- نوشتهها
- 2,851
- لایکها
- 6,748
فرمایلن که همه دنیا دهنشون وامونده بود. فکر نکنم حتی ونگر تصور میتونست بکنه اصلا بتونه یک میلیون بابتش دربیاره چه برسه به اون عددی که اینا دادن.مدافع بلژیکی بارسلونا در تمرینات تیم ملی کشورش مصدوم شد
خدمت شما .باز ارجاع میدم به همون حرفی که موقع خریدش گفتم یعنی فنخال با همه خریت بیخیال این شده بود نمیخواست دیگه بارسا خریدش دمت گرم زوبی و انریکه .متاسفانه انریکه هم مثل پپ در زیمنه نقل و انتقالات باید بره غاز بچرونه با این نقل و انتقالاتش. فروش اتوئو و خرید زالاتان با اضافه 40 تا یعنی هر ابلهی میفهمید وقتی سیستم تیکی تاکاست و پاسای سریع و هماهنگ زالاتان نمیتونه تو این سیستم جا بیافته اونجور که اتوئو بود.امسال هم که خرید اردا و فرمایلن و متئو و داگلاس شاهکار باشگاه بوده در تنها سالی که عالی خرید کرد باشگاه همون سالی که همه حرف از کهکشان رئال میزدن من با اون خریدا مطمئن بودم بارسا بهتر از رئال هست خرید اتوئو و دکو و ژولی و .. اینا خرید های خوبمون بوده و این دوساله فقط سوارز و دروازه بان ها و تا اندازه ای راکیتیچ
واقعاً من فکر میکنم اینها فسادهای بیشتری دارند و کمیسیون های سنگین این وسط داره جا به جا میشه چون این چیزها اصلا نیازی به هوش و اطلاعات و ذکاوت نمیخواد. یا در خریت عظیمی سیر میکنند یا واقعا فاسد هستند.
خرید راکی و سوارز هم شبیه خرید اون بنده خداست که رفت ده تا هندوانه بخره. هشت تاش رو با دقت وارسی کرد و انتخاب کرد آخر کار خسته شد دو تا رندوم برداشت. عین هشت تا سفید در اومد و اون دو تا شیرین و قرمز
اینا هم وسط این فجایع نقل و انتقالاتیشون هر تاسی مینداختن باز بیشتر از این سیستم فکریشون جواب میداد.
Last edited: