خود پپ ابراز علاقه کرده بره لیگ برتر
چه تیمی بهتر از منچستر
چه تیمی بهتر از منچستر
خوابشو ببینید که پپ بیاد تو تیمتونخود پپ ابراز علاقه کرده بره لیگ برتر
چه تیمی بهتر از منچستر
:lol::lol::lol::lol:شایدم بیاد ایران )
اخبار شبكه 3 گفت دو تیم منچستر و ارسنال به دنبال به خدمت گرفتنش هستنمگه می خواد بره منچستر ؟![]()
تو اخبار كه همچین چیزی نگفت،گفت جانشین برای فرگوسن یعنی به عنوان سرمربی باشه نه مربیظاهرآ فرگوسن گفته بیاد کنار دست من یکمی تجربه کسب کنه و سال بعد جای منو بگیره ...
اما فکر نکنم اینکارو کنه
ظاهرآ فرگوسن گفته بیاد کنار دست من یکمی تجربه کسب کنه و سال بعد جای منو بگیره ...
اما فکر نکنم اینکارو کنه
:blink:
عجب چیزایی آدم می شنوه تو فروم . گوآردیولا الان اگه بزرگتر از فرگوسن نباشه مطمئنا کوچیکتر هم نیست . یکی از بهترین تیم های تاریخ فوتبال رو داشته فصل قبل .
پ ن : :blink:
عجب چیزایی آدم می شنوه تو فروم . گوآردیولا الان اگه بزرگتر از فرگوسن نباشه مطمئنا کوچیکتر هم نیست . یکی از بهترین تیم های تاریخ فوتبال رو داشته فصل قبل .
پ ن :
تو اخبار كه همچین چیزی نگفت،گفت جانشین برای فرگوسن یعنی به عنوان سرمربی باشه نه مربی
این چیزی بود که تو تابناک خونده بودم ...سرمربي با تجربه منچستر يونايتد خواهان آن است تا مربي جوان بارسلونا جانشين او در اولدترافورد شود.
به گزارش ايسنا، به نظر مي رسد که رقابت براي به خدمت گرفتن گوارديولا يکي از حساس ترين رقابتهاي دنياي فوتبال باشد.
پس از ابراز تمايل ونگر براي حضور پپ در رختکن اميريتس، پس از جدايي اين مربي فرانسوي از آرسنال، اکنون نوبت به سرالکس فرگوسن رسيده تا از آرزوهايش سخن بگويد. گوارديولاي 38 ساله اولين مربي تاريخ فوتبال دنياست که توانسته شش عنوان قهرماني در يک فصل را براي تيمش به ارمغان بياورد و به علاوه جوان ترين مربياي است که توانسته ليگ قهرمانان اروپا را فتح کند.
درپايان اين فصل قرارداد گوارديولا با بارسا به پايان خواهد رسيد و اين مربي جوان هنوز قراردادش را با بارسا تمديد نکرده است. پس از قهرماني در لاليگا، ليگ قهرمانان اروپا، جام حذفي، سوپرکاپ اسپانيا، سوپرکاپ يوفا و جام باشگاه هاي جهان، گوارديولا نظر مثبت سران باشگاه هاي جهان را به خود جلب کرده است.
به نظر مي رسد که گوارديولا نيز از حضور بر روي نيمکت مربي گري تيمهاي ليگ برتري لذت خواهد برد، چرا که در صحبتهايي آزادي مربيان حاضر در انگليس در امور تيمشان را تحسين کرده. قابل توجه است که فعاليتهاي گوارديولا با حضور تکسيکي بگيرستاين در سمت مسئول تکنيکي تيم محدود است.
به گزارش گل، روزنامه ديلي ميل در گزارشي اعلام کرده که گوارديولا ممکن است در اوايل ماه آوريل تيم کاتالان را ترک کند و به عنوان جانشين آتي فرگوسن در رختکن اولدترافورد مشغول به کار شود و چندماهي در کنار مربي کهنه کار، به تجربه اندوزي بپردازد تا در آغاز فصل جديد جاي فرگي را پر کند.
در اين ميان خوان لاپورتا، رئيس بارسا تمايل زيادي دارد تا مربي تيمش قراردادش با بارسا را تمديد کند، هر چند که اين ماجرا به انتخابات آينده باشگاه کاتالان بستگي زيادي دارد.
ای ولاین چیزی بود که تو تابناک خونده بودم ...
در کل گواردیولا مربی بسیار بزرگی هست ...
یک مربی رویایی ..
با اون سن 6 تا جام و اون هم جامهای معتبر رو گرفت !
و از اونجایی که منچستر سوراخه امیدوارم تو بارسا بمونه :دی
قبل از جواب شما اینو بگم که هنوز خود فرگوسن حرفی در این باره نزده(جانشینش کی باشه، چطور باشه، کی بیاد و ... ) همه اینها ساخته دیلی میل و ... هست.
اما در مورد حرف شما، چنین اظهار نظری واقعا عجولانه هست . بهتره که حداقل چندین سال از مربیگری گواردیولا بگذره بعد بشینیم گواردیولا را با بقیه مربی ها مقایسه کنیم .
جدی میگی ؟!!؟فرگوسن داره له له میزنه که بشه مدیر فنی ملوان بندر انزلی .
ولی این خبر اصلش از سایت www.Goal.com به نقل از روزنامه ی دیلی میل هست و فقط تابناک ترجمش کرده بود و بنده هم هر خبری رو نذاشتم و نگفتم که معتبره و فقط گفتم من اینجور خوندمکاری به حرف Mt.Music ندارم . دارم میگم هر خبری رو نباید گفت . الان فالس نیوز و رجا نیوز هم دارن روزانه صدها خبر رو مخابره میکنن اما آدم عاقل که نباید بیاد همه ی اینها رو به عنوان خبرهای موثق و دست اول نقل کنه که .
بیا حالا ناراحت شد :دیولی این خبر اصلش از سایت www.Goal.com به نقل از روزنامه ی دیلی میل هست و فقط تابناک ترجمش کرده بود و بنده هم هر خبری رو نذاشتم و نگفتم که معتبره و فقط گفتم من اینجور خوندم
به هر حال ..![]()
واقعاااا:wacko::wacko::wacko::wacko:ضد حال بزرگیه که مربی که دوسش داری بره تو تیمی که ازت حالش بهم می خوره!!:hmm:
نه حاجی من ناراحت نشدم :دیبیا حالا ناراحت شد :دی
مهران عزیز (چه اسم قشنگی داری ) بحث اینه که خبری که دروغه از صد کیلومتری معلومه . مثل همین خبر که من البته اصلش رو توی Goal ندیدم اون موقع . اگر هم کسی لینک بده ممنون میشم . بحث اینه .
عمرآ این اتفاق نمیفته . مخصوصآ اگه لاپورتا مدیرعامل باقی بمونهضد حال بزرگیه که مربی که دوسش داری بره تو تیمی که ازت حالش بهم می خوره!!