• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در مورد پپ و سیتی هم باید منتظر یکی دوتا نقل وانتقال پر سر صدا ازش باشیم، یه دفعه دیدید بره سراغ سانچز یا اوزیل اصلا تعجب نباید کرد.
اما اندراحوالات نقل و انتقالات بارسا چه اسامی که شنیده نمیشه. حاتم بن عرفا اگر به عنوان بازیکن آزاد بیاد عالی میشه. تکنیک بالایی داره میتونه بعضی مواقع گره گشا بشه.
اما جالبه اونقدری که در مورد خرید مهاجمین شایعه هست خبری در مورد مدافع شنیده نمیشه. جز چندتا بازیکن برزیلی و افریقایی نسبتا نا شناس

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در مورد پپ و سیتی هم باید منتظر یکی دوتا نقل وانتقال پر سر صدا ازش باشیم، یه دفعه دیدید بره سراغ سانچز یا اوزیل اصلا تعجب نباید کرد.
اما اندراحوالات نقل و انتقالات بارسا چه اسامی که شنیده نمیشه. حاتم بن عرفا اگر به عنوان بازیکن آزاد بیاد عالی میشه. تکنیک بالایی داره میتونه بعضی مواقع گره گشا بشه.
اما جالبه اونقدری که در مورد خرید مهاجمین شایعه هست خبری در مورد مدافع شنیده نمیشه. جز چندتا بازیکن برزیلی و افریقایی نسبتا نا شناس
قطعا این طور خواهد بود. کلا باید منتظر زلزله باشیم ازش مگر اینکه بخواد بره توی خط ادعا و کل کل که که با همین بازیکن ها تیم رو درست میکنم. سیتی این چندسال خیلی بازیکن گرون و بیخود خریده. برای مصرف داخلی لیگ برتر تیم خوبی هستند ولی اصلا مایه رقابت های بزرگ رو ندارند.
بارسا هم متاسفانه خبری از دفاع نمیشنویم. البته دور شایعاته فعلا و زمان زیاده. بدون شک تغییر خواهیم داشت اگر انریکه بمونه سال آینده

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چه دلی میبره این ریاض محرز

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چه دلی میبره این ریاض محرز
بنظر میرسه پرونده وراتی که کلا برای این تابستون بسته شده. پوگبا هم بعید میدونم جابجا بشه. گزینه هامون به محرز و بن عرفا و کوتینیو ختم میشه.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
این احمقا چرا این جوری بازیو نشون میدن
گند میزنن به اعصاب ادم خوب بگین پخش. نمی کنیم دیگه:mad::mad:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
مادریدیها بدویین بدویین بدویین بلکه رسیدین...:D:general304:
پنالدو جون تو هم همینطوری بدو بلکه به سوای آقای گل رسیدی...:general304:
الان هیچی بیشتر از له کردن این کثافتای جیره خوار مادرید حال نمیداد خدایی...:general105::general206::cool:(حتی له کردن استقلال باز تو خود تهران،گرفتن انتقام دو بازی قبل+کوتاه کردن دستش از قهرمانی!!!:D)
دادا بهت قول میدم قول،آخر همین فصل هر 2 جام رو داریم...;)
یعنی مطمئنم هم لالیگا رو میگیریم و هم حذفی رو،دیگه فشار بازیها از رو تیم برداشته شد،هفته ای 1 بازی دارم اونم آسون ترین بازیها نسبت به رقیبا که رقیب هم حساب نمیشن چه رقیبی آخه،از اول جام مال خودمون بود همین الانشم هست حتی بازم امتیاز بدیم قهرمان میشیم،این پست رو وقتی شدیم باز یاد شما و چندتا از دوستان نا امید دیگه میندازم...:)
-----------------------------------------------------------------------
یه نکته ای که در مورد ماسکی فهمیدم اینه که وقتی تیم سراپا حملس یه مهره بی نظیر به عنوان آخرین نفر جلو دروازه بان هست ولی وقتی در حالت عادی دفاع میکنیم هر لحظه ممکنه اشتباه بکنه که خیلییم میکنه،خصوصآ تو یارگیری و پر کردن آفساید!
دوستان زمانش نرسیده که بهم ایمان بیاورید!؟:D:D:D:p
اونطرف تا الان گرانادا سویا رو زده و کارمون بازی آخر راحت تر هم شده...;)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این برد گرانادا میتونه دو تا تفسیر داشته باشه.
از طرفی اگر وضعیت بازیهای رو به روش با یکی از تیم های خیخون و ختافه بهتر باشه دیگه قطعا سقوط نمیکنند و میان بازی آخر راحت بازی میکنند. بسته به جریان بازی ممکنه برای ما خوب یا بد باشه این. از اون طرف اگر هنوز شانس سقوط داشته باشند تا سرحد مرگ برای مساوی میجنگند که برای ما در صورتی که زود گل بزنیم نعمته و در صورتی که گل بخوریم فاجعه. در هرحال اینکه گذاشتیم کار به اینجا بکشه خیلی احمقانه بود و دست کم از اون والنسیا در خونه نباید میباختیم

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
متاسفم بابت شبکه ورزش
این چه طرز نشون دادنه
یه بار نشون نمیدن
یه بار گل مسی رو نصفه و نیمه نشون میدن
یه بار شب فوتبالی میارن بالا
واقعا تاسف باره !!!!!!
----------------------------------------
بارسا عالی بود توی این بازی تبریک میگم باز هم مسی نشون داد که چرا بهترین بازیکن جهانه واقعا گل زیبایی زد سوارز هم 2 گل زد و MSN کلا امشب گل زدن
رافینیا هم گل خوبی زد :دی
به هیچ وجه گل دوم بارسا افساید نبود و کاملا درست بود اونطرف گل دوم ریال کامل افساید بود و اشتباههات داوری روز به روز بالاتر
متاسفم واقعا !!!
اتل هم شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت
بارسا 88 امتیاز و ریال با داوری 87 امتیازه شدن .

123141105-630x4181462723559.jpg

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
درود بر تمام عزیزان ،
اول یک تبریک ویژه برای بردن این نیمچه تیم که چقدر جو قبل از بازی رو بهم زدن گاهی وقتها باید در عمل بشونیشون سرجاشون ، بعد متاسفم از واحد بخش ، پخش ، ...
وقتی رافینیا اون گل رو زد یاد دیالوگی از فیلم نجات سرباز رایان افتادم شعله افکن رو داخل سنگر ژرمن ها زدن یکی از سربازان گفتن بزارید تو آتش بسوزن ، :D و بازم لئو مسی یک اسطوره زنده در زمین روزهایی که شما فکر میکنید افت کرده یهو جادوش گل میکنه و خلاقیت بالاش رو به نمایش میذاره امیدوارم کفش طلا به لوییس برسه ،
بیشتر از دیروز منتظر نقل و انتقالات هستم .:cool:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خب گرانادا وضعش در بازیهای مستقیم از هر دو تیم رو به روش بهتره و هیچ شانسی برای سقوطش نیست.طبیعتا میان آبرو داری کنند و اگر زود گل بزنیم باز بازی خواهد کرد.این که استرس سقوط ندارند امیدوارم باعث انرژی منفی بشه براشون.توی خونه خودشون تیم آسونی نیستند به هیچ وجه.رئال هم به نظرم قطعا دپور رو میبره در ریازور و اصلا نباید روی نتیجه ای غیر برد حساب کنیم.

از زیبایی های فوتبال همین بس که رئال و بارسا کلا دو تا بازی دیگه دارند و میتونند هیچ یا دوجامه بشن.یعنی فصلی که با دوتا برد میتونه تبدیل به یه موفقیت بشه میتونه با دو تا باخت تبدیل به یه شکست کامل بشه.اتلتیکو ولی امیدوارم یک جام رو بگیره امسال چون واقعا حقشه بابت این همه سختی ای که داد و کشید

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
Last edited:

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
تبریک برد خوبی بود . شر اتلتیکو از لالیگا کم شد
انشالله فکر نمی کنم بردن گرانادا برای بارسا اونم بارسای اوج گرفته ، خیلی کار دشواری باشه
خودتونو برا جشن قهرمانی آماده کنید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتفاقا به نظر من بازی سختی خواهد شد برای بارسا

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اتفاقا به نظر من بازی سختی خواهد شد برای بارسا

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
من هم فکر میکنم بازی آسونی نیست. کلا بازی خارج از خونه آسون در لالیگا نداریم حالا شرایط که سخت بشه که دیگه قطعا آسون نیست.
امیدوارم اتفاقات بازی به نفع ما رقم بخوره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
نتیجه دیروز متحول شدن تیم نبود ، همون پلن A همیشگی با سرعت بالاتر و پرس و البته دوندگی مسی و نیمار بود .
که حتی همین تغییرات هم چند هفته پیش تو تیم رخ میداد الان تو فینال لیگ قهرمانان بودیم .
من فقط چشم به انتقالات دارم و هیچ فصلی اینقدر منتظر فصل نقل و انتقالات نبودم .
هر چند از این کادر مدیریتی و مربیان تیم بعیده آبی گرم بشه .

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
بازی بعدی و سه تا فینال رو هم پیش بینی کن میخوام شرط بندی کنم :cool:;)
لستر چه طرفدارای باحالی داره :)
مشاهده پیوست 929900
پیش بینی که هیج وقت با قاطعیت نمیشه کرد ولی نمیدونم چرا مطمئن بودم بعد از اون بازی با والنسیا هنوز هم قهرمانیم...(یه چیز حسی بود تا پیش بینی!)
بازی بعد رو هم میزنیم و قهرمانیم میشیم...
3 تا فینال هم به نظرم یکیش بارسا،یکیش لیورپول،در مورد فینال سوم دوست دارم آتلتیکو باشه ولی دیگه پیش بینی این خیلی سخته چون شرایطش خیلی پیچیدس و هر احتمالی وجود داره...
تو سایت ش رط بندی میکنی؟کدوم سایت!؟منم یه زمانی کردم ولی اونقدر بدموقع بود(از شب فینال جام جهانی!) که نرسیده به فوتبال و بازیهای حساسش،والیبال و بسکتبال بیچارم کردن!!!:D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اینم متاسفانه درست از آب در اومد و ما همچنان میلنگیم با امثال بارترا،متئو و فرمالن!!!
یه سوالی برام پیش اومده هی میگم میپرسم یادم میره،این آلدروایرلد رو چرا آتلتیکو و سیمئونه برش نگردوند!؟قرضی تو سوتون بازی میکرد که هرموقعم دیدم از خوباشون بود که بعد پایان فصل با 16 تا فروخت تاتنهام!!!
ای کاش راجرز اینو میخرید،با این قیمتی که داشت خرید خیلی خوبی بود...:(
http://forum.persiantools.com/threads/کل-کل-از-نوع-جهانی.193028/page-827#post-11374081
توبی آلدرویرلدی که مفت نصیب تاتنهام شد،فقط با 16 میلیون رفت تاتنهام و یکی از بهترین های این فصل جزیره بوده،همون موقع که خبرشو خوندم شوکه شدم که سیمئونه چطور راضی شده همچین بازیکنی رو با 16 تا از دست بده!
از پشت tv اونم جسته و گریخته فوتبال نگاه میکنیم و به این نتایج میرسیم اونوقت اون احمقا تو بارسا چیکار میکنن الله اعلم!:general210:(خدایی با دیدن 1 یا 2 بازی از توبی فهمیدم چه بازیکنیه،اونوقت اینا میرن بیشتر از این بابت متئو و فرمالن میدن!آدم میمونه چی بگه!الانم که پیله کردن به مارکیونیش و لاپورته با حدودآ 50 تا که بعید میدونم در حد همین آلدرویرلد باشن!:general710:)
این یکی از چند صد موردی که تو این سالها مفت از دستش دادیم و عوضش با قیمت بالاتر بازیکنای به مراتب ضعیفتری جذب کردیم متاسفانه!!!:general509:

بالا