بازی بدی انجام دادیم و مساوی رو گرفتیم ب همین سادگی امتیاز از دست میدیم
بد داریم نتیجه میگیریم و بازی میکنم!!!اصلا دلم نمی خواد اینو بگم ولی تیم خیلی داره شبیه به تیم مارتینو میشه. وقتی عقب می افتیم یا نیاز به گل برتری داریم نمی تونیم فشارزیاد بیاریم. از طرفی داوری هم دوباره دست به کار شده. و اتلتی هم اصلاً وا نمیده. تا روز آخر می جنگن.
بردن بازی مستقیم از نون شب واجب تره هر چند والورده توی بازیهای مستقیم با تیم های بزرگ خیلی خوب نشون نداده.
کجایی پپ عزیز کجایی
آه از روزی که مسی نباشه.در فاجعه بار بودن مهره هامون همین بس که با تعویض اینیستا ، گومز اومد جای کوتینیو پشت مهاجم ها :general306:
با گل مسی جلو هستیم ولی خوب فشار نمیاریم ، گل بخوریم اتلتیکو خطرناک میشه .
تبریک بابت برد
چیکار کار حضرت کینگ مسی :general501::general501::general501::general501:
واقعا تلاش میکنه با اون هیکل سوتی یا جاموندن ازش ندیدم ، خیلی خوبه و تا چندین سال اونجا بیمه هست .اومتیتی
تیم تشنه و پرانگیزه نیست ، خوب میتونستن فشار بیارن و گلهای بعدی رو بزنن اما دریغ میکردن .
بنظرم اتلتیکو هم خیلی نتونست خوب بازی کنه ، کاستا و گریزمان که کلا محو بودن ، هافبک هامون خیلی دونده بودن .انصافاً موقعیتی هم ندادیم بهشون
آقا افتضاحات مورینیو رو به خودتون نگیرید تو رو خدا ))تیم پنجم لالیگا (که از تیم دوم 5 تا نوش جان کرد و از تیم بالا سرش 11 امتیاز عقبه !)
نائب قهرمان لیگ برتر رو خیلی راحت حذف کرد ، پرمیر لیگ کجایی ؟ دقیقا کجایی برادر ....
نکته کنکوری : بارسا و رئال به یه مشت تیم بنجل گل میزنن و گلها و آمار مسی و رونالدو هیچ ارزشی نداره .
تاکید میکنم تیم پنجم لالیگا .... :general510: .....
.
اتفاقا همین یونایتد هیچ بازیکن خوبی نخریده و نداره تو این چند سال . یونایتد الان دخیاست با چند نفر بازیکن دیگه . یه دوجین بازیکن متوسط و یا نهایتا بالاتر متوسط . بازیکن تاپ نداره و یا اگه داشته خودش نابود کرده .علی پروین بالا سر این یونایتد بود ۴،۵ تا میزدیم به سویا
دقیقا! بحث آف تاپیک میشه ولی همین یونایتد رو از نظر بازیکنی هم مقایسه کنی به گندکاری های آقای خاص میرسی،اتفاقا همین یونایتد هیچ بازیکن خوبی نخریده و نداره تو این چند سال . یونایتد الان دخیاست با چند نفر بازیکن دیگه . یه دوجین بازیکن متوسط و یا نهایتا بالاتر متوسط . بازیکن تاپ نداره و یا اگه داشته خودش نابود کرده .
روند نتایجش تو این چند سال و عدم ثبات چه توی لیگ و چه توی اروپا خودش داره حرف میزنه . احتیاجی به توجیه نداره . این نتایج قبل مورینیو هم بود . خیلی به مورینیو ربط نداره . من سیتی رو که بگذاریم کنار الان جزیره هیچ تیم با ثبات و با کیفیتی نداره ، لیورپول هم تو لیگ قهرمانان بعیده به جایی برسه چون ثبات و تداوم نداره ، دفاعش هم هنوز میلنگه . یونایتد همون چند تا بازیکن بدردبخورش هم خودش نابود کرده ، صحنه ای که دیشب پوگبا یه پاس ساده رو بدون اینکه روش فشاری باشه زد بیرون هیچوقت یادم نمیره ، مطمئنا برای هوادار یونایتد خیلی سخت بوده ، ولی خودش گویای همه چیز بود .
مهمترین مشکل یونایتد نه بازیکنه و نه مربی ، مشکلش نداشتن یه مدیر ورزشی خوبه که تمام نقل و انتقالات و کار مربی رو زیر نظر بگیره .
ترکیب مو+یونایتد --> از نظر شیمیایی هیچموقع منجر به واکنش و تولید ماده سالم نمیشه :دی