• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
چه موقعیت های خوبی رو خراب کردن اون سوارز آشغال تک به تک رو چرا گل نکرد
نیمه اول هم موقعیت های خوب رو حروم کردن
آخه عوضیا اون شوت بی صاحاب رو بزن سمت دروازه فقط که نباید به مسی پاس بدی

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
مرد حسابی ظرفیت باخت داشته باش
من خودم هوادار مسی هستم
اما بارسا این بازی واقعا بد بود
مسی کاملا مهار شده بود
و والورده ای که مشخص نیست چرا از المپیکو پارسال درس نگرفته بود

من هوادار منچستر یونایتد هستم
تیم خودم هم وضعش خوب نیست اصلا
از خود بارسلونا ۴ تا خوردیم و حذف شدیم و حرفی برای گفتن نداشتیم
الان چند سال هست که وضع خوبی نداریم

من فکر میکردم بارسلونا امشب لیورپول رو میبره
اما والورده باز هم اشتباه پارسال خودش رو تکرار کرد
اخه ادم از این حرصش میگیره که یه اشتباهو چند بار انجام میدن
بازی رفت کوتی کشید بیرون سمدو اومد دفاع تیم جون گرفت باز این بازی دوباره کوتی رو فیکس گذاشته سمدو رو نیمکته
امسال هم فینال جوری بود اگه میرفت بالای 90 درصد قهرمان میشد حالا کو تا سال دیگه اگه بشه بری فینال اون وقت فکر کن فینال به سیتی بخوری
باخت به اینتر
باخت به رم
باخت به لیور
این چندتا اعصاب منو ریخته به هم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هم رفت و هم برگشت لیورپول سر بود. قبلا هم گفتم اینو .
بازی رفت به لطف اتفاقات بازی و معجزه ی مسی بردیم ، اینجا هم که حرفی باقی نموند .
دقیقه 90 بازی با پاس به عقب شروع میکنیم ، والورده باید بره و تفکر هجومی بیاد توی تیم ولی متاسفانه باهاش تمدید کردن . برای من که جفت دو تیم رو دوست دارم هم سخت بود که بارسا اینطور وا بده .
ولی جدای از بحث طرفداری تیمها ، لیورپول فوتبال بهتری ارائه داد و شایسته تر بود .

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
سوارز 18 تا بازی خارج از خانه تو لیگ قهرمانان گل نزده
کاش میشد سوارز و کوتی و دمبله رو بدیم به جاش امباپه رو بگیریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هم رفت و هم برگشت لیورپول سر بود. قبلا هم گفتم اینو .
بازی رفت به لطف اتفاقات بازی و معجزه ی مسی بردیم ، اینجا هم که حرفی باقی نموند .
دقیقه 90 بازی با پاس به عقب شروع میکنیم ، والورده باید بره و تفکر هجومی بیاد توی تیم ولی متاسفانه باهاش تمدید کردن . برای من که جفت دو تیم رو دوست دارم هم سخت بود که بارسا اینطور وا بده .
ولی جدای از بحث طرفداری تیمها ، لیورپول فوتبال بهتری ارائه داد و شایسته تر بود .

البته بارسا شانس برای گل زدن داشت

نیمه اول مسی یه موقعیت خوب از دست داد
نیمه دوم سوارز

آلبا واقعا بد بود
۳ تا گل از ناحیه اون خورده شد
گل اول که اشتباه مسلمش در پاس به عقب بود
گل دوم آرنولد ازش رد شد و پاس عرضی رو جلو دروازه ارسال کرد
گل چهارم کرنری که کل مدافعان بارسا اشتباه داشتند و البا جلو کرنر نرفته بود بایسته

ضمن اینکه یک موقعیت گل هم از دست داد

ولی در کل بارسا خوب نبود
شاید باری رفت اگه توپ صلاح گل میشد است بازی جور دیگه ای بازی می‌کردند
اون توپ های دمبله که خرابش کرد تو بازی رفت

به هر حال فوتبال هست و هزار اتفاق
امیدوارم این باخت در وضعیت توپ طلای مسی تاثیری نداشته باشه

ضمنا اینکه نفهمیدم والورده دقیقا از کوتینیو میخواد چیکار کنه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این شکست رو گردن میگیرم ! سر جدت گردن نگیر .گمشو استعفا بده برو
تنها چیزی که این حذف تلخ و افتضاح کمرنگ میکنه این بیشرف استعفا بده (که نمیکنه)
طرف داره میگه این اولین باختمون تو اروپاس !!! خب کودن باخت دادیم حذف شدیم !!! واقعا" این عقل داره جدا"؟!!!
فقط از این بر میاد که دوبار اشتباه رو همونطور دقیقا" تکرار کنه . و مطمنا برایه بار سوم ووو هم تکرار میکنه
مدیریت اگر اندازه نخود مغز داشته باشه اینو باید بندازن بیرون .که واقعا شک دارم داشته باشن

912

Registered User
لایک‌ها
472
من بارسا رو خیلی دوست دارم اما خداییش لیورپول فوق العاده بود امشب
فوتبالو همین چیزاشه که قشنگ میکنه دیگه

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
مسی همونقد که این فصل خوب بود ، دیشب فاجعه بود
حیف از اون موقعیت که ۵ تا بارسایی با یک مدافع و الیسون بودند و با یک دریبل اضافه توپو لو داد در حالی که با یه بغل پای دقیق می تونست سند صعود بارسا رو امضا کنه

جوردی آلبا فاجعه قرن بود ، شروع بحران بارسا و ۲ گل اول لیورپول رو اشتباهات این مدافع ابله بود
و یک تک به گلو دقیقه آخر نیمه اول خراب کرد

سوارز هم مثل همیشه با خودش درگیری داشت و موقعیت های مسلمی که خراب کرد

در مورد والورده فقط گمشوووووووووووووو از بارسلونا حرومزادهههههههه بزدل

یکی از بدترین شبای زندگی مو گذروندم شایدم بدتریتش
فصل دیگه یوونتوس و رئال و بایرن و اتلتیکو و سیتی و ... همه هستند و بارسایی که با تدبیر اروپا پیش از فصل ارنج نمی شه
اون قهرمانی های لالیگا بخوره تو سرشون

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
الان مربی به درد بخوری که آزاد باشه فقط کونته هست
حالا اینم بندازیم بیرون کی رو جاش بیاریم

حیف از اون موقعیت که ۵ تا بارسایی با یک مدافع و الیسون بودند و با یک دریبل اضافه توپو لو داد در حالی که با یه بغل پای دقیق می تونست سند صعود بارسا رو امضا کنه

جوردی آلبا فاجعه قرن بود ، شروع بحران بارسا و ۲ گل اول لیورپول رو اشتباهات این مدافع ابله بود

فصل دیگه یوونتوس و رئال و بایرن و اتلتیکو و سیتی و ... همه هستند و بارسایی که با تدبیر اروپا پیش از فصل ارنج نمی شه

سوارز دیگه تموم شدس تا کی بازی کنه معلوم نیست
سنش بالا رفته به درد لیگ می خوره ولی دیگه نمی تونه تو لیگ قهرمانان بازی کنه

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
الان مربی به درد بخوری که آزاد باشه فقط کونته هست
حالا اینم بندازیم بیرون کی رو جاش بیاریم

سوارز دیگه تموم شدس تا کی بازی کنه معلوم نیست
سنش بالا رفته به درد لیگ می خوره ولی دیگه نمی تونه تو لیگ قهرمانان بازی کنه
یه نکته دیگم هم هست ، این خیلی خوشآیند نیست ولی واقعیت داره ، در مورد مسی
خیلی از کسایی که طرفدار مسی هستن ، می گن رونالدو صرفا بازیکن باکس هست و این حرف تو حدودی درسته ، اما رونالدو بازیکن بازی های مهم هست ، رئال مادرید در سه فصل متوالی قهرمانی یوسی ال شد ، در دو فصل اول قهرمانیش ، کدوم بازیکن بیشترین تأثیر رو داشت ، کدوم بازیکن تو لحظات حساس بازی رو در میاورد ؟ قبول دارید که انگیزه و اشتیاق رونالدو برا بهترین بودن ، همیشه به همه بازیکنان دنیا می چربه ؟

به نظرتون دیشب تو بازی با لیورپول مسی موقعیت گل نداشت ؟ چرا اتفاقا 2 یا 3 موقعیت خوب گل و یک موقعیت صددرصد گل داشت ، نمی فهمم چرا مسی درست تو مهم ترین مقاطع فصل و مهم ترین و سرنوشت ساز ترین بازی ها ، به یکباره سردرگرم و گیج می شه
دو سه تا پاس خوب داد که اونا رو جوردی آلبا (عامل اصلی باخت بارسلونا ) و سوارز ( خوددرگیر و خود زنه بزرگ ) خراب کردن

ولی بازیکنی که می خواد بهترین بازیکن تاریخ باشه ، اون موقعیت که با یک مدافع و دربازه بان تنها بود رو گل می کرد ، من هنوز نمی تونم اون سکانس بازی رو هضم کنم ، که چطور مسی که اینقد بغل پاهای دقیقی می زنه اومد اون حرکت اضافه رو انجام داد و خودشو تو مسیر مدافع گرفتار کرد

به زرس قاطع می گم کادر مدیریتی بارسلونا برا فصل جدید هیچ تغییر بزرگی ایجاد نخواهند کرد ، وگرنه باید بازیکنی مثل هازارد میومد بارسلونا که هم تکنیک عالی و کافی داره هم در خدمته تیم هست ( برعکس نیمار ) به جای پولی که حروم این مرتیکه کوتینیو و اون مرتیکه سیب چه دمبله کنن ، یه چیزی هم می ذاشتن روش هازارد رو می خریدن ، کاملا خرید موثر تر و بهتری بود

الانم که صحبت از گریژمان هست ، بازیکنی که کاملا افت کرده و می شه نمونه ی خریدی مثل کوتینیو که به بارسلونا نمی خوره

نکته آخر هم بگم تک تک کلماتی که الان دارم می نویسم ، واقعا اذیت می شم واقعا حالم بده ، همش فکر می کنم شاید با یه تلنگور از خواب بیدار شم

بعد اون بازی که جلو چلسی چند فصل پیش حذف شدیم که رامیرز به بارسا چیپ شد و اون پنالتی رو مسی به تیر زد ، این حذف هم واقعا دردناک و ناراحت کننده اس و واقعا قلبم درد می کنه

برا من این فصل فوتبال اروپا تموم شد و اون قهرمانی لالیگا و کوپا پشیزی اهمیت نداره ، قهرمانی که با بردن تیمایی مثل خیرونا و آلمریا و رسینگ سانتاندر و اوئسکا و وایادولید و زاراگوزا و مایورکا و شموشک نوشهر و ... به دست بیاد

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
یه نکته دیگم هم هست ، این خیلی خوشآیند نیست ولی واقعیت داره ، در مورد مسی
خیلی از کسایی که طرفدار مسی هستن ، می گن رونالدو صرفا بازیکن باکس هست و این حرف تو حدودی درسته ، اما رونالدو بازیکن بازی های مهم هست ، رئال مادرید در سه فصل متوالی قهرمانی یوسی ال شد ، در دو فصل اول قهرمانیش ، کدوم بازیکن بیشترین تأثیر رو داشت ، کدوم بازیکن تو لحظات حساس بازی رو در میاورد ؟ قبول دارید که انگیزه و اشتیاق رونالدو برا بهترین بودن ، همیشه به همه بازیکنان دنیا می چربه ؟

به نظرتون دیشب تو بازی با لیورپول مسی موقعیت گل نداشت ؟ چرا اتفاقا 2 یا 3 موقعیت خوب گل و یک موقعیت صددرصد گل داشت ، نمی فهمم چرا مسی درست تو مهم ترین مقاطع فصل و مهم ترین و سرنوشت ساز ترین بازی ها ، به یکباره سردرگرم و گیج می شه
دو سه تا پاس خوب داد که اونا رو جوردی آلبا (عامل اصلی باخت بارسلونا ) و سوارز ( خوددرگیر و خود زنه بزرگ ) خراب کردن

ولی بازیکنی که می خواد بهترین بازیکن تاریخ باشه ، اون موقعیت که با یک مدافع و دربازه بان تنها بود رو گل می کرد ، من هنوز نمی تونم اون سکانس بازی رو هضم کنم ، که چطور مسی که اینقد بغل پاهای دقیقی می زنه اومد اون حرکت اضافه رو انجام داد و خودشو تو مسیر مدافع گرفتار کرد

به زرس قاطع می گم کادر مدیریتی بارسلونا برا فصل جدید هیچ تغییر بزرگی ایجاد نخواهند کرد ، وگرنه باید بازیکنی مثل هازارد میومد بارسلونا که هم تکنیک عالی و کافی داره هم در خدمته تیم هست ( برعکس نیمار ) به جای پولی که حروم این مرتیکه کوتینیو و اون مرتیکه سیب چه دمبله کنن ، یه چیزی هم می ذاشتن روش هازارد رو می خریدن ، کاملا خرید موثر تر و بهتری بود

الانم که صحبت از گریژمان هست ، بازیکنی که کاملا افت کرده و می شه نمونه ی خریدی مثل کوتینیو که به بارسلونا نمی خوره

نکته آخر هم بگم تک تک کلماتی که الان دارم می نویسم ، واقعا اذیت می شم واقعا حالم بده ، همش فکر می کنم شاید با یه تلنگور از خواب بیدار شم

بعد اون بازی که جلو چلسی چند فصل پیش حذف شدیم که رامیرز به بارسا چیپ شد و اون پنالتی رو مسی به تیر زد ، این حذف هم واقعا دردناک و ناراحت کننده اس و واقعا قلبم درد می کنه

اگه بازی رفت 3-2 میبردیم این جا 2-.0 می باختیم حذف می شدیم این قدر ناراحتی نداشت
آدم از این می سوزه که چرا موقعیت به این خوبی را از دست دادیم
حالا به قول تو این مدیرای تن لش یه خرید درست حسابی نمی کنن
الان رئال چند سال قهرمان شد امسال حذف شده می خواد بازار رو بترکونه با خریداش مدیرای بارسا فقط دلشون به مسی خوشه الان یه بازیکن که بخوایم از رو نیمکت بیاریم
تا نتیجه رو عوض کنه ندرایم
مدیرای آشغال ما تیمو کردن خونه سالمندان بازیکن هم می خوان بخرن میرن سراغ بازیکن های 29 و 30 ساله

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
اگه بازی رفت 3-2 میبردیم این جا 2-.0 می باختیم حذف می شدیم این قدر ناراحتی نداشت
آدم از این می سوزه که چرا موقعیت به این خوبی را از دست دادیم
حالا به قول تو این مدیرای تن لش یه خرید درست حسابی نمی کنن
الان رئال چند سال قهرمان شد امسال حذف شده می خواد بازار رو بترکونه با خریداش مدیرای بارسا فقط دلشون به مسی خوشه الان یه بازیکن که بخوایم از رو نیمکت بیاریم
تا نتیجه رو عوض کنه ندرایم
مدیرای آشغال ما تیمو کردن خونه سالمندان بازیکن هم می خوان بخرن میرن سراغ بازیکن های 29 و 30 ساله
دلم از این می سوزه که از دیشب این مادریدهای درویش زاده ی غار نشین از سوراخاشون بیرون اومدن ، از دیشب فقط دارم این فلان شده ها رو بلاک و آنفالو می کنم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چپ و راست تیم کلا تعطیله..دیشبم به آلبا باختیم.کلا شب بدی بود و متاسفانه از باخت پارسال درس نگرفته بودن

فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

نمیشه انتظار داشت هر بازی مسی بازی رو در بیاره. مسی اون کاری که باید انجام میداد رو بازی رفت انجام داد. خیلی هم خوب انجام داد.
حریف هم متوجه شده بود مسی چه وزنه ای هست، دقیقا بسته بودتش با پرس سنگین
اینجا سرمربی و سایر بازیکن ها هستند که باید از ازادی عملی که بدست میارن استفاده کنند. که خب متاسفانه نه سرمربی تاکتیک تهاجمی داشت. نه بازیکن ها از معدود فرصت های بدست اومده استفاده کردند

به نظر من بارسا اگه میخواد به اوج برگرده باید همین الان بره تن هاگ سرمربی اژاکس رو به خدمت بگیره. والورده سرمربی بدی نیست اما در حد افتخارات بارسا نیست. یه چیزی مثل مویس بود برای منچستر.
این 2 3 سال هم که جام گرفته واقعا اگه مسی نبود خیلیاشون رو نمیگرفت

تنها بازی ای که بدون مسی با شایستگی بردن اون برد 5 گله جلوی رئال بود که اون هم رئال لوپتگی واقعا داغون بود

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اصولا با یک باخت که. موجب کنار رفتن تیمی از هر تورنمنت ورزشی میشه موجب میشه هر بازیکنی رو به سخره بگیره که الان اینجا شاهد این هستیم
واقعا حضرت کینگ مسی چیکار میخواد بکنه؟؟؟ بازیکنی که الان چندین سال که فقط معطوف به وسط و پشت 18 و باقی . در صورتی که این بازیکن مهاجم هست ..نه اینکه هافبک و محاجم رو دوش بگیره !! و اینجا هم اون رو با یک بازیکن دیگه که معطوف به 18 قدم و فقط رو پست هجوم هست مقایسه میشه !!!
هر بازی این بشر هم گل میزنه هم پاس گل میزنه
دیشب هم حداقل دوبازیکن رو هر صحنه روش پرس و حتی با خطا سعی به متوقف کردنش میکردن
چند تا پاس گل هم داد که البا اونو خراب کرد ( البای که رسما دیشب تیم رو با اشتباهات وحشتناکش تیم رو کشت !)
این تیم بدون تفکرات مربی داره بازی میکنه .مربی هم ندارن ک دیشب عین بت کنار زمین بود و تنها تفاوتش با بازی سال پیش این بود که اقا تو اون بازی دقیقه 82 تعویض کرد ولی بازی دیشب 65 تعویض کرد همین !!
این مربی تو کلش مغز نیست واقعا هیچی نداره درک و فهم فوتبالی نداره
طرف وقتی سمدو رو نیمکت میذاره و روبرتو رو بذاره واقعا ادم چی میخواد بگه !!
اون کوتینیو از هفته 10 از اینور واقعا هیچی برای رو کردن نداشته چطور اونو میذاری تو ترکیب که حکم خنثی و بی تفاوت در بازی داره!
بارسا عملا بدون مسی تو هجوم کسی ندارم تازه سوارز هم یکی دوباره کمی موتورش روشن بشه و گلی بزنه!!
مدیریت باشگاه هم درک فوتبالی ندارن و تو قسمت مالی نسبتا خوب کار میکنند !!
این دمبله و کوتینیو باید رد کنند بره چون بزرگترین شکست بودن و پول دور ریختن بود
اگر بتونند هر دو رو بدن و امباپه بیارن که خیلی خوبه ولی نمیشه !!
مربی رو باید زود عوض کنند بنظرم تنها کسی که در دسترس هست کونته هست
الان یهو میبینیم میرن مورینیو میارن !!(مثل تو مستند بارسا که میخواستن بجای پپ ،مورینیو رو بیارن که کرایوف قبول نکرد)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اصولا با یک باخت که. موجب کنار رفتن تیمی از هر تورنمنت ورزشی میشه موجب میشه هر بازیکنی رو به سخره بگیره که الان اینجا شاهد این هستیم
واقعا حضرت کینگ مسی چیکار میخواد بکنه؟؟؟ بازیکنی که الان چندین سال که فقط معطوف به وسط و پشت 18 و باقی . در صورتی که این بازیکن مهاجم هست ..نه اینکه هافبک و محاجم رو دوش بگیره !! و اینجا هم اون رو با یک بازیکن دیگه که معطوف به 18 قدم و فقط رو پست هجوم هست مقایسه میشه !!!
هر بازی این بشر هم گل میزنه هم پاس گل میزنه
دیشب هم حداقل دوبازیکن رو هر صحنه روش پرس و حتی با خطا سعی به متوقف کردنش میکردن
چند تا پاس گل هم داد که البا اونو خراب کرد ( البای که رسما دیشب تیم رو با اشتباهات وحشتناکش تیم رو کشت !)
این تیم بدون تفکرات مربی داره بازی میکنه .مربی هم ندارن ک دیشب عین بت کنار زمین بود و تنها تفاوتش با بازی سال پیش این بود که اقا تو اون بازی دقیقه 82 تعویض کرد ولی بازی دیشب 65 تعویض کرد همین !!
این مربی تو کلش مغز نیست واقعا هیچی نداره درک و فهم فوتبالی نداره
طرف وقتی سمدو رو نیمکت میذاره و روبرتو رو بذاره واقعا ادم چی میخواد بگه !!
اون کوتینیو از هفته 10 از اینور واقعا هیچی برای رو کردن نداشته چطور اونو میذاری تو ترکیب که حکم خنثی و بی تفاوت در بازی داره!
بارسا عملا بدون مسی تو هجوم کسی ندارم تازه سوارز هم یکی دوباره کمی موتورش روشن بشه و گلی بزنه!!
مدیریت باشگاه هم درک فوتبالی ندارن و تو قسمت مالی نسبتا خوب کار میکنند !!
این دمبله و کوتینیو باید رد کنند بره چون بزرگترین شکست بودن و پول دور ریختن بود
اگر بتونند هر دو رو بدن و امباپه بیارن که خیلی خوبه ولی نمیشه !!
مربی رو باید زود عوض کنند بنظرم تنها کسی که در دسترس هست کونته هست
الان یهو میبینیم میرن مورینیو میارن !!(مثل تو مستند بارسا که میخواستن بجای پپ ،مورینیو رو بیارن که کرایوف قبول نکرد)

به نظر من مورینیو و کونته خیلی با سیستم بارسلونا هماهنگی ندارند. سیستم بارسلونا بر مبنای مالکیت توپ هست نه ضد حمله. من از مورینیو و کونته در لیگ برتر همچین سیستمی ندیدم.
جدای از کونته ، مورینیو از نظر اخلاق و رفتار خیلی ادم صبور و بردبای نیست. با ستاره ها زود به مشکل میخوره و اگه بخوره نابودشون میکنه. نمونه اش هم زیاده

به نظر من یا باید خود پپ رو بیارن یا تن هاگ که دستیار پپ بوده و در اژاکس هم عالی بوده. ضمن اینکه میتونه پتانسیل های فراموش شده لاماسیا رو دوباره زنده کنه.
پپ احتمالش کمه اما هست که اگه این فصل قهرمان بشه در سیتی نهایت شاید یک سال دیگه بمونه و شاید بارسا بهتره باهاش از همین الان صحبت کنه و وضعیتش رو جویا بشه.
البته اگه پپ هم بیاد احتمالا 50 درصد این تیم عوض خواهد شد.

البته مساله اینجاست که مسی هم چند سال دیگه بازنشسته خواهد شد و اون موقع واقعا باید دید کسی جرأت میکنه بارسای بدون مسی رو هدایت کنه یا نه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
به نظر من مورینیو و کونته خیلی با سیستم بارسلونا هماهنگی ندارند. سیستم بارسلونا بر مبنای مالکیت توپ هست نه ضد حمله. من از مورینیو و کونته در لیگ برتر همچین سیستمی ندیدم.
جدای از کونته ، مورینیو از نظر اخلاق و رفتار خیلی ادم صبور و بردبای نیست. با ستاره ها زود به مشکل میخوره و اگه بخوره نابودشون میکنه. نمونه اش هم زیاده

به نظر من یا باید خود پپ رو بیارن یا تن هاگ که دستیار پپ بوده و در اژاکس هم عالی بوده. ضمن اینکه میتونه پتانسیل های فراموش شده لاماسیا رو دوباره زنده کنه.
پپ احتمالش کمه اما هست که اگه این فصل قهرمان بشه در سیتی نهایت شاید یک سال دیگه بمونه و شاید بارسا بهتره باهاش از همین الان صحبت کنه و وضعیتش رو جویا بشه.
البته اگه پپ هم بیاد احتمالا 50 درصد این تیم عوض خواهد شد.

البته مساله اینجاست که مسی هم چند سال دیگه بازنشسته خواهد شد و اون موقع واقعا باید دید کسی جرأت میکنه بارسای بدون مسی رو هدایت کنه یا نه.
این مدیران چطور این مربی بی خرد رو اوردن ،پس توقع داشته باش هر لحظه ممکنه مورینیو رو بیارن !
کنته گزینه به مراتب بهتری نسبت به این دو هس و اینکه کسی دیگری نیست تو این زمان که در دسترس باشه !
تن هاگ بله اینطور نشون داده اره مربی خوبیه ولی در دسترس نیست ( دستیار پپ نبوده فکر کنم ! تا جایی ک من میدونم . سرمربی تیم 2 بایرن بوده)

پپ دیگه احتمالش زیر 10 درصد یا شاید 0 هست ک بیاد.
حضرت هم راحت تا 5 سال دیگه جا داره .و باید تیم رو پایه سازی کنند تا اون موقه.

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
امروز هی چی نشستیم تا یه خبر در مورد والورده بیاد نیومد
فط یه شایعه اومده که میخوان مربی آژاکس رو بیارن
فعلا با همین شایعه یکم آروم تر شدم

پپ هم که گفته بر نمیگرده بارسا
آنجلوتی هم خوب بوده که متاسفانه سابقه رئال رو داره
کونته خوبیش اینه حداقل مغزش کار میکنه بخواد تیم دفاع کنه درست این کارو انجام میده نمیگه برید تو زمین به امان خدا
امروز باز تکرار بازی رو نشون داد نکته جالب پاس های بلندی بود که همش پشت سر دفاع راست و چپ می ریختن که اشتباه آلبا هم روی یکی از همون پاس های بلند بود که گل اول رو خوردیم

تن هاگ هم یه جایی خونده بودم تو بایرن دستیار پپ بوده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بعید می‌دونم تا فینال جام حذفی کاری به والورده داشته باشن

آخر فصل یا خودش استعفا میده یا احتمالا با فشار هوادار ها اخراج میشه
هواداری که تو فرودگاه با مسی درگیر میشه احتمالا برای والورده هم برنامه هایی خواهد داشت

نمی‌دونم والورده رو تمدید کردن یا نه
امیدوارم حماقت اینها اندازه مدیران منچستر یونایتد نباشه که هم سر تمدید قرارداد مورینیو و هم ‌ سر دائمی کردن قرارداد سولسشیر اشتباه کردند

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
فکر کنم به زودی یه سری تغییرات در تیم ایجاد بشه
احتمال این مربی هم گورشو گم کنه زیاده یعنی 99 درصد.
باید این روزا اینکارو کنند

بالا