• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
چون فلش هستش
اگه میخوای سیوشون کنی print screen روی کیبردتو بزن بعد برنامه ی paint یا همون نقاشی رو باز کن و از منوی edit پیستش کن بعدشم سیوش کن بعدشم برو حالشو ببر و بعدشم دیگه هیچی و بعدشم ...;)

بازم تبریک میگم قهرمانی رو:happy:
ممنون ولی اگه عکس بود که عالی میشد :blush:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
تنریک میگم هرچند ناراحت شدم از برد بارسا

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
منم تبریک میگم ... تیم رویائی ، امسال واقعا رویائی بود ...

درود بر تمام آزادی خواهان دنیا :D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
تبریک
هتریک کردیم
3 جام رو بدست اوردیم از این بهتر نمیشد
فصل رویایی بود
پپ هم تونست بر فرگی غلبه کنه نکته جالب ابنه که وقتی فرگی اولین جام رو گرفته پپ تازه 7 سالش بوده و تازه از شیر گرفته بودنش :D
برد لذت بخشی بود من که از چندین ساعت قبل بازی جشن رو گرفته بودم و پویول و جام تو آواتارم بود
اگه جای پویول بودم یه گوش مالی به یه نفر میدادم تا دفعه ی دیگه واسه یه کاتالانی شاخ نشه :wacko:
اون دوست منچستری که تا امروز تو تایپیک کری میخوند کوش؟
kh.gif
kh.gif

منچستر, منچستر نبود و درحد خودش بازی نکرد مطمئن باشید اگر بازی اصلی خودشو میکرد الان به جای بارسایی ها ما خوشحال بودیم ولی مهم نیست پیار سال ما گریه کردیم پارسال خندیدیم امسال گریه کردیم سال دیگه میخندیم در ضمن بارسایی ها فراموش نکنن که پارسال شما چجوری تو الدترافرد گریه میکردید
لعنت به اون ادوین فن در سار با اون کاراش 2 تا توپ ساده را نگرفت همیشه تو بازی های مهم گند میزنه به بازی
خودتون قبول کنید منچستر بازی اصلی خودشو نکرد
ولی بارسا بازی خودشو کرد حقش بود ببره امیدوارم سال دیگه این فینال تکرار بشه و ببینیم سال دیگه چند چند میشن

من اینجام و جواب شما را دادم و همیشه به اینکه طرفدار شیاطین هستم افتخار میکنم

راستی پیروزی را تبریک میگم

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
برای من که حداقل تیم های ایرانی و ... تو این فصل موفق نبودن خبر خوبی بود کلی حال داد دیشب
بالاخره این فصل خوشحال شدم

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

anybody

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
زنده باد پسران آبی و اناری پوش کاتالان که پوز شیاطین سرخ رو به خاک مالیدن.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
منچستر, منچستر نبود و درحد خودش بازی نکرد مطمئن باشید اگر بازی اصلی خودشو میکرد الان به جای بارسایی ها ما خوشحال بودیم ولی مهم نیست پیار سال ما گریه کردیم پارسال خندیدیم امسال گریه کردیم سال دیگه میخندیم در ضمن بارسایی ها فراموش نکنن که پارسال شما چجوری تو الدترافرد گریه میکردید
لعنت به اون ادوین فن در سار با اون کاراش 2 تا توپ ساده را نگرفت همیشه تو بازی های مهم گند میزنه به بازی
خودتون قبول کنید منچستر بازی اصلی خودشو نکرد
ولی بارسا بازی خودشو کرد حقش بود ببره امیدوارم سال دیگه این فینال تکرار بشه و ببینیم سال دیگه چند چند میشن

من اینجام و جواب شما را دادم و همیشه به اینکه طرفدار شیاطین هستم افتخار میکنم

راستی پیروزی را تبریک میگم
زیاد ناراحت نباش. فوتبال همینه یه سرش برده یه سرش باخت. خوشحالیش اونجاست که تیم مورد علاقه ات می بره. چند سال پیش هم رئال اینجوری یکه تازی می کرد. یه سال هم میلان میاد قهرمان میشه!
ولی این مهمه که پپ تازه اولین سال مربیگریش بود نه مثل عمو فرگی... این قصه بارسای این فصل سر دراز دارد. به فصل های آتی زیاد امیدوار نباشید مگه این که با چند تا قهرمانی پپ جون هم اشباع بشه و بره یه تیم دیگه. مثلا سرمربی اسپانیا بشه که با توجه به مسایل سیاسی و اتحاد اسپانیا همچین بعید هم نیست. شما هم که در نبود سر آلکس باید دنبال گزینه هایی مثل مورینیوی پرتغالی برید که صد البته در مقایسه با مربیگری یه کاتالانی تمام عیار در تیم کاتالان کلی توفیر داره.
to be continued...!

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
سلام به تمام بارسايي هاي عزيز

برد بسيار بسيار شيريني بود .
حال كردم
خيلي حال كردم
منچستر وحشتناك كم آورده بود جلوي ابرمردان بارسا . شانس آوردن كه بيشتر نخوردن

از همون اول برنده بازي مشخص بود . هيچ تيمي نيست كه جلوي بارسلون رو بگيره .
سال بعد هم اگه همين طوري باشن ميتونن اولين تيمي بشن كه دو بار پشت سرهم قهرمان ميشه :cool:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
زیاد ناراحت نباش. فوتبال همینه یه سرش برده یه سرش باخت. خوشحالیش اونجاست که تیم مورد علاقه ات می بره. چند سال پیش هم رئال اینجوری یکه تازی می کرد. یه سال هم میلان میاد قهرمان میشه!
ولی این مهمه که پپ تازه اولین سال مربیگریش بود نه مثل عمو فرگی... این قصه بارسای این فصل سر دراز دارد. به فصل های آتی زیاد امیدوار نباشید مگه این که با چند تا قهرمانی پپ جون هم اشباع بشه و بره یه تیم دیگه. مثلا سرمربی اسپانیا بشه که با توجه به مسایل سیاسی و اتحاد اسپانیا همچین بعید هم نیست. شما هم که در نبود سر آلکس باید دنبال گزینه هایی مثل مورینیوی پرتغالی برید که صد البته در مقایسه با مربیگری یه کاتالانی تمام عیار در تیم کاتالان کلی توفیر داره.
to be continued...!

درست حرفتون را قبول دارم ولی یه قسمتیشو نه

همه میدونن فرگی بزرگترین مربی تاریخ هست هیچکس جاشو نیتونه بگیره و حالا حالا ها تو تیم هست

پپ را گنده نکنین مربی خوبی هست ولی شما بیشتر باید بازیکن های خودتون مثل هانری اتوئو و مسی
و ژاوی را در نظر بگیرین که بارسا بدون اونا هیچ هست

منچستر در خط حمله همچنان مثل بارسا بهترینه ولی متاسفانه خط هافبک تیم یه خورده ضعیف شده ما زمانی بهترین خط هافبکی را داشتم بازیکن هایی مثل بکام . روی کین.اسکولز و گیگز که دیگه توانایی جوانی خودشون را ندارن و.....

کریک هنوز اونقدر خوب نشده که بتونه هافبک شیاطین را بچرخونه و منچستر به چندتا هافبک بازیساز و بازیگردان و جنگنده نیاز داره که اگر این مشکل برطرف بشه بارسا هم جلو دار ما نیست

بهترین خط دفاعی مال ماست گرچه با اینکه تمام فصل عالی بودن و بهترین نمیدونم چرا دیشب اینطوری بازی کردن مخصوصا ویدیچ که بازیکن سال منچستر شد
به هر حال پارسال ما شما را بردیم امسال شما مارا. امیدوارم سال دیگه باز هم این 2 تیم در مقابل هم دیگه قرار بگیرن

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
عجب کاپ ندیده ای بود این بویان! من که مراسم اهدای اون 2 تا کاپ را ندیدم. همیشه انقدر بی جنبه بازی در میاره؟!

عمو جان 19 سالشه !

پپ را گنده نکنین مربی خوبی هست ولی شما بیشتر باید بازیکن های خودتون مثل هانری اتوئو و مسی

پس چرا ریکارد با همین باذیکن ها نتونست چنین کاری کنه!!!
درسته باذیکنها واقعا خوب بودن ، ولی پپ تاثیرگذارتر اذ اونا بود....

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
درست حرفتون را قبول دارم ولی یه قسمتیشو نه

همه میدونن فرگی بزرگترین مربی تاریخ هست هیچکس جاشو نیتونه بگیره و حالا حالا ها تو تیم هست

منچستر در خط حمله همچنان مثل بارسا بهترینه ولی متاسفانه خط هافبک تیم یه خورده ضعیف شده ما زمانی بهترین خط هافبکی را داشتم بازیکن هایی مثل بکام . روی کین.اسکولز و گیگز که دیگه توانایی جوانی خودشون را ندارن و.....

کریک هنوز اونقدر خوب نشده که بتونه هافبک شیاطین را بچرخونه و منچستر به چندتا هافبک بازیساز و بازیگردان و جنگنده نیاز داره که اگر این مشکل برطرف بشه بارسا هم جلو دار ما نیست

بهترین خط دفاعی مال ماست گرچه با اینکه تمام فصل عالی بودن و بهترین نمیدونم چرا دیشب اینطوری بازی کردن مخصوصا ویدیچ که بازیکن سال منچستر شد
به هر حال پارسال ما شما را بردیم امسال شما مارا. امیدوارم سال دیگه باز هم این 2 تیم در مقابل هم دیگه قرار بگیرن
من رو اخباری که شنیده بودم مبنی بر این که فرگی سال دیگه نیست و احتمالا خوزه را به جاش میارن گفتم. اگ قراره باشه که هیچ. ولی پپ اگه مربی خوبی نبود هیچ وقت اینطوری هت تریک نمی کرد بارسا. خودتون ببینید بارسای سال پیشا. دکو و رونالدینیو و زامبروتا هم بودن و به قول پیمان یوسفی هی خدا خدا می کردن زودتر فصل تموم بشه. فرق بارسای رویایی امسال با بارسای پارسال همین پپ هست اونم توی سن 38 سالگی. از ادوین شما جوونتره!
منچستر هر چی باشه بهتر از اون چلسی تازه به دوران رسیده است. ایشالا منچستر هم ضعفهایی را که گفتین برطرف کنه و سال دیگه در عین قدرت با بارسا بازی کنه و باز هم بارسلونا پیروز بشه! مخلصیم

عمو جان 19 سالشه !
کی 19 سالشه؟ عمو جان؟ D:

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این هم یه عکس قشنگ:

FC BARCELONA
TRIPLE CHAMPIONS!

http://************/files/x0f9s9h3d9el2nih38bl.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
تبریک میگم به تمام طرفداران بارسلونا. :)
تیمتون دیشب فوق العاده بود و برد واقعا حق بارسلونا بود، هر چند که منچستر هم به دلیلی که من سر در نمیارم به شدت ضعیف تر از اون چیزی که انتظارش می رفت بازی کرد.
به امید روزهای خوب آینده برای بارسا.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من رو اخباری که شنیده بودم مبنی بر این که فرگی سال دیگه نیست و احتمالا خوزه را به جاش میارن گفتم. اگ قراره باشه که هیچ. ولی پپ اگه مربی خوبی نبود هیچ وقت اینطوری هت تریک نمی کرد بارسا. خودتون ببینید بارسای سال پیشا. دکو و رونالدینیو و زامبروتا هم بودن و به قول پیمان یوسفی هی خدا خدا می کردن زودتر فصل تموم بشه. فرق بارسای رویایی امسال با بارسای پارسال همین پپ هست اونم توی سن 38 سالگی. از ادوین شما جوونتره!
منچستر هر چی باشه بهتر از اون چلسی تازه به دوران رسیده است. ایشالا منچستر هم ضعفهایی را که گفتین برطرف کنه و سال دیگه در عین قدرت با بارسا بازی کنه و باز هم بارسلونا پیروز بشه! مخلصیم

D:

راستش را بخواین فرگی فعلا هست و همه خبرها راتکذیب کرده

پپ هم یه مربی با اخلاق عالیه و من بعد فرگی اونو قبول دارم درسته بارسا هتریک کرد اما ما 4 جام بردیم
1-لیگ برتر
2-جام اتحادیه
3-جام باشگاه های جهان
4-یا سوپرکاپ باشگاه های اروپا بود یا سوپرکاپ باشگاه های انگلیس یا همون جام خیریه

ادوین 37 سالشه بدبخت چرا پیرش میکنید:D

منچستر همیشه بهترینه بارسا هم همین طور
من بعد منچستر بارسا را دوست دارم ولی بین این 2 تا حتی اگه منچستر 1000 بار دیگه هم ببازه انتخاب من منچستر
هست
فعلا تو برد باخت تو این 2ساله مساوی هستیم
من هم مخلصم

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
کی 19 سالشه؟ عمو جان؟ D:
بویان!

-یا سوپرکاپ باشگاه های اروپا بود یا سوپرکاپ باشگاه های انگلیس یا همون جام خیریه

البته سوپرکاپ اروپا رو که 2-1 باخت...
انگلیس هم سوپر کاپ نداره
پس همون خیریه ست!

واسه بارسا سوپر کاپ و باشگا های جهان مونده!+ اینکه ما تا الان 4تا بریدم ! سوپر کاپ اسپانیا رو هم میبریم دیگه!

Last edited:
بالا