زهی خواب زهی خواب که ماراستیوونتوس، بارسلونا، المپیاکوس، اسپورتینگ لیسبون
فرصت انتقام رو از این یوونتوس داریم که تا میخوره گل بزنیم بهشون البته اگه فرجی بشه و خریدی صورت بگیره ...
داداش بزار حداقل دلمون به همین زهی ها خوش باشه چون با این تفاسیر خودم هم میدونم مدیران فعلی هیچ کاری نمیکنن فقط میچاپن بارسا رو ...زهی خواب زهی خواب که ماراست
کجای کار باند بارتومئو تا حالا درست بوده حالا شاید دمبله بیاد جواب بده در کل باید امیدوار باشیم ...دمبله با 120 به اضافه 30 میلیون یورو به بارسا اومد.
بازیکن خوبیه ولی با قیمتی زیر پنجاه نه این عدد نجومی. اینا عقل داشتن موقعی که فهمیدن نیمار رفتنیه مثل آدم با پی اسی جی مذاکره میکردن و درکسلر رو میگرفتن به اضافه دویست. پی اس جی مالیات کمتری میداد. ما هم این طوری مجبور نبودیم نرخ رو ببریم بالا. سر فرصت اریکسن رو میخریدیم با یه فوروارد خوب.
مسخره ست همه کارشون.
واقعا نیاز داشتنرسمی : عثمان دمبله به بارسلونا پیوست !
وب سایت رسمی بارسلونا با انتشار بیانیه ای از خرید دمبله خبر داد !
بارسلونا و دورتموند به توافقی برای انتقال عثمان دمبله با قراردادی به ارزش 105 میلیون یورو دست یافتند . بازیکن با قراردادی 5 ساله و بند خروج 400 میلیون یورویی به بارسلونا میپیوندد .
دمبله روز یکشنبه وارد بارسلونا میشود و دوشنبه تست های پزشکی را سپری خواهد کرد . معارفه نیز در همین روز است .
احتمال بالا جذب میشه. برای شما که دوجانبه خوشحال کننده است. هم رقیب لیگ برتریت ضعیف میشه هم بارسا تقویتامیدوارم کوتینیو رو هم جذب کنند
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
اره واقعافقط خوشحالی من اینه این لرد بلرین رو نخریدن با اون قیمت داغونه داغون بازی ارسنال لیورپول رو دارم میبینم واقعا به ضرب المثل عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد رسیدم خدا پدر مادرت بیامرزه ونگر که حداقل اینو مثل فرمایلن تو پاچه بارسا نکردی
من کلاً متوجه حرفهای فرناندز نمی شم. طرف گفته چون خیلی زود وارد بحث خرید بازیکن شده بودیم به مشکلی نخوردیم. من دقیقاً نمی دونم دیگه باید به چه روزگاری بیافتیم که ایشون بفهمه مریض رو به موته؟
داگلاس و آردا رو به قیمت خرید که نمی تونیم بفروشیم هیچ دستمزدشون رو هم کسی حاضر نیست بده.
تو مایه های اینه که بهش بگن ما مابه التفاوت دستمزدت رو هم میدیم فقط برو.
گومز دو پله بهتره. اون هم به برکت ایجنت کلاشش که گنجشک رو رنگ میزنه جای قناری قالب میکنه.
تیم هافبک و دفاع و دروازه بان چپ نداره میلیونی داریم خرج بالا میکنیم.
جالب تر اینکه برایدا گفته فروشی نداریم. فرناندز میگه داریم روش کار می کنیم و...
بازیکن بیست ساله 60 70 میلیونی رو گرفته 150 تا تازه آقا فکر میکنه فتح الفتوح کرده. نه برادر من. پاچه رو کش انداختن و داغی هنوز وگرنه گندت دنیا رو برمیداشت.