عزیزم گریه کن گریه قشنگه . وقتی زدیم فینالم بردیم بهتون می گیم شکوه کاتالان و کاتالانی چیه .چلسی چهره واقعی شکوه پوشالی کاتالان ها رو به همه نشون داد!!!!!!
عزیزم مغالطاتت رو عمومی نکن باعث خنده می شی .وقت گریه شما هم میرسه!!!!
بر و بچ بازم تبریک:happy:
من تو خوابم هم داشتم خواب بازی دیشب رو می دیدم:lol:
ممد تو همونی نیستی که تو پارس فوتبالی ؟ چطوری پسر ؟به عنوان یه رئالی به تمام بر و بچز بارسلونی تبریک میگم این پیروزی رو.
واقعا" عادت ندارم بعد از باخت تیمهای محبوبم بیام و به رقبا تبریک بگم.چون به نظرم کار بیخودیه.ولی تصمیم داشتم اگه چلسی باخت فقط به تو تبریک بگم ولی...
الان که دارم مینویسم اصلا" قصدم تبریک گفتن نیست....هنوز تو شوکم...برام باور کردنی نیست....که برد حتمی رو از دست دادیم..بهتر بگم ،ازمون گرفتنش...واقعا" دیدن صورت ناراحت جانی عزیزم واسم قابل تحمل نبود...هنوز تو شوکم...انقد زیاد که نتونستم گریه کنم حتی...
ولی فکر که میکنم میبینم این اتفاق در مقایسه با وقتی مورینیو بود هیچه...همیشه آرزوم این بود که با اون قهرمان چمپیونز لیگ بشیم،ولی وقتی اون نیست دیگه چقدر میتونه اهمیت داشته باشه که.......
ولییییییی...هنوز باورم نمیشه.
بی رحمی فوتبال همین بود
چند سال پیش رو یادت هست که راحت با اشتباه داوری صعود کردید ؟ منظورم همون بازی 4-2 هستش . هر طور بود و با خریدن داور یا هر چی شما فکرش رو می کنید ما صعود کردیم . بازی رفتم رو آنری خطا گرفته نشد .واقعا" عادت ندارم بعد از باخت تیمهای محبوبم بیام و به رقبا تبریک بگم.چون به نظرم کار بیخودیه.ولی تصمیم داشتم اگه چلسی باخت فقط به تو تبریک بگم ولی...
الان که دارم مینویسم اصلا" قصدم تبریک گفتن نیست....هنوز تو شوکم...برام باور کردنی نیست....که برد حتمی رو از دست دادیم..بهتر بگم ،ازمون گرفتنش...واقعا" دیدن صورت ناراحت جانی عزیزم واسم قابل تحمل نبود...هنوز تو شوکم...انقد زیاد که نتونستم گریه کنم حتی...
ولی فکر که میکنم میبینم این اتفاق در مقایسه با وقتی مورینیو بود هیچه...همیشه آرزوم این بود که با اون قهرمان چمپیونز لیگ بشیم،ولی وقتی اون نیست دیگه چقدر میتونه اهمیت داشته باشه که.......
ولییییییی...هنوز باورم نمیشه.
بی رحمی فوتبال همین بود