• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی بدی انجام دادیم و مساوی رو گرفتیم ب همین سادگی امتیاز از دست میدیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بازی بدی انجام دادیم و مساوی رو گرفتیم ب همین سادگی امتیاز از دست میدیم

اصلا دلم نمی خواد اینو بگم ولی تیم خیلی داره شبیه به تیم مارتینو میشه. وقتی عقب می افتیم یا نیاز به گل برتری داریم نمی تونیم فشارزیاد بیاریم. از طرفی داوری هم دوباره دست به کار شده. و اتلتی هم اصلاً وا نمیده. تا روز آخر می جنگن.
بردن بازی مستقیم از نون شب واجب تره هر چند والورده توی بازیهای مستقیم با تیم های بزرگ خیلی خوب نشون نداده.
کجایی پپ عزیز کجایی

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اصلا دلم نمی خواد اینو بگم ولی تیم خیلی داره شبیه به تیم مارتینو میشه. وقتی عقب می افتیم یا نیاز به گل برتری داریم نمی تونیم فشارزیاد بیاریم. از طرفی داوری هم دوباره دست به کار شده. و اتلتی هم اصلاً وا نمیده. تا روز آخر می جنگن.
بردن بازی مستقیم از نون شب واجب تره هر چند والورده توی بازیهای مستقیم با تیم های بزرگ خیلی خوب نشون نداده.
کجایی پپ عزیز کجایی
بد داریم نتیجه میگیریم و بازی میکنم!!!
فلیپ رو نمیتونه ازش بازی بگیره !!! فعلا داره حی جاب جا میکنه
منیا هم دعوت نکرد متعقدم اگر امروز بود اون گل رو نمیخوردیم با اون قد بالاش ضربه میزد نه مثل اون ورمایلن کلنگ رد شد ازش.
سوارز امروز ک کلا 20 درصدش بود چون میترسید کارت بگیره اگر مثل قبل سمج بازی و پرس میکرد
این ویدال و دینیه کلا بدرد نخورن .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یه دلیل نتیجه نگرفتن تو این چند تا بازی اخیر تغییر نفرات و تغییر سیستم تیم هست . این ویروس مهلک رو انریکه هم داشت و زیدان و تیمش هم دارن اثرات مرگبارش رو میبینن ، والورده هم باید درس بگیره .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ترکیب احتمالی دو تیم ، جای هیچ اشتباهی نیست ، باید فقط ببریم .

line_ups.jpg

دوستان رسانه میلی هم انگار پخش نمیکنن بازی رو ! :)

.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
در فاجعه بار بودن مهره هامون همین بس که با تعویض اینیستا ، گومز اومد جای کوتینیو پشت مهاجم ها :general306:
با گل مسی جلو هستیم ولی خوب فشار نمیاریم ، گل بخوریم اتلتیکو خطرناک میشه .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبریک بابت برد
چیکار کار حضرت کینگ مسی :general501::general501::general501::general501:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در فاجعه بار بودن مهره هامون همین بس که با تعویض اینیستا ، گومز اومد جای کوتینیو پشت مهاجم ها :general306:
با گل مسی جلو هستیم ولی خوب فشار نمیاریم ، گل بخوریم اتلتیکو خطرناک میشه .
آه از روزی که مسی نباشه.
اومتیتی هم خدایی خیلی خوبه.
چه برد حساسی. از نظر روحی ضربه سنگینی زد بهشون. بعید بدونم دیگه بتونن این فاصله رو جبران کنند. البته که غیر ممکن نیست
تبریک بابت برد
چیکار کار حضرت کینگ مسی :general501::general501::general501::general501:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
واقعا تلاش میکنه با اون هیکل سوتی یا جاموندن ازش ندیدم ، خیلی خوبه و تا چندین سال اونجا بیمه هست .

تیم تشنه و پرانگیزه نیست ، خوب میتونستن فشار بیارن و گلهای بعدی رو بزنن اما دریغ میکردن .
ولی برد بهر حال شیرینه ، خصوصا برد 6 امتیازی :general406:

من نمیدونم سیستم ورود و خروج چطوریه ولی بعد 5 دقیقه 95% سکوها نیوکمپ خالی بود ، ما هم تو استادیوممون موقع خروج کشته میدیم و نیم ساعت معطلیم o_O:general507:

ومبلی هم یکبار دیدم 10 مین قبل مسابقه خالی بود و یهو پر شد :general507:

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تیم تشنه و پرانگیزه نیست ، خوب میتونستن فشار بیارن و گلهای بعدی رو بزنن اما دریغ میکردن .

در مورد این بازی نمیشه
توقع بیشتری داشت. تیم به شدت خسته بود. از اون سر اسپانیا دم صبح رسیدن بارسلون. همون روز ظهرش هم تمرین داشتند. عملا با یک و نیم جلسه تمرین که حتی کفاف ریکاوری ساده رو هم نمیده اومدن به این بازی. من انتظار این سطح از دویدن رو هم نداشتم.
نتیجه مهم بود که گرفتیم. انصافاً موقعیتی هم ندادیم بهشون.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
انصافاً موقعیتی هم ندادیم بهشون
بنظرم اتلتیکو هم خیلی نتونست خوب بازی کنه ، کاستا و گریزمان که کلا محو بودن ، هافبک هامون خیلی دونده بودن .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اندرس مصدوم شد متاسفانه به بازی با چلسی نمیرسه ضاهرا:general208::general211::general710:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینیستا خیلی مصدوم میشه و بدنش مشخصا توان قبل رو نداره ، تو زمین هم دوندگی و حرکتهای انفجاری قبل رو نداره ، اما همین الان کاملا موثره و بازیش تیمو راه میندازه . بنظرم این فصل باید خداحافظی کنه یا نهایت سال بعد که سال بعد هم باید تعویضی ازش استفاده بشه نه مثل امسال .

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چه گلی زد کوتی و چه پاس گلی داد دمبله. عالی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هر چی داریم میریم جلو و بازیها رو میبینم ، مبلغ قرارداد دمبله بیشتر اذیت میکنه ... :general710:
تو شایعات هستش که میخوان اریکسن از تاتنهام بگیرن تابستون ، واقعا خرید خوبی میتونه باشه و رفته رفته جایگزین راکیتیچ بشه .
کوتی + اریکسن یه خط هافبک تهاجمی خیلی خوب و مکمل هم میشن . فقط میمونه مهاجم جوان که من فقط دوست دارم هری کین رو تو بارسا ببینم ، خیلی خوبه ، پیشرفتش عالی بوده تو این دو سه سال ، شم گلزنی و درکش عالیه ، تحرک بالا ، قد مناسب :general704: ، تکنیک فردی خوب ، همه چی تمومه :general704:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تیم پنجم لالیگا (که از تیم دوم 5 تا نوش جان کرد و از تیم بالا سرش 11 امتیاز عقبه !)
نائب قهرمان لیگ برتر رو خیلی راحت حذف کرد ، پرمیر لیگ کجایی ؟ o_O دقیقا کجایی برادر ....

نکته کنکوری : بارسا و رئال به یه مشت تیم بنجل گل میزنن و گلها و آمار مسی و رونالدو هیچ ارزشی نداره :D .

تاکید میکنم تیم پنجم لالیگا .... :general510: .....

.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تیم پنجم لالیگا (که از تیم دوم 5 تا نوش جان کرد و از تیم بالا سرش 11 امتیاز عقبه !)
نائب قهرمان لیگ برتر رو خیلی راحت حذف کرد ، پرمیر لیگ کجایی ؟ o_O دقیقا کجایی برادر ....

نکته کنکوری : بارسا و رئال به یه مشت تیم بنجل گل میزنن و گلها و آمار مسی و رونالدو هیچ ارزشی نداره :D .

تاکید میکنم تیم پنجم لالیگا .... :general510: .....

.
آقا افتضاحات مورینیو رو به خودتون نگیرید تو رو خدا :)))
علی پروین بالا سر این یونایتد بود ۴،۵ تا میزدیم به سویا
به قول جرارد بیش از حد احترام قائل شد براشون مورینیوی خاک بر سر!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
علی پروین بالا سر این یونایتد بود ۴،۵ تا میزدیم به سویا
اتفاقا همین یونایتد هیچ بازیکن خوبی نخریده و نداره تو این چند سال . یونایتد الان دخیاست با چند نفر بازیکن دیگه . یه دوجین بازیکن متوسط و یا نهایتا بالاتر متوسط . بازیکن تاپ نداره و یا اگه داشته خودش نابود کرده .
روند نتایجش تو این چند سال و عدم ثبات چه توی لیگ و چه توی اروپا خودش داره حرف میزنه . احتیاجی به توجیه نداره . این نتایج قبل مورینیو هم بود . خیلی به مورینیو ربط نداره . من سیتی رو که بگذاریم کنار الان جزیره هیچ تیم با ثبات و با کیفیتی نداره ، لیورپول هم تو لیگ قهرمانان بعیده به جایی برسه چون ثبات و تداوم نداره ، دفاعش هم هنوز میلنگه . یونایتد همون چند تا بازیکن بدردبخورش هم خودش نابود کرده ، صحنه ای که دیشب پوگبا یه پاس ساده رو بدون اینکه روش فشاری باشه زد بیرون هیچوقت یادم نمیره ، مطمئنا برای هوادار یونایتد خیلی سخت بوده ، ولی خودش گویای همه چیز بود .
مهمترین مشکل یونایتد نه بازیکنه و نه مربی ، مشکلش نداشتن یه مدیر ورزشی خوبه که تمام نقل و انتقالات و کار مربی رو زیر نظر بگیره .
ترکیب مو+یونایتد --> از نظر شیمیایی هیچموقع منجر به واکنش و تولید ماده سالم نمیشه :دی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اتفاقا همین یونایتد هیچ بازیکن خوبی نخریده و نداره تو این چند سال . یونایتد الان دخیاست با چند نفر بازیکن دیگه . یه دوجین بازیکن متوسط و یا نهایتا بالاتر متوسط . بازیکن تاپ نداره و یا اگه داشته خودش نابود کرده .
روند نتایجش تو این چند سال و عدم ثبات چه توی لیگ و چه توی اروپا خودش داره حرف میزنه . احتیاجی به توجیه نداره . این نتایج قبل مورینیو هم بود . خیلی به مورینیو ربط نداره . من سیتی رو که بگذاریم کنار الان جزیره هیچ تیم با ثبات و با کیفیتی نداره ، لیورپول هم تو لیگ قهرمانان بعیده به جایی برسه چون ثبات و تداوم نداره ، دفاعش هم هنوز میلنگه . یونایتد همون چند تا بازیکن بدردبخورش هم خودش نابود کرده ، صحنه ای که دیشب پوگبا یه پاس ساده رو بدون اینکه روش فشاری باشه زد بیرون هیچوقت یادم نمیره ، مطمئنا برای هوادار یونایتد خیلی سخت بوده ، ولی خودش گویای همه چیز بود .
مهمترین مشکل یونایتد نه بازیکنه و نه مربی ، مشکلش نداشتن یه مدیر ورزشی خوبه که تمام نقل و انتقالات و کار مربی رو زیر نظر بگیره .
ترکیب مو+یونایتد --> از نظر شیمیایی هیچموقع منجر به واکنش و تولید ماده سالم نمیشه :دی
دقیقا! بحث آف تاپیک میشه ولی همین یونایتد رو از نظر بازیکنی هم مقایسه کنی به گندکاری های آقای خاص میرسی،
امثال لوکاکو، رشفورد، مارسیال، پوگبا، الکسیس، حتی ماتا و لینگارد اگه یه مربی مثل پوچ بالاسرشون بود مطمئن باش الان با سیتی رقابت میکردیم برای قهرمانی
قبول دارم تیم های انگلیسی خیلی وقته ضعیف شدن، چلسی هم فکر نمیکنم شانس زیادی داشته باشه برای صعود جلوی بارسا

بالا