Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
همه اینها در مورد رئال درست ولی من از تیم خودمون مطمئن نیستم ، در واقع ما تا اینجا که از سال قبل بدتر بودیم چه تو سبک بازی و چه از نظر تئوری و مقایسه ی مهره های پارسال و امسال ، رئال تیم خیلی خوبی داره با مهره های فراوون و بسیار با کیفیت ، همین مودریچ رو اگه ما داشتیم هیچ غمی بابت خط هافبک نبود ، بنظرم این اتفاقاتی که پارسال با موراتا و خامس و ... رقم خورد امسال حداقل مقداریش با آسنسیو ، کواچیچ ، وازکز و ... رقم خواهد خورد ! پس در مجموع ما باز هم عقب میوفتیم چون مهره هامون از سال قبل قطعا پایین تر هستن . در ثانی ما مثل حریف مربیمون ثابت نیست و تغییر کرده که میتونه خیلی به نفعمون نباشه ، با اون سیستمی که بازی برگشت سوپرکاپ چیده بود مو به تن آدم سیخ میشه ، کلا محو بودیم .بحث کیفیت متفاوت موراتا به عنوان یک تعویضیه. من سالهاست معتادم کریس بیشتر از اینکه به رئال خدمت کرده باشه در خدمت بارسا بوده. چطوری حالا. این طوری که خیلی وقتها امتیازهای مهمی لز رئال میگیره با خوب نبودن یا خودخواهی هاش. پارسال موراتا یه چیزی به رئال اضافه کرد. وقتی می اومد با عطش بالایی کار میکرد. به عنوان یک ذخیره بیست تا گل زد و خیلی از بازیهای حساس رئال رو نجات داد. جاهایی که قبلاً بابت اینکه رونالدو باید همیشه بازی میکرد و همیشه هم خوب نبود رئال چند امتیازی از دست میداد و همین تفاوت های کم ما رو قهرمان میکرد. الان بازی عوض شده. بنزما مشکل خود کریس رو داره بیل بیشتر یک وینگره تا...
مایورال خیلی پتانسیل داره ولی هنوز فضا و زمان نیاز داره. موراتا ولی با قدرت سر زنی عالیش توی اون دقایق آخر خیلی رئال رو نجات میداد . همین دیشب اگر بود شاید یکی از اون سانترهای آخر بازی رو متفاوت به سمت دروازه میفرستاد.
همین طور هامس. هر وقت بازی کرد یا گل حساس زد یا... الان آسنسیو در عین کیفیت قرار نیست هیچ کدوم این دو کیفیت رو به رئال اضافه کنه. ویژگیهای خوب و متفاوت خودش رو داره. من احساس میکنم بیست و چند گلی که موراتا و هامس زدن پارسال دست کم بیست سی درصدشون تکرار نخواهد شد امسال و یادمون نره پارسال فقط یک گل سرنوشت لالیگا رو عوض کرد. در حقیقت به زبان ساده لالیگا نه به خاطر هفت امتیاز فاصله فعلی که به خاطر شرایط رئال کاملاً در اختیار ماست. اندازه پارسال امتیاز بگیریم قطعا قهرمان خواهیم شد.
خط حمله رئال مشکل اصلیش بنزما هست تا رونالدو ، چند تا بازیکن خوب بخاطر همین کریم رد شدن یا نیومدن به رئال ، امسال هم که مهره ای نتونستن بگیرن ، فروختن موراتا هم یکی دیگه از اون عجایب عادی (!) در باشگاه رئال بود ، فراموش نکنیم زیدان خودش بنزما فن هست و تعصب داره روش ، اگه اشتباه نکنم تو خریدش هم زیدان دخیل بوده . فقط امیدواری واران هست که بد جور شکننده و غیر قابل اطمینان هست ، رو زمین قشنگ هر توپی رو میشه ازش رد کرد . دیشب هم اگه تغییر سیستم نداده بودن به احتمال زیاد برده بودن کما اینکه با همین وضع هم کم موقعیت نداشتن و دو تا تیرک و.... پس بنظرم هنوز نمیشه گفت که به بحران خورده باشن .