• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
انصافا با ۳۰+۶ میلیون یورو خیلی خوب خریدن!الان واکر ۲۷ساله ۵۰میلیون پوند فروش رفته.
ولی احمقا وقتی میتونستند با این قیمت سمدو رو بخرن چرا اینقدر وقتشون رو سر بیرین تلف کردن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مصاحبه ژاوی در مورد والورده ، خرید بازیکن و آینده مربی گریش در بارسا :
https://www.tarafdari.com/خبر/747556/ژاوی-هرگز-بازیکنی-که-بارسلونا-را-ترک-کرده-برنخواهم-گرداند؛-والورده،-بهترین-گزینه-ممکن-بود

نفروختن گومز
به نظرم به عنوان جانشین بوسکت میتونه عملکرد خوبی داشته باشه ، تو اون پست خیلی کارآیی بهتری داره تا پستی که انریکه میگذاشتش . تو ترکیب پرتغال که امیدوار کننده بود .
تو اون پست غیر بوسکتس فقط ماسکی هست که بنده خدا دیگه سن و سالش نمیکشه .

شروع فصل MSN
49765668.jpg

.

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
منبع: سایت گل
مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir

پس از منتفی شدن انتقال هکتور بیرین از سوی آرسنال، کاتالان‌ها به نلسون سمدوی جوان و کم تجربه اما مستعد روی آوردند. چیزی که واضح است، این است که سمدو دنی آلوز جدید نیست - اما آیا او بهترین گزینه پس از مدافع باتجربه برزیلی است؟

یافتن دنی آلوز جدید ماموریت آسانی نیست. حتی بازگرداندن همان دنی آلوز سابق نیز دشوار به نظر می‌رسد؛ همان طور که باشگاه منچسترسیتی نیز در اقدام برای جذب او ناکام ماند. در حال حاضر گروه نمایندگان بارسلونا به ***** رابرت فرناندز، مدیر ورزشی باشگاه - که روز پنجشنبه به لیسبون سفر کرده بودند - امیدوارند که با توافق با بنفیکا و پرداخت مبلغ 5 + 30 میلیون یورو برای انتقال نلسون سمدو، در این چالش موفق شده باشند.

آبی و اناری‌ها ابتدا به منظور پر کردن خلاء دنی آلوز - که تابستان گذشته به طور رایگان به یوونتوس ملحق شد - برای جذب هکتور بیرین از آرسنال اقدام کرده بودند. آلوز هنگام خروجش خطاب به مدیران بارسا گفت: «پس از رفتنم، دلتان برایم تنگ خواهد شد».

در واقع، با وجود تمام شور و علاقه به سرجی روبرتو، باید گفت که بارسا فصل گذشته با مصدومیت الکس ویدال که نوار امید به حضور منظم و مداوم او در ترکیب اصلی را قطع کرد، در پست دفاع راست دچار مشکل جدی شده بود.

بازگرداندن هکتور بیرین، بازیکن پرورش یافته لاماسیا نیز مشخصا شرایط را در مقاطعی برای هیئت مدیره باشگاه حساس و پیچیده کرده بود؛ چرا که باشگاه آرسنال که به نظر می‌رسید قرار است الکسیس سانچز را به منچستر سیتی بفروشد، به هیچ وجه حاضر به دست دادن مدافع اسپانیایی خود نخواهد شد. در نتیجه، اعضای هیئت مدیره به سرعت نظر خود را دوباره به سوی سمدو برگرداندند.

سران باشگاه بنفیکا پیش از این با اعلام این که به مبلغ پایین‌تر از 50 میلیون یورو راضی نخواهند شد، پیشنهاد 30 میلیون یورویی آبی و اناری‌ها را برای این بازیکن 23 ساله رد کرده بودند اما در نهایت دیروز با باشگاه کاتالانی به توافق رسیدند.

این موضوع که خاویر بورداس، یکی از اعضای هیئت مدیره بارسا که اجازه ارائه پیشنهادات رسمی برای جذب بازیکنان تیم‌های دیگر را دارد، به همراه روبرت فرناندز به پایتخت پرتغال سفر کرد. از آن جایی که قرار است داستان انتقال مارکو وراتی ادامه‌دار شود و حتی کل فصل تابستان طول بکشد، آن‌ها تصمیم گرفتند که انتقال سمدو را هر چه سریع‌تر نهایی کنند.

مبلغ نهایی انتقال این بازیکن می‌تواند افزایش پیدا کند اما در هر صورت پس از کش و قوس‌های فراوان این بازیکن که حتی نظر خوزه مورینیو، سرمربی منچستریونایتد، را نیز به خود جلب کرده بود و نامش در زمره مدافعان موفق فصل 2016/17 لیگ برتر پرتغال گرفت، به بارسلونا پیوست.

این بازیکن بومی شهر لیسبون که به نظر می‌رسد اندکی دیر شکوفا شده، پس از آن که بخش عمده‌ای از فوتبال حرفه‌ای خود را در تیم دوم باشگاه پرتغالی سپری کرد، به تیم اصلی راه یافت. پیش از این، از سمدو همواره به عنوان یک بازیکن بسیار امیدوارکننده و آینده دار نام برده می‌شد اما تردیدهایی نیز در مورد تداوم روند او، تمرکز و موقعیت شناسی او وجود داشت. با این وجود، سمدو روند خود را ادامه داد، به سختی تلاشش را پیگیری کرد و منتظر فرصت مناسب برای پیشرفت ماند.

تابستان 2015 بود که سمدو پس از راهیابی به تیم اصلی بنفیکا، با عملکرد تاثیرگذارش توانست سرمربی پرتغال را مجاب کند تا او را برای مقدماتی یورو 2016 مقابل دانمارک و صربستان به تیم ملی فرابخواند. در همان زمان بود که در تمرینات تیم ملی مصدومیت زانو به سراغ او آمد.

آمار و ارقام سمدو در لیگ دسته اول پرتغال (به ترتیب از بالا: بازی | گل | پاس گل | خلق موقعیت | دقت پاس | تکل موفق)

سمدو طی سال گذشته پیشرفت زیادی کرد و یکی از قابل اتکاترین بازیکنان بنفیکا در طول رقابت‌های فصل بود؛ فصلی که در نهایت منجر به قهرمانی لیگ و فتح جام حذفی این کشور شد. چیزی که واقعا چشم‌ها را به او خیره می‌کند، قابلیت بازی هجومی اوست. سمدو یک مدافع راست مدرن است که همیشه رو به جلو حرکت می‌کند. او با 105 تلاش برای دریبل و ثبت 49 دریبل موفق از همه مدافعان لیگ پرتغال موفق‌تر بود و فقط الکس تیس با 6 پاس گل در این زمینه از او بهتر عمل کرده بود.

او با به ثمر رساندن دو گل در فصل گذشته - که شامل گل خیره کننده‌اش مقابل بشیکتاش در لیگ قهرمانان نیز می‌شود - تهدید جدی برای دروازه حریف محسوب نمی‌شود اما با سرعت، مهارت و حرکات سریع پاهایش، مانند یک وینگر موقعیت‌های زیادی درون محوطه خلق می‌کند.

با همه این تغاصیل، شگفت زده نخواهید شد اگر بدانید که فرناندو سانتوس (سرمربی پرتغال) برای رقابت‌های جام کنفدراسیون‌ها، پیراهن شماره 11 را به او اعطا کرد. تورنمنت جام کنفدراسیون‌ها با یک نکته تلخ و شیرین برای سمدو به پایان رسید. او در بازی رده‌بندی مقابل مکزیک که به پیروزی سلسائو و قرار گرفتن این تیم در رده سوم منتهی شد، از زمین مسابقه اخراج شد و این موضوع صرفا این نکته را یادآور شد که او هنوز باید بیشتر بیاموزد.

با این وجود اگر تنها یک چیز وجود داشته باشد که سمدو آن را نشان داده، این است که او قدرت روانی لازم برای بازیابی خودش از اشتباه و شکست را دارد. این موضوع شاید به او کمک کند به خوبی از عهده مقایسه‌اش با دنی آلوز که پس از پیوستنش به بارسا قرار است به سراغ او بیاید، بربیاید. سمدو یک مدافع سرسخت با شخصیت مصمم و یک مدافع راست هجومی فوق‌العاده است.

FBI_20

کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: سید سجاد زرگرنتاج / FCBarcelona.ir

نلسون سمدو، مدافع کناری پرتغالی فصل گذشته بنفیکا، روز جمعه به بارسلونا رسید و پس از شرکت در تست‌های پزشکی، قرارداد خود را امضاء کرد و در ورزشگاه به هواداران معرفی شد. او سپس برای نخستین بار به عنوان بازیکن بارسا، در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد که در این خبر متن کامل صحبت‌های او را خواهید خواند.

صحبت‌های آغازین

«ابتدا می‌خواهم از بارسا تشکر کنم که این فرصت را در اختیار من گذاشت و بابت اعتمادی که به من کردند، پوشیدن این پیراهن باعث افتخار من است و می‌توانید در همه چیز روی من حساب کنید. هر کاری که بتوانم برای این باشگاه انجام می‌دهم. بارسا باشگاه بزرگی است و من آن را بسیار دوست دارم. بزرگی این باشگاه را می‌دانستم، اما امروز به اطمینان کامل رسیدم. از شهر نیز بسیار خوشم آمده است».

توانایی‌هایش به عنوان بازیکن

«من عاشق فوتبال بازی کردن هستم و هیچوقت از دویدن در پی آن دست نمی‌کشم و تا دقیقه آخر در پی به دست آوردنش هستم. بارسا می‌تواند در این مورد به من اعتماد کند. من هر کاری که بتوانم برای افتخار آفریدن با این پیراهن، انجام خواهم داد».

نقش‌هایش در زمین فوتبال و سبک بازی

«من در ابتدا که به بنفیکا آمدم، در خط هافبک بازی می‌کردم، اما مربی تشخیص داد که در مدافع راست می‌توانم بهتر بازی کنم و من نیز فوتبال حرفه‌ای خود را در این پست آغاز کردم. من تلاش می‌کنم که از همه چیزهایی یاد بگیرم، کمی اینجا، کمی آنجا؛ از بهترین خصوصیات اشخاص الگوبرداری می‌کنم، و سپس سعی می‌کنم آن را بر بازی خودم اعمال کنم».

تصور بازی برای بارسا

«مطمئنم که مدیران بارسا می‌توانند این را بهتر از من توضیح دهند. من در سال‌های اخیر پیشرفت‌های بسیاری داشته‌ام و یک استایل جدید بازی به کمک مربی‌های پیشین خودم، به کار گرفتم. مربی‌ها و تیم‌های قبلی من، بسیار به من کمک کردند و اگر به خاطر آن‌ها نبود، من احتمالاً اینجا نبودم. می‌خواهم از آن‌ها تشکر کنم. و تکرار می‌کنم، من برای این چالش آماده‌ام و می‌توانید به من در این مورد کاملاً اعتماد کنید».

واکنشش نسبت به خبر علاقه بارسا

«همه دوست دارند برای بارسا بازی کنند و من هم استثناء نیستم. من از شنیدن خبر بسیار هیجان‌زده شدم، اما مسئولیتی که حضور در اینجا دارد را نیز درک می‌کنم. بسیار خوشحالم و بی‌صبرانه منتظرم تا کارم را با تیم آغاز کنم».

FBI_20

کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
مترجم: سید سجاد زرگرنتاج / FCBarcelona.ir

نلسون سمدو، مدافع کناری پرتغالی فصل گذشته بنفیکا، روز جمعه به بارسلونا رسید و پس از شرکت در تست‌های پزشکی، قرارداد خود را امضاء کرد و در ورزشگاه به هواداران معرفی شد. او سپس برای نخستین بار به عنوان بازیکن بارسا، در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد که در این خبر متن کامل صحبت‌های او را خواهید خواند.

صحبت‌های آغازین

«ابتدا می‌خواهم از بارسا تشکر کنم که این فرصت را در اختیار من گذاشت و بابت اعتمادی که به من کردند، پوشیدن این پیراهن باعث افتخار من است و می‌توانید در همه چیز روی من حساب کنید. هر کاری که بتوانم برای این باشگاه انجام می‌دهم. بارسا باشگاه بزرگی است و من آن را بسیار دوست دارم. بزرگی این باشگاه را می‌دانستم، اما امروز به اطمینان کامل رسیدم. از شهر نیز بسیار خوشم آمده است».

توانایی‌هایش به عنوان بازیکن

«من عاشق فوتبال بازی کردن هستم و هیچوقت از دویدن در پی آن دست نمی‌کشم و تا دقیقه آخر در پی به دست آوردنش هستم. بارسا می‌تواند در این مورد به من اعتماد کند. من هر کاری که بتوانم برای افتخار آفریدن با این پیراهن، انجام خواهم داد».

نقش‌هایش در زمین فوتبال و سبک بازی

«من در ابتدا که به بنفیکا آمدم، در خط هافبک بازی می‌کردم، اما مربی تشخیص داد که در مدافع راست می‌توانم بهتر بازی کنم و من نیز فوتبال حرفه‌ای خود را در این پست آغاز کردم. من تلاش می‌کنم که از همه چیزهایی یاد بگیرم، کمی اینجا، کمی آنجا؛ از بهترین خصوصیات اشخاص الگوبرداری می‌کنم، و سپس سعی می‌کنم آن را بر بازی خودم اعمال کنم».

تصور بازی برای بارسا

«مطمئنم که مدیران بارسا می‌توانند این را بهتر از من توضیح دهند. من در سال‌های اخیر پیشرفت‌های بسیاری داشته‌ام و یک استایل جدید بازی به کمک مربی‌های پیشین خودم، به کار گرفتم. مربی‌ها و تیم‌های قبلی من، بسیار به من کمک کردند و اگر به خاطر آن‌ها نبود، من احتمالاً اینجا نبودم. می‌خواهم از آن‌ها تشکر کنم. و تکرار می‌کنم، من برای این چالش آماده‌ام و می‌توانید به من در این مورد کاملاً اعتماد کنید».

واکنشش نسبت به خبر علاقه بارسا

«همه دوست دارند برای بارسا بازی کنند و من هم استثناء نیستم. من از شنیدن خبر بسیار هیجان‌زده شدم، اما مسئولیتی که حضور در اینجا دارد را نیز درک می‌کنم. بسیار خوشحالم و بی‌صبرانه منتظرم تا کارم را با تیم آغاز کنم».

FBI_20

کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir

روز جمعه، 11 بازیکن جدید پیش از ملحق شدن به تمرینات گروهی تیم در معاینات پزشکی شرکت کردند. ویدئوی جالب مربوط به تست‌های امروز با حضور ستارگان تیم را، در این خبر مشاهده خواهید کرد.

بازیکنانی که در تست‌های پزشکی سالیانه پیش از شروع فصل کردند عبارت بودند از: آندرس اینیستا، سرجیو بوسکتس، جوردی آلبا، دنیس سوارز، لوکاس دینیه، ساموئل اومتیتی، لیونل مسی، نیمار جونیور، جرارد پیکه و آردا توران. 4 بازیکن که در تبلیغات و مراسم معارفه اسپانسر جدید باشگاه (راکوتن) شرکت کرده بودند، به تازگی از توکیو بازگشته‌اند.

جرارد دلوفئو نیز که اخیرا از باشگاه میلان بازخریده شده است، پیش از امضای قراردادش با بارسا تست‌های پزشکی را پشت سر گذاشت.

هم‌تیمی‌های این 11 بازیکن، روز گذشته - که پیش فصل تیم به طور رسمی آغاز شد - معاینات پزشکی را پشت سر گذاشته بودند. پس از آن، این بازیکن برای برگزاری چهارمین جلسه تمرینی (عصر جمعه) زیر نظر ارنستو والورده به هم‌تیمی‌هایشان ملحق خواهند شد.

FBI_20

کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
دوستان سمدو هم بد نبوده تو بنفیکا ......سرعت بدیم نداره..... باید صبر کرد و دید چطور میشه:rolleyes:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
به نظرم به عنوان جانشین بوسکت میتونه عملکرد خوبی داشته باشه ، تو اون پست خیلی کارآیی بهتری داره تا پستی که انریکه میگذاشتش . تو ترکیب پرتغال که امیدوار کننده بود .
تو اون پست غیر بوسکتس فقط ماسکی هست که بنده خدا دیگه سن و سالش نمیکشه .

به نظر من تنها جایی که پارسال بهتر جواب داد(در حد خودش اون هم) اون وقتی بود که بردش سمت راست به جای ویدال و روبرتو. ارسال هاش خوب بود و سوتیش هم کمتر اذیت میکرد.
پست بوسکتس یک ایراد خیلی بد داره. هوش توپگیری افتضاح. زمانی که باید فشار بیاره نمیاره. جایی که باید باشه نیست. متأسفم ولی حتی اگر سی درصد بهتر هم بشه به درد بارسا نمی خوره.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
به نظر من تنها جایی که پارسال بهتر جواب داد(در حد خودش اون هم) اون وقتی بود که بردش سمت راست به جای ویدال و روبرتو. ارسال هاش خوب بود و سوتیش هم کمتر اذیت میکرد.
پست بوسکتس یک ایراد خیلی بد داره. هوش توپگیری افتضاح. زمانی که باید فشار بیاره نمیاره. جایی که باید باشه نیست. متأسفم ولی حتی اگر سی درصد بهتر هم بشه به درد بارسا نمی خوره.
من فکر میکنم با توجه به اینکه تازه خریداری شده احتمال فروش گومز خیلی کمه ، اونم توسط مدیرای فعلی ... فروشش رو تقریبا باید مساوی 5% دونست .
تو این شرایط من ترجیح میدم با توجه به فیزیک خوب و قد بلند بجای ماسکی یا بوسکت تو بازیهایی که مهم نیستن تست بشه . چیزی که این اواخر ازش دیدم پاسهای تک ضرب خوبی داشت و تو شرایطی که تحت فشار قرار میگرفت توپ لو نمیداد و پاس سالم میرسوند به بازیکنان کناریش . اما خوب از پاسهای عمقی ، پشت دفاع یا همراه خلاقیت همچنان خبری نبود ، همه اینها یعنی یه هافبک دفاعی مطمئن که خیلی هم انتظار بازیسازی ازش نمیره ، انریکه بجای اینیستا ازش استفاده میکرد که خوب مثل شلوار گشاد اون پست براش زار میزد . امیدوارم والورده با این ملغمه ای که دادن دستش بتونه خودش و بارسا رو نجات بده . همچنان فکر میکنم اگه کوتینیو رو میگرفتیم دصد بالایی از مشکلات تیم حل میشد .
ماتیچ رو چلسی انگاری میخواد رد کنه ، عرضه خرید امثال انگولو کانته رو که ندارن ، حداقل اینو بخرن . با 28 سال بنظرم حداقل 50 میلیون می ارزه .
میلان عجب تیمی داره میبنده :general210: بونوچی رو مثل هولو خریدن کی فکرشو میکرد ؟!

پ.ن : من به آینده الکس ویدال خیلی امیدوارم ، اگه بتونه مثل قبل بازی کنه .

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ویدال اگر انگیزه داشته باشه بهترین جانشین آلوزه. سرعت انگیزه. قدرت ضربه آخر. تک ضرب خوب.
من شدیداً امیدوارم والورده مثل انریکه باهاش رفتار نکنه.
گومز همه چیزهایی که میگی درسته الا قدرت توپ گیری و پوشش. اصطلاحی هست به نام مرغ گیج. بیخودی این ور اون ور میره. وقتی باید باشه و فشار بیاره نیست. بوسکتس این فصل یه بازی ظرف بیست دقیقه شش تا توپ ربایی کرد بیشترش هم پشت هجده حریف.
گومز رو نمیفروشن متاسفانه امسال. امیدوارم در حدی خوب باشه که بیشتر ضرر نشه

FBI_20

کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
منبع: اسپورت
مترجم: مبینا پولایی / FCBarcelona.ir

جرارد دلوفئو بعد از امضاء قراردادی دو ساله در دفتر باشگاه، طی مصاحبه‌ای گفت که به عنوان بازیکنی متفاوت به بارسلونا بازگشته و می‌خواهد در نیوکمپ پیشرفت کند... در این خبر صحبت‌های او را خواهید خواند.

بارسلونا ماه گذشته بند بازخرید 12 میلیون یورویی جرارد دلوفئو - که دو سال پیش به اورتون فروخته شده بود - را فعال کرد و با پرداخت آن، مجدداً بازیکن خود را از این تیم لیگ برتری پس گرفت.

او به وبسایت رسمی باشگاه گفت: «من همواره خواسته‌ام در اینجا باشم. خارج از بارسا سخت کار کرده‌ام زیرا بازی در تیم اصلی اینجا کار آسانی نیست، اما من از بازگشتم واقعاً هیجان زده‌ام. من مطمئن بودم که این اتفاق به درستی انجام خواهد شد. من تغییرات زیادی کرده‌ام، تجربیات مختلفی کسب کرده‌ام و فکر می‌کنم هم به عنوان یک بازیکن و هم به عنوان یک فرد، پیشرفت کرده‌ام. بازیکن متفاوتی شده‌ام و سعی خواهم کرد به تیم کمک کنم».

«می دانم اینجا رقابت زیادی [برای بازی کردن] هست اما من هر روز سخت کار خواهم کرد و سعی می‌کنم از بهترین‌ها یاد بگیرم و برای کسب عناوین، به تیم کمک کنم».

دلوفئو از مواریث لاماسیا است؛ او پیش از اینکه به طور قرضی در تیم‌های اورتون و سویا بپیوندند، در این آکادمی پرورش یافته بود. پس از بازگشت از سویا، او پیش فصل تابستان دو سال پیش را در بارسا، تحت نظر لوچو گذراند اما مجدداً طی قراردادی دائمی به اورتون پیوست.

او برای تبدیل شدن به یک بازیکن ثابت در گودیسون پارک تلاش زیادی کرد، شش ماه ابتدایی سال جاری را به طور قرضی در آث میلان بازی کرد و بعد از بازیابی بهترین فرم خود، حال به بارسلونا بازگشته است.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
شاید باور نکنید ولی بند فسخ قرارداد متیو از اسپورتینگ لیسبون انگار شصت میلیون یورو گذاشتن.
فانی استوری
اگه کسی شش میلیون میخرید بارسا مفتی نمیداد شما

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
یه سوال به نظرتون دله علی با این سن خوبش به درد بارسلون نمیخوره؟!

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
در مورد این موضوعی که برا نیمار هم پیش اومده نظر من اینه که (البته اگه این اتفاق اجتناب ناپذیر باشه)
قبل از انتقال نیمار با امباپه به توافق برسند به نظرم اگه امباپه تعصب خاصی رو تیمی نداشته باشه تو این شرایط بارسا رو ترجیح بده چون احتمال نیمکت نشینش و خطرش تو تیمی مثل رئال به هیچ وجه کم نیست ولی اگه بدونه تو بارسا جانشین نیمار میشه احتمالش کم نیست قبول کنه.موناکو رو هم که احتمالا بشه راضیش کرد اگه خود امباپه راضی باشه.
از اونطرف میتونیم نسبتا به راحتی وراتی رو از پاریس بگیریم و یه مقدار قابل توجه پول نقد هم کنارش که بخش عمده هزینه انتقال امباپه هم جور بشه.
البته این فقط نظر منه و با این مدیرایی که ما داریم ...:confused:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در مورد این موضوعی که برا نیمار هم پیش اومده نظر من اینه که (البته اگه این اتفاق اجتناب ناپذیر باشه)
قبل از انتقال نیمار با امباپه به توافق برسند به نظرم اگه امباپه تعصب خاصی رو تیمی نداشته باشه تو این شرایط بارسا رو ترجیح بده چون احتمال نیمکت نشینش و خطرش تو تیمی مثل رئال به هیچ وجه کم نیست ولی اگه بدونه تو بارسا جانشین نیمار میشه احتمالش کم نیست قبول کنه.موناکو رو هم که احتمالا بشه راضیش کرد اگه خود امباپه راضی باشه.
از اونطرف میتونیم نسبتا به راحتی وراتی رو از پاریس بگیریم و یه مقدار قابل توجه پول نقد هم کنارش که بخش عمده هزینه انتقال امباپه هم جور بشه.
البته این فقط نظر منه و با این مدیرایی که ما داریم ...:confused:
نیمار بعیده جایی بره. شایعه درست کردند که اگر ول نکنید وراتی رو می افتیم دنبال نیمار.
امیدوارم نه وراتی بیاد نه نیمار بره.

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
اکیپ | نیمار با پاری سن ژرمن برای دستمزد سالیانه ۳۰ میلیون یورو توافق کرده و دوشنبه در تست های پزشکی این باشگاه شرکت خواهد کرد
شوخی شوخی جدی شد و مثل اینکه رفتنی شده نیمار عجیب هم نیست وقتی مدریت انقدر ضعیف باشه باید هم این اتفاقات بیفته ...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
افشای جزئیات نشست محرمانه مسی و نیمار
سکوت و همچنان سکوت؛ نیمار هنوز حاضر نشده در مورد شایعات و اخبار مربوط به جدایی اش اظهارنظر کند. در نهایت نگرانی ها در بارسلونا به حدی رسید که دست نیاز به سوی مسی دراز شد.

به گزارش "ورزش سه"، آلبرت ماسنو، خبرنگار اسپورت چند روز پیش خبر از ناآرامی نیمار در بارسلونا داد. گزارش او بازتاب بسیار گسترده ای در رسانه ها دنیا داشت اما در باشگاه بارسلونا ابتدا کسی این خبر را جدی نگرفت. رفته رفته، سکوت نیمار و واکنش های غیرمعمول او بود که شک و تردید را در میان مدیران بارسلونا افزایش داد.

01210651.jpg

این بار خبر از سوی یک نشریه چاپ بارسلونا منتشر شده بود نه رسانه های مادریدی و این باعث می شد تا هواداران بارسا نگران شوند. نگرانی ها وقتی بیشتر شد که خبر رسید پدر نیمار با پی اس جی به توافق رسیده و باشگاه پاریسی قرار است 222 میلیون یورو رقم فسخ قرارداد فوق ستاره برزیلی را تا روز چهارشنبه پرداخت کند.

نیمار پس از یک تعطیلی یک روزه و تفریح در ایبیزا در کنار دوستانش، به اردوی بارسلونا بازگشت و راهی نیویورک شد. تغییر برنامه جوزپ بارتومئو، رئیس بارسلونا و سفر او همراه با بازیکنان به امریکا نیز حکایت از وخامت اوضاع داشت.

اخبار ضد و نقیضی در مورد این سفر انتشار یافت. برخی از نشست بارتومئو و نیمار در هواپیما خبر دادند و برخی دیگر نوشتند که هیچ ملاقات و صحبتی بین این دو در هواپیما صورت نگرفته است.

در این میان رسانه های فرانسوی پی در پی اخبار مختلفی در مورد انتقال نیمار به پی اس جی منتشر می کردند و روز جمعه کار به جایی رسید که تقریبا همه، پیوستن نیمار به PSG را قطعی می دانستند. خبر مذاکره نافرجام بارتومئو و نیمار پیش از شروع تمرین روز جمعه بارسا نیز مزید بر علت شد تا نگرانی در میان دوست داران بارسا به اوج خود برسد.

01210562.jpg

در شرایطی که همه نسبت به جدایی نیمار اطمینان پیدا کرده بودند؛ مدیران بارسا آخرین برگ برنده خود را رو کردند و آن هم درخواست از بازیکنان برای صحبت با نیمار بود.

عصر روز گذشته بود که شبکه رادیویی راک 1 خبر داد که نیمار پس از صحبت با کاپیتان های بارسا، از پیوستن به پی اس جی منصرف شده و شانس ماندن او به 80 درصد افزایش یافته است. در ادامه موندودپورتیوو نیز این خبر را تایید کرد تا پس از چند روز اخبار نگران کننده، روزنه هایی از امید در میان هواداران زنده شود.

در همین رابطه امروز اسپورت گزارشی جالب از گفت و گوی محرمانه مسی و سوارز با نیمار منتشر کرد؛ گفت و گویی که نقش بسیار مهمی در تغییر عقیده نیمار داشته است. نشستی که شبانگاه جمعه در هتل شرایتون نیوجرسی صورت گرفت و بیش از یک ساعت نیز به طول انجامید. مکالمه ای که فعلا همه چیز را به سود بارسلونا تغییر داده است.

مسی که در روزهای اخیر ترجیح می داد کمتر به نیمار نزدیک شود و شاید به نوعی تصور می کرد اخبار مربوط به جدایی او کذب هستند، این باردوست برزیلی خود را فراخواند و همراه با سوارز گفت وگویی طولانی با وی داشت.

01210864.jpg

در ابتدا نیمار دقایقی از دلایل جدایی خود برای مسی و سوارز صحبت کرده و از دشواری در اتخاذ این تصمیم جنجالی.

در ادامه مسی به نیمار گفته است : الان زمان درستی برای جدا شدن از بارسا نیست چون هنوز می توانیم در کنار هم به جام های بیشتری دست پیدا کنیم. تو در چنین شرایطی نباید از بارسا بروی چون اهداف ورزشی باشگاه کاملا به حضور مثلث MSN بستگی دارد.

الان زمان فکر کردن به افتخارات فردی نیست. ما به کمک هم می توانیم بارسا را به افتخارات بیشتری برسانیم و در این راه هر کسی سهم خود را ایفا می کند. هیچ تیمی برای تو بارسلونا نمی شود و امیدوارم تصمیمی بگیری که در نهایت برای تو پشیمانی در پی نداشته باشد.

نیمار پس از شنیدن حرف های مسی و سوارز پس از کمی تامل پاسخ داده که در بارسا خواهد ماند. در نهایت هر سه با لبخندی رضایت بخش از اتاق خارج شده اند.

طبق ادعای اسپورت، این گفت و گو هرچند که در نهایت باعث شده تا نظر نیمار نسبت به جدایی تغییر کند اما هنوز به طور قطع نمی توان گفت که او در بارسلونا ماندنی خواهد شد چرا که مذاکرات پدرش با مسئولان پی اس جی پیشرفت بسیاری داشته و شاید زمان برای بازگشت به عقب کمی دیر شده باشد.

امروز قرار است نشستی بین پدر نیمار و مسئولان بارسلونا صورت بگیرد و در پایان جلسه احتمالا پاسخ بسیاری از ابهامات داده خواهد شد.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در کمال شگفتی نیمار رفتنیه. اون هم نه به یه تیم مطرح که به پی اس جی.
خیلی مسخره ست بازیکن در این سطح همچین تصمیمی گرفته.
امیدوارم با پولش کوتینیو و امباپه رو بخرن دست از نخودچی خریدن بردارند

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بارسا از موقعی بیچاره شد ک بارتامیو شد رییس دقیقا این روزها رو میشد پیش بینی کرد تو همین تاپیک هم هست نظرات .با ته بودحه و با پول نیمار و فروش یکی دو بازیکن اگه بتونن اریکسن کوتینیو و دمبله رو بخرن اوضاع حتی بهتر هم خواهد شد یا دیبالا بحای دمبله .ولی با توجه به قابلیت های مدیران بارسا من مطمعنم خرید ها وراتی و یکی دوتا بنجل دیگه خواهند بود از نظر من وراتی حتی در بین 15 تا هافبک بدربخور هم نیست چه گیری دادن به این الان نیمار و میدن وراتی رو میگیرن و 120 تا یعنی وراتی رو با 100 تا تادسته فرو میکنن که فیرپلی مالی هم مورد دار نشه مدیرای احمق تر از احمق بارسا هم قبول میکنن

بالا