• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بچه هااااااااااااااا تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

من مسافرت بودم ... ترکوندیمااااااااااااا .. باید 6 تا میزدیم ... حیف شد :(

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بچه هااااااااااااااا تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

من مسافرت بودم ... ترکوندیمااااااااااااا .. باید 6 تا میزدیم ... حیف شد :(
اخبارهای بارسا تو اینجا چرا آپدیت نمی شه ؟ دوستان بارسایی اگه خواستید اخبار رو مشاهده کنید بیاید تو فروم فوتبالی خودم یه چرخی بزنید. یه کم اینجارو رونق بدید بابا آبرو ریزی شده کنار رئالیها . مثلا اینجا قدیمی تره خیر سرش .

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
کئیریسون 13 جولای در بارسلونا

keirrison_palmeiras.jpg

keirrison2922.jpg

این طور به نظر می رسد که K9 در هفته های آتی پیراهن تیم کاتالان را بر تن خواهد کرد.
سایت گل: پس از آنکه روز گذشته گزارشهایی خبر تائید خرید کئیریسون ، ستاره باشگاه پالمیراس برزیل توسط سران باشگاه کاتالان به انتشار رسید ، روزنامه اسپورت امروز در گزارشی اعلام کرد که توافق برسر انتقال این ستاره برزیلی به بارسا کامل شده و تنها مراحل ثبت رسمی این انتقال باقی مانده است.

این روزنامه چاپ کاتالونیا در ادامه گزارشش از قول کئیریسون اعلام کرد که او از یکشنبه گذشته خود را بازیکن بارسلونا می داند و از آن روز عکس خودش را در کنار لوگوی بارسلونا در وب سایت شخصی اش قرار داده است. درگزارش روزنامه اسپورت به دلیل اینکه این انتقال روز گذشته به صورت رسمی ارائه نشده اشاره کرده و اعلام کرده که به این دلیل که سران باشگاه های بارسلونا و پالمیراس اعلام رسمی این انتقال را تا پایان این هفته به تعویق انداخته اند تا بتوانند بیشترین پوشش خبری را صورت دهند. این گلزن 20 ساله در وب سایت رسمی اش نوشته که در روزهای آتی در هیچ دیدار دیگری دربرزیل به میدان نخواهد کرد و تمریناتش را به تنهایی دنبال خواهد کرد تا از هرگونه مصدومیت احتمالی جلوگیری کند.

روزنامه اسپورت گزارش داد که کئیریسون روز سیزدهم جولای ( دوشنبه) به بارسلونا خواهد آمد تا مراحل پزشکی لازم را پشت سر گذاشته و پس از آن قراردادی 4 ساله را با باشگاه کاتالان به امضا برساند. البته هنوز مشخص نیست که سران بارسا پس از خرید این ستاره جوان او را در رختکن خود نگاه خواهند داشت و یا به عنوان بخشی از قرارداد داوید ویا به والنسیا خواهند فرستاد.
پ ن : نيومده ميخوان بفرستنش يه جا ديگه

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان تبریک.

پیوستن داوید ویا به بارسلونا قطعی شد
بارسلونا اولین خرید تابستانی خود را انجام می‌دهد و بازیکنی را می‌خرد که بیش از همه به دنبال او بود.

سایت گل: بارسلونا و والنسیا بر سر انتقال داوید ویا به نوکمپ به توافق رسیده‌اند و به زودی این توافق خود را اعلام خواهند کرد. یک منبع نزدیک به نوکمپ گفته است که این مهاجم ملی‌پوش به رویای خود رسیده و در تابستان برای بارسلونا بازی خواهد کرد. خبر پیوستن ویا به بارسلونا تایید شده است، اما هنوز مشخص نیست مبلغ قرارداد چقدر است و کدام بازیکنان بارسا از این تیم خواهند رفت.

لاپورتا پیشنهادی 40 میلیون یورویی ارائه کرده و با توجه به قول بیسنته سوریانو، رییس والنسیا ویا امسال فروخته خواهد شد. ورود ویا باعث می‌شود اتوئو هر چه سریع‌تر فروخته شود. دو باشگاه منچستری خواهان بهترین گل‌زن بارسلونا در فصل گذشته هستند.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
منم تبريك ميگم
persiana4you_flower.gif

بالاخره يه تكوني به خودشون دادن و يه بازي كن با كيفيت و در سطح بالا گرفتن
ريالي ها اجازه ميديد من يه چيزي بگم ؟؟بگم ؟؟
begam-begam409.gif

به قول شاعر :نترس از آنكه هاي و هويي دارد **** بترس از آنكه سر به تويي دارد :D

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خرید خوبیه..من خوشم میاد از بازیش

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
هیچ امیدوار نیستم . هنوز رسمی نشده البته . گزارشش توی Goal اومده بود . قضیه ی به توافق رسیدنش با بارسا مال چند وقت پیش هست ولی در کل هیچ امیدوار نیستم . از دست دادن اتوئو هم که ... اشتباهی رو که رئال کرد بارسا داره تکرار میکنه ...

این سایت رسمی باشگاه هم رو باید با جرثقیل اینور و اونور کرد . روی FIFA.Com رو سفید کرده ...

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
هیچ امیدوار نیستم . هنوز رسمی نشده البته . گزارشش توی Goal اومده بود . قضیه ی به توافق رسیدنش با بارسا مال چند وقت پیش هست ولی در کل هیچ امیدوار نیستم . از دست دادن اتوئو هم که ... اشتباهی رو که رئال کرد بارسا داره تکرار میکنه ...

این سایت رسمی باشگاه هم رو باید با جرثقیل اینور و اونور کرد . روی FIFA.Com رو سفید کرده ...

در مورد اتوئو باید بگم حرف کرایوف و قبول دارم.یا باید تمدید کنه یا از تیم بره.سال آخر قراردادشه.اگه قراره آخر فصل با پایان قراردادش بره چه بهتر که همین حالا بفروشنش و 30 تا 35 میلیونی گیر بارسا بیاد این وسط.
در مورد ویا من مطمئنم که خبر قطئیش تا فردا یا پس فردا میاد رو وبسایت ها.ژاوی هم گفته که مطمئنه که ویا به بارسا می آد.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
لاپورتا: فورلان را به خاطر هواداران مي‌خرم.
603157528213832.jpg

مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: قصد نداشتم بازيكن جديدي را به خدمت بگيرم ولي فورلان را به خاطر هواداران مي‌خرم.

خوان لاپورتا تصريح كرد: باشگاه بارسلونا زخمي در بدن ندارد كه بخواهد مرهمي روي آن بگذارد اما به همتاي مادريدي خود حق مي دهم تا مدام به دنبال بازيكن هاي جديد باشد چرا كه تيمش سال بسيار سياهي را پشت سر گذاشته است.:lol:

وي افزود: اگر داويد ويا امروز قراردادش را با والنسيا تمديد كند قطعا به دنبال ديه‌گو فورلان مي روم اما در مورد او هم اصراري نيست.
رئال مادريد براي جذب بازيكن ۲۱۴ ميليون يورو هزينه كرده و ۵ ميليون يورو فروش داشته اما اين ارقام در ستون مربوط به بارسلونا صفر است.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا که به گوش می رسه 40 میلیون دادن اتوئو رو هم دادن هلب رو هم قرضی دادن ابراهیموویچ و خریدن!!!:blink:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
فعلا که به گوش می رسه 40 میلیون دادن اتوئو رو هم دادن هلب رو هم قرضی دادن ابراهیموویچ و خریدن!!!:blink:
ايشالا كه راسته
يكي از بهترين و فوق العاده ترين بازيكناي دنياست من كه خيلي دوسش دارم :happy:

77.jpg

بارسا ایبرا را به خدمت گرفت
رسانه های اسپانیایی امروز خبر دادند بارسا با پرداخت 40 میلیون یورو به علاوه ساموئل اتوئو زلاتان را آبی و اناری پوش کرد...
سایت گل : رسانه های اسپانیایی امروز خبر دادند بارسا زلاتان را از اینتر به خدمت گرفته است.به نوشته روزنامه Sport خوان لاپورتا، تکسیکی بگرشتاین شب گذشته با ماسیمو موراتی جلسه ای داشتند که در نیمه های شب به توافق طرفین انجامید.

طی این توافق ساموئل اتوئو به علاوه 40 میلیون یورو به اینتر می رسد و در عوض زلاتان ایبراهیموویچ به بارسا خواهد پیوست.در بند دیگری از این توافق الکساندر هلب هافبک بلاروس بارسا به طور قرضی به اینتر خواهد پیوست.لاپورتا بعد از اینکه مذاکراتش برای جذب داوید ویا به نتیجه نرسید به درخواست پپ گواردیولا مذاکرات را با موراتی برای جذب ایبرا آغاز کرد.گفته می شود زلاتان در حالی به نوکمپ می رود که دستمزد او نسبت به دستمزدی که در اینتر دریافت می کرد کاهش قابل توجهی داشته است.

این در حالی است که اتوئو برای 5 سال حضورش در 65 میلیون یورو (سالانه 13 میلیون یور) طلب کرده است.

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بازیکن خوبیه اما زیادی گرونه! با این پول می شد ویا و سس رو گرفت!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خوب مکسول هم امروز رسما تو نیو کمپ معرفی شد.خرید خوبیه.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب !

زلاتان شماره 9 رو گرفت ظاهرا !

خرید فوق العاده ای هست برای بارسلونا.

جدا خرید عالی هست. شخصا معتقدم این خرید از هر دو خرید بزرگ رئال با ارزشتر هست !

زلاتان واقعا بازیکن خاص و فوق العاده ای هست. قبلا توی تاپیک رئال گفته بودم فکر کنم ! بهترین بازیکن حال حاضر فوتبال جهان هست از نظر من !

از اونجایی که در خط هافبک بارسا کاملا بی نیاز هست الان تیم کاملی داره.

مثلث مسی، آنری و ابراهیموویچ هم که کلا ... :blink:

به نظرم الان تنها برتری رئال نسبت به بارسلونا در روی نیمکت ذخیره ها هست (از نظر بازیکن) هست و بس !

- و چه خواهد کرد این زلاتان ابراهیموویچ ...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبريك تبريك تبريك ... بازيكن عالي خريديم و خوشبختانه اتوئو آشغالو انداختيم بيرون ... حالم از اين بهم ميخورد

زوج زلاتان مسي عالي ميشه

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
به نظرم الان تنها برتری رئال نسبت به بارسلونا در روی نیمکت ذخیره ها هست (از نظر بازیکن) هست و بس !

اتفاقاً به نظر من نيمکت رئال ممکنه باعث دردسرش هم بشه

مطمئناً رئال نميتونه اين همه بازيکن رو با هم تو ترکيب بزاره خصوصا کسايی رو که فصل پيش هم فيکس بودند و همين بازيکن ها هم شک دارم ساکت بشينند هر کدومشون ميتونند تو تيم های ديگه يه ستاره باشند

برعکس نيمکت بارسا بازيکن هايی ميشينند که يا آينده دارند يا بدرد دقايق حساس و جانشين واسه بقيه ميخورند برای مثال گوديانسن يا کرکيچ يا همين کيتا که تو فينال ليگ قهرمانان دقايق آخر که اومد تو زمين بازی تخريبی خيلی خوبی رو انجام داد

کلاً بارسا آينده نگری فوق العاده اي رو دارند . جوانان بارسا هم تا حدودی تو بازياشون تاکتيک تيم اصلی رو پياده ميکنند اين از بازی با تيم مصری کاملاً مشخص بود که خوبم داره جواب ميده...مطمئناً از تو اينا بازيکن ستاره اي واسه بزرگسالان پديد ميآد کرکيچ هم همينطور داره به تجربش افزوده ميشه تو اوج جوونی

در مورد زلاتان هم بسيار باعث خوشحاليه چون اين بازيکن از انعطاف خيلی خوبی تو خط حمله برخورداره چيزی که بازيکن نوک حمله تو بارسا بايد داشته باشه .هوش و توانايی هاش هم که اصلاً جای بحثی نداره.و خوشبختانه قدرت سر زنی خوبی هم داره ديگه تو بازی های گره خورده نياز نيست پيکه جلو بکشه جای مهاجم

بازيكن عالي خريديم و خوشبختانه اتوئو آشغالو انداختيم بيرون .

اين جمله رو اصلاً قبول ندارم همين اتوو خيلی تو قهرمانی های بارسا نقش داشت خصوصا تو آخرين قهرمانی رايکارد .اگه اشتباه نکنم جزو 5 بازيکن گلزن تاريخ باشگاه هم هستش

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ایول...خرید عالییییییییییییییی بود
:blush:

فقط ای کاش بارسا دروازه بان خوبی می خرید:f34r:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ا
اين جمله رو اصلاً قبول ندارم همين اتوو خيلی تو قهرمانی های بارسا نقش داشت خصوصا تو آخرين قهرمانی رايکارد .اگه اشتباه نکنم جزو 5 بازيکن گلزن تاريخ باشگاه هم هستش

بازيكن خوب اما اخلاق فوق مزخرف ... يادمه نشد يه بار تعويض بشه فرداش بچه ننه بازي در نياره

چنين مهاجمي رو بايد با لگد انداخت بيرون حتي اگر اتوئو باشه

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
ایول...خرید عالییییییییییییییی بود
:blush:

فقط ای کاش بارسا دروازه بان خوبی می خرید:f34r:
همين والدز هم بد نيست
ولي بگير نگير داره
بعضي وقتها يه موقعيتهايي رو ميگيره كه 100 تا مثل كاسياس و بوفون نميتونن بگيرن
بعضي موقع ها هم گلهايي مي خوره كه اگه عمه ي من هم تو دروازه بود مي تونست توپ رو بگيره
.
در مورد اتوئو هم نبايد اينقدر كم لطفي كنيم
برا بارسا زحمات زيادي كشيده و بازيكن خوبي هم بود ولي زلاتان خيلي خيلي بهتره :happy:

بالا