• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یادش به خیر پیارسال که میلان جام باشگاه های جهان رو برد خیلی ها مسخره میکردن و میگفتن جام میکی موس مبارک :rolleyes: ولی طبیعتا وقتی بارسا همون جام رو ببره کسی این حرف ها رو نمیزنه. :rolleyes:

به هر حال تبریک میگم. فصل خارق العاده ای داشتید ولی من موندم این بازیکن ها دیگه به چه انگیزه ای فصل بعد بازی کنن؟ احتمال افت بارسا (حتی به مقدار کم) خیلی خیلی زیاده.

تایید میشه.
رونالدو بهترین مهاجمی بود که من تو عمرم دیدم. حتی در بدترین روز هاش از لحاظ فیزیکی، مثل موقعی که با میلان بود، گهگاه گل های خارق العاده ای میزد، مثل اون گلی که تو دربی به اینتر زد. چه برسه به روز های خوبش با بارسا و اینتر و رئال و برزیل.

واقعا هم همینطوره ... بزرگترین مهاجم تاریخ فوتبال که تو گزارش ورزشی یا مثل اون یک صحنه داره

که میخواد از یه دفاع رد شه 3 پینج تا بدن میاد برای مدافعه بنده خدا گیج میشه

یاد رونالدو بخیر

حیف که قدر خودشو ندونست

تو پلی استیشن هم بهترین مهاجم بود. واقعا رونالدوی بزرگ بود.

اون قدر خودش رو دونست اما وقتی 100 بار مصدومیت 2 ساله و 1 ساله و 3 ساله داشته باشی چی ازت

میمونه ؟ بیشتر بازیکنا 1 بار مصدوم بشن و 4 ماه دور باشن دیگه بازیکن نمیشن ... این بنده خدا

100 بار مصدوم شد و بار دوباره خودش رو برگردوند به اوج ... اما مگه آدم چقدر میتونه از لحاظ روحی و بدنی

خودش رو بالا بکشه ؟ بزرگترین فوتبالیستی که من تو عمرم دیدم

جالبه که زمانی که رونالدینهو تو اوج خودش بود ( قبل از جام جهانی ) و تو هتل رفته بودن با تیم ملی برزیل

توی کشور سوییس اردو داشتن اتاقی که رونالدو توش بوده 2 برابر قیمتش بوده در مقایسه با رونالدینهو

یعنی بعد از تخلیه هتل اون اتاق رونالدو 2 برابر گرون تر از مال رونالدینهو بوده

با اینکه رونالدینهو تو اوج بود و تازه هم جام باشگاه های اروپا رو با بارسا فتح کرده بودن

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
[
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
w04yrjwnp6covmuv1bo.jpg
واقعا بازی عالی بود و گل مسی خیلی خفن من و هیجان زده کرد . . .
قهرمانی رو به تمام هوادارا تبریک می گم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا هم همینطوره ... بزرگترین مهاجم تاریخ فوتبال که تو گزارش ورزشی یا مثل اون یک صحنه داره

که میخواد از یه دفاع رد شه 3 پینج تا بدن میاد برای مدافعه بنده خدا گیج میشه

اون قدر خودش رو دونست اما وقتی 100 بار مصدومیت 2 ساله و 1 ساله و 3 ساله داشته باشی چی ازت

میمونه ؟ بیشتر بازیکنا 1 بار مصدوم بشن و 4 ماه دور باشن دیگه بازیکن نمیشن ... این بنده خدا

100 بار مصدوم شد و بار دوباره خودش رو برگردوند به اوج ... اما مگه آدم چقدر میتونه از لحاظ روحی و بدنی

خودش رو بالا بکشه ؟ بزرگترین فوتبالیستی که من تو عمرم دیدم

جالبه که زمانی که رونالدینهو تو اوج خودش بود ( قبل از جام جهانی ) و تو هتل رفته بودن با تیم ملی برزیل

توی کشور سوییس اردو داشتن اتاقی که رونالدو توش بوده 2 برابر قیمتش بوده در مقایسه با رونالدینهو

یعنی بعد از تخلیه هتل اون اتاق رونالدو 2 برابر گرون تر از مال رونالدینهو بوده

با اینکه رونالدینهو تو اوج بود و تازه هم جام باشگاه های اروپا رو با بارسا فتح کرده بودن

درست میگی

مصدومیت خیلی اذیتش کرد

اما اون قضایای ازدواجش و بعد ماجراهای کلوپ های شبانه (همراه با ادریانو که عکسهاش هم اومده بود بیرون) ، بعد قضایای بچه دار شدنش کلا از نظر روحی هم خیلی ازارش داد.

اگه مصدومیت های شدید و اون مشکلات خصوصی نبودند مطمئنا الان فیکس تیم ملی بود.

فکرشو بکن کنار لوئیز فابیانو چه زوجی میشدند.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
رونالدو بهترین مهاجمی بود که من تو عمرم دیدم. حتی در بدترین روز هاش از لحاظ فیزیکی، مثل موقعی که با میلان بود، گهگاه گل های خارق العاده ای میزد، مثل اون گلی که تو دربی به اینتر زد. چه برسه به روز های خوبش با بارسا و اینتر و رئال و برزیل.

رونالدو عشق منه ! رویایی ترین و خارق العاده ترین مهاجم بود به نظرم ! همین 4 سال پیش جام جهانی رو یاد بیارید کسی بهش امید نداشت همه رو رونالدینیو امید داشتن . ولی دیدید از همه بهتر همین رونالدو بازی کرد . واقعا اسطوره ای بیش نبود . راستی کسی خبری داره که رونالدو این جام جهانی رو به عنوان اخرین جام جهانی هم بازی میکنه یا کلا دیگه از تیم ملی خداحافظی کرده ؟ اخ که چقدر دوست دارم باز بیاد بازی کنه... ناز نفسش...

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چرا یه بار رونالدو زمانی که تو میلان بود با سینه گل زد ... کلا مهاجم کاملتر و تیزهوش تر و استثنایی تر از این رونالدو

من تو عمرم ندیدم

من ندیدم اون گل رو ولی واقعا این ضربه ی مسی یه ضربه عجیب بود که از نابغه ای مثل خودش فقط برمیاد .

یادش به خیر پیارسال که میلان جام باشگاه های جهان رو برد خیلی ها مسخره میکردن و میگفتن جام میکی موس مبارک :rolleyes: ولی طبیعتا وقتی بارسا همون جام رو ببره کسی این حرف ها رو نمیزنه. :rolleyes:

یادش به خیر واقعا :D

راستی کسی خبری داره که رونالدو این جام جهانی رو به عنوان اخرین جام جهانی هم بازی میکنه یا کلا دیگه از تیم ملی خداحافظی کرده ؟ اخ که چقدر دوست دارم باز بیاد بازی کنه... ناز نفسش...

:blink:

آرین رونالدو رو همون موقع جام جهانی هم خیلی ها مخالف حضورش در جام جهانی بودن الان که دیگه مرده ی متحرک محسوب میشه تقریبا . نه بابا .حالا آیتم های مورد نظر دونگا رو اگه فاکتور بگیریم , خود رونالدو اضافه وزن داره و کلآ از شرایط ایده آل یه بازیکن فوتبال فاصله گرفته .

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خوب مسی به عنوان بازیكن سال 2009 جهان شناخته شد
داشتم یه دوری میزدم چشمم به این عكس افتاد (فكر كنم مال مراسمه انتخاب بهترین بازیكن اروپا باشه)
تیپ و قیافه ی ژاوی خیلی باحاله

aug29uefa.jpg

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
انتخاب لیونل مسی سرور تمام مهاجمان تاریخ فوتبال رو به عنوان مرد سال فوتبال جهان در سال 2009 رو به همه تبریک میگم .
مهاجم رو دستش ندیدم و نخواهم دید !! خیلی کارش درسته و این عنوان هم حقش هم بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوب البته در حال حاضر بهترینه شکی در اون نیست.

از نظر تکنیک خیلی بالاست. میتونم بگم جزو تاپ 3 ها هست.

اما از نظر شم گلزنی به نظرم کسی روی دست رونالدو نیومده (رونالدوی برزیلی رو میگم)

هنوز اون گلش در جام جهانی 2002 به رچور (گلر ترکیه) یادمه. فردوسی پور گزارشگر میکرد میگفت فقط رونالدو میتونست بین 4 نفر از اون گوشه توپ رو گل کنه.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خوب البته در حال حاضر بهترینه شکی در اون نیست.

از نظر تکنیک خیلی بالاست. میتونم بگم جزو تاپ 3 ها هست.

اما از نظر شم گلزنی به نظرم کسی روی دست رونالدو نیومده (رونالدوی برزیلی رو میگم)

هنوز اون گلش در جام جهانی 2002 به رچور (گلر ترکیه) یادمه. فردوسی پور گزارشگر میکرد میگفت فقط رونالدو میتونست بین 4 نفر از اون گوشه توپ رو گل کنه.
در بهترین بودن رونالدو لویش نازاریو د لیما :)دی) که شکی نیست . فکر کنم فقط رونالدو برزیل و زیدان تو کل تاریخ تونستن 3 بار عنوان بهترین بازیکن دنیا رو به خودشون اختصاص بدن .
ولی خوب مهاجمی مثل مسی که تو 22 سالگی این عنوان رو بدست آورده فکر کنم بازم بتونه این کارو کنه و چون سنی نداره و فرصت زیادی داره به نظرم میتونه مثل رونالدو بشه ...

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
من انتخاب بجا و شایسته ی مسی رو تبریک می گم واقعا حقش بود
امیدوارم یه وقت مثل رونالدینیهو دچار افت نشه
تو این رای گیری که به انتخاب مربیان و کاپیتانهای تیم ملی و .. بوده مربی و کاپیتان کشورمون هم رای دادن ؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
من انتخاب بجا و شایسته ی مسی رو تبریک می گم واقعا حقش بود
امیدوارم یه وقت مثل رونالدینیهو دچار افت نشه
تو این رای گیری که به انتخاب مربیان و کاپیتانهای تیم ملی و .. بوده مربی و کاپیتان کشورمون هم رای دادن ؟
قطبی به كاكارای داد و نكونام به مسی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
در بهترین بودن رونالدو لویش نازاریو د لیما :)دی) که شکی نیست . فکر کنم فقط رونالدو برزیل و زیدان تو کل تاریخ تونستن 3 بار عنوان بهترین بازیکن دنیا رو به خودشون اختصاص بدن .
ولی خوب مهاجمی مثل مسی که تو 22 سالگی این عنوان رو بدست آورده فکر کنم بازم بتونه این کارو کنه و چون سنی نداره و فرصت زیادی داره به نظرم میتونه مثل رونالدو بشه ...

و البته رونالدو آقای گل تاریخ جام جهانی هم هست که ایشالا امسال 3 4 تا دیگه بزنه دست نیافتنی میشه

البته همین الانشم هست

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
و البته رونالدو آقای گل تاریخ جام جهانی هم هست که ایشالا امسال 3 4 تا دیگه بزنه دست نیافتنی میشه

البته همین الانشم هست
یعنی میخواد تو این جام جهانی هم بازی کنه ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
مگه می خواد بره منچستر ؟
ظاهرآ فرگوسن گفته بیاد کنار دست من یکمی تجربه کسب کنه و سال بعد جای منو بگیره ...
اما فکر نکنم اینکارو کنه

بالا