• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
امروز والدز از فوتبال خداحافظی کرد .یه مقایسه کنید با مستر ترشتگن دقیقا مثل هم توپایی رو میگیرن که کسی نمیگیره و گل هایی میخورن ک هیچکی نمیخوره .دروازه بان باید کمترین فراز و نشیب و داشته باشه.پلن A و B و ...که مالیده پلن EیاFاجرا خواهد شد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امروز والدز از فوتبال خداحافظی کرد .یه مقایسه کنید با مستر ترشتگن دقیقا مثل هم توپایی رو میگیرن که کسی نمیگیره و گل هایی میخورن ک هیچکی نمیخوره .دروازه بان باید کمترین فراز و نشیب و داشته باشه.پلن A و B و ...که مالیده پلن EیاFاجرا خواهد شد
به وقتش به راحتی میتونستیم کورتوا رو بگیریم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
رئال ، یووه یا بایرن بازیکن میخره یه خبر در میاد ، اونم اینکه فلان بازیکن رو خریدیم !
اینا میخوان بازیکن بخرن همه خبر دار میشن ، خب معلومه عمه طرف هم میاد میگه بچه که بود یه بار دست کشیدم رو سرش حق منم باید بدید ...

آخه تو پیشنهاد سوم اونم برای کوتینیو 118 تا پیشنهاد دادید ؟؟ واقعا که حق دارن فوری رد کنن ، شما خودتونو مسخره کردید .

.

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
امیدوارم اگه کوتینیو و دمبله خریداری نشد هیچ بازیکنی رو نخرن و پول رو واسه خرید امثال گومز هدر ندن و سال اینده تحویل رییس باشگاه جدید بدن .چون اگه با همین فرمون پیش برن چنتا بازی اول فصل کلا دستمال سفید میبینیم تو نیوکمپ

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
پیشنهاد بارسا به لیورپول 80 تا طی 5 سال و سی و خورده ای هم متغییر مثل بردن توپ طلا قهرمانی تو لیگ قهرمانان .:D یعنی اگه لیورپول پیشنهاد و قبول میکرد میشد گفت خرتر از بارتامئو هم وجود داره این چه مدل پیشنهاده دیگه/فکر کنم پول نیمارو میخواد بزاره بانک سود بیاد روش:D و شاید پول نیمار و نقد نگرفته :eek::confused:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ضعف ما کلا همجای تیمه
ترشتگن که ماسته باید سیلیسن رو بازی بده خیلی با انرژی تره ومارک یکم با انگیزه تر کار کنه
مارک خیلی میخواد خودشو خونسرد نشون بده ولی یکی نیست بهش بگه بابا تو کجا و نویر کجا !!!;)
دفاع که اتوبانمن تعجب میکنم این سمدو رو که خرید چرا بازی رفت بازی نداد ویدالو بازی داد!؟!حتی چرا بازی برگشت از اول بهش بازیش نداد؟!!
یکی از تعویضهای جالب تعویض جوردی البا با دینه بود=دقیقا این واسه چی بود ؟:general105:

بنظرم وقتی مسی میاد از پشت 18 خودی توپو میگره و بازیسازی میکنه و درجلو فقط سوارز تکو تنهاست باید فاتحه این تیمو خوند
به بازیکنای بیشتری نیاز داریم...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
لیورپول رسما میگه نمیفروشم ، بارتومئو عوض پیشنهاد بهتر اولتیماتوم میده ! :general306:
مایه ی خنده شدیم والا ...
شما که از لیگ چین بازیکن میخری 40 میلیون اولتیماتوم دادن بهت نمیاد !
مثل اینکه تا یکشنبه (امروز) اولتیماتوم داده بارسا ، اگه کمکی به خرید نمیکنه حداقل تکلیف هوادارا معلوم میشه .

آخرش هم یکی دوتا بنجل مثل سالهای قبل میخرن ....

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من خودم سالها مدیریت یه جاهای کوچکی دستم بوده و هیچ وقت جرئت نمیکنم بگم اگر من بودم فلان می شد ولی سر مدیریت فعلی و قبلی بارسا دست کم از دیدگاه ورزشی می تونم بگم کمتر سوتی می دادم.
روزی که بارسا آخرین سه گانه رو گرفت گفتم اگر بارتومئو رئیس بشه این بدترین سه گانه تاریخمون خواهد شد بدبختانه هم همین شده.
والورده هم بعد از دیدن اون وضع خنده دارمون جلوی رئال بد از چشمم افتاد
یارو هنوز نگرفته بارسا یا حمله میکنه یا بد میبازه. امیدوارم و امیدوارم همه این بدبختی ها به قیمت اخراج این تیم فعلی باشه. پشت سر مسی قایم شدن تا یه جایی راه میده. دیگه مسی هم جور آلبا و تراشتگن و ماسکرانو و گومز و سوارز و... رو باهم نمی تونه بکشه.
امیدوارم هیچ کس رو نتونن بخرن تا حسابی رأی منفی اینا زیاد بشه. چون مدیریتی که نمیفهمه آردا و گومز دی ان ای بارسا رو ندارن دیگه هیچ فایده ای نداره

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بعد این همه سرکار گذاشتن طرفداران بارسا ! دلشون خوشه دارن میشل سری رو می خرن !!!! و شاید به زودی دمبله !
واقعا ما به 2 بازیکن فقط نیازمندیم ؟! دراکسلر رو هم که بوش میاد که یونایتد داره میبلعه ! احسنت به این تیم مدیریت

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
نیمکت تیمو ادم میبینه گریش میگیره
مدیرای بارسا یه رگشون احتمالا ایرانیه خوب بلدن گند بزنن به تیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دیشب بازی رو نشد ببینم. میگن سمدو خیلی خوب بوده.
مسی هم سه تا زده به دیرک
امیدوارم سریع تر خبر خوبی از اخراج مدیریت فعلی بشنویم

• Like
Reactions: rms

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
وقتی به بارسا آمدم، همه چیز خوب بود اما با گذشت زمان اوضاع فرق کرد. هیچ حرفی برای زدن درباره مدیران بارسلونا ندارم اما باید بگویم که از دید و نگرش آنها بسیار ناراحتم. من چهار سال فوق العاده را در بارسا پشت سر گذاشتم و خیلی هم خوشحال بودم اما نه با مدیران باشگاه. در بارسلونا افرادی در پست‌های مدیریتی هستند که جایشان آنجا نیست. بارسا لایق مدیرانی بسیار بهتر از آنهاست. دوستان بسیار زیادی در این تیم دارم و امیدوارم اوضاع برای آنها بهتر پیش برود و دوباره به همان تیمی که می‌تواند برای همه چیز رقابت کند، تبدیل شوند.

01232468.jpg

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
وقتی به بارسا آمدم، همه چیز خوب بود اما با گذشت زمان اوضاع فرق کرد. هیچ حرفی برای زدن درباره مدیران بارسلونا ندارم اما باید بگویم که از دید و نگرش آنها بسیار ناراحتم. من چهار سال فوق العاده را در بارسا پشت سر گذاشتم و خیلی هم خوشحال بودم اما نه با مدیران باشگاه. در بارسلونا افرادی در پست‌های مدیریتی هستند که جایشان آنجا نیست. بارسا لایق مدیرانی بسیار بهتر از آنهاست. دوستان بسیار زیادی در این تیم دارم و امیدوارم اوضاع برای آنها بهتر پیش برود و دوباره به همان تیمی که می‌تواند برای همه چیز رقابت کند، تبدیل شوند.

01232468.jpg

.
والله فکر کنم حرف دل خیلیی ها همین باشه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
به قدری قدرت پیش بینی پایینی دارند آقایون که گفتن نداره. میترسم پول نیمار رو بدیم سری و پایولینیو رو بگیریم با سه تا بربری اضافه و تمام

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من خودم سالها مدیریت یه جاهای کوچکی دستم بوده و هیچ وقت جرئت نمیکنم بگم اگر من بودم فلان می شد ولی سر مدیریت فعلی و قبلی بارسا دست کم از دیدگاه ورزشی می تونم بگم کمتر سوتی می دادم.
روزی که بارسا آخرین سه گانه رو گرفت گفتم اگر بارتومئو رئیس بشه این بدترین سه گانه تاریخمون خواهد شد بدبختانه هم همین شده.
والورده هم بعد از دیدن اون وضع خنده دارمون جلوی رئال بد از چشمم افتاد
یارو هنوز نگرفته بارسا یا حمله میکنه یا بد میبازه. امیدوارم و امیدوارم همه این بدبختی ها به قیمت اخراج این تیم فعلی باشه. پشت سر مسی قایم شدن تا یه جایی راه میده. دیگه مسی هم جور آلبا و تراشتگن و ماسکرانو و گومز و سوارز و... رو باهم نمی تونه بکشه.
امیدوارم هیچ کس رو نتونن بخرن تا حسابی رأی منفی اینا زیاد بشه. چون مدیریتی که نمیفهمه آردا و گومز دی ان ای بارسا رو ندارن دیگه هیچ فایده ای نداره
اینطوری ندیده بودمت
قشنگ اعصابت خرابه
دقیقا توی هفته گذشته همین حس رو داشتم
بزرگترین مدیر فوتبالی معاصر فوتبال واقعا لاپورتا بود. درک صحیح از باشگاه و فوتبال داشت.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
باورم نمیشه که می خوان دی ماریا رو بخرن ولی سمت دراکسلر نمیرن ! اینا الان محمد قاضی هم بخوان از پدیده بخرن ! پدیده زیر 40 میلیون راضی نمیشه به شرطی که راکیتیچ رو هم سر بدیم :D
هوادار و طرفدار باید مثل بازی رفت بارسا رو تحریم کنه ! فقط 40 تا 50 درصد برای دیدن بازی با بتیس رفته بودن
قطر = پی اس جی
امارات = سیتی
روسیه = چلسی
چین = میلان
ایرن هم برای اینکه اسمش بیشتر بیفته رو زبونا بیاد بارسا رو با پول های نفتی بخره والا :D:D:D:D

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اصلاً این ها دارند بنیاد بارسا رو نابود میکنن. آبرو نگذاشتن برای برند بارسا
تو روزهای گذشته
اولی هوینس
واتسکه
کلوپ
مدیر عامل نیس
نیمار
ایجنت سری و خیلی های دیگه از رفتار غیر حرفه ای مدیریت بارسا حرف زدن.
مورد آخری ته خنده ست.
میگه بارسا اومد با ما سر قرارداد چهارساله توافق کرد بعد رفت به حسابت مدیریت نیس گفت به دلایل فنی نمی خوایم بازیکنتون رو.
قشنگ استایل لیگ ایرانه و یکی از این مدیرای دولتی چند روزه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اصلاً این ها دارند بنیاد بارسا رو نابود میکنن. آبرو نگذاشتن برای برند بارسا
تو روزهای گذشته
اولی هوینس
واتسکه
کلوپ
مدیر عامل نیس
نیمار
ایجنت سری و خیلی های دیگه از رفتار غیر حرفه ای مدیریت بارسا حرف زدن.
مورد آخری ته خنده ست.
میگه بارسا اومد با ما سر قرارداد چهارساله توافق کرد بعد رفت به حسابت مدیریت نیس گفت به دلایل فنی نمی خوایم بازیکنتون رو.
قشنگ استایل لیگ ایرانه و یکی از این مدیرای دولتی چند روزه

قشنگ با احساسات جوون مردم بازی کردن سری رو بگو تو چه رویایی بود
ولی در کل باهات موافقم رفتارشون آبرو برا برند بارسا نذاشته
ترجیح میدم دمبله و کوتی فعلا اضافه بشه هر چند کافی نیستن
پولیشیچ یا امره مور برای بارسا عالی هستن و اگر پولی بمونه که بعید میدونم بمونه می تونن یکی از این دوتا رو هم بگیرن

--------------------

قیمت رو مثل اینکه نیس برده بالا که بارسا پشیمون شده قیمت 50 میلیون یورو

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مثل اینکه دمبله این دفعه واقعا نهایی شد
فقط اصلا نباید انتظاری مشابه نیمار ازش داشته باشیم. نیمار خیلی باتجربه تر بود و در سطح بالاتری قرار داشت.
اتیکت 150 میلیون یورویی هم نباید باعث شه توی 20 سالگی از لحاظ روانی تحت فشار قرار بگیره.
امشب هم قرعه کشیه... امیدوارم سخت ترین قرعه ممکن نصیبمون بشه.

بالا