• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
یکساله هی میگم این گومز آلمان ها بهتزین گزینه ست برای تقویت نیمکت مون. کلی گزینه برای خط حمله مون باز میکنه. ذخیره عالی برای لوییز و یه آپشن برای مواقع سخت شدن کار. مهاجم هدف مفت و نابیه

گومز ذخیره سوارز بشه ؟ خدایی محشره برای نوک خط حمله بارسا ! یک چنین گوهر با ارزشی باید داخل سوپرلیگ ترکیه توپ بزنه !!

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
مدیریت بارسا قشنگ رو اعصابه دیگه، عرضه خرید یه بازیکن درست حسابی رو هم ندارن. نگه داشتن آردا و ویدال ذره ای کار صحیحی نیست. فقط داریم دستمزد بیخود بهشون پرداخت میکنیم
استعداد ناب گابریل ژسوس هم داره از کفمون میره بخاطر بی عرضگی آقایان. باشگاهی با این سطح درآمد چطور میشه که مشکل مالی داشته باشه. مخصوصا بعد از اینکه بدهی های باشگاه زمان روسل تسویه شد.
البته شایدم این نوعی فرآیند مهندسی شده برای آمادگی اذهان عمومی برای فروش نیمار باشه. که این مورد رو بعید نمیتوان قلمداد کرد.
در هر صورت گند زدن با این شیوه مدیریتشون.

نیمار رو بدن به رئال امثال کریستین رونالدو خودخواه میشن آقای گل لالیگا و دیگه رئال رو کی بیاد بگیره ! به نظر من فروش نیمار اشتباه محض هست

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ما چطور تیم رو دادیم دست این مارتینو؟
ترس از سر و روی تیمش میباره. بازیهای حساس قشنگ قفل میکنه.
به درد بازیهای آسون میخوره
براوو عجی سیوی کرد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بازی کشید باز به پنالتی
نود دقیقه رو ندیدم ولی انگار موقعیت زیادی درکار نبوده.
تاتا بانگای پنالتی زن رو 110 مین دقیقه میاره بیرون.
مربی ترسو به تمام معنا.
با وجود براوو امیدوارم مسی این بار گیر این هم تیمی ها و مربی... نشه
پ ن: مسی این بار خودش شد بخشی از ماجرا. این سبک پنالتیش خیلی خرابی داده و باز در شرایط استرسی میزنه این طوری

Last edited:

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
خدا لعنت کنه این آرژانتینیا رو انقدر فشار رو مسی میارن که اصلا تمرکز نداره
خب 10 تا بز دیگه هم تو زمین هستن که هیچ کار نمیکنن
همه کاسه کوزه ها سر مسی شکسته شد طبق معمول

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
افتضاح زد مسی
کل بازی هم که درحال قدم زدن بود بجز یکی دوتا پاس که به آگوئرو و هیگواین داد که ازشون هیچ توقعی نمیره

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بازی کشید باز به پنالتی
نود دقیقه رو ندیدم ولی انگار موقعیت زیادی درکار نبوده.
تاتا بانگای پنالتی زن رو 110 مین دقیقه میاره بیرون.
مربی ترسو به تمام معنا.
با وجود براوو امیدوارم مسی این بار گیر این هم تیمی ها و مربی... نشه
واقعاً تاتا کارهاش مسخره ست.
روزی که مربی آرژانتین شد گفتم همین جا مسی باید فاتحه جام رو بخونه. متاسفانه داره درست در میاد.
کنار زمین عین ماست میمونه. کمک نمی کنه هیچ خرابکاری هم میکنه.
اگر موردی اتفاق بیافته میگیم یه چیزی ولی همیشه تیم هاش ماست میشن سر موقعیت های حساس. یادم نمیره بازی آخر لالیگا جلوی اتلتیکو حتی نمیتونستیم حمله کنیم. دقیقا مسی همین طوری شده بود که امشب شده بود. یا پارسال. نود دقیقه هم ندیده هم مطمئن هستم همین طوری ترسو بودند

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
این داور مادر فلان اعصاب منو داغون کرد
چرا این اوسکول رو گذاشته بودن داور
چون یه یار شیلی رو اشغال کرد باید یکی از ما رو هم مینداخت بیرون
الکی اخراج کرد
دوباره تیم به فنا رفت
تف به این روزگار

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
امیدوارم مسی کلا خداحافظی کنه از تیم ملی
چون خودش (نه هیگواین نه آگوئرو نه بقیه) توی هیچکدوم از این سه فینال خوب نبوده
امروزم خیلی راحت با گل کردن پنالتی آرژانتین قهرمان میشد اما بد زد
نمیگم لئو مقصر 100 درصده چون وقتی نبود جلوی پاناما هم نمیتونستن موقعیت درست کنن!!!اما مسی توی هیچکدوم از این 3 فینال "مسی" نبود
اگه بمونه توی تیم ملی افتضاحات خیلی بدتری پیش میاد چون هیچ امیدی به فدراسیون آرژانتین نیست،همین بازی امروز اگر دیبالا دعوت شده بود میبردن

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
الحق شیلی با ترس کمتری بازی کرد نیمه دوم هم فشار رو بیشتر شیلی روی دروازه آرژانتین آورد ! چه سرعتی داشتند لامصب ! خستگی در بازیکنان شیلی اینگار وجود نداره ! موقعیت آگوئرو داشت که کلا دروازه رو با تماشاچی ها اشتباه می گرفت ! توهم بود ؟!
من طرفدار آرژانتین بودم ولی انصافا حق شیلی بود ! در مورد هیگواین هم حرف نزنیم بهتره تک به تک رو به فنا داد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
الحق شیلی با ترس کمتری بازی کرد نیمه دوم هم فشار رو بیشتر شیلی روی دروازه آرژانتین آورد ! چه سرعتی داشتند لامصب ! خستگی در بازیکنان شیلی اینگار وجود نداره ! موقعیت آگوئرو داشت که کلا دروازه رو با تماشاچی ها اشتباه می گرفت ! توهم بود ؟!
من طرفدار آرژانتین بودم ولی انصافا حق شیلی بود ! در مورد هیگواین هم حرف نزنیم بهتره تک به تک رو به فنا داد
هیگواین پادشاه به باد دادن فینال هاست.
فینال جام جهانی و دو تا کوپا. بقیه ای هم شاید داشته باشه ما یادمون نیست
ولی مشکل اصلی این تیم فعلی تاتاست.
دیبالا رو چرا دعوت نمیکنی؟
بانگا اون وسط دست کم اگر بهتر نبود از بقیه پنالتی زن تاپی بود. هیچ مشکلی هم نداشت سرحال سرحال بود.
از همه بدتر این ترسشه. به قدری از تیم ترسو بدم میاد که حد نداره. باز مربی قبلیشون. توی فینال لا آلمان ها زیادی گل خراب کردند وگرنه یک ضرب حمله میکردند و خیلی موقعیت داشتند.
امیدوارم یا مسی جدی جدی آرژانتین رو بذاره کنار یه مدتی حساب دستشون بیاد که همین دو تا فینال هم زیادیشون بوده با این مربی یا اینکه تاتا رو شوت کنند جایی که سالها نبینیمش.
یادمه اینجا چه دفاع هایی میشد از تاتا که داره سبک بارسا رو عوض میکنه. عوض که میکرد البته. داشت به ف ا ک میداد سبک قشنگمون رو

Last edited:

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
واقعا گل گفتی
تاتای احمق دیبالا رو که داره پادشاهی می کنه تو یووه و می تونم به جرئت بگم از پوگبا خیلی بهتره رو دعوت نمی کنه
یه مشت قزویت خط میانی بودن بجز ماسکی
اون مو زرده کی بود یه پاس نمی تونست بده
احمق دیماریا رو کشد بیرون هیگواین رو کشید بیرون
وای وای چرا ما نمی تونیم تو فینال ها مثل بازی های قبل باشیم
براوو هم که شیر شده بود
بازی های قبل سوتی بود جان خودم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
واقعا گل گفتی
تاتای احمق دیبالا رو که داره پادشاهی می کنه تو یووه و می تونم به جرئت بگم از پوگبا خیلی بهتره رو دعوت نمی کنه
یه مشت قزویت خط میانی بودن بجز ماسکی
اون مو زرده کی بود یه پاس نمی تونست بده
احمق دیماریا رو کشد بیرون هیگواین رو کشید بیرون
وای وای چرا ما نمی تونیم تو فینال ها مثل بازی های قبل باشیم
براوو هم که شیر شده بود
بازی های قبل سوتی بود جان خودم

براوو آمادگی جسمانی بالایی داره ! به شدت هم اعتماد به نفسش بالاست یه جورایی اگر موهاش بلند بود آدمو یاد واکاشی زوما می نداخت !
هر چند در تصاویر متعدد دروازه بان آرژانتین زمانی که موهای بلندی داشت ( رومرو ) مثل واکاشی زوما ( کاراکتر انیمیشنی ) می دونستند همین الان هم در اینترنت عکس هاش هست :D:D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
افتضاح زد مسی
کل بازی هم که درحال قدم زدن بود بجز یکی دوتا پاس که به آگوئرو و هیگواین داد که ازشون هیچ توقعی نمیره
جان! قدم میزد مسی!
بیخیال باو من خودم از آرژانتین خیلی بدم میاد ولی انصافا مسی دیگه قدم نمیزد. 120 دقیقه کامل دیدم. مسی از همه هم تیمی هاش بهتر بازی کرد.با حرکاتش یک نفر رو اخراج کرد(سوا از اینکه داور داور کلنگی بود که اون خطا روخو رو ویدال اصلا قرمز نداشت اونم مستقیم!)استارت هاش عالی بود راحت 3 تا پاس گل به جناب اقای هیگواین داد و کان هم اومد برایه این بشر 3 تا باس داد که لطف کردن به جای زدن تو چارچوب. توپ رو زدن به اسمون!
مسی تو این بازی محاجم نبود و یک هافبک شده بود
مسی همون مسی بود فقط هم تیمی روبه جلوش اگر کمی دقت میکردن الان برده بودن. والان خبری از خراب شدن مسی نبود. اگر آرژانتین قهرمان میشد این جام بی اهمیت بود و مسی هیچ کاری نکرد. ولی الان قهرمان نشدن مسی افتضاحه مسی هیچ کارس.
باید شاهد تلاوتهای جناب مخدر باشیم در مورد مسی
:)

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
جان! قدم میزد مسی!
بیخیال باو من خودم از آرژانتین خیلی بدم میاد ولی انصافا مسی دیگه قدم نمیزد. 120 دقیقه کامل دیدم. مسی از همه هم تیمی هاش بهتر بازی کرد.با حرکاتش یک نفر رو اخراج کرد(سوا از اینکه داور داور کلنگی بود که اون خطا روخو رو ویدال اصلا قرمز نداشت اونم مستقیم!)استارت هاش عالی بود راحت 3 تا پاس گل به جناب اقای هیگواین داد و کان هم اومد برایه این بشر 3 تا باس داد که لطف کردن به جای زدن تو چارچوب. توپ رو زدن به اسمون!
مسی تو این بازی محاجم نبود و یک هافبک شده بود
مسی همون مسی بود فقط هم تیمی روبه جلوش اگر کمی دقت میکردن الان برده بودن. والان خبری از خراب شدن مسی نبود. اگر آرژانتین قهرمان میشد این جام بی اهمیت بود و مسی هیچ کاری نکرد. ولی الان قهرمان نشدن مسی افتضاحه مسی هیچ کارس.
باید شاهد تلاوتهای جناب مخدر باشیم در مورد مسی
:)

دقیقا کارایی که باید امثال بانگا انجام میدادند مسی داشت انجام میداد ولی در کل آرژانتین با ترس بازی کرد قشنگ مشخص بود که نتایج تیمی و آمار بازیکنان شیلی ترس ایجاد کرده بود ! حالا این ترس و تردید ها یا از طرف مربی آرژانتین به بازی تزریق شده بود یا اینکه بازیکنان کلا از سرعت بازیکنان شیلی کمی واهمه داشتند
در حملات آرژانتین واقعا کم تعداد بود !! در کل بازی فینال مصداق استفراغ بود

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یه نکته ای که بر بزرگی بیش از حد مسی تاکید میکنه این تفاوت انتظارات مردم و رسانه ها از اون و کریسه.
مسی در سه تورنمت تیم متوسطش رو به فینال رسونده و دوبارش در پنالتی باخته و اون یکی هم در وقت اضافه و این طوری زیر فشاره و از اون طرف کریس تیم گردن کلفتش رو با در اکثر تورنمت ها حتی نتونسته درست و حسابی از آسون ترین گروه های ممکن عبور بده و بابت یکی دو تا گل میشه قهرمان.
مجارستان و اتریش و ایسلند رو مقایسه کنید در یورو و آمریکا و غنا رو در جام قبلی تقریبا بهترین قرعه های ممکن بودند. در یکیش سوم شدن بدون برد و در اون یکی هم همین طور.
اوج فاجعه ش هم بازی آخرشون با کرواتهاست.
در کل بازی حتی یک پاس درست نداد. یه موقعیت نساخت. اون ضربه آخر هم به بدترین شکل زد در حالیکه اون بود و دروازه و گل ریباند کوارشما رو هم به پای کریس نوشتند.
یه داستان رسانه ای پشت ماجراست وگرنه داستان خیلی تابلو تر از این حرفهاست

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
در مورد مسی ناراحت هستم که نتونست این بار هم در فینال برنده باشه اما در مورد حذف اسپانیا بسیار خوشحال هستم. بارسلون کم از دست فدراسیون و دولت اسپانیا در طول فصل نمیکشه که مثل سال های قبل بازیکن های بارسا به نام اسپانیا جام بگیرن دولت برداره تو مادرید نمایش بده
اولین ترکش های کارشکنی تو کار لاماسیا همین حذف شدن های اسپانیا هست. بارسلون به تیم ملی اسپانیا بازیکن نده تو سال های آینده اسپانیا به یورو و جام جهانی راه هم پیدا نمیکنه ( حذف شدن تو تورنومنت پیشکش )
این مقایسه مسی و رونالدو هم دیگه گندش در اومده ( مسی کجا رونالدو کجا )

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
فوری از موندو: اومتیتی به بارسلونا پیوست

امضای قرار داد او بعد از یورو صورت میگیرد
بزن زنگو ک اولین خرید قراره بشه:):general601:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
فوری از موندو: اومتیتی به بارسلونا پیوست

امضای قرار داد او بعد از یورو صورت میگیرد
بزن زنگو ک اولین خرید قراره بشه:):general601:
بین مدافعین خوب یورو به نظرم تا حالا بعد بونوچی و کیه لینی که عالی بودند. شار از سوییس. آلدرویلد و فرتونگن از بلژیک هم گزینه های خوبی بودند. این دفاع ایسلند هم مردیه واسه خودش. تا سرحد مرگ دوید گل زد رو سرش هم نمیتونستن سر بزنن.
واقعا شدم طرفدارشون با جون و دل بازی می کنند.
آلدرویلد هم دفاع بد بدن سریع قدری نشون میده. حتی یکبار ندیدم کم بیاره.
فرتونگن رو میخواستیم بخریم پیرارسال ولی نشد.
اون هم خیلی به از متیو بود. هم دفاع تره هم توی چپ کمکه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بین مدافعین خوب یورو به نظرم تا حالا بعد بونوچی و کیه لینی که عالی بودند. شار از سوییس. آلدرویلد و فرتونگن از بلژیک هم گزینه های خوبی بودند. این دفاع ایسلند هم مردیه واسه خودش. تا سرحد مرگ دوید گل زد رو سرش هم نمیتونستن سر بزنن.
واقعا شدم طرفدارشون با جون و دل بازی می کنند.
آلدرویلد هم دفاع بد بدن سریع قدری نشون میده. حتی یکبار ندیدم کم بیاره.
فرتونگن رو میخواستیم بخریم پیرارسال ولی نشد.
اون هم خیلی به از متیو بود. هم دفاع تره هم توی چپ کمکه
این دو تا سد بتنی ک نیاز به تعریفی ندارند چون عالیند.
فقط دفاع ایسلند عالی کار کرد انصافا
ولی اون بلژیکی ها چندان تعریفی نیستن
امیدوارم این امیتیتی خوب باشه احتمالا خوب دربیاد. اریک ابیدال هم اومتیتی رو پیشنهاد کرده بود واسه بارسا
تا بیبینیم چی پیش میاد تو این اوضاع

بالا