mohammad ir
Registered User
نمیشه انتظار داشت هر بازی مسی بازی رو در بیاره. مسی اون کاری که باید انجام میداد رو بازی رفت انجام داد. خیلی هم خوب انجام داد.
حریف هم متوجه شده بود مسی چه وزنه ای هست، دقیقا بسته بودتش با پرس سنگین
اینجا سرمربی و سایر بازیکن ها هستند که باید از ازادی عملی که بدست میارن استفاده کنند. که خب متاسفانه نه سرمربی تاکتیک تهاجمی داشت. نه بازیکن ها از معدود فرصت های بدست اومده استفاده کردند
به نظر من بارسا اگه میخواد به اوج برگرده باید همین الان بره تن هاگ سرمربی اژاکس رو به خدمت بگیره. والورده سرمربی بدی نیست اما در حد افتخارات بارسا نیست. یه چیزی مثل مویس بود برای منچستر.
این 2 3 سال هم که جام گرفته واقعا اگه مسی نبود خیلیاشون رو نمیگرفت
تنها بازی ای که بدون مسی با شایستگی بردن اون برد 5 گله جلوی رئال بود که اون هم رئال لوپتگی واقعا داغون بود
درسته که مسی هم یک بازیکنه و خیلی هم تأثیر گذار بوده تو این فصل ، ولی تفاوت بازیکن عادی با یک فوق ستاره همینه که تو یه لحظه کاره خودشو می کنه ، بارها و بارها دیدیم این اعجاز رو ازش ، هم از او هم از رونالدو
دیشب مسی موقعیت گل داشت ، ولی مسی همیشگی نبود ، سایز بازیکنان هم پر اشتباه بودن ، خصوصا آلبا که کنترات برداشته بود همه ی اشتباهات بارسلونا رو
اگه مسیه بازی رفت یا مسیه بازی سویا یا مسیه بازی با منچستر تو زمین بود ، مطمئن باشید دسته کم یکی از موقعیت هاشو گل می کرد ، ولی مسی دیشب اون افسانه ای که ما ازش سراغ داریم نبود
در هر صورت بازیکنی که در حده فوق ستاره ظاهر می شه انتظارات ازش می ره بالا ،، همونطور که رونالدو تو رئال بعد این همه زحمت و افتخاری که براشون آورده بود ، با سه تا بازی معمولی بودن ، مورده انتقاد قرار می گرفت
در نهایت این حرفا هیچ ارزش و فایده ای نداره ، چیزی که الان مهمه اینه که بارسلونا تو بهترین شرایط ممکن از هر حیث برا کسب سه گانه ، این موقعیت رو از دست داد ، منم به اندازه کافی خودمو اذیت کردم از دیشب ، سعی می کنم بهش فکر نکنم