- نوشتهها
- 2,851
- لایکها
- 6,748
کسی به نظرم نگفت حقمون نبوده از بایرن ببریم یا قهرمان بشیم.متاسفانه حذف شدیم .
واسه من یکی خیلی خیلی دردناک و سخت بود این شکست و حذف.
یه جورای فکر میکردم حذف بشیم چون تیم یه جورای اوضاع ردیفی نداشت اون روحیه جنگندگی قبل رو نداشتم حالا نمیدونم دلیلش چیه (باشد که این حذفمون درسته که دردناک ولی چاره چیه. بتونه تیم رودوباره بلند کنه )
حرف خاصی در مورد بازی نمیمونه
ولی یه چیزی برام خیلی جالبه اون حرفای بعضی از دوستان که یکیش اینکه قهرمانی تو فصل پیش رو خوب میکبونشش ک میگن حقمون نبود ک تو اون مرحله با بابیرن صعود میکردیم:general210: جدا این حرفمو کجای دلم بذارم!! خیلی جالبه
مسی از الان شده درب داغون !!هولی شیت
------------
یه جورای حس میکنم پست مسی این چند بازی هست که تغییر کرده نسبت به 5 بازی قبل. الان درست 5 بازی هست ک پستش عوض شده حالا دلیلش نمیدونم چیه (یه جورای کمی به هافبک چسبیده ک قبلا اینطور نبود)
بریم واسه لیگ که بازی والنسیا هست که میتونه استارت خوبی باشه برایه اینکه تیم از افت در بیاد به امید برد اوج گرفتن دوباره
وقتی تیمی جوانمردانه بازی رو میبره حالا با نبوغ بازیکنش یا هرچی از داشته هاش استفاده کرده و طبیعتا حقش بوده. ما هم پارسال بردیم به شایستگی هم بردیم. نکته ای که من گفتم و معتقدم بهش اینه که پارسال پپ بازی برگشت رو که برد رسما و غیر از بردن خیلی هم خوب فشار آورد. به نحوی که خیلی هامون یادمون نمیاد همچون فشاری رو
بازی رفت رو ما سه بر صفر بردیم. من همون شب بازی هم نوشتم ما بایرن رو بردیم با مسی ولی پپ از نظر تاکتیکی انریکه رو برد اون شب و تفاوت ها رو نشون داد. یادتون نره چقدر از بازیکن های اصلیش رو هم نداشت با خودش.
مسی ورق بازی رو عوض کرد و ما صعود کردیم.
من طرفدار انریکه هستم و معتقدم بهتر از خیلی از گزینه هاست ولی نه در برابر پپ. تازه پپ در حال کامل شدنه و روز به روز داره بهتر میشه. الان بازیهای بایرن رو ببینید. بدون مدافعینش خوب دفاع میکنند و خوب میجنگند و خیلی زیبا بازی میکنند. اون تغییرات بازی با یوونتوس رو ببینید چقدر عالی بازی رو تغییر داد به نحوی که فوتبال چرک یووه هم توی اون دقیقه ها کفاف نداد.
الان که حذف شدیم واقعا دلم میخواد نه بایرن که پپ قهرمان بشه چون به طرز شدیدی حقشه. انریکه نکته های مثبتی به تیم اضافه کرده و دستاورد فوق العاده ای برامون داشته و با کسب دو جام احتمالی امسال این افتخارات بیشتر هم خواهد شد ولی نکات زیادی رو هم باید اصلاح کنه. این فجایع در زمینه بازیکن خریدن باید یه جایی تموم بشه. این نیمکتی که موقع بحران هیچ کمکی نمیکنه باید تقویت بشه و این تعویض نکردن ام اس ان وقتی آماده نیستند حتما باید اصلاح بشه.
اینکه کارنامه ضعیف البا رو همه متوجه شده باشند و مربی های حریف به وضوح براش برنامه ریزی کنند یا روی گپ بین ماسکی و پیکه و روی سر ماسکی همه تیم ها نقشه دارند رو اگر مربی نباید برطرف کنه کی بای برطرف کنه. البته قبل از هر چیزی باید این مدیریت نابلد فاسدمون تغییر کنه که در هر زمینه ای جز تولید بحران کاری برامون نکردند.
در پایان اینکه انریکه خاطرش عزیزه و دمش گرم ولی هیچ کی پپ نیست
Last edited: