برگردونه. روحیه ی بالا. که ۴ بازی تو این بخش صفر بودیم

بالا