• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تیتو ویلانووا از اینکه آرسنال رقیب بارسا در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان خواهد بود، خرسند شده و معتقد است که فلسفه فوتبال دو باشگاه مشابه یکدیگر است.

کمک مربی آبی و اناری ها به بارسا تی وی و سایت رسمی بارسا گفت که به نظر او آرسنال «سرگرم کننده و هجومی فوتبال بازی می کند.»

2010-03-19_ENTRENO_84.JPG

نگهداری توپ در زمین

رقیب انگلیسی هم مانند بارسا تمایل دارد که توپ را در زمین حفظ کند و مالکیت توپ را از آن خود کند و ریتم بازی را در دست بگیرد. تیتو با اشاره به نبرد برای به دست آوردن توپ گفت: «آنجا مکانی است که بازی در ان انجام خواهد شد.»

متمرکز ماندن

ویلانووا تیم آرسنال را ارزیابی کرده و اظهار داشت که بسیاری از بازیکنان این تیم «جوان و نترس» هستند. مربی بارسا درباره فابرگاس می گوید: «هنگامی که تیم کاتالانی تضعیف شده بود او احساس کرد که آرسنال جایی نخواهد بود که بدون بازیکن بماند.» او اضافه کرد: «آرسنال تیمی است که نباید در مقابلش تمرکز خود را از دست داد؛ زیرا آنها می توانند در هر لحظه گل بزنند.»

متمرکز ماندن

ویلانوا زمانی که سسک فابرگاس هنوز با بارسا بود، مربیگری او را بر عهده داشت و می داند که شایعات زیادی در مورد بازگشت او به تیم وجود دارد. او در این مورد گفت: «مخصوصا اکنون که انتخابات را در پیش رو داریم، صحبت کردن در مورد یکی از بازیکنان حال حاضر آرسنال و قرارداد بستن با او در آینده، نشانه بی احترامی است.»

منبع : fcbarcelona.ir

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
زاراگوزا 2-4 بارسلونا
حیف که بازی رو tv نشون نداد
توی این بازی مسی 3 گل زد و 1 پنالتی گرفت که خودش نزد و داد به زلاتان که بزنه
تبریک به همه طرفدارا :happy:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من فقط گل مسی رو دیدم که یک سوپر گل بود و 5 ... 6 نفری رو دریبل کرد .
گند بزنن این tv رو گنـــــــــــــــد .

=========

اگه نصری و فابرگاس مهار بشن خیلی بارسا کارش راحت میشه . ( البته نمیدونم همزمان بازی میکنن یا نه )

چه شود بازی که بارسا میزبانه . فابرگاسه کاتالانی جلوی هوادارای بارسا .... فکر کنم اگه گل بزنه زیاد شادی نکنه .
دارم لحظه شماری میکنم برای بازی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
گلها رو و کلا یه خلاصه از بازی دیدم .

عــــــــــــجـــــــــــــــب بازی ای بوده . این مسی همینجوری پیش بره میزنن مصدومش میکنن . هیچ جوره نمیشه نگهش داشت حتی با خطا .
خیلی هم مغرور شده دیگه اطراف یا توی محوطه اصلا پاس نمیده !

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سایت گل- پس از درخشش لیونل مسی در جریان دیدار دیشب بارسا مقابل ساراگوسا که با هت تریک تماشایی ستاره آرژانتینی همراه بود، خوان لاپورتا ستاره جوان تیمش را برترین بازیکن حال حاضر فوتبال دنیا وبرترین بازیکن تاریخ دنیا نامید
پس از آن بود که روزنامه های اسپانیایی، نظرسنجی هایی را در این رابطه برروی وب سایتهایشان قرار دادند.

سوال وب سایت روزنامه مارکا بدین ترتیب بود :«آیا شما هم مثل لاپورتا فکر می کنید که مسی برترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است؟»
تاکنون حدود 33.550 نفر در این نظر سنجی شرکت کرده اند که 75.2% شرکت کنندگان مسی را برترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال می دانند و 24.8% با این نظر مخالفند.

روزنامه آ.اس نیز در وب سایت خود لیستی از بازیکنان منتخب را قرار داده و از شرکت کنندگان در این نظرسنجی خواسته تا برترین بازیکن تاریخ فوتبال را انتخاب کنند.البته از آنجا که مخاطب اصلی این سایت، اسپانیایی زبانها هستند، گزینه ها نیز از میان بازیکنانی انتخاب شده که اکثر قریب به اتفاق آنها در لیگ اسپانیا شاغل بوده اند.در این نظر سنجی نیز که حدود 6000 نفر در آن شرکت کرده اند، مسی با کسب 61% آرا عنوان برترین بازیکن را به خود اختصاص داده. زیدان با 15% در رده دوم است. مارادونا با 11% در جایگاه سوم قرار گرفته. دی استفانو با 5% چهارم است و کریس رونالدو و پله ، هر یک 4% آرا را کسب کرده اند و یوهان کرایوف با 2% در قعر جدول قرار گرفته است.

اکنون شما نظر خود را با ما در میان بگذارید. آیا با گفته لاپورتا موافقید یا جملات رئیس باشگاه کاتالان را صرفا جملاتی از سر احساسات می دانید؟! آیا مسی برترین بازیکن تاریخ دنیاست یا گزینه دیگری را در این رابطه مد نظر دارید؟ ما را از نظر خود مطلع کنید

منبع : سایت گل

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
رئیس باشگاه کاتالان در صحبتهایی زبان به تحسین از ستاره آرژانتینی تیمش گشوده است

سایت گل – خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی در پایان دیدار تیمش مقابل ساراگوسا، با صحبتهایی همه را متعجب ساخت

لاپورتا با تحسین از عملکرد مسی گفت:« مسی بهترین بازیکن دنیا و بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است.»

او در ادامه صحبتهایش مسی را با کرایوف و مارادونا مقایسه کرد و گفت:« مسی، مارادونا و کرایوف بهترین بازیکنان تاریخ بوده اند که در باشگاه کاتالان آنها را دیده ایم. مسی بازیکنی متعلق به تیم است که با دراختیار قراردادن ضربه پنالتی اش به ایبرا این را اثبات نمود.»

البته رئیس باشگاه کاتالان در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که کسب هر دو جام قهرمانی ممکن برای تیمش کاری بسیار سخت است و در عین حال اعلام کرد که برای قهرمانی تا آخرین نفس تلاش خواهند کرد. لاپورتا در این رابطه گفت:« باید سطح بازی مان را حفظ کنیم و فعلا تنها به بازی اوساسونا فکر کنیم و بعد از آن به فکر دیدار مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا باشیم. اگر بخواهیم از همین الان به فتح جامها بیندیشیم، اشتباه بزرگی کرده ایم.»

او در بخش پایانی اش با اشاره به نبرد همه جانبه بارسا با رئال مادرید برای فتح قهرمانی در لالیگا گفت:« ما اینجا هستیم و باید برای قهرمانی در لالیگا تا آخر رقابتها به مبارزه بپردازیم.هر دو تیم رئال و بارسا نهایت تلاش خود را به کار گرفته اند و نمی دانم که آیا بازی برنابئو سرنوشت قهرمان را مشخص خواهد کرد یانه، چرا که هنوز بازیهای زیادی تا پایان لیگ باقی است.»

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
مربی دانمارکی در صحبتهایی اعلام کرد که به شدت تحت تاثیر عملکرد گواردیولا در طول 18 ماه حضورش برروی نیمکت مربی گری بارسا می باشد.

سایت گل- میشل لادروپ، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که تیم کنونی گواردیولا، حتی به مراتب بهتر از تیم رویایی کرایوف است که خود او نیز روزگاری درآن توپ می زده است.

این ستاره دانمارکی که در تیم رویایی در کنار گواردیولا برای اولین بار جام اروپایی را برای باشگاه کاتالان کسب کرده بود، در گفتگو با یوفا دات کام در صحبتهایی اعلام کرد که به شدت تحت تاثیرعملکرد هم تیمی سابقش برروی نیمکت مربی گری بارسلونا می باشد

لادروپ با تمجید از سبک کاری گواردیولا گفت:« فکر می کنم که همیشه جایگاه ویژه ای در قلب کاتالونیایی ها و هواداران باشگاه دارم،چرا که اولین تیم بارسلونا بودیم که توانستیم برخی افتخارات را کسب کنیم و در کنار هم جامهای فراوانی را کسب کردیم ولی تیم کنونی، از هر لحاظ از تم ما بهتر است.»

لادروپ در طول سالهای 1991 تا 1994 به بارسا کمکهای فراوانی کرد تا به چهارعنوان قهرمانی پی در پی دست یابد و از آن جمله می توان به پیروزی معروف این تیم در ومبلی و پیروزی 0-1 مقابل سمپدوریا اشاره کرد، در این رابطه ادامه داد:« تیم کنونی بارسا آماده است تا موفقیتی طولانی مدت را کسب کند. آنها در باشگاه استیل و فلسفه ای دارند که بازیهای بارسا را بسیار دیدنی و جذاب کرده است. به علاوه بارسلونا اکنون مربی ای دارد که او نیز کاتالان است و به خوبی با فرهنگ این منطقه آشنایی دارد. این امربی بسیار مهم در لحظات خوب و بد تیم می باشد.»

هجده سال پس از فینال لیگ قهرمانان اروپا که با گلزنی رونالد کومان در وقتهای اضافه ،به نفع بارسا به اتمام رسید، اکنون بارسلونا برای کسب چهارمین جام اروپایی اش تلاش می کند و لادروپ معقتد است که کاتالونیایی ها می توانند به این افتخار نایل آیند و در این رابطه گفته:« بارسا یکی از تیمهای محبوب من است که از آن طرفداری می کنم.»

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ستاره هلندی باشگاه بایرن از آینده هم تیمی فرانسوی اش می گوید.

سایت گل- آرین روبن ، ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایش نشان می دهد که خاطرات خوبی از دوران حضورش در رختکن تیم مادریدی ندارد. به همین دلیل صحبتهایی که از او در شبکه های مختلف تلویزیونی می شنویم، چندان تعجب آور نیست.

روبن در آخرین صحبتهای خود که از تلویزیون آر تی ال آلمان پخش شد، فرانک ریبری هم تیمی فرانسوی اش را تشویق کرده که در صورت جدایی از رختکن بایرن،بارسا را به رئال مادرید ترجیح دهد. روبن در این رابطه گفت:« اگر ریبری نمی خواهد تا قراردادش را با بایرن تمدید کند، بهتر است به بارسلونا برود، چرا که جو حاکم بررختکن تیم مادریدی برای او خوب نیست.»

البته این اولین باری نیست که روبن چنین صحبتهایی را به زبان می آورد.

اندکی پس از پیوستن این ستاره هلندی به رختکن بایرن مونیخ بود که روبن در شبکه 4تلویزیون آلمان حاضر شد و گفت:« به ریبری توصیه نمی کنم که به رئال برود، چرا که می خواهم در کنار او بازی کنم.»

چند ماه بعد و در ژانویه 2010 بود که روبن در صحبتهایی باردیگر به نصحیت ریبری پرداخت و گفت:« ریبری در رختکن بایرن یک ستاره بزرگ است و در رختکن رئال، تنها یکی از تمامی بازیکنان خواهد بود. امیدوارم که اودر اینجا بماند.»

این در حالی است که در رختکن برنابئو همه منتظر تصمیم نهایی ریبری هستند. این ستاره فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که تا اواخر ماه مارس یا اوایل آوریل تصمیم نهایی اش در مورد آینده اش را اعلام می کند و طبق گزارش روزنامه آ.اس این ستاره فرانسوی پیش قراردادی را با تیم مادریدی به امضا رسانده است.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
گل دوم مسی که یکشنبه در ورزشگاه لا روماردا به ثمر رسید، سر و صدای زیادی در دنیا به پا کرده است. همگان به صحبت درباره این سوپرگل می پردازند که حاصل سرعت و کلاس بازی متفاوت اوست.

عده ای گل مسی را با گلی که رونالدو در فصل 1996/97 در برابر کاکپوستلا به ثمر رساند، مقایسه می کنند. برخی هم او را با مارادونا مقایسه می کنند. اما آنچه به طور یقین مسلم است این است که گل دوم حاصل نمایش هنرمندی به نام لیونل مسی بود که بازتاب فوق العاده ای داشت و جهان فوتبال را به تحسین این مهاجم نابغه آرژانتینی واداشت.

تمجید مسی در رسانه ها

مسی طبیعتا ستاره بی چون و چرای نشریه محلی کاتالان است. روزنامه ورزشی ال موندو دپورتیوو با سرتیتر خود با عنوان «مسی باورنکردنی» به تمجید این ستاره پرداخت و همتای رقیب این روزنامه هم او را «خدای فوتبال» نامید. یک روزنامه محلی دیگر به نام اسپورتیوو ال 9 نوشت: «آیا مسی دندان درد نداشت؟» حتی روزنامه های وابسته به باشگاه مادریدی هم با کلمات و عبارات درخشان مسی را تحسین کردند. مارکا با عنوان «مارادونا، این هم از پسرت» خبر گزارش بازی بارسا را به چاپ رساند و در ادامه گزارش اذعان کرد مسی متعلق به دنیای دیگری است.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بچه ها امشب بارسلونا-اوساسونا رو tv درپیت خودمون پخش میکنه
بازی رو از دست ندین
بریم که تیم جواد و مسعود رو له کنیم :blink:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خوب بازی رو 2-0 بردیم
نیمه ی اول اوساسونا بد بازی نکرد
فعلا اومدیم صدر

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کردکه تیمش در نیمه اول بازی ضعیفی را به نمایش گذاشته

پپ گواردیولا، مربی بارسلونا معتقد است که در چینش تیمش در جریان دیدار دیشب این تیم مقابل اوساسونا مرتکب اشتباه شده و به خوبی می داند که تیمش در نیمه اول بازی خوبی را به نمایش نگذاشته است.

گواردیولا در کنفرانسی خبری دراین رابطه گفت:« من می خواستم چیزی را تست کنم که اوضاع خوب پیش نرفت. من تصمیم درستی نگرفته بودم و تیم ما خوب نبود و در نیمه اول بازی ضعیفی را به نمایش گذاشت. درنیمه اول به بازی همیشگی مان بازگشتیم. سریعتر بازی کردیم و سطح بازی به مراتب افزایش یافت.»

گلهای زلاتان و بویان در نهایت پیروزی را از آن تیم کاتالان نمود ولی گواردیولا به خوبی می داند که برخی از مسائل می بایست خیلی سریع عوض شوند.

او ادامه داد:« نهایت تلاشمان را به کار گرفتیم که متحد باشیم و از یکدیگر حمایت کنیم. بازی ما آن روانی ای که تصورش را می کردم، نداشت. من اشتباه کردم و تصور بازی ای را داشتم که در نهایت عملی نشد. در دقیقه شش، تصمیم گرفتم تا اوضاع را تغییر دهم. زمانی که پدرو و آلوس با هم بازی می کنند، هردویشان بسیار خوب هستند.»

گواردیولا در پایان صحبتهایش به تمجید از زلاتان پرداخت و اعلام کرد که او کیفیت خوبی بازی اش برای کمک به پیروزی تیم را به نمایش گذاشت و گفت:« زمانی که زلاتان گل می زند، ما عملکرد خوبی داریم، چرا که زلاتان یک گلزن است. کیفیت بازی او به خود او بستگی دارد و نه هیچ کس دیگر.»

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تیم چهارم جدول رو با تک گل زلاتان بردیم
تبریک به همه ی فن ها
smil4ac49ad23b797.gif

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام . تبریک می گم . مرسی ایبرا ...
smil4ac49ad23b797.gif

----------
تیم فوتبال بارسلونا بار دیگر صدرنشین رقابت‏های لالیگا شد.

آبی – اناری‏های کاتالان شب گذشته با تک گل دقیقه 63 " زلاتان ابراهیموویچ " مایورکا را شکست دادند و با 74 امتیاز به صدر جدول صعود کرد.

این بازی در حالی در ورزشگاه خانگی مایورکا برگزار شد که این تیم از 13 بازی خانگی خودش 12 برد کسب کرده بود و شاگردان " پپ گواردیولا " به سختی از سد میزبان خود گذشتند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بالاخره این بشر بعد مدتها گل زد . :eek:
( البته بازی اوساسونا هم یه بغل پا زد و دروازه ی بدون دروازه بان رو باز کرد )
.
بازی قبل اینتر گلهای اتوو رو دیدم آتیش گرفتم چه گلایی زده بود . یکی از یکی قشنگ تر ...
.
ایشالا امشب اتلتیکو یه حالی به رئال بده .

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بالاخره این بشر بعد مدتها گل زد . :eek:
( البته بازی اوساسونا هم یه بغل پا زد و دروازه ی بدون دروازه بان رو باز کرد )
.
بازی قبل اینتر گلهای اتوو رو دیدم آتیش گرفتم چه گلایی زده بود . یکی از یکی قشنگ تر ...
.
ایشالا امشب اتلتیکو یه حالی به رئال بده .
اتوو فکر کنم بیشتر به دلیل اخلاق بدش از بارسلونا رفت (موقع تعویض عصبی میشد-با مربی نمیساخت و ... )
ولی فنیش عالی بود

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
گواردیولا: باید مراقب آرسنالی‏ها باشیم!

آرسنال و بارسلونا چهارشنبه شب حساس‏ترین بازی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را برگزار خواهند کرد.

این دیدار که در ورزشگاه امارات لندن انجام می‏شود، یادآور فینال سال 2006 است که در آن بازی بارسلونا با نتیجه 2-1 آرسنال را شکست داد و با " فرانک رایکارد " فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد.

" ونگر " سرمربی آرسنال در خصوص این بازی می‏گوید: « ما در فینال 2006 هم مقابل بارسلونا بازی کرد و اگرچه اخراج ینس لمان بر روی عملکرد ما تاثیر منفی گذاشت اما هر دو تیم بازی خوبی انجام دادند. ما الان فرصت خوبی داریم که نشان دهیم، می‏توانیم بارسا را شکست دهیم. دفعه قبل در فینال فقط یک بازی داشتیم اما الان دو بازی در پیش داریم و شرایط با گذشته فرق دارد. »

سرمربی فرانسوی توپچی‏ها در مورد بازگشت " تیری آنری " به ورزشگاه امارات نیز گفت: « ما با خوشحالی از بازگشت تیری استقبال می‏کنیم اما زمانی که سوت آغاز بازی به صدا در آمد برای متوقف کردن او هر کاری لازم باشد انجام می‏دهیم. »

" پپ گواردیولا " سرمربی آبی – آناری‏های کاتالان هم گفت: « هدف ما این است که در خانه حریف گل بزنیم و تلاش می‏کنیم بازی را ببریم اما می‏دانیم که باید خیلی خیلی مراقب باشیم و باید بازی خوبی انجام دهیم. »

وی افزود: « تیری آنری مطمئناً بازیکنی است که هنوز قلبش برای آرسنال و هواداران این تیم می‏تپد. او به خانه‏اش بازمی‏گردد اما مهمترین چیز این است که کارش را به نحو احسن انجام دهد. ما همچنین آندرس اینیستا را در اختیار نداریم که مهره کلیدی تیم ما محسوب می‏شود. او بهتر از هر بازیکن دیگری توپ را حفظ می‏کند اما متاسفانه برای این بازی آماده نشد. آرسنال هم مصدومان زیادی دارد. سسک فابرگاس بازیکن بسیار خوبی است اما آرسنال بدون او هم 5-0 پورتو را مغلوب کرد. »

در دیگر بازی این مرحله، تیم‏های اینتر ایتالیا و زسکا مسکوی روسیه در ورزشگاه جوزپه مه‏آتزا به مصاف هم می‏روند.

منبع:سایت یوفا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال و ستاره بی چون و چرای تیم جوان آرسن ونگر است. او در فصل 2001/02، عضو تیم جوانان بارسا بود که به ***** تیتو ویلانووا، دستیار کنونی گواردیولا، به همه چیز دست یافته بود

این طور به نظر می رسد که قلب فابرگاس برای بارسلونا می تپد ولی ذهنش متوجه لندن است، هیچ شکی وجود ندارد که او یکی از بازیکنانی است که توجه بسیاری را به خود، در بازی یک چهارم نهایی بین آرسنال و بارسلونا، جلب کرده است

escaner_2.jpg

او روز شنبه در لیگ انگلستان در بازی مقابل بیرمنگام، از ناحیه زانو مصدوم شد؛ اما هم او و هم سرمربی امیدوارند که سسک به بهبودی کامل برای بازی مقابل تیم قدیمی خود برسد؛ او بعد از بازی در تیم جوانان بارسا، پس از اینکه ویلانووا پست او را برای شکوفایی استعدادش عوض کرد تا پپ گواردیولا بتواند با کمک او بارسا را به اوج فوتبال جهان برساند، راه درازی را پشت سر گذاشته است.

نسل 1987

اگرچه بارسا تا به حال رکوردی دست نیافتنی در تولید بازیکنان بومی به ثبت رسانده است، نسل 1987 را می توان نسلی خارق العاده دانست؛ سسک به همراه تعدادی از بازیکنان همچون پیکه و مسی، بر همه چیز نائل آمده اند و می توانند انصافا این ادعا را داشته باشند که بهترین گروه از بازیکنانی هستند که از تیم جوانان بارسا به دنیای فوتبال معرفی شده اند، پیکه و فابرگاس با هم از تیم جوانان بالا آمدند تا اینکه فابرگاس سال 2003 راهی آرسنال شد.

قهرمان لیگ تحت نظر ویلانووا

تیتو ویلانووا درمیانه های فصل 2001/02 سرمربی تیم جوانان بارسا شد و این تیم باحضور فابرگاس، از تیم جوانان اسپانیول پیشی گرفت و قهرمانی لیگ را از آن خود کرد

شناخت استعداد

هافبک آرسنال زمانی که هنوز در بارسا حضور داشت، همواره به تحسین گواردیولا، ژاوی و اینیستا می پرداخت، سسک در مصاحبه خود در فصل 2000/01 با بارسا تی وی گفته است: «من توجه خودم را به چگونگی حرکت گواردیولا در زمین معطوف کرده ام؛ زیرا او در پست فعلی من بازی می کند و سال های زیادی در این پست بوده است من این موارد را زیر نظر دارم که چگونه او قبل از پاس دادن به اطراف خود نگاه می کند و سرعت توپ را هنگام پاس دادن تنظیم می کند. همچنین به بازی ژاوی توجه می کنم؛ زیرا می دانم او روزی بهتر از گواردیولا خواهد شد. آندرس اینیستا نیز بازیکن دیگری است که فکرمی کنم به یکی از بهترین ها در فوتبال مبدل خواهد شد؛ او بازیکن خاصی است.

بالا