ژاوی با وجود کسب تساوی 2-2 دیدار چهارشنبه شب، از شیوه بازی تیم ابراز رضایت کرد: «بازی بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و اکنون در حالی به اسپانیا باز می گردیم که می دانیم از حریف انگلیسی خود بسیار برتر بودیم.»
ژاوی پس از پایان بازی درباره بازی هوشمندانه تیمش، به خصوص در نیمه اول به اظهار نظر پرداخت: «ما بر بازی مسلط بودیم و بسیار خوب و منطقی بازی کردیم و تنها اگر در سرتاسر دیدار همین گونه می بودیم؛ نتیجه ای متفاوت می گرفتیم.» او به خوبی می داند که در لیگ قهرمانان، هیچ چیزی را نمی توان تضمین شده دانست: «گل نخست آنها حاصل اشتباه فردی ما بود و ما تنها نظاره گر بودیم. باید بازی را جدی می گرفتیم.»
در ادامه نقطه نظرات تعدادی از بازیکنان تیم آمده است.
ابراهیمویچ
«آنها دو گل دیرهنگام به ثمر رساندند؛ اما روی هم رفته نتیجه خوبی کسب کردیم.»
«ما هر آنچه در توان داشتیم در زمین پیاده کردیم تا به پیروزی دست پیدا کنیم؛ اما آنها نهایتا موفق به گلزنی شدند.»
«لیگ قهرمانان همین است؛ باید تا آخرین لحظات در بازی جنگید و تا زمانی که داور سوت پایان را به صدا در نیاورده است، دست از تلاش برنداشت. باید امیدوارانه منتظر بازی برگشت باشیم.»
«از این که در این دیدار موفق به گلزنی شدم، خوشحالم؛ اما بیشتر از موفقیت تیم خشنود شدم. تساوی 2-2 نتیجه خوبی است و هنوز دیدار برگشت در نیوکمپ باقی مانده است.»
آنری
«بازی عجیبی بود. به راحتی می توانستیم بازی را با سود خود به پایان ببریم، اما در نهایت به تساوی دست یافتیم.»
«نتیجه مساوی هرگز درلیگ قهرمانان بد نیست.»
«من 8 سال در این تیم بازی کردم و فراموش کردن این مساله اصلا آسان نیست. زمانی که وارد زمین شدم احساسات ضد و نقیضی دارم.»
پدرو
«آنها فشار زیادی به ما وارد کردند و بالاخره موفق شدند دوبار دروازه مارا باز کنند و و این کار را برایمان دشوار کرد.
«والکات بازیکن بسیار سریعی است و توانست در دیدار دیشب گل زنی کند.»
« تساوی 2-2 نتیجه خوبی است، اما اتفاقات به وجود آمده شیرینی این نتیجه را در کاممان تلخ کرد. ما موقعیت های بسیاری بر روی دروازه حریف ایجاد کردیم و انتظار داشتیم ما تیم پیروز مسابقه باشیم.»
والدس
«نیمه نخست بسیار خوب بودیم، به راحتی در زمین بازی می کردیم و موقعیت های گل فراوانی داشتیم؛ اما در نیمه دوم دو گل دریافت کردیم و شرایط ناگهان تغییر کرد.»
«اکنون با ناراحتی و افسوس لندن را ترک می کنیم؛ زیرا بازی خوبی ارائه دادیم و مستحق نتیجه بهتری بودیم.»
«آنها می توانستند زودتر هم به گل اول برسند، باید از این بازی به خوبی درس بگیریم و فراموش نکنیم که دیدار برگشت در ورزشگاه خودمان برگزار خواهد شد.»
«غیبت پیکه و پویول بسیار مهم است؛ اما ما بازیکنان بسیار خوبی در ترکیب تیم داریم که می توانند به خوبی جای آنها را پر کنند.»
«ما به نتیجه ای که استحقاقش را داشتیم دست نیافتیم، اما شرایط خوبی داریم و با قدرت در بازی برگشت به میدان خواهیم رفت.»
«احساس می کنم با فشاری که آن ها در بازی برگشت بر روی دروازه ما وارد خواهند کرد، بتوانیم فوتبال خوبی به نمایش بگذاریم. باید صبر کنیم و منتظر بازی برگشت باشیم.»
آلوز
«ما شایسته پیروزی بودیم و می خواهیم در این رقابت ها باقی بمانیم. ما در برابر یک تیم با کیفیت، بازی درخشانی ارائه دادیم.»
«نیمه اول بسیار خوبی پشت سر گداشتیم. اما در نیمه دوم نتوانستیم همانند نیمه اول در ایجاد موقعیت خطرناک موفق باشیم. احساس تلخ و شیرینی درباره نتیجه بازی داریم.»
«آنها در نیمه دوم قدرتمندانه ظاهر شدند و فشار زیادی بر تیم ما وارد کردند، اما ما از آن ها برتر بودیم.»
«پنالتی سخت گیرانه ای بود، اما همین هم نتیجه خوبی است.»
سرجیو بوسکتس
«این بهترین نمایش ما در این فصل بود.»
«تیم ما کیفیت بسیار بالایی دارد.»
تمرین عصر پنج شنبه
شاگردان گواردیولا ساعت 6 بعد از ظهر روز پنج شنبه، اول آوریل در سیوداد اسپورتیووا تمرین خواهند کرد. کارلس پویول یک ساعت قبل از تمرین در کنفرانس مطبوعاتی شرکت خواهد کرد.
جفرن و زلاتان بعد از بازی دیشب تحت آزمایش دوپینگ یوفا قرار گرفتند.