• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
متاسفانه حذف شدیم .
واسه من یکی خیلی خیلی دردناک و سخت بود این شکست و حذف.
یه جورای فکر میکردم حذف بشیم چون تیم یه جورای اوضاع ردیفی نداشت اون روحیه جنگندگی قبل رو نداشتم حالا نمیدونم دلیلش چیه (باشد که این حذفمون درسته که دردناک ولی چاره چیه. بتونه تیم رودوباره بلند کنه )
حرف خاصی در مورد بازی نمیمونه
ولی یه چیزی برام خیلی جالبه اون حرفای بعضی از دوستان که یکیش اینکه قهرمانی تو فصل پیش رو خوب میکبونشش ک میگن حقمون نبود ک تو اون مرحله با بابیرن صعود میکردیم:general210: جدا این حرفمو کجای دلم بذارم!! خیلی جالبه
مسی از الان شده درب داغون !!:eek: هولی شیت
------------
یه جورای حس میکنم پست مسی این چند بازی هست که تغییر کرده نسبت به 5 بازی قبل. الان درست 5 بازی هست ک پستش عوض شده حالا دلیلش نمیدونم چیه (یه جورای کمی به هافبک چسبیده ک قبلا اینطور نبود)
بریم واسه لیگ که بازی والنسیا هست که میتونه استارت خوبی باشه برایه اینکه تیم از افت در بیاد به امید برد اوج گرفتن دوباره
کسی به نظرم نگفت حقمون نبوده از بایرن ببریم یا قهرمان بشیم.
وقتی تیمی جوانمردانه بازی رو میبره حالا با نبوغ بازیکنش یا هرچی از داشته هاش استفاده کرده و طبیعتا حقش بوده. ما هم پارسال بردیم به شایستگی هم بردیم. نکته ای که من گفتم و معتقدم بهش اینه که پارسال پپ بازی برگشت رو که برد رسما و غیر از بردن خیلی هم خوب فشار آورد. به نحوی که خیلی هامون یادمون نمیاد همچون فشاری رو
بازی رفت رو ما سه بر صفر بردیم. من همون شب بازی هم نوشتم ما بایرن رو بردیم با مسی ولی پپ از نظر تاکتیکی انریکه رو برد اون شب و تفاوت ها رو نشون داد. یادتون نره چقدر از بازیکن های اصلیش رو هم نداشت با خودش.
مسی ورق بازی رو عوض کرد و ما صعود کردیم.
من طرفدار انریکه هستم و معتقدم بهتر از خیلی از گزینه هاست ولی نه در برابر پپ. تازه پپ در حال کامل شدنه و روز به روز داره بهتر میشه. الان بازیهای بایرن رو ببینید. بدون مدافعینش خوب دفاع میکنند و خوب میجنگند و خیلی زیبا بازی میکنند. اون تغییرات بازی با یوونتوس رو ببینید چقدر عالی بازی رو تغییر داد به نحوی که فوتبال چرک یووه هم توی اون دقیقه ها کفاف نداد.
الان که حذف شدیم واقعا دلم میخواد نه بایرن که پپ قهرمان بشه چون به طرز شدیدی حقشه. انریکه نکته های مثبتی به تیم اضافه کرده و دستاورد فوق العاده ای برامون داشته و با کسب دو جام احتمالی امسال این افتخارات بیشتر هم خواهد شد ولی نکات زیادی رو هم باید اصلاح کنه. این فجایع در زمینه بازیکن خریدن باید یه جایی تموم بشه. این نیمکتی که موقع بحران هیچ کمکی نمیکنه باید تقویت بشه و این تعویض نکردن ام اس ان وقتی آماده نیستند حتما باید اصلاح بشه.
اینکه کارنامه ضعیف البا رو همه متوجه شده باشند و مربی های حریف به وضوح براش برنامه ریزی کنند یا روی گپ بین ماسکی و پیکه و روی سر ماسکی همه تیم ها نقشه دارند رو اگر مربی نباید برطرف کنه کی بای برطرف کنه. البته قبل از هر چیزی باید این مدیریت نابلد فاسدمون تغییر کنه که در هر زمینه ای جز تولید بحران کاری برامون نکردند.
در پایان اینکه انریکه خاطرش عزیزه و دمش گرم ولی هیچ کی پپ نیست

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بهتر بگیم، تبدیل شدیم به عقده، کابوس یه جرقه ست، اما عقده ی این بارسا داره ۸ساله رو دل خیلیا سنگینی میکنه. علیرضا بارسا از پارسال هم بهتر میبود با این تقدیر پیاپی قهرمان نشدن به احتمال فراوان نزدیک به قطعیت شاید دستش از جام کوتاه میموند. اما نکته منفی عملکرد بازیکنان و ضعف داوری بودش، توی اینستا وقتی لیورپول ۲هیچ عقب بود سریع یه جوک دست به دست میشد که برگشتن به بازی مثل فینال ۲۰۰۵ معجزه میخواد. تیم کلوپ واقعا تونست بازی رو برگردونه. روحیه ی بالا. که ۴ بازی تو این بخش صفر بودیم
هم لیورپول حیف بود هم دورتموند
ولی خب واقعا شب تاریخی ای شد برای لیورپولی ها.
به دوستان لیورپولی که انگار اینجا کم هم نیستند تبریک میگم. نکته ای که باید براش تاسف بخوریم هم اینه که حتی لیورپول روی نیمکت کسی رو داره که تغییری در بازی به وجود بیاره و ما با همه کبکبه و دبدبه مون نداریم.
وقتی یکی از سه تا نباشند باید به مونیر دل خوش کنیم.
تغییرات واجبه وگرنه تیم زیر فشار فرسوده میشه و توی این موقعیت های فشرده کم میاره
کوتینیو هم باز امشب عالی بود. فوق‌العاده ست این بشر

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
وقتی تیمی جوانمردانه بازی رو میبره حالا با نبوغ بازیکنش یا هرچی از داشته هاش استفاده کرده و طبیعتا حقش بوده. ما هم پارسال بردیم به شایستگی هم بردیم. نکته ای که من گفتم و معتقدم بهش اینه که پارسال پپ بازی رو برگشت رو برد رسما و غیر از بردن خیلی هم خوب فشار آورد. به نحوی که خیلی هامون یادمون نمیاد همچون فشاری رو
بازی رفت رو ما سه بر صفر بردیم. من همون شب بازی هم نوشتم ما بایرن رو بردیم با مسی ولی پپ از نظر تاکتیکی انریکه رو برد اون شب و تفاوت ها رو نشون داد. یادتون نره چقدر از بازیکن های اصلیش رو هم نداشت با خودش.
من طرفدار انریکه هستم و معتقدم بهتر از خیلی از گزینه هاست ولی نه در برابر پپ. تازه پپ در حال کامل شدنه و روز به روز داره بهتر میشه. الان بازیهای بایرن رو ببینید. بدون مدافعینش خوب دفاع میکنند و خوب میجنگند و خیلی زیبا بازی میکنند. اون تغییرات بازی با یوونتوس رو ببینید چقدر عالی بازی رو تغییر داد به نحوی که فوتبال چرک یووه هم توی اون دقیقه ها کفاف نداد.
الان که حذف شدیم واقعا دلم میخواد نه بایرن که پپ قهرمان بشه چون به طرز شدیدی حقشه. انریکه نکته های مثبتی به تیم اضافه کرده و دستاورد فوق العاده ای برامون داشته و با کسب دو جام احتمالی امسال این افتخارات بیشتر هم خواهد شد ولی نکات زیادی رو هم باید اصلاح کنه. این فجایع در زمینه بازیکن خریدن باید یه جایی تموم بشه. این نیمکتی که موقع بحران هیچ کمکی نمیکنه باید تقویت بشه و این تعویض نکردن ام اس ان وقتی آماده نیستند حتما باید اصلاح بشه.
اینکه کارنامه ضعیف البا رو همه متوجه شده باشند و مربی های حریف به وضوح براش برنامه ریزی کنند یا روی گپ بین ماسکی و پیکه و روی سر ماسکی همه تیم ها نقشه دارند رو اگر مربی نباید برطرف کنه کی بای برطرف کنه. البته قبل از هر چیزی باید این مدیریت نابلد فاسدمون تغییر کنه که در هر زمینه ای جز تولید بحران کاری برامون نکردند.
موافقم، فصل اولی که به بایرن رفت شدیدا مورد انتقاد قرار گرفت، چون سعی داشت اون تیکی تاکا مبتنی بر مالکیت توپ رو به اجرا بذاره. تاکتیکی که توی اواخر کارش در بارسا و اوایل حضورش در بایرن به وسواس تبدیل شده بود. دیگه ما هم از پاس دادن ها خسته شده بودیم. ولی پپ نشون داده که آپدیت شده. تاکتیک هاش به روز تر شده. پپ هیچوقت نمیتونست با یه فالس 9 به زمین بره اما نشون داده انعطاف تاکتیکی بالایی پیدا کرده. این بایرن اصلا شبیه بارسای پپ نیست. به بایرن هاینکس هم شباهتی نداره. نمیگم عالیه، یه مقدار نوسان داشته اما حداقلش اینه که اگه جلوشون قرار میگرفتیم خیلی بیشتر از فصل گذشته اذیت میشدیم. در بین بازیکنان این فصلش هم کینگزلی کومان یه ستاره بوده واقعا. آقا جهنم ضرر، باقی تیمها نه مسی دارن نه نیمار. جفتشون رو بفروشیم یه 400 میلیون یورویی کاسبیم. علیرضا رضایت بده دیگه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
هم لیورپول حیف بود هم دورتموند
ولی خب واقعا شب تاریخی ای شد برای لیورپولی ها.
به دوستان لیورپولی که انگار اینجا کم هم نیستند تبریک میگم. نکته ای که باید براش تاسف بخوریم هم اینه که حتی لیورپول روی نیمکت کسی رو داره که تغییری در بازی به وجود بیاره و ما با همه کبکبه و دبدبه مون نداریم.
وقتی یکی از سه تا نباشند باید به مونیر دل خوش کنیم.
تغییرات واجبه وگرنه تیم زیر فشار فرسوده میشه و توی این موقعیت های فشرده کم میاره
کوتینیو هم باز امشب عالی بود. فوق‌العاده ست این بشر
چه بازی دراماتیکی شد... کلوپ قشنگ رفت تو قلب هوادار هاشون. کوتینیو واقعا عالیه. بازیکن تکنیکی، با هوش، سرعتی، گلزن. کلا برای جایگزینی اینیستا شایسته ست.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
اول کوتینیو ، بعد رویس ، ولی کوتینیو یک تکنیک نابه که باید زودتر صیدش کرد ،
بنظرم لیورپول با **** قدرتمندی مانند یورگن کلوپ و کاپیتانی عالی میلنر تونست برگرده بالشخصه از بین این دو تیم جذاب دلم می خواست لیورپول ببره چون دیدن کلوب در لیگ قهرمانان زیباییش رو بیشتر میکنه شادی های انفجاریش محشره ...
خیلی دیدنی بود انگار دورتمند بازی رو ول کرد ! خوشحالی کلوب در نوع خودش جذاب بود دنبال یکی میگشت باهاش خوشحالی کنه اصلآ نمیدونست چی شد :D کلوب برای من یک ترول جذاب به تمام معناست :general711:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
موافقم، فصل اولی که به بایرن رفت شدیدا مورد انتقاد قرار گرفت، چون سعی داشت اون تیکی تاکا مبتنی بر مالکیت توپ رو به اجرا بذاره. تاکتیکی که توی اواخر کارش در بارسا و اوایل حضورش در بایرن به وسواس تبدیل شده بود. دیگه ما هم از پاس دادن ها خسته شده بودیم. ولی پپ نشون داده که آپدیت شده. تاکتیک هاش به روز تر شده. پپ هیچوقت نمیتونست با یه فالس 9 به زمین بره اما نشون داده انعطاف تاکتیکی بالایی پیدا کرده. این بایرن اصلا شبیه بارسای پپ نیست. به بایرن هاینکس هم شباهتی نداره. نمیگم عالیه، یه مقدار نوسان داشته اما حداقلش اینه که اگه جلوشون قرار میگرفتیم خیلی بیشتر از فصل گذشته اذیت میشدیم. در بین بازیکنان این فصلش هم کینگزلی کومان یه ستاره بوده واقعا. آقا جهنم ضرر، باقی تیمها نه مسی دارن نه نیمار. جفتشون رو بفروشیم یه 400 میلیون یورویی کاسبیم. علیرضا رضایت بده دیگه
:D

تیم سال آینده تغییرات قطعی خواهد داشت و هیچ شکی درش نیست.
مسی و نیمار هم تا ابد قرار نیست برای ما باشند. در مورد مسی واقعا امیدوارم تا میشه نگهش داشت. دست کم تا 33 سالگی. قبلا هم گفتم اگر بفروشیمش سر دو سال نه پولش رو داریم نه مسی رو.
به جای فروختن مسی باید فکر تقویت هافبک باشیم که مجبور نکنیم مسی رو مرتب بیاد از وسط توپ بگیره. پوگبا و کوتینیو و یه چپ خوب تهاجمی با یه دفاع وسط شماره یک و دو تا فوروارد یکی مثل ماریوگومز با تجربه و یکی جوون و تر و تیز و آینده دار
فروختن آلبا و بقیه نخودی هامون هم که از واجب واجب تره. همین بازی آخر و بازی با رئال رو به آلبا باختیم به صورت کاملا مستقیم ایشون مقصر بودند.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
وقتی تیمی جوانمردانه بازی رو میبره حالا با نبوغ بازیکنش یا هرچی از داشته هاش استفاده کرده و طبیعتا حقش بوده. ما هم پارسال بردیم به شایستگی هم بردیم. نکته ای که من گفتم و معتقدم بهش اینه که پارسال پپ بازی برگشت رو که برد رسما و غیر از بردن خیلی هم خوب فشار آورد. به نحوی که خیلی هامون یادمون نمیاد همچون فشاری رو
حقیقتش اون جملتون که من خوندم و برداشتی کردم از جملتون این بود که شما اون برد و قهرمانی رو بردید زیر سوال و انگار واقعا تیم کار خاصی نکرده!!!
من نمیدونم این چه صیغه ای هست که میگن ک فلان بازی فقط تنها اون بازیکن بود تیم رو برد!!!
خوب شما اینو بگید تیم واسه چی بازیکن میخره یا بازیکن میسازه؟؟؟؟؟ خب واسه نتیجه گیری دیگه
در اون شکی نیست که بازیکن تاپ خیلی خوبه ولی...
در مورد تفاوت انریکه و پپ هم بگم انریکه اگر توانایش از پپ بیشتر نباشه کمتر نیست
تیم پپ یه روند یک نواخت اما با پاس کار سریع بود و تک بعدی بود .ولی انریکه اینطور نیست تیمش پاسکاری کم و هدف دار و ضد حمله و دوندگی بالا به تیم اضافه کرد . فقط کافیه به روند تیم پپ با مصاف به تیم دفاع چند لایه مقایسه کنید و انریکه رو همینطور کاملا تفاوت کار این دو مربی رو میبینی
من قصد ندارم که توانایی پپ رو بزنم زیر پا بکوبم ولی بنظرم انریکه بهتره
دلیل قبول کردن بعضی یا اکثر بارسایی ها که میگن پپ بهتره میدونی چیه چون پپ یه موفقیت کامل رو اورد و این موجب شد که همه اینو قبول کنند .حالا انریکه این موفقیت رو بیاره بازم چشمها رو پپ هست و نمیشه نگاه و تصمیم رو تغییر داد
حقیقتش من از تیم انریکه و روند بازی تمیش و شخصیتش رو خیلی دوست دارم(روز اول ک اومد اصلا قبولش نداشتم ولی الان اینطور نیست)
تیم بنظرم امسال بهتره فقط رو یک خط متمرکز بشه و اون ضعف رو رفع کنه بهتره اونم فقط و فقط خط دفاع هست 4 تا خرید خوب انجام بدیم خیلی خوب میشه(اگر بتونیم البا رو یه قیمت خوب بدیم بره و فرمایلن و ادریانو و متیو خیلی خوب میشه و دستمون باز میشه) چون الان چندین ساله ک بیشترین ضربه رو تو این قسمت خوردیم
و در خط های دیگمون میتونیم تو هافبک و حجوم با این نفراتی ک داریم یک فصل رو بگذرون بدون خرید البته با اضافه شدن دنیس سوارز.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
آقا به نظرتون مشکوک نیست این قرعه کشی ها
آسونترین رقیب تو هر مرحله نصیبشون میشه و از طرفی هم برگشتم تو زمین خودشون
جالبه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
جالبه
از مشکوک هم یه چیزی اونورتره،هر مرحله افتادن با ضعیف ترین تیم حاضر یه طرف،بازی برگشت تو زمین خودی یه طرف!!!
هر چند شانس سیتی بازم بیشتره،حیف که کمپانی مصدومه فقط،حیف...(قشنگ پنالدو رو خفه میکرد،خیلی شیک و مجلسی!)
از اونورم بایرن شانس آورد برگشت تو آلیانزه،تو کالدرون بود اتلتیکو اونارم حذف میکرد ولی الان شانس بایرن بیشتره...
ما هم صعود میکردیم با این قرعه به مشکل بزرگی میخوردیم...

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
البته من خودم زیاد به این داستان توطئه و دخالت تو قرعه کشی و این مسایل اعتقاد ندارم ولی قشنگ همه یادشونه که چند سال پیش که ما دو تا بازی پشت هم رو بازی برگشت میزبان بودیم چه حرف و حدیثایی دوستان مادریدی در میاوردن و یوفا و پلاتینی و همه رو مقصر میدونستن
حالا نظرشون چیه به نظرتون

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
نمیشه گفت از قبل تعیین شده! اخه جلو چشم خودمون دارن قرعه کشی میکنند!
ولی خب امسال زیدان روی دور شانس هست...
اما توجه کنید که برای سیتی هم بهترین قرعه همین رئال بود!

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
اگه رئال - بایرن فینال بشه . پپ اساسی انتقام میگیره ... از یک طرف بخاطر تیم قبلیش و یک طرف هم بخاطر تیم بعدیش !
البته اگه رئال از پس من سیتی بر بیاد ... من سیتی اصلا تیمی نیست که جلو رئال کم بیاره .

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
رئال در ادامه شب و روزهای رویاییش به آسون ترین قرعه خورد و از همین الان فینالیست بدونیدش
فینال هم شرایط خاصی داره ، لزوما نمی شه گفت حتما بایرن رئال رو می بره ، این روزها این یارو خیلی رو فرمه بعید نیست مثل هتریک ولفسبورگ ، بایرن هم غافلگیر بشه
فقط خداروشکر که بایرن حذف نشد جلو یووه وگرنه هیچ امیدی به ادامه لیگ قهرمانان و جلوگیری از قهرمانی فیک مادرید ( رئال ) نداشتم

خدا کنه زودتر یورو شروع شه این خاطرات کاووس وار از ذهنمون کمرنگ شه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
جالبه
دستاوردشون با این قرعه های خوب چی بوده؟ یه سی ال یه لیگ و والسلام
بعید بدونم قهرمان بشن. تیمشون زیاد مشکل داره. خیلی باید روی دور شانس باشند که قهرمان بشند. البته وقتی در این سالها پورتو و لیورپول و اون چلسی دی متیو قهرمان شدند خب طبیعیه که هر چهار تیم این مرحله شانس دارند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نمیشه گفت از قبل تعیین شده! اخه جلو چشم خودمون دارن قرعه کشی میکنند!
ولی خب امسال زیدان روی دور شانس هست...
اما توجه کنید که برای سیتی هم بهترین قرعه همین رئال بود!

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
ای بابا، یادتون نیست مگه!!!!!!!! اومدن تکنیک های آحتمالی تقلب در قرعه کشی رو نشون دادن. بوسیله سنسور میتونن قرعه ها رو در بیارن. چه هیاهویی در مورد قرعه های بارسا به راه افتاد.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
از فردا بازی های لالیگا میشه محل اصلی تمرکزمون. تیم میتونه بیشتر استراحت کنه و امیدوارم در طول این استراحت فوتبال رو یادشون نره.
یک نکته هم در مورد فوتبال داخلی بگم.
من کلا دنبال نمیکنم و چندسالیه حس تهوع بهم میده فوتبال داخلی. اوایل کم تر دیدم تا دیگه چند سال پیش دیدم دربی هم حوصله و وقتش نیست و ندیدم به کل. ولی یک چیز عجیبی رو هیچ وفت درک نکردم. این همه این فوتبال ما خاک بر سره که دو تا تیم اصلیش این طوری نماد سازی میکنند.
نماد شش که انگار سالهاست به یاد قرمزها باید بیاره که در ادامه هیچی به دست نیاوردید که هنوز ول کن یه بازی هستید که فیلمش رو کسی نداره
نماد چهار که رسما جزو پدیده های این دسته هست.
بردن چهار بازی متوالی با نتایج یک هیچ و... اینها. اینو دیگه کجای دلم بذارم آخه؟؟ جالبه معلوم شده این وسط یکیش مساوی شده انگار و همچین متوالی هم نبوده
و از اون جالب تر این چهار جدید قرمز هاست. امروز میخوندم که میگن چهار رو پس گرفتیم.
یعنی از بازی چهار بر دو میشه نماد چهار استخراج کرد و واقعا همچین بهره وری رو کاش در بقیه بخش ها داشته باشیم.
میتونیم انتظار داشته باشیم در سالهای بعد مثلا در یک بازی حذفی که به پنالتی کشیده میشه و مثلا هفت برشش میشه نماد هفت هم برای یکیشون به دست بیاد.
خلاصه اینکه خیلی خوبیم ما

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
داوری هم مثل بازیکنها یا مربیان گاها اشتباهاتی داره ، اونچه که ما رو حذف کرد خودمون بودیم ، ما عین 45 دقیقه اول رو ریختیم تو سطل آشغال ، چطوری ؟ با پاسکاری بین 4 نفر خط دفاع که بازیکنهای خط حمله 2 الی 3 بار توپ به پاشون خورد ، در حالی که دقیقه 35 گل خوردیم .
نیمه دوم هم کار خاصی نکردیم و اون 10 دقیقه رویایی بازی رفت هم شکل نگرفت . نمیتونم تاکتیک پاس بین مدافعین در زمین خودی در شرایطی که نیاز به گلزنی هست رو درک کنم . نمیتونم درک کنم چطور انریکه با این بازیکنها چنین بازی ترحم برانگیزی ارائه داد ، آقای مربی گفتن بهتر از اتلتیکو بودیم ، باید عرض کنم اتلتیکو شما رو قورت داده بود چطور بهتر از اونا بودی ؟! به قدری دست و پا بسته و بی انگیزه و آروم بازی کردیم که حالم از بازی تیم بهم خورد ، بازی برگشت لیگ هم تا قبل گل اتلتیکو همینجور بازی کردیم ولی با یه برگشت عالی 2-1 بردیم ، ولی اینجا یه بازنده ی محض بودیم ، تیمی با اینهمه بازیکن و مهاجم خطرناک اینطوری بازی کنه ؟! تا حدودی تنفر برانگیزه که کل بازی پاس در عرض بدی و هر چی طرفدار منتظر پلان B میمونه چیزی که میبینه دو تعویض اشتباه که کل سمت راستمون رو نابود کرد . از همون بازی رفت که عین 2 تا گل روی سانتر زدیم باید درس میگرفتی که نگرفتی ، از بازیشون جلو آیندهوون باید درس میگرفتی که نگرفتی از 85 دقیقه گل نزدن جلوی سوسیداد باید درس میگرفتی که نگرفتی ، حداقل الان که 13 امتیاز به 1 امتیاز رسید یه تکونی به اون افکار تاکتیکیت بده .
اینکه مربی عیب تیم رو نبینه و معترف نباشه از باخت و حذف شدن ، خطرناکتره .
فکر میکنم پپ قهرمان بشه .

.

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
داوری هم مثل بازیکنها یا مربیان گاها اشتباهاتی داره ، اونچه که ما رو حذف کرد خودمون بودیم ، ما عین 45 دقیقه اول رو ریختیم تو سطل آشغال ، چطوری ؟ با پاسکاری بین 4 نفر خط دفاع که بازیکنهای خط حمله 2 الی 3 بار توپ به پاشون خورد ، در حالی که دقیقه 35 گل خوردیم .
نیمه دوم هم کار خاصی نکردیم و اون 10 دقیقه رویایی بازی رفت هم شکل نگرفت . نمیتونم تاکتیک پاس بین مدافعین در زمین خودی در شرایطی که نیاز به گلزنی هست رو درک کنم . نمیتونم درک کنم چطور انریکه با این بازیکنها چنین بازی ترحم برانگیزی ارائه داد ، آقای مربی گفتن بهتر از اتلتیکو بودیم ، باید عرض کنم اتلتیکو شما رو قورت داده بود چطور بهتر از اونا بودی ؟! به قدری دست و پا بسته و بی انگیزه و آروم بازی کردیم که حالم از بازی تیم بهم خورد ، بازی برگشت لیگ هم تا قبل گل اتلتیکو همینجور بازی کردیم ولی با یه برگشت عالی 2-1 بردیم ، ولی اینجا یه بازنده ی محض بودیم ، تیمی با اینهمه بازیکن و مهاجم خطرناک اینطوری بازی کنه ؟! تا حدودی تنفر برانگیزه که کل بازی پاس در عرض بدی و هر چی طرفدار منتظر پلان B میمونه چیزی که میبینه دو تعویض اشتباه که کل سمت راستمون رو نابود کرد . از همون بازی رفت که عین 2 تا گل روی سانتر زدیم باید درس میگرفتی که نگرفتی ، از بازیشون جلو آیندهوون باید درس میگرفتی که نگرفتی از 85 دقیقه گل نزدن جلوی سوسیداد باید درس میگرفتی که نگرفتی ، حداقل الان که 13 امتیاز به 1 امتیاز رسید یه تکونی به اون افکار تاکتیکیت بده .
اینکه مربی عیب تیم رو نبینه و معترف نباشه از باخت و حذف شدن ، خطرناکتره .
فکر میکنم پپ قهرمان بشه .

.
نظر جالب و تامل بر انگیزی بود .
دقیقا نیمه اول می تونستیم از ترس اتلتیکو از گل خوردن استفاده و به جای اتلاف وقت در خط پراشتباه دفاعی ، به خلق موقعیت و فشار آوردن روی دروازه اتلتیکو اقدام کنیم
تا شاید با استفاده از خلاقیت و تکنیک خط میانی و حمله قبل از اتلتیکو به گل برسیم و بعد با خیالی آسوده تر به دفاع بپردازیم
بعلاوه اینکه یک نیمه خط حمله بیکار و بلا استفاده بود دلیلی بر عدم هماهنگی و انطباق بازیکنان در فاز هجومی و بازی آرمانی بارسا بود
در نهایت در 15 دقیقه پایانی استرس و خستگی و اشتباهات مانع به گل رسیدن ما شد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
نظر جالب و تامل بر انگیزی بود .
دقیقا نیمه اول می تونستیم از ترس اتلتیکو از گل خوردن استفاده و به جای اتلاف وقت در خط پراشتباه دفاعی ، به خلق موقعیت و فشار آوردن روی دروازه اتلتیکو اقدام کنیم
تا شاید با استفاده از خلاقیت و تکنیک خط میانی و حمله قبل از اتلتیکو به گل برسیم و بعد با خیالی آسوده تر به دفاع بپردازیم
بعلاوه اینکه یک نیمه خط حمله بیکار و بلا استفاده بود دلیلی بر عدم هماهنگی و انطباق بازیکنان در فاز هجومی و بازی آرمانی بارسا بود
در نهایت در 15 دقیقه پایانی استرس و خستگی و اشتباهات مانع به گل رسیدن ما شد
این تیم با این نحوه بازی اگه نمیباخت توهین به فوتبال بود ، چون نه خوب دفاع میکرد و نه چیزی که بشه اسمشو گذاشت حمله . باختن تیم مثل 2 *2=4 بود ، این تیم شبح بارسا هم نبود .
اصولا تیمهایی مثل رئال یا بارسا نمیتونن مدافعین خوبی باشن ، چون تخصص و ابزارش رو ندارن . بارسا فقط با حمله یا نهایتا حفظ توپ توی زمین حریف میتونه باعث گرفتن فرصت حمله از حریف بشه .
اینقدر ترسو بازی کردیم تو دو تا بازی که انگار ما اتلتیکو هستیم و اونا بارسا ، همه از بارسا میترسن ولی وقتی از اول بازی تو خط دفاع پاسکاری کنی ترسی باقی نمیمونه ، وقتی مثل بقیه بازیها سرعت بازی پایین و پاسکاریها قابل حدس باشه کاری از پیش نمیره .

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
این تیم با این نحوه بازی اگه نمیباخت توهین به فوتبال بود ، چون نه خوب دفاع میکرد و نه چیزی که بشه اسمشو گذاشت حمله . باختن تیم مثل 2 *2=4 بود ، این تیم شبح بارسا هم نبود .
اصولا تیمهایی مثل رئال یا بارسا نمیتونن مدافعین خوبی باشن ، چون تخصص و ابزارش رو ندارن . بارسا فقط با حمله یا نهایتا حفظ توپ توی زمین حریف میتونه باعث گرفتن فرصت حمله از حریف بشه .
اینقدر ترسو بازی کردیم تو دو تا بازی که انگار ما اتلتیکو هستیم و اونا بارسا ، همه از بارسا میترسن ولی وقتی از اول بازی تو خط دفاع پاسکاری کنی ترسی باقی نمیمونه ، وقتی مثل بقیه بازیها سرعت بازی پایین و پاسکاریها قابل حدس باشه کاری از پیش نمیره .
کاملا درسته و باهات موافقم
در تایید حرفت فیفا 16 آنلاین که بازی می کنم هر وقت می خوام با بارسا دفاعی بازی کنم ، نابود می شم
ولی غالبا وقتی مثل بارسای سرحال و غیرقابل پیش بینی بازی می کنم و حمله می کنم ، نتیجه می گیرم
البته که شیوه تهاجمی بارسا باگ هایی هم داره و تیم هایی با توان ضد حمله بالا به ما ضربه وارد کردن
اما درصد موفقیت همیشه بیشتر از شکست هست
حیف که این حرفا رو وقتی می زنیم پس از حذف از قهرمانان اروپا و جز حسرت چیزی نداره

بالا