• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
واقعا گل بدی بود شاید این اعتمادی که یواخیم لو تو این چند سال ذره ذره بهش پیدا کرده بود به کل از دست بره ، 2-1 بود و میتونستن نتیجه رو برگردونن ولی گل سوم اونم به این بدی ...
همش تقصیر خودشه ، میخواد چیزی نشون بده که نیست !

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تازه دیدم گلی که خورد رو. خداییش به بدی شرایط هم مربوط نبود. ممکنه توپ کمی خیس شده باشه ولی اشتباه عجیبی بود.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مثل اینکه پوگبا تو بارسلونا خونه خریده!!!
قضیه گامیرو هم داره روی ۴۰ میلیون یورو بسته میشه، که بنظرم خیلی احمقانه ست با این قیمت، عشق من کاراسکو
گوندوگان هم در بارسلونا مشاهده شده که گمانه زنی های انتقالش به بارسا رو در پی داشته
مثل اینکه مورینیو هم قید استفاده از بلیند و ماتـــا رو زده

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوباره خرید های احمقانه شروع شد اینا مغز توکلشون نیست گامیرو با 40 تا ؟؟؟ سانچز و با 40 تا دادیم رفت الان اینو میگیرن سال دیگه با ده تا هم کسی نمیخواد مثل اردا

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
کاراسکو دقیقا چه پستیه

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
گامیرو 29 ساله اونم با 40 تا!
نکنه قانون کردن بارسا هر سال باید چند تا بازیکن رو به عنوان باج دادن از تیم های دیگه بخره و ما خبر نداریم!
یعنی مدیریت این تصمیم هارو میگیره یا انریکه؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
با 21 میلیون میتونن سوارز و گابریل باربوسا و بن عرفا رو با هم بخرن .بعد اماده پیشنهاد 40 میلیون تایی به سویا میشن احمق ها اتریکه هم دقیقا مثل پپ بازیکن میخره هرچقدر اردا و ویدال با اون قیمت اردا بدرد تین خوردن خرید های احمقانه فصل حدید هم میخورن همه تیمها تقویت میشن بارسا تضعیف. حریفای بارسا فصل نقل و انتقالات کلی ذوق میکنن

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
یووه. خوب بازیکن میگیره
مفت میخره موقع فروختن پوست میکنه
اینا چرا گیر دادن به بازیکنای بالای 28سال

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تازه دیدم گلی که خورد رو. خداییش به بدی شرایط هم مربوط نبود. ممکنه توپ کمی خیس شده باشه ولی اشتباه عجیبی بود.
حقیقتش دیگه خیلی زیاد امورد رو زیاد جلوه میدید . این گلر 20 خورده ای ساله هست طرف که از اول قراره لو یاشین بشه !!! رفته رفته بازی به بازی تججربه کسب میکنه . هر کی یه الگوویی میگیره طبق اون الگگو رفتار میکنه . یکی مثل دوستمون ک عشق ریوالدو بود ک خودش پا راست بود به عشق ریوالد با تمرین زیاد پا چپ کرد:general710::)
خودم چندبین سال پیش دروازبان بودم رو زمین ابی و بارونی مثل چی توپ لیز میخورد و دروازبان گلر رو میخوره حالا اگر نویر یا بوفون بود نــــــــــــــــــــــــــــــــــه این سوتی نیست این یک اتفاق طبیعی رخ داده !!!! . اینکه سهله بازیکن بنده خدا هم با سر میفته نشون به اون نشونی بازی فینال کوپا که زمین تازه ابیاری کرده بودن هر دو تیم حی لیز میخوردن یا بریم به فینالی که منچستر با چلسی بود که تری هنگام زدن پنالتی سر خورد
----------------------
انریکه این حرکتت اگرحقیقت داشته باشه خیلی کار اشتباهی هست به نظرم که میخواد سرجیو روبرتو به جای دنی الوز بذاره !!!
فردا هم کنفرانس مطبوعاتی هست مدیر نق انتقالات قراره حرفایی در مورد نقل انتقالات حرف بزنه
بعله دومین بازیکن ازاد کسی نیست ادریانو که قراره به صورت فری بره لاتزیو:general208: مجانی !!!
بارترا هم ضاهرا به لیورپول میره

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
حقیقتش دیگه خیلی زیاد امورد رو زیاد جلوه میدید . این گلر 20 خورده ای ساله هست طرف که از اول قراره لو یاشین بشه !!! رفته رفته بازی به بازی تججربه کسب میکنه . هر کی یه الگوویی میگیره طبق اون الگگو رفتار میکنه . یکی مثل دوستمون ک عشق ریوالدو بود ک خودش پا راست بود به عشق ریوالد با تمرین زیاد پا چپ کرد:general710::)
خودم چندبین سال پیش دروازبان بودم رو زمین ابی و بارونی مثل چی توپ لیز میخورد و دروازبان گلر رو میخوره حالا اگر نویر یا بوفون بود نــــــــــــــــــــــــــــــــــه این سوتی نیست این یک اتفاق طبیعی رخ داده !!!! . اینکه سهله بازیکن بنده خدا هم با سر میفته نشون به اون نشونی بازی فینال کوپا که زمین تازه ابیاری کرده بودن هر دو تیم حی لیز میخوردن یا بریم به فینالی که منچستر با چلسی بود که تری هنگام زدن پنالتی سر خورد
----------------------
انریکه این حرکتت اگرحقیقت داشته باشه خیلی کار اشتباهی هست به نظرم که میخواد سرجیو روبرتو به جای دنی الوز بذاره !!!
فردا هم کنفرانس مطبوعاتی هست مدیر نق انتقالات قراره حرفایی در مورد نقل انتقالات حرف بزنه
بعله دومین بازیکن ازاد کسی نیست ادریانو که قراره به صورت فری بره لاتزیو:general208: مجانی !!!
بارترا هم ضاهرا به لیورپول میره
محمد جان بحث تکرار اشتباهاتشه. قبول دارم گاهی بدشانسی های بدی هم میاره ولی اگر درس نگیره و هی تکرار بشه اون عکس العمل های فوق‌العاده ش هم کم کم میره زیر سووال.
والدز هم فکر نکنم این همه اشتباه میکرد. یه چندتا اشتباه تابلوش یه عمر برچسب زد روی پیشونیش

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
محمد جان بحث تکرار اشتباهاتشه. قبول دارم گاهی بدشانسی های بدی هم میاره ولی اگر درس نگیره و هی تکرار بشه اون عکس العمل های فوق‌العاده ش هم کم کم میره زیر سووال.
والدز هم فکر نکنم این همه اشتباه میکرد. یه چندتا اشتباه تابلوش یه عمر برچسب زد روی پیشونیش
هر دروازبانی اشتباهاتی داره . من منکر اشتباهاتش نیستم .نباید بهش میدان داد ایا ؟ دروازبان یا هر بازیکنی چندین هفته رو نیمکت بشینه و پیچ مهره نیمکتهارو سفت کنه قرار نیست به تجربیاتش افزود شه . چند هفته فیکس بود دیدی چطور دروازه گرفت
یا جای دوری نریم سرجیو روبرتو اصلا بازیکن خوبی بود؟؟ نه ولی امسال عالی کرد چون بهش اطمینان داشتن و بهش روحیه دادن اینطور شد
رسانه و طرفداران بارسا بجای تضعیف این دروازبان و هر بازیکنی از بارسا بود اشتباهاتش رو زارت مهر کنن بزنند بهش باید انرژی بهش بدن و روحیه . نه حی بگن بعله سوتی داد این بشر هیچی نیست بدن بفروشنش برن کورتواا رو بگیرن که عالی ولی این دروازبان یا هر کس دیگه هم اشتباهات داشته ولی خبر از رسانه ای کردن و تضعیفش نبود .
-------------
این بشر بهش میدان بدن ستاره میشه مطمنم /. پتانسیل بالای داره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مشخصا دوست عزیزمون علاقه خاصی به تراشتگن داره، اشتباه هم جزئی از فوتباله
اما اشتباه داریم تا اشتباه، گل بد خوردن اون هم در این سطح قابل چشم پوشی نیست. میتونه دست آورد های یک سال و سرمایه گذاری چند ده میلیونی و درامد چند میلیون یورویی یک فصل رو بر باد بده.
تراشتگن صادقانه بخوایم بگیرم روی گلی که از تورس توی بازی رفت خورد مقصر بود و اصلا واکنش مناسبی نداشت، روی گل بازی برگشت از گریزمان هم مقصر بود، از زاویه بسته گل خورد. از رم هم گل از وسط زمین خورد. این بازی هم...
ببینید سریال اشتباهات به راحتی میتونه آینده فوتبالی خودش رو هم تحت تاثیر قرار بده. اون هم اشتباهاتی که به راحتی میتونست وجود نداشته باشه. دروازه بان کاملیه، شخصا دروازه بانی رو ندیدم چنین توانای بازی با پایی رو داشته باشه. در کنترل و بازی با توپ و دقت ضربات از نویر هم بهتره. اما همونطور که اول پست گفتم توی این سطح جایی برای اشتباه نمیمونه. یادتون میاد بوفون آخرین اشتباهش کی بود؟
باید اشتباهات رو محدود کرد مخصوصا وقتی شما اخرین فرد بین توپ حریف و دروازه خودی هستید
خبر خوب اینکه انریکه قید خرید مدافع راست رو زده و از سرجی روبرتو و ویدال استفاده خواهد کرد که بنظرم با گزینه هایی که برای خرید مطرح شده بودن تفاوتی ندارن و خرجی سر دست باشگاه نذاشت

پ.ن: راستی بنظرتون خریدن کرچو ویاک مفید میتونه باشه؟
هافبک دفاعی قرص و محکمیه، روی بازی هوایی عالی، برای نگهداشتن نتیجه خوبه. فقط سرعتش پایینه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اما اشتباه داریم تا اشتباه، گل بد خوردن اون هم در این سطح قابل چشم پوشی نیست. میتونه دست آورد های یک سال و سرمایه گذاری چند ده میلیونی و درامد چند میلیون یورویی یک فصل رو بر باد بده.
تراشتگن صادقانه بخوایم بگیرم روی گلی که از تورس توی بازی رفت خورد مقصر بود و اصلا واکنش مناسبی نداشت، روی گل بازی برگشت از گریزمان هم مقصر بود، از زاویه بسته گل خورد. از رم هم گل از وسط زمین خورد. این بازی هم...
ببینید سریال اشتباهات به راحتی میتونه آینده فوتبالی خودش رو هم تحت تاثیر قرار بده. اون هم اشتباهاتی که به راحتی میتونست وجود نداشته باشه. دروازه بان کاملیه، شخصا دروازه بانی رو ندیدم چنین توانای بازی با پایی رو داشته باشه. در کنترل و بازی با توپ و دقت ضربات از نویر هم بهتره. اما همونطور که اول پست گفتم توی این سطح جایی برای اشتباه نمیمونه. یادتون میاد بوفون آخرین اشتباهش کی بود؟
باید اشتباهات رو محدود کرد مخصوصا وقتی شما اخرین فرد بین توپ حریف و دروازه خودی هستید
خبر خوب اینکه انریکه قید خرید مدافع راست رو زده و از سرجی روبرتو و ویدال استفاده خواهد کرد که بنظرم با گزینه هایی که برای خرید مطرح شده بودن تفاوتی ندارن و خرجی سر دست باشگاه نذاشت

هافبک دفاعی قرص و محکمیه، روی بازی هوایی عالی، برای نگهداشتن نتیجه خوبه. فقط سرعتش پایینه
خب از اوتارم معلومه !!!!
من خودم دارم میگم داره اشتباه میکنه . چندین پست قبل هم نوشتم که داره تقلید میکنه و باید خودش باشه تا بیشتر پیشرفت کنه
دارم میگم این اشتباهات از بازی نکردنه و کسی رو نیمکت به تجرباتش اضافه نمیکه و نمیشه !! غیر از اینه ایا؟
تو مونشن گلاد باخ با دروازبانی که برایه این تیم کرد این تیم رو تو 4 تیم اول رسوند و این نشون میده ک باید بهش میدان داد
اره بوفون اخرین اشتباهش تو اروپا بود ک دیدم جلو بایرن گل اخر دیگه بازی های ااز یووه ندیدم
نویر هم تو اروپا با بنفیکا بود
ایا اینا رو اشتباهاتشون بازم گفتن نه
منم دارم میگم اشتباهاتش محدود کنه ولی باید بهش میدان بدن تا تجربه کسب کنه
مشکل این بشر بدشانیشه ! (جای دوری نریم هر بار تو ترکیب بوده دفاع خیلی اشتباه انجام داده )و اینکه بیشتر جلو چشم هست
اخر کلامم و لپ مطلب اینه دارم میگم فقط باید بهش میدان بدن و روحیه . نه اینکه بکوبونندش !

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خب از اوتارم معلومه !!!!
من خودم دارم میگم داره اشتباه میکنه . چندین پست قبل هم نوشتم که داره تقلید میکنه و باید خودش باشه تا بیشتر پیشرفت کنه
دارم میگم این اشتباهات از بازی نکردنه و کسی رو نیمکت به تجرباتش اضافه نمیکه و نمیشه !! غیر از اینه ایا؟
تو مونشن گلاد باخ با دروازبانی که برایه این تیم کرد این تیم رو تو 4 تیم اول رسوند و این نشون میده ک باید بهش میدان داد
اره بوفون اخرین اشتباهش تو اروپا بود ک دیدم جلو بایرن گل اخر دیگه بازی های ااز یووه ندیدم
نویر هم تو اروپا با بنفیکا بود
ایا اینا رو اشتباهاتشون بازم گفتن نه
منم دارم میگم اشتباهاتش محدود کنه ولی باید بهش میدان بدن تا تجربه کسب کنه
مشکل این بشر بدشانیشه ! (جای دوری نریم هر بار تو ترکیب بوده دفاع خیلی اشتباه انجام داده )و اینکه بیشتر جلو چشم هست
اخر کلامم و لپ مطلب اینه دارم میگم فقط باید بهش میدان بدن و روحیه . نه اینکه بکوبونندش !
استرس فیکس بودنشو موندنشو تو بارسا نداشته باش
از این بدتر زیاد داشتیم فیکس بودن
رود نستپ، ریچارد دوتروئل، ویکترو ارنائو، ویکتور والدس و...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به به دنبال گل سرسبد نقل و انقالات فوتبال جهانیم .مستر دالی بلیند به اف دهنده منچستر یونایتد بخه تنهایی . مدیران و انریکه خسته نباشید احمق ها

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
لیست ۲۰ بازیکن گرانقیمت منتشر شد . مسی در صدر !

1231411011166401464780667.jpg

این خبرگزاری هر ماه این فهرست را به روز می‌کند و بسته به عوامل مختلف، ارزش بازیکنان را کم و زیاد می‌کند. بارسلونا و یوونتوس با 3 نماینده، بیشترین سهم را در میان بازیکنان حاضر در این لیست دارند و پس از آنها، رئال مادرید،‌تاتنهام، بایرن مونیخ و منچسترسیتی با 2 نماینده قرار گرفته اند. لیگ برتر و لالیگا هر کدام با 7 نماینده، بالاتر از دو لیگ دیگر هستند و پس از آنها، سری آ با 4 نماینده و بوندس لیگا با 2 نماینده قرار گرفته اند.

-لیونل مسی - 211.1 میلیون یورو
2- نیمار - 201.5 میلیون یورو
3- کریستیانو رونالدو- 137.8 میلیون یورو
4- آنتوان گریزمان- 120.2 میلیون یورو
5- هری کین- 112.5 میلیون یورو
6- آنتونی مارسیال - 111.8 میلیون یورو
7- لوئیس سوارز- 105.8 میلیون یورو
8- پائولو دیبالا - 104.5 میلیون یورو
9- سرجیو آگوئرو- 96.8 میلیون یورو
10- پل پوگبا- 90.4 میلیون یورو
11- گرت بیل - 80.8 میلیون یورو
12- ادن هازارد- 78.3 میلیون یورو
13- الکسیس سانچز- 75.8 میلیون یورو
14- دله آلی- 75.2 میلیون یورو
15- توماس مولر - 73.5 میلین یورو
16- رحیم استرلینگ - 72.8 میلیون یورو
17- رابرت لواندوفسکی - 67.8 میلیون یورو
18- آلوارو موراتا - 64.2 میلیون یورو:general304::general304:
19- تونی کروس - 62.2 میلیون یورو
20 - گونزالو هیگواین - 60.9 میلیون یورو

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ادعای موندو ؛ هواداران بارسا منتظر خبر های خوب باشند

به نظر می رسد هواداران بارسلونا باید تا پایان رقابت های کوپا آمریکا و یورو صبر کنند و پس از آن منتظر خرید های تیم شان باشند، اما آن ها می توانند تا 10 روز آینده دو خبر خوب را از باشگاه بشنوند.
موندو دپورتیوو می گوید باشگاه بارسلونا طی چند روز آینده در جلسه ای که با مدیر برنامه های دنیس سوارز خواهد داشت، به دنبال این است که توافقات را نهایی کرده و با هافبک جوان و اسپانیایی اش که در ویارئال به شکل قرضی توپ می زند قرارداد امضا می کند.
این منبع ادامه می دهد، نیمار که اکنون در تعطیلات حضور دارد تا هفته آینده به باشگاه بارسلونا سفر خواهد کرد تا قراردادش را برای چند فصل دیگر با کاتالان ها تمدید کند چرا که باشگاه پیش تر با او در این خصوص به توافقات اولیه دست یافته است.
هر دوی این بازیکنان 22 و 24 ساله پیشنهادات بزرگی از باشگاه های اروپایی دارند که ماندنشاش در نیوکمپ اتفاق بزرگی برای باشگاه بارسلونا خواهد بود.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

بارسا برای مارکینیوش ۴۰ میلیون میدهد
1231454hi-res-42299d62647703add4ccef7f0927fc6f-crop-north1464785261.jpg

کد خبر : 51953 | زمان ارسال : ۲۳ دقیقه پیش | نویسنده : علی سورنا | تعداد بازدید : 96
اختصاصی / بارسلونا میخواهد برای مارکینیوش 40 میلیون یورو پرداخت کند .

بارسا نیوز - بیشتر تمرکز مدیر ورزشی بارسا در بازار تابستانی روی جذب یک مدافع میانی است به نظر میرسد که اهداف بارسلونا در این پست جان استونز و مارکینیوش هستند جذب استونز به علت رقم بالا مقداری سخت است اما بارسا هنوز به دنبال این مدافع انگلیسی هست طبق گزارش های منابع اسپانیایی بارسلونا آماده است تا یک پیشنهاد 40 میلیون یوریی برای به خدمت گرفتن مارکینیوش ارائه دهد این در حالی است که سران باشگاه پاریسی خیلی سخت حاضر به فروش بازیکنان خود میشوند طبق گفته های منابع فرانسوی لوران بلان به این بازیکن قول داده است تا در فصل آینده بیشتر از این بازیکن استفاده کند آینده این بازیکن در حال حاضر بسیار مبهم است نامزد و برادر این مدافع برزیلی اعلام کرده اند که مارکینیوش به دنبال خروج از پاریس است او در این فصل ذخیره ی سیوا و لوئیز بوده است .

طبق گفته ی Sport ، تیم های چون منچستر یونایتد و چلسی هم در کنار بارسلونا خواهان وی هستند اما این بازیکن برزیلی ترجیح میدهد تا به بارسلونا ملحق شود لوئیز انریکه و کادر فنی تیم در عملکرد این مدافع را زیر نظرداشته اند و باور دارند میتواند در قلب خط دفاعی بارسلونا عملکرد خوبی داشته باشد در سال های گذشته بارسا خواهان مارکینیوش بود اما این بازیکن تصمیم گرفت راهی فوتبال فرانسه شود که طبق گفته های خودش نرفتن به بارسلونا را بدترین تصمیم زندگی اش میداند .

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

۸ مدافعی که بارسلونا آن ها را زیر نظر دارد!
123145300-00000-01464785622.jpg

اختصاصی/ بارسلونا در تابستان به دنبال خرید یک مدافع خواهد بود تا بتواند ضعف های خط دفاعی خود را پوشش دهد از این رو نام های بسیاری به باشگاه بارسلونا ارتباط داده شده اند که در فصل آینده به بارسلونا می آیند اسپورت گزارش داده است که بارسلونا 8 مدافع را زیر نظر دارد:

یکی از آنان لاپورته است که مشکل قیمت بالای او و رقیب او در خرید منچستر سیتی است مارکینیوش برزیلی هم از اهداف بارسلوناست مدافعی که گویا باشگاه پاریسی خواهان فروش او نخواهد بود

مائوروسیو لموس و اریک بیلی از مدافعانی در لالیگا هستند که بارسلونا آن ها را زیر نظر دارد و استعداد خوبی دارند ساموئل اومتیتی مدافع وسط باشگاه لیون هم یکی از گزینه هاست که فرناندز بازی او در لیگ فرانسه را مشاهده کرده است

اما در این بین بهترین گزینه جان استونز مدافع اورتون به نظر می رسد که مشکل اصلی باشگاه اوست که فصل گذشته پیشنهادد 50 میلیونی چلسی را رد کرده است و قیمت او بسیار بالاست

رومانیولی مدافع وسط باشگاه میلان که جوان و آینده دار نیز است از دیگر گزینه هاست

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

فرناندز رفتن آلوز رو که قطعی کرد برامون. آردا هم انگار جایی نمیره. برای سمت راست علی رغم اینکه گفت سرخی و آلیکس هستند باز فکر کنم دنبال خرید باشند.
ماسکرانو هم موندنیه و یعنی باز هم ممکنه دفاع مرکزی شاخصی نخریم. براوو و مارک هم بنا بر گفته ایشون جایی نمیرن.
تقریبا غیر اینها چیز مهمی نگفت. در مورد نیمار هم البته همون کلیات قبل رو گفت.
در مورد نقل و انتقالات بارسا بهترین تاکتیک دنبال نکردنشه چون شدیدا توی اعصابه. چیزی که میشه روش اطمینان داشت سرکاری زیاد داره و در طول فصل باید یه گروه کوچک داشته باشیم که دست به آسمون باشیم برای محروم و مصدوم ندادن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کرچوویاک هم بازیکن بدی نیست ولی حاشیه داره و مستر شکیراییه برای خودش

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
قشنگ دارن طبق برنامه از پیش تعیین شده گند میزنن به نقل و انتقالات ...
از شما احمق تر تو نقل و انتقالات فقط مدیرای من یونایتد هستند اونم با فاصله کم ...
از انریکه هم خیلی انتظاری نیست ، در مقاطعی نشون داده که چقدر میتونه خوش خیال و پفکی فکر کنه .

بالا