• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:eek::eek: سوارز دهنت سرویس چه گلی زد . تو اروپا 2 تا از اینا میخوایم ازت:general711: واسه چند وز دیگه
بازی خوبی بود . قبل از اخراج کاستا هم 2 تا موقعیت عالی داشتیم که یکی البا زد تیرک و دیگری فلیپ هم بد زد که باید میزد سمت راست دروازبان
بریم واسه بازی اروپا :general711:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
چه استرسی داره
خدا کنه این منچستری ها امشب جو گیر نشن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بارسا حساب شده تو نیمه دوم بازی کرد
پیکه عالی بود
بوسکتس یه کارت زرد مفت گرفت ک مجبور شد مراقبت بیشتری کنه.
موقعیتهای بیشتری داشتیم ...
بعد شکستن دماغ مسی فکر میکنم تصمیم گرفته شد که بازی کنترل بشه چون نیازی هم به خطر انداختن سلامتی بازیکنان نبود، یونایتد خیلی خیلی سخت بتونه تو نیوکمپ گل بزنه...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بیشتر دفاع کردیم متاسفانه و کنترل بازی تا حمله .
بینش یه گل بخودی هم نصیبمون شد ، همین .
بارسای همیشگی نبود
ولی خب بیشتر از منچستر حمله کرد.
برگشت ببینیم چه شود.منچستر زخم خورده و چیزی واسه ازدستدادن نداره خیلی خطرناک میشه.عثمان دمبله نیازه چون سرعتش تو ضد حمله عالیه

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
https://www.tarafdari.com/node/1272493

از این زاویه به والورده نگاه نکرده بودم :eek: ترشی نخوره یه چیزی میشه
ولی همون باختا هم جایی بوده که نباید می باختیم:D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
به نظر شما آیا این 6 بازیکن آینده تیم هستند ؟

در این میان بازیکنان جوانی همچون واگوئه , تودیبو , ریکی پویچ و کارلس آلنا نیز در ترکیب این بازی قرار گرفتند .

6 آینده بارسلونا
موسی واگوئه
43t543.PNG
او در صف اول بود . او موفق شد متقاعد کننده ظاهر شود به گونه ای که اگر به پیشرفت ادامه دهد گزینه اصلی برای تقویت پست مدافع راست در آینده خواهد بود . انتخاب مدیران ورزشی شاسته تقدیر است . هزینه انتقال او 5 میلیون یورو است . او یا در آینده مدافع تیم اصلی خواهد شد و یا با قیمت بالایی به فروش میرود . او خوب بازی کرد . ویدیو

ژان کلر تودیبو
5yr4te4.PNG
یکی دیگر از شرطبندی های عالی باشگاه است و انتقال او تنها 1 میلیون یورو هزینه داشت . او باید بهبود یاد اما در ال الکورا او عملکرد خوبی در دفاع ارائه کرد . مانند واگوئه او یا ترکیب بارسلونا را تقویت میکند یا با قیمت بالا به فروش خواهد رفت . ویدیو

ریکی پویگ
5t4.PNG
او آینده بزرگ و عالی دارد . ریکی فوتبالیستی است که در لاماسیا آموزش دیده و کاملا سبک بارسلونا را درک میکند . در واقع سبک بارسلونا در خون او جاریست . با وجود اینکه جثه کوچکی دارد اما از بدن خود خوب استفاده میکند و مهمتر از همه او جادویی است . بازیکنی با آینده ای روشن . ویدیو

کارلوس آلنا
r5tg4(1).PNG
او نیز فوتبالیست دیگریست که امید زیادی برای آینده اش وجود دارد . با این حال والورده به او اندک بازی میدهد . البته روی عملکرد او نمیتوان برچسب عالی زد . او کیفیت و فیزیک بدنی خوبی دارد .

عثمان دمبله
rwefe(1).PNG
او فوتبالیستی است که در این فصل کیفیت زیادی از خود نشان داده و با وجود مصدومیت هایی برایش مشکل ساز شده اما سرعت , قدرت دریبل زنی و استفاده از هر 2 پا او را تبدیل به یک فوتبالیست عالی میکند . اگر از نظر شخصی تمرکز داشته باشد یک آینده بزرگ خواهد داشت . ویدیو

مالکوم
4r3454.PNG
دیروز او در یک خط دیگر و یک موقعیت متفاوت بازی کرد . بنابراین این برزیلی ناشناخته باقی مانده است ( نمیشود با این بازی در مورد عملکردش چیزی گفت ) . او این فصل بسیار کم بازی کرده اما گل های مهمی زده است . سرعت فوق العاده بالایی دارد و از نظر تاکتیکی در حال پیشرفت است . او شایسته فرصت های بیشتری است .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
عخ عخ عخخخخخخخ

یووه هم حذف شد :D
دلوم سوخته بید
#####

برد دلچسبی بود
بدون تلفات خاصی رفتیم بالاااا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبریک بابت صعود و رفت برگشت بردن تیم حریف
همون اول قرعه کشی اینجا گفتم که دفاعشون داغون و اونور هم دروازبانشون همینطور (داستانش همون تایمی که تو اتلت بود و چه گلهای میخورد )
در مجموع ک حریف چیزی واقعا" برایه گفتن نداشت (تو زمین خودشون یک شوت در چارچوب نداشتن اگر اشتباه نکنم ) فقط تو زمینمون ضربه سر الکسیس و دیگر هیچ
فقط یه چیزی موندم این دفاع کناریشون یانگ چطور کاپیتانش کردن اونش موندم واقعا"!!
بازی خوبی انجام دادیم چه رفت چه برگشت . تو نیوکمپ هم تا دقیقه 20 دیگه کارشون تموم شد و خودشون هم فهمیدن
حضرت کینگ لیونل مسی هم چه گلی زد اوف :general601: دمش گرم ک خوشحالم کرد
گل فلیپ هم خیلی خوب بود
مارک همون سر ضربه سر الکسیس خیلی خوب کار کرد
بریم واسه نیم نهایی امشب امیدوارم پورتو یه گندی بزنه و صعود کنه:D:D ممنونشون میشم
اوه اوه آژاکس چیکار کرد واقعا ترکوند تا اینجا که رسیدن عالی بودن (حالا بازیشون ندیدم ولی میگن عالی بودن سوا از نتیجه) دی لیخت که گل زد :D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اومدن دی لیخت تقریبا" میشه گفت تمام شده ضاهرا رو 80 تا توافق کردن و فقط مونده توافق با ایون بوشکه مدیر برنامش !! موندم چطور اینوتا حالا نکشتن واقعا"
امتیتی هم مصدومیت زانوش فکر کنم تماما" خوب نشده! و امروز درد داشته و تمرین نکرده ! دهنش سرویس اگر عمل کرده بود الان خوب شده بود! فکر کنم مسولان زوم کردن رو فروشش با این اتفاقات!! ارسنال هم ضاهرا میخوادش بیا 80 تا ببرش:D
دیشب هم فلیپ هم شادی بعد از گل مذخرفی کار کرد ضاهرا فحشی چیزی داده ! اینطور روزنامه آ س گفته و لب خانی شده فحش رکیکی داد گو فا. یور سلف:general710::general405::general408: . بازیکنی این :general502: خوری های رو بکنه همون بهتر گورشو گم کنه بره بهتر . اخه اگر بازی خوبی میکردی و مورد انتقاد میگرفتی یه حرفی ولی تو بازیت :general502:مان کامل بود که هیچ و اینکه کاملا بی تفاوت تو زمینی و اینکه گرون قیمت هستی
همون قبلا گفتم 110 ردش کنند بره خلاصش کنن . پی اس جی بیاد ببرش :general703::general711:
لوکا یوویچ هم بارسا کمپلت کشید کنار ازش ! یکی هم مشتری زیاد داشت و دیگری هم مبلغ رفت بالای 80 تا . و امروز اینتراخت فرانکفورت قراردادش رو از بنفیکا دایمی کرد تا 2023 با 7 میلیون یورو خریدش:general304: پشمام

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یکی از بخت های مسلم حذف شد (من سیتی)
بنظرم برنده ی بارسلونا_لیورپول قهرمان میشه که احتمالا لیورپوله .

حریف بعدی کیه ؟ برنده لیورپول پورتو؟

15526533409313.jpg

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب افتادیم با لیور
بازی نسبتا سختیه
ولی عمق دفاعشون ضعیفه :D ولی تو ارسالها قوین
وسطشون که ضعیفه
میمونه جلو که نقطه قوتشون هست .بتونیم مانه رو خنثی کنیم خلاص هستن
دروازبانشون هم همچین مالی هم نیست یک متوسط هست و زیاد بزرگش کردن
خلاصه فکر کنم تیم صعود کنند بارسا میشه:general711: و کف ترازو به سمت ما سنگینی میکنه:D و ما فینالیستیم :general206:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خب افتادیم با لیور
بازی نسبتا سختیه
ولی عمق دفاعشون ضعیفه :D ولی تو ارسالها قوین
وسطشون که ضعیفه
میمونه جلو که نقطه قوتشون هست .بتونیم مانه رو خنثی کنیم خلاص هستن
دروازبانشون هم همچین مالی هم نیست یک متوسط هست و زیاد بزرگش کردن
خلاصه فکر کنم تیم صعود کنند بارسا میشه:general711: و کف ترازو به سمت ما سنگینی میکنه:D و ما فینالیستیم :general206:
:general209::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
لیورپول الان خیلی خوب بازی میکنه .دوره اوجشه این ماه.
کلوپ هم مربی خوبیه،بازی بسیار سختیه

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
بازی سختی هست
الان لیور پول دوران اوج خودش رو داره سپری میکنه
ولی ما هم توی اوج هستیم:)
فقط نباید تو نیوکمپ گل بخوریم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:general209::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
لیورپول الان خیلی خوب بازی میکنه .دوره اوجشه این ماه.
کلوپ هم مربی خوبیه،بازی بسیار سختیه
دوره اوجش یا خوب بازی میکنه باشه!
ماهم بارسا هستیم خوب هم نتیجه میگیریم :general206:
مگه من گفتم تیم بدیه یا چیزی گفتم؟:general709:
گفتم این نقاط ضعف و قوتشونه
حالا 4 تا زده به پورتو :D دلیل ب برتریش نیست
و کف ترازو روبه ما سنگینی میکنه و ما صعود میکنیم میریم فینال
به چند دلیل که تو پست قبلی گفتم مهمترینشون دفاعشونه ک به جز فندایک که بهترینشون تو دفاع هست الباقی ضعیفن و عمقشون حفره هست
و دیگری هم ما بارساییم
و اینکه حضرت امام کینگ لیونل مسی هم هست که هم اینکه از اول فصل خیز برداشته واسه درو کردن جامها و هم اینکه عاشق گل زدن به هر چه تیم انگلیسیه:general711::D
امسال بوی 6 گانه رو حس میکنم:general704::D
ضاهرا لیور 29 سال جام نگرفتن تو لیگشون به نظرم بهتره رو لیگشون تمرکز کنن تا اروپا:general404: یکی رو بچسبن بهتر از دست دادن هر دو هست و بشه 30 سال:general611::general304:
بازی هم رفت انفیلد 10 اردیبهشت
برگشت هم نیوکمپ 17 اردیبهشت
(اگر اشتباه نکنم)
--------
دیشب یکی با من بحث کرد که اره دوگل مسی مال دو روز پیش رو اشتباه دروازبان زده شد:general210: گفتم یکیشون اره ولی اون یکی هرکی بود میخوردش
این ملت چقدر دور افشانی میکنند :general607: باش بدت از بارسا و همچنین از مسی میاد دلیل نمیشه که چرت بگی

Last edited:
بالا