پنالتی شون کاملا درست بود. برخورد پا روی خط به سمت داخل بود. حتی روی خط هم پنالتی صحیحه
مهم اینه برخورد کجا انجام شده که برخورد کاملاً خارج از محوطه جریمه انجام شده دیگه!
پنالتی شون کاملا درست بود. برخورد پا روی خط به سمت داخل بود. حتی روی خط هم پنالتی صحیحه
نه لحظه برخورد تکل به پای تورس داخل محوطه بود،من قشنگ دقت کردم دیدم داخل خورد...مهم اینه برخورد کجا انجام شده که برخورد کاملاً خارج از محوطه جریمه انجام شده دیگه!
مهم اینه درست بود و گلشونم آفساید نبود و کاملا سالم بود.حالا چه فرقی میکنه پنالتی که گل نشد
مهم مولر خان بود که گند زد
دقیقا بی کیفیت ترین تیم این مرحله بودن پاریسن ژرمن میومد خیلی خیلی بیشتر اذیتشون میکردمی شه از سی تی بعنوان ضعیف ترین و بی کیفیت ترین تیم ادوار مراحل نیمه نهایی جام قهرمانان اروپا یاد کرد
واقعا که همین طوره. چرت ترین بازی نیمه نهایی بود که دیده بودیم. حتی یک توپ نزدن درست و حسابی.می شه از سی تی بعنوان ضعیف ترین و بی کیفیت ترین تیم ادوار مراحل نیمه نهایی جام قهرمانان اروپا یاد کرد
دقیقا . به مرحله حذفی لیگ قهرمانان و بازی های مرحله به مرحله رئال که نگاه می کنیم ، یه تیم درجه یک نمی بینیم که بوسیله این تیم حذف شده باشهواقعا که همین طوره. چرت ترین بازی نیمه نهایی بود که دیده بودیم. حتی یک توپ نزدن درست و حسابی.
از اون ور از بین بایرن بارسا و اتلتی باید یک تیم بیاد بالا از این ور بین سیتی ریال و ولفسبورگ
کیفیت بازیها هم که گفتن نداره واقعاً
امیدوارم اتلتی در ادامه فوتبال چرک و چیلیش برسه به قهرمانی و خرشانسی های مستر زیدان هم تموم بشه
یه لیگی قرار بود راه بیوفته که جایگزین لیگ قهرمانان بشه اسمشو الان یادم نیست
اولش فک می کردم که جذابیت لیگ داخلی از بین میره ولی با این ساختار لیگ قهرمانان هم نمیشه کنار اومد که شانس و قرعه این همه تاثیر داشته باشه
برا تیمی که میخواد به فینال بره
مسیر سال پیش بارسا با امسال رئال رو ببینید
یه تغییراتی لازمه انجام بشه که انگار داره میشه
یه خبر بود که قراره بعد از مرحله اول گروهی ذوباره گروه بندی شن حالا این که این کار باعث جدابیت بیشتر میشه یا نه رو نمیدونمجام جهانی و یورو هم به همین شکله . اول بازیای امتیازی و گروهی بعد حذفی . اصلا کل جذابیت این 3 تا جام بخاطر قرعه کشی و وقت اضافه و پنالتی و ایناس
لیگ و امتیاز گیری هیچوقت نمیتونه جای اینارو بگیره
بعید بدونم دنبال فروختن هارت باشه. قبلا هم گفتم انتخاب سیتی همچین انتخاب عالی ای نبود.یه خبر بود که قراره بعد از مرحله اول گروهی ذوباره گروه بندی شن حالا این که این کار باعث جدابیت بیشتر میشه یا نه رو نمیدونم
................
الان اخبار گفت که پپ لیست مازاد رو اعلام کرده
حیف که هیچ کدوم به درد ما نمیخورن اسم هارت و توره هم بود احتمالا بیان سراغ دروازه بان ما و یه پیشنهادی هم به بوسکتس بدن :general509:
شاید برنامه برای لیگ قهرمانان رو بذاره برای سال دوم حضورشبعید بدونم دنبال فروختن هارت باشه. قبلا هم گفتم انتخاب سیتی همچین انتخاب عالی ای نبود.
باز هم میگم
کمپانی مانگالا کلیشی زابالتا و حتی اوتامندی یا باید همین فصل برند یا فصل بعدش
یعنی رسما یه ست دفاع کامل میخواد
هافبک هم یایا و ناواس و فرناندو و فرناندینیو به درد کار پپ نمیخورند احتمالا یعنی بالای هشتاد درصد موجودیشون
خط حمله یه ایهیناچو و آگرو و دی بروین موندن به درد بخور برای پپ. استرلینگ هم ستاره بشو نیست که عصای دست پپ بشه
تقریبا کل تیم باید عوض بشه. ولی من یو با چهار پنج تا خرید میاد دوباره توی دور. پول هم فراوون دارند
سرجمع هنوز معتقدم تیم سیتی خیلی کار داره و پول سنگینی باید خرجش کرد
کنکور رو که خراب کردم بشینم یه فوتبال به درد بخور ببینم حالم جا بیادلیورپول - ویارئال بازی قشنگیه امشب