• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
علاقه ای به گرفتن بیرین ندارم، عمرا چهل درصد الوز بتونه بشه، ادعاش هم زیاده.
امروز دپورتیو از احتمال رایزنی بارسا با یووه برای انتقال بزرگ صحبت کرده، تابستان مزخرفی در پیش داریم.
ماسکرانو که خودش هم مصاحبه کرده و از پست بازیش و مشکل مالباتیش شکایت کرده و گفته تکذیب نمیکنم.
در مورد پست بازیش البته بهش حق نمیدم چون بارسا مستحق و نیازمند نبود که
همون اول میگفتی من بازی نمیکنم این پست به صورت دائمی . اینا هم می رفتند دو سه تا دودی خان و مصدوم دیگه میخریدن میذاشتن جای تو. کاری نداشت براشون که.
همین جوون نوزده ساله هم برامون بازی درآورده انگار. گفته میخوام بیام تیم اصلی

بعضی تیم های ایرانی هر سال میگن ما لیست خروجی ها رو اعلام نمیکنیم تا ورودی ها تکمیل بشن. این در شکل افراطیش میشه اون داستان احمد جمشیدیان با آبی ها که بنده خدا شش ماه بدون تیم موند. بارسا اما انگار سیاست متفاوتی داره. میگه نمیخریم تا تکلیف خروجی هامون مشخص بشه.
بعدش هم توی مذاکره میرند توی موضع ضعف و قیمت بالا و...
سر متیو باید خیلی اگر دنبالش بودند میگفتند ما 5 میلیون میدیم و تمام. نمیداد میرفتند دنبال یکی دیگه. خود بازیکن خرخره مدیر باشگاه رو میجوید تا راضیش کنه. ولی وقتی اون همه دیر بود تیم هم دفاع نداشت تحریم هم داشت میشد دیگه معلوم بود گربه میرقصونند برامون که. پارسال تکلیف پدرو به قدری دیر شد که حتی نتونستند جانشین بخرند براش.
تا الان تنها اتفاق مثبت همین زود اعلام شدن رفتن بازیکن هاست. کمک میکنه مجبور بشن سریعا دنبال خرید برن. در چندسال اخیر لاماسیا هم که باخاک یکی کردیم دیگه تولید مولید خبری نیست ازش و فقط و فقط گوشاپینگ داریم امسال

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در مورد لاماسیا گفتم یادم اومد چند نکته رو
تیم پپ همین چند سال پیش که دور هم نیست در یک بازی رسمی کل تیم رو با لاماسیا ارنج کرد. در خیلی دیگه از بازیها هم ستون فقرات تیم از خودمون بود ولی داریم از دستش میدیم.
الان در دفاع پیکه و آلبا رو داریم.
در وسط بوسکتس و آندرس و سرخی و رافینیا رو
د
بالا مسی و مسی و مسی رو
اگر تیم اصلی رو ملاک قرار بدیم اکثرا 5 یا نهایت شش تا از لاماسیا فیکس هستند.
امسال هم همین تعداد تغییری نخواهد کرد احتمالا. با رفتن آندرس یک خرید جاش رو خواهد گرفت و رسما بیشتر ترکیب میشه خرید.
این برای تیم خوب نیست. شاید الان چاره ای نباشه ولی باید دوباره جرات میدون دادن به جوونا برگرده به تیم.
دلوفیو امسال میتونست به تیم کمک کنه ولی اراده ش نبود. کسایی رو هم نگه داشتند که امید زیادی بهشون نیست. مثل مونیر.
امیدوارم باز اون دوران رو داشته باشیم که از ناکجا یک فنچ میرسید به ترکیب و و غوغا میکرد. من هرگز اون لذت بازی اول و گل اول مسی رو یادم نمیره. با خودم گفتم این عجب هیولاییه با این سنش. یعنی اصلا فکر نمیکردم بشه این ولی شک نداشتم چیز خاصی ازش بیرون میاد. اگر مربی هایی مثل رایکارد و پپ نباشند که به این ها میدون و انگیزه بدند موج افسردگی کل سیستم لاماسیا رو میگیره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
در مورد لاماسیا گفتم یادم اومد چند نکته رو
تیم پپ همین چند سال پیش که دور هم نیست در یک بازی رسمی کل تیم رو با لاماسیا ارنج کرد. در خیلی دیگه از بازیها هم ستون فقرات تیم از خودمون بود ولی داریم از دستش میدیم.
الان در دفاع پیکه و آلبا رو داریم.
در وسط بوسکتس و آندرس و سرخی و رافینیا رو
د
بالا مسی و مسی و مسی رو
اگر تیم اصلی رو ملاک قرار بدیم اکثرا 5 یا نهایت شش تا از لاماسیا فیکس هستند.
امسال هم همین تعداد تغییری نخواهد کرد احتمالا. با رفتن آندرس یک خرید جاش رو خواهد گرفت و رسما بیشتر ترکیب میشه خرید.
این برای تیم خوب نیست. شاید الان چاره ای نباشه ولی باید دوباره جرات میدون دادن به جوونا برگرده به تیم.
دلوفیو امسال میتونست به تیم کمک کنه ولی اراده ش نبود. کسایی رو هم نگه داشتند که امید زیادی بهشون نیست. مثل مونیر.
امیدوارم باز اون دوران رو داشته باشیم که از ناکجا یک فنچ میرسید به ترکیب و و غوغا میکرد. من هرگز اون لذت بازی اول و گل اول مسی رو یادم نمیره. با خودم گفتم این عجب هیولاییه با این سنش. یعنی اصلا فکر نمیکردم بشه این ولی شک نداشتم چیز خاصی ازش بیرون میاد. اگر مربی هایی مثل رایکارد و پپ نباشند که به این ها میدون و انگیزه بدند موج افسردگی کل سیستم لاماسیا رو میگیره
lمشکل اینجاست که بازیکنی موجود نیست تو لامسیا که بشه روش حساب باز کرد!

علاقه ای به گرفتن بیرین ندارم، عمرا چهل درصد الوز بتونه بشه، ادعاش هم زیاده.
امروز دپورتیو از احتمال رایزنی بارسا با یووه برای انتقال بزرگ صحبت کرده، تابستان مزخرفی در پیش داریم.
ای گفتی . اصلا خوشم نمیاد ازش

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
@*CATALAN*
بله الان نیست. چون تیم ب و لاماسیا در دوران مدیریت روسل بهشون به اندازه کافی بها داده نشده.
سقوط تیم ب به دسته پایین تر هم نشونه بزرگش.
منظورم اینه دوباره باید شدیدا انرژی بذارند براش

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
lمشکل اینجاست که بازیکنی موجود نیست تو لامسیا که بشه روش حساب باز کرد!

ای گفتی . اصلا خوشم نمیاد ازش
من فعلا نه خوشم میاد نه بدم میاد.
این مصاحبه هاش خیلی شیرین نیست. به قول محمد ادعاش هم زیاده.
باید یکی دوفصل دیگه با آرسنال در آرزوی جام باشه و بازی کنه و خیلی بیشتر از اینها خودش رو اثبات کنه تا در حد بارسا بشه

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
خودمون رو گول نزنیم بهتره
این مدیریت نه عرضه بازیکن فروختن داره نه خریدن
امسال هم به بدترین شکل ممکن تو بازار نقل و انتقالات شرکت میکنن و یه افتضاح دیگه تو تاریخ باشگاه ثبت میکنن
نقل و انتقالات چند سال گذشته یادمون نرفته که منتظر باشیم یه شبه اینا متخصص خرید و فروش بازیکن بشن و امسال نقل و انتقالات رویایی داشته باشیم ( حداقل امسال دیگه بهونه محروم بودن هم ندارن اما بهتون قول میدم باشگاه های دیگه بدتر از پارسال برامون کلاس میذارن چون اینارو خوب شناختن )

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
من فعلا نه خوشم میاد نه بدم میاد.
این مصاحبه هاش خیلی شیرین نیست. به قول محمد ادعاش هم زیاده.
باید یکی دوفصل دیگه با آرسنال در آرزوی جام باشه و بازی کنه و خیلی بیشتر از اینها خودش رو اثبات کنه تا در حد بارسا بشه
چیزی نداره ک رو کنه همون سرعتشه ک بره کل کل کنه با یوسین بولت که ببینه سرعتش بیشتره یا بولت!!
40 تا واسه یه دونده خیلی زیاده. خودشو بکشه 25 بیشتر نمی ارزه
همونجا بمونه براش بهتر تا بیاد اینجا

________
تیم باید بره ایتالیا چتر بزنه چند تا خرید دفاع کنه بهتر از جای دیگس.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ضاهرا این اولین خریدمون دفاع 19 ساله هست. 3 تا 4 میل خریداری شده.البته برای تیم ب
خوبه
_________
اینم لباس فصل جدیدمون
قشنگه لاسیکه

فایل های ضمیمه

• IMG_20160527_151441.jpg
    IMG_20160527_151441.jpg
    28.5 KB · نمایش ها: 13
  • IMG_20160527_152243.jpg
    IMG_20160527_152243.jpg
    70.4 KB · نمایش ها: 15

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
چیزی نداره ک رو کنه همون سرعتشه ک بره کل کل کنه با یوسین بولت که ببینه سرعتش بیشتره یا بولت!!
40 تا واسه یه دونده خیلی زیاده. خودشو بکشه 25 بیشتر نمی ارزه
همونجا بمونه براش بهتر تا بیاد اینجا

________
تیم باید بره ایتالیا چتر بزنه چند تا خرید دفاع کنه بهتر از جای دیگس.
رو سرعتش هم اغراق شده تو ارسنال کند زیاده این یکی یکم سرعت داشته فوری مقایسه شده با بولت و ... چنتا استارت دیدم که از مدافعین تیمهای دیگه هم کند تر بوده تو لیگ .در هجوم هم چیزی نداره کاملا قبول دارم که حتی یک سوم الوز در همین سن و سالم نیست دادن الوز اونم به عنوان بازیکن ازاد خریت محضه که کم شاهد نبودیم تو نقل و انتقالات بازیکن میخرن 40 تا بعد یک فصل نهایتا میفروشن 5 تا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
برونو پرز لینک شده :D منم لینک میشم فردا به بارسا
گفته میشه ارتباط دوست نیمار با برونو این انتقال رو راحت میکنه!
مطمنا قیمتش از اون دونده بیخود بهتره . و از بازیش تعریف میککند حالا من نمیدونم بازی برونو چطوریه
بوسکتس هم تمدید شد تا 2021 :general601:
انریکه هم اعتراض شدیدی کرده و گفته ماسچرانو رو میخواد و باهاش تمدید کنید. باز خوبه
براردی (وینگر ساسولو. یه بند تو قرار دادش هست ک یووه باید اجازشو بده تا بفروشنش . شاید گره کار الوزه!!!!) هم در بارسلون دیده شده . گفته میشه واسه تفریح اومده !حالا نمیدونم شاید واسه مذاکره!

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
مسی مصدوم شد این طور که تو خبرا اومده اسیب جدی به کمرش بوده :(

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
والله نمیدونم این خبر چقدر ریشه و اصالت داره ولی اگر درست باشه خاکها بر سر مدیریت باشگاه. بازیکنی که سوژه خنده برزیلی ها بود رو برداشتیم آوردیم و هیچ اندر هیچ
طرفداری- پس از کسب 7 جام طی دو فصل در بارسلونا و تبدیل شدن به یکی از برزیلی های پر افتخار بلوگرانا، جالب است بدانید هیچ باشگاهی حتی در برزیل تمایلی برای جذب داگلاس پریرا ندارد.

به گزارش Sambafoot، تلاش های باشگاه براسلونا برای پیشنهاد داگلاس پریرا، مدافع راست 26 ساله خود به باشگاه های اسپانیایی بی حاصل مانده است. سران بارسلونا که در سال 2014 با 4 میلیون یورو داگلاس را از سائوپائولو جهت جانشینی دنی آلوز به نیوکمپ آوردند اکنون شکست در این انتقال را پذیرفته اند و به دنبال راهی برای بازگرداندن وی به فوتبال برزیل هستند.

گفتنی است در صورت جدایی دنی آلوز در این تابستان و به فروش رساندن داگلاس، برونو پرز خرید جدید کاتالان ها در پست دفاع راست خواهد بود.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
والله نمیدونم این خبر چقدر ریشه و اصالت داره ولی اگر درست باشه خاکها بر سر مدیریت باشگاه. بازیکنی که سوژه خنده برزیلی ها بود رو برداشتیم آوردیم و هیچ اندر هیچ
طرفداری- پس از کسب 7 جام طی دو فصل در بارسلونا و تبدیل شدن به یکی از برزیلی های پر افتخار بلوگرانا، جالب است بدانید هیچ باشگاهی حتی در برزیل تمایلی برای جذب داگلاس پریرا ندارد.

به گزارش Sambafoot، تلاش های باشگاه براسلونا برای پیشنهاد داگلاس پریرا، مدافع راست 26 ساله خود به باشگاه های اسپانیایی بی حاصل مانده است. سران بارسلونا که در سال 2014 با 4 میلیون یورو داگلاس را از سائوپائولو جهت جانشینی دنی آلوز به نیوکمپ آوردند اکنون شکست در این انتقال را پذیرفته اند و به دنبال راهی برای بازگرداندن وی به فوتبال برزیل هستند.

گفتنی است در صورت جدایی دنی آلوز در این تابستان و به فروش رساندن داگلاس، برونو پرز خرید جدید کاتالان ها در پست دفاع راست خواهد بود.
کلا چون بنجول خریم، وقتی میری متیو و داگلاس و این بازیکنهارو میگیری گند میزنن نباید منتظر باشید خوب بفروشینشون
ابن بشرها به بازیکن به چشم سرمایه نگاه نمیکنند . حکم کالای مصرفی داره واسشون

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یک صحنه سریال فرندز داشت که چندلر و راس مچ می انداختند. دختره میگه هر دو قوی هستند و جویی میگه یا هر دو به یک اندازه ضعیف یا همچین چیزی
این بازی هم همچین بازی ای بود و بدترین قسمتش اینه یکیشون قهرمان سی ال میشه چند دقیقه دیگه.
نه به عنوان یک طرفدار بارسا که به عنوان یک طرفدار فوتبال زیبا میگم این فینال و رسیدن این دو تیم با این سبک بازی به این جا شدیدا بد و نا امیدکننده بود.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این اوبلاک تو عمرش پنالتی گرفته بود اصلا ؟!!!!
فکر کنم رکورد به سمت توپ نرفتن رو شکسته.بازی با آیندهوون هم هفت تا پنالتی خورد اینجا هم پنج تا و فکر کنم فقط یکیش رو به سمت توپ رفت

بالا