زلاتان همین الان هم از نظر من بهترین بازیکن جهان هست !
ولی من فکر میکنم یک مشکلی در بارسا داره، اون مشکل چیه ؟
پستی که زلاتان در بارسا بازی میکنه یعنی نوک حمله براش کم هست ! چون در حمله مسی از راست و آنری از چپ هم بهش اضافه میشن، تازه ژاوی و اینیستا رو هم در پشتش داره بنابراین خیلی نمیتونه مانور بده.
ولی توی اینتر که بود رسما خط حمله رو به صورت کامل در اختیار داشت و نقش کلیدی حمله رو زلاتان در اینتر داشت مخصوصا وقتی که آدریانو رفت.
حالا تو بارسا این نقش کلیدی رو بهش نمیدن !
الان وقتی دقت کنیم میبینیم اتوئو هم اونور ناموفق بوده !
یعنی این انتقال کاملا ناموفق بوده !
اتوئو به پستی که در بارسا داشت راضی بود و البته تواناییش هم در همون حد بود. ولی زلاتانی که تواناییش در حد یک لیدر حمله هست الان داره در بارسا حیف میشه به نظرم !
حسام حرفاتو حدود 70 تا 80 % قبول دارم ... اما اینو یادمون نره که هم خودش میدونست به چه تیمی داره میاد
هم اینکه اینتر رو اصلا نمیشه با بارسا مقایسه کرد ... همونطور که گفتم این انتقال یک انتقال عجولانه بوده
میشه گفت به دور از تفکرات حرفه ای بود ... در این باره که اتوئو باید می رفت شکی نیست ... چون خیلی داشت
برای تیم کلاس میذاشت و هیچ بازیکنی از باشگاه بزرگتر نیست ... هیچ بازیکنی !
اما منم قبول دارم
زلاتان جزو یکی از بهترینهاست و بدون شک بهترین نیست !
وین رونی فوق العادست ... با اینکه از منچستر بدم میاد اما نمیشه آدم چشمش رو روی حقایق ببنده
فوتبال ایتالیا ایستا و بدون تحرکه ... منظور از بدون تحرک این نیست که هیچ کی نمیدوه ! یعنی خیلی آروم تر و
کند تر از اسپانیا و انگلیسه ! برای همین زلاتان اونجا راحت بود ... و به قول خودت همه توجهات به اون بود
اما اینجا 11 تا بازیکن داریم یکی از یکی بهتر ... کسی تو این مورد شکی نداره ... همونطور که تی تی تو
آرسنال یدونه بود و همه کار میکرد برای خودش اما اومد بارسایی که تک تک بازیکناش اگر ازش بزرگتر نباشن
کوچکتر هم نیستن ... اما با همه این صحبتا زلاتان باید یه خورده با تعصب بازی کنه ... من بی خیالی رو تو
چشماش میبینم ... در صورتی که مسی و پدرو و چند تای دیگه که تو تیم بازی میکنن و بهترین هم شدن
و اعتبارشون هم از زلاتان بیشتره خیلی جنگنده تر و با تعصب تر بازی می کنن