• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خود پپ ابراز علاقه کرده بره لیگ برتر

چه تیمی بهتر از منچستر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم اول من منچستزه تیم دوم هم بارسلونا

دوست دارم در هر کدوم هم هست موفق باشه

بیاد منچستر حال چلسی و لیورپول و ارسنال رو بگیره از اساس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب یه مساله دیگه هم هست

من فکر میکنم فرضا بازهم گواردیولا 6 تا جام بگیره دیگه براش این لذت اول رو نداره. یه جورایی در بارسا اشباع شده. به همه چی رسیده.

شاید خودش هم دوست داشته باشه که بره به یه تیم دیگه و اونجا این افتخارات رو تکرار کنه.

یه لیگ دیگه مثل انگلیس المان یا ایتالیا

هر مربی ای دوست داره کلکسیونی از افتخارات داشته باشه. نه فقط با یه تیم با همه تیمها

شایدم بیاد ایران :))

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
عمرا بره منچستر و عمرا از بارسا بره مگه اینکه کنارش بزارند یا به مشکل بخوره
کجا رویایی تر از نیکمپو مردان بارسلونا؟؟!!!

شاید بخواد یه فرگوسنی واسه بارسا بشه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خدا کنه هر جا میره فقط خودش رو خراب نکنه .
موندش تو بارسا هم بستگی به انتخابات اخیر بارسلونا داره

شایدم بیاد ایران )
:lol::lol::lol::lol:
اگه مرحوم انصاری فرد یا اون مدیر عامل سابق ابومسلم بود میگفت یکی از گزینه های ما گواردیولا هست !!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
مگه می خواد بره منچستر ؟ :eek:
اخبار شبكه 3 گفت دو تیم منچستر و ارسنال به دنبال به خدمت گرفتنش هستن
ظاهرآ فرگوسن گفته بیاد کنار دست من یکمی تجربه کسب کنه و سال بعد جای منو بگیره ...
اما فکر نکنم اینکارو کنه
تو اخبار كه همچین چیزی نگفت،گفت جانشین برای فرگوسن یعنی به عنوان سرمربی باشه نه مربی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ظاهرآ فرگوسن گفته بیاد کنار دست من یکمی تجربه کسب کنه و سال بعد جای منو بگیره ...
اما فکر نکنم اینکارو کنه

:blink:

عجب چیزایی آدم می شنوه تو فروم . گوآردیولا الان اگه بزرگتر از فرگوسن نباشه مطمئنا کوچیکتر هم نیست . یکی از بهترین تیم های تاریخ فوتبال رو داشته فصل قبل .

پ ن : :blink:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
:blink:

عجب چیزایی آدم می شنوه تو فروم . گوآردیولا الان اگه بزرگتر از فرگوسن نباشه مطمئنا کوچیکتر هم نیست . یکی از بهترین تیم های تاریخ فوتبال رو داشته فصل قبل .

پ ن : :blink:

قبل از جواب شما اینو بگم که هنوز خود فرگوسن حرفی در این باره نزده(جانشینش کی باشه، چطور باشه، کی بیاد و ... ) همه اینها ساخته دیلی میل و ... هست.

اما در مورد حرف شما، چنین اظهار نظری واقعا عجولانه هست . بهتره که حداقل چندین سال از مربیگری گواردیولا بگذره بعد بشینیم گواردیولا را با بقیه مربی ها مقایسه کنیم .

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40

پ ن :
تو اخبار كه همچین چیزی نگفت،گفت جانشین برای فرگوسن یعنی به عنوان سرمربی باشه نه مربی

سرمربي با تجربه منچستر يونايتد خواهان آن است تا مربي جوان بارسلونا جانشين او در اولدترافورد شود.

به گزارش ايسنا، به نظر مي رسد که رقابت براي به خدمت گرفتن گوارديولا يکي از حساس ترين رقابتهاي دنياي فوتبال باشد.

پس از ابراز تمايل ونگر براي حضور پپ در رختکن اميريتس، پس از جدايي اين مربي فرانسوي از آرسنال، اکنون نوبت به سرالکس فرگوسن رسيده تا از آرزوهايش سخن بگويد. گوارديولاي 38 ساله اولين مربي تاريخ فوتبال دنياست که توانسته شش عنوان قهرماني در يک فصل را براي تيمش به ارمغان بياورد و به علاوه جوان ترين مربي‌اي است که توانسته ليگ قهرمانان اروپا را فتح کند.

درپايان اين فصل قرارداد گوارديولا با بارسا به پايان خواهد رسيد و اين مربي جوان هنوز قراردادش را با بارسا تمديد نکرده است. پس از قهرماني در لاليگا، ليگ قهرمانان اروپا، جام حذفي، سوپرکاپ اسپانيا، سوپرکاپ يوفا و جام باشگاه هاي جهان، گوارديولا نظر مثبت سران باشگاه هاي جهان را به خود جلب کرده است.

به نظر مي رسد که گوارديولا نيز از حضور بر روي نيمکت مربي گري تيمهاي ليگ برتري لذت خواهد برد، چرا که در صحبت‌هايي آزادي مربيان حاضر در انگليس در امور تيمشان را تحسين کرده. قابل توجه است که فعاليتهاي گوارديولا با حضور تکسيکي بگيرستاين در سمت مسئول تکنيکي تيم محدود است.

به گزارش گل،‌ روزنامه ديلي ميل در گزارشي اعلام کرده که گوارديولا ممکن است در اوايل ماه آوريل تيم کاتالان را ترک کند و به عنوان جانشين آتي فرگوسن در رختکن اولدترافورد مشغول به کار شود و چندماهي در کنار مربي کهنه کار، به تجربه اندوزي بپردازد تا در آغاز فصل جديد جاي فرگي را پر کند.

در اين ميان خوان لاپورتا، رئيس بارسا تمايل زيادي دارد تا مربي تيمش قراردادش با بارسا را تمديد کند، هر چند که اين ماجرا به انتخابات آينده باشگاه کاتالان بستگي زيادي دارد.
این چیزی بود که تو تابناک خونده بودم ...

در کل گواردیولا مربی بسیار بزرگی هست ...
یک مربی رویایی ..
با اون سن 6 تا جام و اون هم جامهای معتبر رو گرفت !
و از اونجایی که منچستر سوراخه امیدوارم تو بارسا بمونه :دی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
این چیزی بود که تو تابناک خونده بودم ...

در کل گواردیولا مربی بسیار بزرگی هست ...
یک مربی رویایی ..
با اون سن 6 تا جام و اون هم جامهای معتبر رو گرفت !
و از اونجایی که منچستر سوراخه امیدوارم تو بارسا بمونه :دی
ای ول
خوب شد اومدی شفاف سازی كردی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
قبل از جواب شما اینو بگم که هنوز خود فرگوسن حرفی در این باره نزده(جانشینش کی باشه، چطور باشه، کی بیاد و ... ) همه اینها ساخته دیلی میل و ... هست.

اما در مورد حرف شما، چنین اظهار نظری واقعا عجولانه هست . بهتره که حداقل چندین سال از مربیگری گواردیولا بگذره بعد بشینیم گواردیولا را با بقیه مربی ها مقایسه کنیم .

من ننشستم اینجا مقایسه نکردم sara__joon ه عزیز . مقایسه در چند پست قبل تر انجام شد که گوآردیولا رو حد اکبر میثاقیان آوردن پایین . دارم میگم اصلا عنوان کردن این حرف هم خنده داره . کاری به حرف Mt.Music ندارم . دارم میگم هر خبری رو نباید گفت . الان فالس نیوز و رجا نیوز هم دارن روزانه صدها خبر رو مخابره میکنن اما آدم عاقل که نباید بیاد همه ی اینها رو به عنوان خبرهای موثق و دست اول نقل کنه که . این یک جک مسلم هست که گوآردیولا بیاد به فرگوسن کمک کنه و بعدش جاش رو بگیره (که خودت هم گفتی خبرش مورد تایید نیست) این حرفها شایسته ی یه انجمن حرفه ای فوتبال نیست . کلاس گوآردیولا اگر بالاتر از فرگوسن نباشه مطمئنا پایین تر هم نیست و البته مسلم هست که کسی منکر توانایی های فرگوسن نیست و نمیتونه باشه ولی هر چیزی حساب و کتابی داره .

//

این بحث های تکراری و به غایت مسخره ی حضور سوپر مربی ها در ایران خراب شده هم تمومی نداره ظاهرا . نزنید این حرفها رو برادران و خواهران . زشته . ولله زشته. به جان خودم این حرفها شایسته ی این بخش نیست . گوآردیولا مگر مغر خر خورده که بیاد در ایران مربی گری بکنه؟ این حرف همونقدر خنده داره که بگیم فرگوسن داره له له میزنه که بشه مدیر فنی ملوان بندر انزلی .

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
کاری به حرف Mt.Music ندارم . دارم میگم هر خبری رو نباید گفت . الان فالس نیوز و رجا نیوز هم دارن روزانه صدها خبر رو مخابره میکنن اما آدم عاقل که نباید بیاد همه ی اینها رو به عنوان خبرهای موثق و دست اول نقل کنه که .
ولی این خبر اصلش از سایت www.Goal.com به نقل از روزنامه ی دیلی میل هست و فقط تابناک ترجمش کرده بود و بنده هم هر خبری رو نذاشتم و نگفتم که معتبره و فقط گفتم من اینجور خوندم

به هر حال .. :rolleyes:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ولی این خبر اصلش از سایت www.Goal.com به نقل از روزنامه ی دیلی میل هست و فقط تابناک ترجمش کرده بود و بنده هم هر خبری رو نذاشتم و نگفتم که معتبره و فقط گفتم من اینجور خوندم

به هر حال .. :rolleyes:
بیا حالا ناراحت شد :دی

مهران عزیز (چه اسم قشنگی داری
f_34rik07yl69m_181a89b.gif
) بحث اینه که خبری که دروغه از صد کیلومتری معلومه . مثل همین خبر که من البته اصلش رو توی Goal ندیدم اون موقع . اگر هم کسی لینک بده ممنون میشم . بحث اینه .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ضد حال بزرگیه که مربی که دوسش داری بره تو تیمی که ازت حالش بهم می خوره!!:hmm:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بیا حالا ناراحت شد :دی

مهران عزیز (چه اسم قشنگی داری ) بحث اینه که خبری که دروغه از صد کیلومتری معلومه . مثل همین خبر که من البته اصلش رو توی Goal ندیدم اون موقع . اگر هم کسی لینک بده ممنون میشم . بحث اینه .
نه حاجی من ناراحت نشدم :دی
خواستم شفاف سازی کنم :دی اگر لینکش رو تو سایت گل پیدا کردم حتمآ به شما هم میگم

پ.ن : خیلی مخلصیم

ضد حال بزرگیه که مربی که دوسش داری بره تو تیمی که ازت حالش بهم می خوره!!
عمرآ این اتفاق نمیفته . مخصوصآ اگه لاپورتا مدیرعامل باقی بمونه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سال 2009 تموم شد
چه سال زیبایی بود برای بارسا:blush:

زنده باد بارسلونا تیم دوست داشتنی من:blush:

بالا