• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
:blush:می دونم سخته عزیزم...ولی فوتبال و کلا زندگی همینه:rolleyes:
آره میدونم،بی خیال:blush::)

چند سال پیش رو یادت هست که راحت با اشتباه داوری صعود کردید ؟ منظورم همون بازی 4-2 هستش . هر طور بود و با خریدن داور یا هر چی شما فکرش رو می کنید ما صعود کردیم . بازی رفتم رو آنری خطا گرفته نشد .

دیگه گذشت،مهم نیست.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به نظر من پنالتی که نبود .. اگر هم بود عمرآ نمی تونستن گل کنن .. تیمی که همش دفاع می کنه و درصد مالکیت توپ و پاس ها صحیح و .. کمتره حقش بود اینجوری حذف بشه .. البته منچستر که خیلی زود تر از اینا گل میخوره که نتونن بگن داوری و ... بوده

به امید سوراخ شدن منچستر در فینال
166157001241733871-final.gif

لوووووووووووووول عجب چیزی:D

اقا حال کردم دمت گرم:D

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خجالت داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
روتونو برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5تا پنالتی رو داور نگرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 ضربه فقط تو چارچوب بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آرزوی زدن منچسترو باید به گور ببرید!!!!!!!
يکی 2 روز ديگه بگذره کم کم ميشه 8 يا شايدم 10 پنالتی
از طريقه ی صحبت کردن طرفدارای تيمای ديگه معلومه که بازی
زيبای مردان کاتالان بد جوری لجشون رو در اورده
زنده باد فرزند نيک کاتالان:اینيستا
جای نماد(پويل) هم تو بازی خيلی خالی بود

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام
با تاخیر صعود به فینال رو تبریک میگم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
تبریک بنده رو هم با تاخیر بسیار ریاد! پذیرا باشید. :guitar::

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نظر من پنالتی که نبود .. اگر هم بود عمرآ نمی تونستن گل کنن .. تیمی که همش دفاع می کنه و درصد مالکیت توپ و پاس ها صحیح و .. کمتره حقش بود اینجوری حذف بشه .. البته منچستر که خیلی زود تر از اینا گل میخوره که نتونن بگن داوری و ... بوده

به امید سوراخ شدن منچستر در فینال
جشن قهرمانی رو تو همین تاپیک خواهیم گرفت .

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
دیشب تو برنامه کوثری و در بخش داوری گفته شد و دیده شد که حداقل 4 پنالتی مسلم برای چلسی گرفته نشد. من خودم طرفدار بارسا هستم ولی دیشب دلم برای چلسی سوخت.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دیشب تو برنامه کوثری و در بخش داوری گفته شد و دیده شد که حداقل 4 پنالتی مسلم برای چلسی گرفته نشد. من خودم طرفدار بارسا هستم ولی دیشب دلم برای چلسی سوخت.
برنامه کوثری ؟؟؟ :lol: !! اون کارشناس هاش هم مثل خودش .. هستند !!
ولی چلسی خیلی ضد فوتبال بازی کرد . رفت و برگشت دفاع می کرد و رو ضد حمله ها موقعیت گیرش میومد . حقش بود ببازه .

Last edited by a moderator:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منم تبریک میگم گرچه یه مقدار دیره ... اما زیاد دل نشین نبود برد چون از دید من داوری خیلی اشتباهات داشتش

ولی اینو همه میدونن که بارسا رویایی بازی میکنه و همیشه حقش هست که بخواد برنده باشه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزیز فکر نمیکنی کمی داری زیاده روی میکنی.

کل کل به جای خود اما توهین به مربی بزرگی مثل فرگوسن راستش از نظر من و خیلی از دوستان قابل پذیرش نیست.

فرگوسن هر چقدر هم که از نظر شما پیر باشه (که به نظر من نیست) مهم اینه که تیمش الان ازبهترین تیم های دنیاست.

لطفا در بکار بردن کلمات بیشتر دقت کنید.
عزیز لطف کن تو کلوپ هواداران منچستر نظرت رو بده . اینجوری بهتره . در ضمن مربی موفق هست _ به نظرم که تو همه تیما کار کرده باشه (بگذریم اینجا جاش نیست ) حالا بخاطر شما ادیت می کنم اما شما همون کلوپ هواداران منچستر برید و در مورد اینکه میخواید ببازید تو فینال صحبت کنید :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عزیز لطف کن تو کلوپ هواداران منچستر نظرت رو بده . اینجوری بهتره . در ضمن مربی موفق هست _ به نظرم که تو همه تیما کار کرده باشه (بگذریم اینجا جاش نیست ) حالا بخاطر شما ادیت می کنم اما شما همون کلوپ هواداران منچستر برید و در مورد اینکه میخواید ببازید تو فینال صحبت کنید :D

دوست عزیز
بنده نمیدونم که شما چه مدته عضو این فروم هستی.

اما همه بارساییها میدونن که من طرفدار بارسلونا هم هست. طرفدار منچستر هم هستم.

دست بر قضا اینطور پیش رفته که 2 تیم محبوب من رسیدن به فینال..

در ضمن شما صاحب این تاپیک نیستید که به بنده بگید کجا باید پست بزنم و کجا نزنم.

نکته بعدی: شما وقتی در تاپیک بارسلون در مورد مربی منچستر نظر میدید چرا من باید در همین تاپیک جواب شما رو ندم ؟

کلا پیشگویی رو قبول ندارم. نمیدونم چه طوری شما اینقدر با اطمینان از برد یا باخت تیم صحبت میکنیم.

قبل از بازی چلسی من اصلا فکر نمیکردم بارسلونا در زمین تیم لندنی اینطور گرفتار بشه و اینطور بازی کنه....
و البته با چاشنی شانس صعود کنه (هر چند که خوشحالم) درسته که بارسلون رویایی بازی کرد اما هر بازی شرایط خودش رو داره و اگه یکی از اون پنالتی ها رو واسه چلسی میگرفتن شاید الان ما شاهد فینال تمام انگلیسی بودیم. (البته من از چلسی خوشم نمیاد)

در اخر: من کسی نیستم که شما بخاطر من بخواید چیزی رو ادیت کنید ..... عرض بنده این بود که اگه انتقاد میکنید مودبانه انتقاد کنید:rolleyes:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزیز
بنده نمیدونم که شما چه مدته عضو این فروم هستی.

اما همه بارساییها میدونن که من طرفدار بارسلونا هم هست. طرفدار منچستر هم هستم.

دست بر قضا اینطور پیش رفته که 2 تیم محبوب من رسیدن به فینال..

در ضمن شما صاحب این تاپیک نیستید که به بنده بگید کجا باید پست بزنم و کجا نزنم.

نکته بعدی: شما وقتی در تاپیک بارسلون در مورد مربی منچستر نظر میدید چرا من باید در همین تاپیک جواب شما رو ندم ؟

کلا پیشگویی رو قبول ندارم. نمیدونم چه طوری شما اینقدر با اطمینان از برد یا باخت تیم صحبت میکنیم.

قبل از بازی چلسی من اصلا فکر نمیکردم بارسلونا در زمین تیم لندنی اینطور گرفتار بشه و اینطور بازی کنه....
و البته با چاشنی شانس صعود کنه (هر چند که خوشحالم) درسته که بارسلون رویایی بازی کرد اما هر بازی شرایط خودش رو داره و اگه یکی از اون پنالتی ها رو واسه چلسی میگرفتن شاید الان ما شاهد فینال تمام انگلیسی بودیم. (البته من از چلسی خوشم نمیاد)

در اخر: من کسی نیستم که شما بخاطر من بخواید چیزی رو ادیت کنید ..... عرض بنده این بود که اگه انتقاد میکنید مودبانه انتقاد کنید
شما راست میگی ...

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون از تواضع و فروتنی شما.
نارحت نشی .. خداییش نمیخواستم تیکه بندازما .. گفتم هم تاپیک منحرف نشه هم حرف شما تایید بشه هم حال نداشتم جواب بدم :D ! دلیل دیگه ای نداشت !! حالا واسه فینال بیشتر طرفدار کدومشون هستی ؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در تاپیک مربوطش قضیه رو دنبال کن.

بهتره که تاپیک مربوطه رو منحرف نکنیم.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
در تاپیک مربوطش قضیه رو دنبال کن.

بهتره که تاپیک مربوطه رو منحرف نکنیم.
صحیح ...
-------------------------------------------------------
ساموئل اتوئو " ضمن تمجید از حرکت جوانمردانه " جان تری " کاپیتان چلسی بعد از دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی از " دروگبا " هم دفاع کرد.

" اتوئو " گفت: « می‏خواهم به نکته مهمی اشاره کنم: کاپیتان چلسی(تری) به رختکن ما آمد و به همه بازیکنان دست داد و تبریک گفت. این چیزی است که همیشه می‏خواهیم ببینیم. »

مهاجم کامرونی بارسلونا در ادامه از " دیدیر دروگبا " مهاجم ساحل عاجی چلسی دفاع کرد و گفت: « تاسف‏آور است زیرا فوتبال فقط یک سرگرمی است. مردم برای لذت بردن پول بلیت می‏دهند و به همین ترتیب هم باید باقی بماند. »
« اگر ما هم شکست می‏خوردیم می‏توانستیم در مورد پنالتی‏هایی که در دیدار رفت گرفته نشد، صحبت کنیم. داور کار خود را انجام داد و فکر نمی‏کنم قصد آزار کسی را داشت. اما زمانی که تصمیمی گرفته می‏شود و حتی مطابق میل شما نیست، باید آن را بپذیرید. البته بازیکنان چلسی هم نا امید شده بودند و عکس العمل طبیعی نشان دادند، مخصوصاً بعد از چنین شکست‏هایی زیرا تحمل چنین باخت‏هایی آسان نیست. آن‏ها فرصت‏های زیادی داشتند اما روز دروگبا نبود. من او را درک می‏کنم زیرا چنین اتفاق‏هایی ممکن است هر زمان بیفتد. او به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی تیمش فقط می‏خواست صدایش شنیده شود. من نا امیدی او را درک می‏کنم و احساس او چیزی بیشتر از این نبوده است. »

منبع:سایت گل

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
باشگاه بارسلونا اعلام کرد برای محرومیت " اریک آبیدال " و " دنیل آلوز " در فینال لیگ قهرمانان اروپا فرجام خواهی خواهند کرد.

در جریان تساوی 1-1 بارسلونا مقابل چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، " اریک آبیدال " بخاطر خطایی حرفه‏ای که روی " نیکلاس آنلکا " انجام داد کارت قرمز گرفت، قبل از آن نیز " آلوز " مدافع چپ بارسا بخاطر خطای سد مقابل " اشلی کول " دومین کارت زرد خود در این رقابت‏ها را دریافت کرد و دیدار فینال را از دست داد.

بطور طبیعی، یوفا اجازه فرجام خواهی برای دیدار فینال را نمی‏دهد اما باشگاه منچستر یونایتد پیش از این برای پاک کردن کارت قرمز " دارن فلتچر " درخواست کرده است.

" گواردیولا " سرمربی بارسلونا به وبسایت رسمی این باشگاه گفت: « البته برای بخشش آبیدال و آلوز درخواست خواهیم کرد. »

" گواردیولا " همچنین معتقد است " فلتچر " هم باید اجازه بازی در دیدار فینال را پیدا کند، زیرا " روبرتو روزتی " هنگام خطای او بر روی " سسک فابرگاس " کمی سختگیری کرده است.

منبع:اسکای اسپورت

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دیگو مارادونا " سرمربی تیم ملی آرژانتین اعلام کرد بعد از گل " اینیستا " به چلسی بسیار خوشحال شده است.

این اسطوره آرژانتینی که در دهه 1980 در بارسلونا بازی کرده، هنوز بازی‏های این تیم را تعقیب می‏کند.

" مارادونا " به TYC Sport گفت: « من در بارسلونا بازی کرده‏ام و بعد از گل اینیستا به چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال شدم و به شادی پرداختم. »

" مارادونا " بخاطر گل معروفی که در جام‏جهانی 1986 با دست به تیم ملی انگلیس زد همیشه آدم منفوری در این کشور بوده است.

منبع:سایت گل

بالا