والا با آسنسیو هم میشه 433 بازی کرد ولی زیدان ترجیح داده بود 442 بازی کنه ، کلا تیمشون گیج میزد و ایسکو مثل اون اوایل زیدان ، گوش بازی میکرد ، تغییر سیستم تیمو شوکه میکنه . کاسمیرو نبود گلهای بیشتری میخوردن .
بحث کیفیت متفاوت موراتا به عنوان یک تعویضیه. من سالهاست معتادم کریس بیشتر از اینکه به رئال خدمت کرده باشه در خدمت بارسا بوده. چطوری حالا. این طوری که خیلی وقتها امتیازهای مهمی لز رئال میگیره با خوب نبودن یا خودخواهی هاش. پارسال موراتا یه چیزی به رئال اضافه کرد. وقتی می اومد با عطش بالایی کار میکرد. به عنوان یک ذخیره بیست تا گل زد و خیلی از بازیهای حساس رئال رو نجات داد. جاهایی که قبلاً بابت اینکه رونالدو باید همیشه بازی میکرد و همیشه هم خوب نبود رئال چند امتیازی از دست میداد و همین تفاوت های کم ما رو قهرمان میکرد. الان بازی عوض شده. بنزما مشکل خود کریس رو داره بیل بیشتر یک وینگره تا...
مایورال خیلی پتانسیل داره ولی هنوز فضا و زمان نیاز داره. موراتا ولی با قدرت سر زنی عالیش توی اون دقایق آخر خیلی رئال رو نجات میداد . همین دیشب اگر بود شاید یکی از اون سانترهای آخر بازی رو متفاوت به سمت دروازه میفرستاد.
همین طور هامس. هر وقت بازی کرد یا گل حساس زد یا... الان آسنسیو در عین کیفیت قرار نیست هیچ کدوم این دو کیفیت رو به رئال اضافه کنه. ویژگیهای خوب و متفاوت خودش رو داره. من احساس میکنم بیست و چند گلی که موراتا و هامس زدن پارسال دست کم بیست سی درصدشون تکرار نخواهد شد امسال و یادمون نره پارسال فقط یک گل سرنوشت لالیگا رو عوض کرد. در حقیقت به زبان ساده لالیگا نه به خاطر هفت امتیاز فاصله فعلی که به خاطر شرایط رئال کاملاً در اختیار ماست. اندازه پارسال امتیاز بگیریم قطعا قهرمان خواهیم شد.