:general304::general304::general304:سوارز دهنت سرویس چقدر امروز خندیدم . دمت گرم روزمو ساختی:general404: قاتل کی بودی تو:general711: تو این چند بازیهای اخیر که بد بودی تو این بازی جبران کردی
یک بازی با صبر حوصله انجام دادیم و سوتی ندادیم و نتیجشو گرفتیم . یادی کنیم از مارک که خیلی خوفه این بشر:general601::general706:.
اینو جونیورشون منو یاد مرحوم روبینیو میندازه ! که چطور اوایل ورودش با این حرکات سرعتی و کناری اونا رو جو گیر کرد و با اون شکل محو شد
خب ببینیم امروز فینال با کی طرفیم
مارک عالی بود. بهترین بازیکن تیم بود واقعاً. دمبله و البا هم خوب بودن. دمبله از تله بودن مسی بیشترین استفاده رو کرد. تنها هنر تاکتیکی والورده امشب استفاده از مسی به عنوان تله بود. دو گل اول دقیقا وقتی اتفاق می افته که دفاع رئال حواسش پرت مسیه و جاگیری مسی باعث میشه پشت چپ و راستشون پوشش داده نشه توسط دفاع مرکزی.
سوارز گل اول رو شاهکار زد. هافبکمون ولی روز خیلی خوبی نداشت. بوکستس از بقیه بهتر بود ولی خیلی توپ انداختن هافبک های رئال برای وینگرهاشون.
والورده راهکاری برای چپ مادرید نداشت. بازی همزمان سرخی و سمدو از قضا برای مواقع ضد حمله زدن ترکیب خوبیه و سرخی به شدت برای طراحی حمله های سریع و ضد حمله و اضافه شدن به خط حمله خوبه ولی اصلا جوابگوی طراحی رئالی ها برای فضای پشت سمدو نبودند. در حقیقت نفر به تنهایی تقصیر نداشت و ارایش تاکتیکی باید متفاوت می بود. اینکه توی این بازی گل نخوردیم جدای از عملکرد عالی مارک و در بیشتر مواقع پیکه و لنگله تا حدی نتیجه شانس هم بود.
در کل عیار تاکتیکی والورده اصلاً بالا نیست و نباید گول این نتیجه رو خورد. شاید بهتره گفت امشب رئال قمار کرد و باخت ولی ما هم کاری نکردیم که شایسته برد باشیم. تیم به شدت فرد محور و الله بختکی شده.
محمد جان وینیسیوس عیار تکنیکیش فوقالعاده است ولی تموم کنندگی مهارتیه که ساده به دست نمیاد.
دنیلسون رو یادتونه؟ گرون ترین بازیکن دنیا شد. دریبل زدن براش از آب خوردن راحت تر بود ولی هیچ وقت هیچی نشد. چون اون همه دریبل نتیجه چندانی نداشت. الان وینی نه گل میزنه نه پاس گل چندانی داره. مسی اولین بازیش برای بارسا یه تموم کننده مرگبار بود امروز هم همونه. راستش من چندان ندیدم بازیکنی در طول زمان مهارت تموم کنندگیش پیشرفت عجیب غریبی داشته باشه. از قضا من فکر میکنم روز به روز حرکتهای این بیشتر شناخته بشه و حتی این مقدار نفوذ موفق و دریبل هم نتونه داشته باشه.
نمونه ش نیمار . تموم کنندگیش یه پله پایین تر از بقیه کیفیت هاش بود و هنوز هم به همون علت دچاره.
سرجمع یه ترکیبی از نیمار و دنیلسونه و خیلی قرار نیست ستاره هولناکی بشه. این طوری گل خراب کنه طرفدارهای رئال زود به هوکردنش می افتن. چون بر و رویی هم نداره پرز هم زود به صرافت فروشش می افته.
اون رودریگویی که خریدن از این بهتر قراره بشه. حیف از دستمون رفت.
من روز به روز دارم به دمبله امیدوارتر میشم. خیلی داره پخته تر میشه. قشنگ داره سبک بازیش جا می افته. اگر مصدومیت اذیتش نکنه شاید جای مسی رو در حد پنجاه درصد پرکنه برامون.
در هر حال ششمین کوپا دلی ری متوالی مبارک