• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
از نظر من رفتن نیمار خیلی منفی نیست. دست کم صد درصد منفی نیست و جنبه های مثبتی هم داره.
الان میشه بازیکن گرفت و رقابت ایجاد کرد ولی با وجود ام اس ان هیچ کس نمی اومد. همین دمبله رو پارسال میخواستند راضی نشد بیاد. هرکسی هم زیر بار قرضی جایی رفتن نمیره.
هرچند انتخاب من برای رفتن سوارز بود و نه نیمار.
نیمار بی جانشین بود و بهترین بازیکن نسل خودش بدون بحث. تنها بازیکنی هم که میتونه داغ نبودش رو کم کنه هازارده و نه کوتینیو و دمبله. البته که کوتینیو در رده دوم جانشین های مناسبشه. دمبله هن فوق‌العاده ست ولی جانشین نیمار نیست.
کاش گومز و آردا رو رد کنند و اریکسن هم بخرن. از هرکسی خریدش لازم تره
دقیقآ اگه سوا میرفت بهتر بود ولی خب این پول هم گیرمون نمیومد اون موقع!
بدون شک هازارد گزینه بهتری نسبت به بقیه هست ولی چه کنیم که احمقه و البته شکننده! تیم مالکش هم بیشتر از خودش...
برای همین یه خط قرمز قشنگ باید دورش کشید و خلاص...
دمبله رو فصل پیش هم میتونستن بیارن،خریت کردن فقط همین...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
سرجی روبرتو بند فسخ 32 ملیون پوندی داره و ظاهرا چلسی هم علاقه داره بند فسخ رو فعال کنه .عاشق بند فسخ های منطقی بازیکنان هستم چه حرکتیه این بند اخه مثل خیلی از تیما نزارید و خلاص

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
نیمار در پست خودش و در تاکتیک بارسا بهترینه .اما درذصورتی که تاکتیک و نحوه بازی عوض بشه میشه تیم ب مراتب قوی تری داشت کوتیتیو و اریکسن و دمبله بخرن من بشخصه قدرت تیم رو خیلی بیشتر از بودن یک باریکن ستاره میبینم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام
نیمار هم رفت (ک قابل پیش بینی بود 5 ماه بیش ب دوستام گفتم ک این میره بعد همه خندیدن؟!)
ک 1000 درصد واسه پول رفت جای شکی توش نیست.( خر های کشور پرو هم میدونند ک واسه پول رفته نه ندای قلب و در رفتن از زیر سایه مسی)
در مورد نقل انتقالات
خرید دیبالا بنظرم اشتباهه!

اشتباه از اونجاس ک فقط تو یووه با اون پستی ک داره بازی میکنه جواب میده

ولی تو بارسا جواب نمیده .دقیقا میخوان کجا بذارنش؟ بجای نیمار ؟ نع

پشت خط حمله ؟ نع

کلا خریدش اشتباهه ( بازیکن خوبیه ولی بدرد سیستم بارسا نمیخوره)
تنها کسیکه بدرد بارسا تو اون پست میخوره هازارده( ک البته چلسی به هیچ عنوان از دستش نمیده)
خرید کوتینیو از لازماته.ک امروز فوقالعاد تشدید شده شایعات پیوستنش ک گفته میشه امروز فردا تایید میشه .
گفته میشه قراره مدافع سوسیداد ک 26 سالشه بخریم یا شاید خریداری شد با مبلغ 36 میلیون فسخ قرارداد دادن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نیمار هم رفت (ک قابل پیش بینی بود 5 ماه بیش ب دوستام گفتم ک این میره بعد همه خندیدن؟!)
ک 1000 درصد واسه پول رفت جای شکی توش نیست.( خر های کشور پرو هم میدونند ک واسه پول رفته نه ندای قلب و در رفتن از زیر سایه مسی)
در مورد نقل انتقالات
خرید دیبالا بنظرم اشتباهه!

اشتباه از اونجاس ک فقط تو یووه با اون پستی ک داره بازی میکنه جواب میده

ولی تو بارسا جواب نمیده .دقیقا میخوان کجا بذارنش؟ بجای نیمار ؟ نع

پشت خط حمله ؟ نع
نیمار رو گفتی ولی واقعاً باورکردنی نبود. من تا همین هفته گذشته هم نمیخواستم باور کنم.
دیبالا بازیکن تاپیه ولی نه این اندازه ها که یووه داره بادش میکنه. پستش هم که اصلاً پست نیمار نیست. فعلا جایی نداریم براش.
پخته ترین بازیکن برای اون پست هازارده و بر خلاف این حرف و حدیث ها اگر تیم مدیریت کاربلد بود عین قرقی میشد خریدش. اینا این کاره نیستن. سر کوتینیو هم یه جوری میخرن که جاش مدتها بسوزه. من بیشتر نگران هافبکم که خبری نیست. یه شاه ماهی مثل اریکسن میخوایم. حتی پائولینیو و ... دیگه هم گره اصلی رو باز نمی کنن.
اگر هافبک رو خلوت و تقویت نکنیم مشکلات پارسال تکرار میشن. در نبود نیمار شاید بدتر هم بشه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
امروز جناب واتسکه گفتن 100 میلیون هم برای دمبله کافی نیست و باید بیشتر بدن،خجالت هم نمیکشه،تورو خدا از این یه مورد بکشین بیرون،لیاقتش رو داشتین پارسال میگرفتینش نداشتین غلط میکنین الان نزدیک 10 برابر پول 10 11 ماه پیش رو برای یه بازیکن که معلوم نیست چی بشه میدین!
با یه نگاه به تراسفر مارکت هم هر ابلهی میتونه ببینه دادن 100 تا برای دمبله یعنی چی!!!
تازه میخوان دلوفئو رو هم مفت بدن دورتموند،والا همین دلوفئو بمونه و بهش بازی برسه یکی از بهترینها میشه،هموطور که تو میلان بود!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من خودم به شخصه دوست دارم هازارد و کوتینیو رو بگیرن. ودمبله هم بیاد واسه ۲ساله بعد ک پخته میشه و بازیش خیلی بهتر میشه نه الان ک با اومدنش و تجربه کسب کنه و ما جامهای زیادی ازدست بدیم
کوتینیو ک احتمالش خیلی بالاست تا چند روز اینده بیاد
ولی هازارد و بعید بدونم چلسی راضی بشه
پائولینیو از گزینه بعدیشونه ک میخان بگیرن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از نظر من رفتن نیمار خیلی منفی نیست. دست کم صد درصد منفی نیست و جنبه های مثبتی هم داره.
الان میشه بازیکن گرفت و رقابت ایجاد کرد ولی با وجود ام اس ان هیچ کس نمی اومد. همین دمبله رو پارسال میخواستند راضی نشد بیاد. هرکسی هم زیر بار قرضی جایی رفتن نمیره.
هرچند انتخاب من برای رفتن سوارز بود و نه نیمار.
نیمار بی جانشین بود و بهترین بازیکن نسل خودش بدون بحث. تنها بازیکنی هم که میتونه داغ نبودش رو کم کنه هازارده و نه کوتینیو و دمبله. البته که کوتینیو در رده دوم جانشین های مناسبشه. دمبله هن فوق‌العاده ست ولی جانشین نیمار نیست.
کاش گومز و آردا رو رد کنند و اریکسن هم بخرن. از هرکسی خریدش لازم تره
قبلا که بحث فروش نیمار به یونایتد شد من موافق بودم همینجا هم نوشتم.(البته با 250 میلیون یورو)
نیمار جز ریمونتادا این فصل واقعا کار خیلی خاصی نکرد. توی الکلاسیکو برگشت هم غایب بود. آمارش هم از سه فصل قبلش ضعیفتر شده بود.
سوارز بخاطر سن و سال گزینه مناسبی برای رفتن بود اما فراموش نکنیم که نیمار قابل جایگزینیه اما پیدا کردن مهاجمی که مثل اتوئو یا سوارز برای سبک بازی بارسا ساخته باشه تقریبا در حال حاضر غیر ممکنه.
نیمار از 21 تا 25 سالگی توی بالاترین سطح فوتبال اروپا و بهترین تیم بازی کرد، بهترین هافبک ها و مهاجم ها هم کنارش بازی کردند اما معتقدم اون چیزی نشد که هیچکدوممون انتظارش رو داشتیم

قطعا 70 درصد رونالدینیو، ریوالدو یا روماریو هم نشد!!!! شاید بعدا بشه نمیدونم. اما وقتی نمیخواست بمونه باید میرفت.
بنظرم تنها بازیکنی که در قرن حاضر از بابت نبوغ میتونست شونه به شونی مسی بزنه رونالدینیو بود :(

در پایان هم دمبله رو گزینه خوبی می بینم. حس میکنم والورده قابل اطمینانه. قطعا از گزیه های مورد نظرش میشه فهمید درک بهتری از انریکه داره.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
قطعا از گزیه های مورد نظرش میشه فهمید درک بهتری از انریکه داره
گل گفتی !
انریکه بود الان یه دوجین از تیم های بی نام و نشون بازیکن 20..30 میلیونی خریده بود .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اگه قد پیکه رو داشت دیگه چقدر میپرید ....

20686519_1481111035284019_9097859344275341312_n.jpg

20590065_258497917980195_4480775909166546944_n.jpg

.

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
مارکا:
با پول فروش نیمار بلوگرانا میخواهد تیم قویتری بسازد
انها درصدد خرید کوتینیو دمبله و اینیگو مارتنیز هستند

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
امار کینگ مسی در حام های خوان گمپر
10 بازی
5 پاس گل
7 گل
7 برد
2 مساوری
1 باخت

جام خوان گمپر
ورزشگاه نیوکمپ
ساعت 23

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان فرصتی دست داد نیوکمپ رو از نزدیک دیدم
فوق العاده بود و هیجانی
امیدوارم قسمت همه بشه
بدشانسی ای که اوردم مسابقه نبود
در کل باید توش باشین ببینین چه جوی داره
20170531_114134.jpg
20170531_115646.jpg

20170531_120140.jpg
20170531_123215.jpg 20170531_125616.jpg

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
فوق العاده بود و هیجانی
امیدوارم قسمت همه بشه
مشاهده پیوست 1028018
مشاهده پیوست 1028019

مشاهده پیوست 1028020

مشاهده پیوست 1028021 مشاهده پیوست 1028022
به به. من هم یک ساله یه دعوت جدی دارم از یه دوست کاتالانی چندباره اومده ایران من فرصت نشده برم. ان شالله سال 97 جور بشه موقع بازی برم.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کوتینیو انگار با 90 قطعی و 30تا آپشن نهایی شده. هنوز رسمی نیست طبیعتاً
در مورد والورده من هم موافقم. دست کم در زمینه خرید داره باهوش تر عمل میکنه. اگر آردا و گومز هم رد کنه ایمانم بهش بیشتر میشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فوق العاده بود و هیجانی
امیدوارم قسمت همه بشه
مشاهده پیوست 1028018
مشاهده پیوست 1028019

مشاهده پیوست 1028020
مشاهده پیوست 1028021 مشاهده پیوست 1028022
خیلی هم عالی
ایشالله قسمت ماهم بشه
و همچنین قسمت دوباره شما برای دیدن بازیهای بارسا

به به. من هم یک ساله یه دعوت جدی دارم از یه دوست کاتالانی چندباره اومده ایران من فرصت نشده برم. ان شالله سال 97 جور بشه موقع بازی برم.

ما دوست کاتالانی نداریم :oops:زنگ بزن باهم بریم:rolleyes:
کوتینیو انگار با 90 قطعی و 30تا آپشن نهایی شده. هنوز رسمی نیست طبیعتاً

90تا خوبه واسه کوتینیو
دورتموند دمبله رو چقدر گرون میده:confused:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خیلی هم عالی
ایشالله قسمت ماهم بشه
و همچنین قسمت دوباره شما برای دیدن بازیهای بارسا

ما دوست کاتالانی نداریم :oops:زنگ بزن باهم بریم:rolleyes:

90تا خوبه واسه کوتینیو
دورتموند دمبله رو چقدر گرون میده:confused:
ریکارد 45 سالشه. سالی چهار پنج بار بعد برجام پروژه گرفتن میاد و میره. شب بازی پی اس جی زنگ زدم بهش نمیتونست حرف بزنه بنده خدا. زبون بند شده بود.
به همون اندازه که عشق بارساست دشمن اسپانیاست. قوم بانمکین

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مثل اینکه در نهایت دمبله رو داریم میگیریم. با 130 میلیون یورو:D
مشخصا فروش نیمار هیچ سودی برامون نداشت. چون اگر نیمار به یه قیمت منطقی جدا میشد دمبله هم اینقدر قیمتش نبود.
امیدوارم توی این سن پایین ظرفیت بازی در تیمی مثل بارسا رو داشته باشه و این مبلغ براش مشکل ساز نشه
فقط یه سوال اساسی، این پسر انگار چپ پائه، ولی چه گل ها و سانترهایی با پای راست داشته!!!! جالب تر اینکه با پای راست هم استپ میکنه هم توی سر توپ میزنه و هم دریبل میکنه
کسی در مخیله ش هم نمیگنجید یه زمانی بشه به مبالغ nba رسید. الان که دیگه رد کردیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
فعلا که هم لیورپول و هم دورتمند رسماً رد کردن همه چی رو.
مسخره بازی شده بازار

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
مثل اینکه در نهایت دمبله رو داریم میگیریم. با 130 میلیون یورو:D
مشخصا فروش نیمار هیچ سودی برامون نداشت. چون اگر نیمار به یه قیمت منطقی جدا میشد دمبله هم اینقدر قیمتش نبود.
امیدوارم توی این سن پایین ظرفیت بازی در تیمی مثل بارسا رو داشته باشه و این مبلغ براش مشکل ساز نشه
فقط یه سوال اساسی، این پسر انگار چپ پائه، ولی چه گل ها و سانترهایی با پای راست داشته!!!! جالب تر اینکه با پای راست هم استپ میکنه هم توی سر توپ میزنه و هم دریبل میکنه
کسی در مخیله ش هم نمیگنجید یه زمانی بشه به مبالغ nba رسید. الان که دیگه رد کردیم

Both
با دو پا راحت بازی می کنه
-------------
لاپورتا کجایی ! برگردددددددددددددد

بالا