• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
پنالتی شون کاملا درست بود. برخورد پا روی خط به سمت داخل بود. حتی روی خط هم پنالتی صحیحه

مهم اینه برخورد کجا انجام شده که برخورد کاملاً خارج از محوطه جریمه انجام شده دیگه!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
مهم اینه برخورد کجا انجام شده که برخورد کاملاً خارج از محوطه جریمه انجام شده دیگه!
نه لحظه برخورد تکل به پای تورس داخل محوطه بود،من قشنگ دقت کردم دیدم داخل خورد...

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حالا چه فرقی میکنه پنالتی که گل نشد
مهم مولر خان بود که گند زد
مهم اینه درست بود و گلشونم آفساید نبود و کاملا سالم بود.
بایرن میرفت فینال و قهرمان میشد قهرمانیش از 2 تا تیم من و 1 تیم ما بالاتر میزد،پس از این لحاظ هم رفتن اتل بهتر بود.:D
دیدن شکست بازیکنایی مثل نویر و مولر هم همیشه لذت بخش بوده برام...:):p

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
الان جوری هوادارای بایرن به پپ حمله میکنن انگار 10سال پشت هم قهرمان اروپا بودن حالا پپ نتونسته این کارو بکنه
سال دیگه با انجلوتی تا همین جا هم نمی تونن بیان

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
می شه از سی تی بعنوان ضعیف ترین و بی کیفیت ترین تیم ادوار مراحل نیمه نهایی جام قهرمانان اروپا یاد کرد

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
می شه از سی تی بعنوان ضعیف ترین و بی کیفیت ترین تیم ادوار مراحل نیمه نهایی جام قهرمانان اروپا یاد کرد
دقیقا بی کیفیت ترین تیم این مرحله بودن پاریسن ژرمن میومد خیلی خیلی بیشتر اذیتشون میکرد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
واقعا که همین طوره. چرت ترین بازی نیمه نهایی بود که دیده بودیم. حتی یک توپ نزدن درست و حسابی.
از اون ور از بین بایرن بارسا و اتلتی باید یک تیم بیاد بالا از این ور بین سیتی ریال و ولفسبورگ
کیفیت بازیها هم که گفتن نداره واقعاً
امیدوارم اتلتی در ادامه فوتبال چرک و چیلیش برسه به قهرمانی و خرشانسی های مستر زیدان هم تموم بشه

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
واقعا که همین طوره. چرت ترین بازی نیمه نهایی بود که دیده بودیم. حتی یک توپ نزدن درست و حسابی.
از اون ور از بین بایرن بارسا و اتلتی باید یک تیم بیاد بالا از این ور بین سیتی ریال و ولفسبورگ
کیفیت بازیها هم که گفتن نداره واقعاً
امیدوارم اتلتی در ادامه فوتبال چرک و چیلیش برسه به قهرمانی و خرشانسی های مستر زیدان هم تموم بشه
دقیقا . به مرحله حذفی لیگ قهرمانان و بازی های مرحله به مرحله رئال که نگاه می کنیم ، یه تیم درجه یک نمی بینیم که بوسیله این تیم حذف شده باشه
واقعا یه تیم چقد می تونه شانس بیاره
فقط یه آه جان گداز می کشم و می گم : جای بارسای شکست ناپذیر و ویرانگر خالی
هنوزم واقعا نمی فهمم چطور بارسا دچار همچین بحرانی شد

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
دیشب منچستر زورش نمیرسید !!! واقعآ رئال نیمه دوم بهشون حمله میکرد اگه تیم منچستر هماهنگی بیشتری بین بازیکناش بود میتونستن رئال رو 3 تایی کنن ! امیدوارم اتلیتیکو رئال رو ببره .. هر چند اصلآ از بازیش خوشم نمیاد ..

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
یه لیگی قرار بود راه بیوفته که جایگزین لیگ قهرمانان بشه اسمشو الان یادم نیست
اولش فک می کردم که جذابیت لیگ داخلی از بین میره ولی با این ساختار لیگ قهرمانان هم نمیشه کنار اومد که شانس و قرعه این همه تاثیر داشته باشه
برا تیمی که میخواد به فینال بره
مسیر سال پیش بارسا با امسال رئال رو ببینید :eek::eek:
یه تغییراتی لازمه انجام بشه که انگار داره میشه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
یه لیگی قرار بود راه بیوفته که جایگزین لیگ قهرمانان بشه اسمشو الان یادم نیست
اولش فک می کردم که جذابیت لیگ داخلی از بین میره ولی با این ساختار لیگ قهرمانان هم نمیشه کنار اومد که شانس و قرعه این همه تاثیر داشته باشه
برا تیمی که میخواد به فینال بره
مسیر سال پیش بارسا با امسال رئال رو ببینید :eek::eek:
یه تغییراتی لازمه انجام بشه که انگار داره میشه

جام جهانی و یورو هم به همین شکله . اول بازیای امتیازی و گروهی بعد حذفی . اصلا کل جذابیت این 3 تا جام بخاطر قرعه کشی و وقت اضافه و پنالتی و ایناس
لیگ و امتیاز گیری هیچوقت نمیتونه جای اینارو بگیره

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
جام جهانی و یورو هم به همین شکله . اول بازیای امتیازی و گروهی بعد حذفی . اصلا کل جذابیت این 3 تا جام بخاطر قرعه کشی و وقت اضافه و پنالتی و ایناس
لیگ و امتیاز گیری هیچوقت نمیتونه جای اینارو بگیره
یه خبر بود که قراره بعد از مرحله اول گروهی ذوباره گروه بندی شن حالا این که این کار باعث جدابیت بیشتر میشه یا نه رو نمیدونم
................
الان اخبار گفت که پپ لیست مازاد رو اعلام کرده
حیف که هیچ کدوم به درد ما نمیخورن اسم هارت و توره هم بود احتمالا بیان سراغ دروازه بان ما و یه پیشنهادی هم به بوسکتس بدن :general509:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ریال تنها تیمیه که تو لیگ اروپا بازی میکنه ولی جام لیگ قهرمانان رو میبره!!!:general210:
لیورپولم امسال برعکس این شده!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
کمپانی که مصدوم شد فاتحه سیتی رو خوندم ولی جالبه همین سیتی داغون رو هم با گل به خودی خودشون حذف کردن،خسته نباشید دلاورا...
امیدوارم سیمئونه با تیم کاملش به فینال برسه و حال این شانسها رو بگیره...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یه خبر بود که قراره بعد از مرحله اول گروهی ذوباره گروه بندی شن حالا این که این کار باعث جدابیت بیشتر میشه یا نه رو نمیدونم
................
الان اخبار گفت که پپ لیست مازاد رو اعلام کرده
حیف که هیچ کدوم به درد ما نمیخورن اسم هارت و توره هم بود احتمالا بیان سراغ دروازه بان ما و یه پیشنهادی هم به بوسکتس بدن :general509:
بعید بدونم دنبال فروختن هارت باشه. قبلا هم گفتم انتخاب سیتی همچین انتخاب عالی ای نبود.
باز هم میگم
کمپانی مانگالا کلیشی زابالتا و حتی اوتامندی یا باید همین فصل برند یا فصل بعدش
یعنی رسما یه ست دفاع کامل میخواد
هافبک هم یایا و ناواس و فرناندو و فرناندینیو به درد کار پپ نمیخورند احتمالا یعنی بالای هشتاد درصد موجودیشون
خط حمله یه ایهیناچو و آگرو و دی بروین موندن به درد بخور برای پپ. استرلینگ هم ستاره بشو نیست که عصای دست پپ بشه
تقریبا کل تیم باید عوض بشه. ولی من یو با چهار پنج تا خرید میاد دوباره توی دور. پول هم فراوون دارند
سرجمع هنوز معتقدم تیم سیتی خیلی کار داره و پول سنگینی باید خرجش کرد

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بعید بدونم دنبال فروختن هارت باشه. قبلا هم گفتم انتخاب سیتی همچین انتخاب عالی ای نبود.
باز هم میگم
کمپانی مانگالا کلیشی زابالتا و حتی اوتامندی یا باید همین فصل برند یا فصل بعدش
یعنی رسما یه ست دفاع کامل میخواد
هافبک هم یایا و ناواس و فرناندو و فرناندینیو به درد کار پپ نمیخورند احتمالا یعنی بالای هشتاد درصد موجودیشون
خط حمله یه ایهیناچو و آگرو و دی بروین موندن به درد بخور برای پپ. استرلینگ هم ستاره بشو نیست که عصای دست پپ بشه
تقریبا کل تیم باید عوض بشه. ولی من یو با چهار پنج تا خرید میاد دوباره توی دور. پول هم فراوون دارند
سرجمع هنوز معتقدم تیم سیتی خیلی کار داره و پول سنگینی باید خرجش کرد
شاید برنامه برای لیگ قهرمانان رو بذاره برای سال دوم حضورش
با 4 تا خرید میتونه مشکل سال اولشو برای لیگ برتر تا حدی رفع کنه
سیتی هم مشکل مالی نداره بازیکنی رو اگه بخوتد میتونه بخره احتمالا 2 تا هافبک و 2 تا دفاع بگیره
حالا اصلا معلوم نیست بتونن امسال سهمیه رو بگیرن
http://video.varzesh3.com/video/114394/از-جو-هارت-تا-یحیی-توره-در-لیست-مازاد-گواردیولا!
لیورپول - ویارئال بازی قشنگیه امشب
کنکور رو که خراب کردم بشینم یه فوتبال به درد بخور ببینم حالم جا بیاد :rolleyes:

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
این سیتی که ما دیدیم سرجمع بازیکناش 100 تا هم نمیرزن چه برسه به 500 600 تا!
جدا بعضی مواقع از دست خودم ناراحت میشم که چرا تو شرایط بحرانی به بازیکن های خودمون خرده میگیرم.
یه مسی بارسا با کل سیتی قابل معاوضه نیست وقتی بازیهای سیتی رو میبینی.
به نظر من پپ اشتباه کرد و این تیم نیاز به تغییر تو تمام خطوط داره.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
این ... :) سیتی من رو یاد تیم های همون اطراف خلیجمون میندازه این همه هزینه های بالا دریغ از یک تعهد به پیراهن باشگاهی انگار چندتا ستاره فوتبال دور هم جمع شدن برن پیکنیک :D جدا میگم ها الان توره ، سیلوا، آگوئرو رو برداریم چیزی ازش نمونه یعنی ناهماهنگی در این تیم موج میزنه اگه پپ بیاد به این تیم نظم بده بعد باید ببینیم جون میگیره یا نه من هنوزم بازی بی روح و احساس در تیم های آلمانی میبینم ( بغیر از دورتمند ) پپ اومد و اثر خودش رو در تیم ملی آلمان هم لحاظ کرد .. باید منتظر فصل بعد باشیم ببینیم اوضاع چطور میشه ... ولی بنظرم فصل بعد فوتبال با پپ ، خوزه ، کلوپ ، لوچو دیدنی تر میشه ...

بالا