• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
خب بازم این انگلیسی ها شانس اوردن و بعید نیست بازی برگشت با شانس و شیطنت کار درست کنن برامون...
فقط میمونه رسیدن اینیستا و مصدوم نداشتن تا بازی برگشت و البته پیدا کردن جایگزین برای پویول و صد البته رو اوج بودن مسی و ژاوی روز بازی برگشت!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آرسنال به ضرر خودش کار کرد ... اگه 2-0 می باخت تو نیو کمپ بهش رحم میکردیم ... اما الان میریم برای 5 تا :)

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
آرسنال به ضرر خودش کار کرد ... اگه 2-0 می باخت تو نیو کمپ بهش رحم میکردیم ... اما الان میریم برای 5 تا :)
من از این زورم میگیره که تیم روفرم بود و نبردیم
واقعا قدر موقعیت ها رو ندونستیم (جای عمو سامی خالی بود )
ولی تو نیو کمپ قضیه فرق میکنه همونطور که چلسی رو مجبور کردیم 11 نفره دفاع کنه
به امید پیروزی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سرمربی آبی و اناری ها تاکید کرد که تیمش هنوز از شانس بالایی برای صعود برخوردار است
سایت گل- پس از تساوی 2-2 تیم های آرسنال و بارسلونا در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، پپ گواردیولا، سرمربی کاتالان ها، اعلام کرد که از نمایش نیمه اول تیمش احساس غرور می کند زیرا از نظر او، این بهترین بازی بارسلونا از زمان نشستن او بر روی نیمکت این تیم است.
گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی گفت:" واقعا حیف شد زیرا ما فرصت بسیار خوبی برای برداشتن یک گام بلند برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی داشتیم اما وقتی در چنین سطحی بازی می کنید، این اتفاقات رخ می دهد. من به تیمم افتخار می کنم. ما شکست نخوردیم، بلکه نتیجه 2-2 شد، در فوتبال متغیرهای زیادی دخیل است، دقت در حملات، دفاع، بازی محتاطانه، بعضی مواقع چنین مسائلی رخ می دهد.ما به دنیا نشان دادیم که چظور بازی می کنیم.
ما باید به خوبی خودمان را باز سازی کنیم و همه آنهایی که به ورزشگاه می آیند باید به ما کمک کنند. من فکر می کنم که هواداران به تیم افتخار می کنند. این بهترین بازی ای بود که من به عنوان مربی به یاد دارم. شاید من نتیجه بهتری می خواستم اما این نتیجه نیز بد نیست.
ما دو گل در خارج از خانه به ثمر رساندیم. من احساس می کنم که بازی برگشت مانند این بازی نخواهد بود.بازی برگشت پیچیده تر است. شما با زمان بازی می کنید. ما باید با فاکتورهای زیادی بازی کنیم."

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تعویض طلایی توپچی ها اعتقاد دارد که هواداران نقش زیادی در جبران دو گل عقب افتادگی داشتند
سایت گل- تئو والکات، مهاجم جوان آرسنال، از هواداران تیم به این دلیل که کمک کردند تا توپچی ها بتوانند دو گل عقب افتادگی شان در مقابل بارسلونا را جبران کنند، تشکر کرد.
سایت گل- تئو والکات، مهاجم جوان آرسنال، از هواداران تیم به این دلیل که کمک کردند تا توپچی ها بتوانند دو گل عقب افتادگی شان در مقابل بارسلونا را جبران کنند، تشکر کرد.
در این دیدار ابتدا بارسلونا با دو گل زلاتان که در دقایق ابتدایی نیمه دوم به ثمر رسید، 2-0 از میزبانش پیش افتاد اما گل والکات آرسنال را به بازی بازگرداند و سرانجام فابرگاس در کمتر از هفت دقیقه به پایان بازی از روی نقطه پنالتی کار را به تساوی کشاند.
والکات در مصاحبه با آی تی وی اسپورت گفت:" این بازی هم برای تماشاگران بی طرف و هم برای طرفداران دو تیم، دیدار جذابی بود. ما در نیمه اول بسیار ضعیف بازی کردیم اما تماشاگران به ما کمک کردند تا بتوانیم دو گل عقب ماندگی را جبران کنیم. در نهایت فکر می کنم نتیجه 2-2 عادلانه بود." والکات ناخشنودی اش را از اینکه دقایق بیشتری برای آرسنال به میدان نرفت، ابراز کرد اما گفت که از اینکه توانست به عنوان بازیکن جانشین چنین تاثیری در بازی بگذارد، خوشحال است.
" من همیشه می دانم که وقتی اوضاع خوب پیش نرود، می توانم به بازی بروم و کاری انجام دهم. من از اینکه در چنین بازی مهمی در ترکیب اصلی نبودم، بسیار ناامید شدم اما بسیار فوق العاده بود که به بازی رفتم و نشان دادم که چه کاری می توانم انجام دهم."
این مهاجم جوان اکنون تمام تمرکزش را روی بازی برگشت گذاشته است و معتقد است که آرسنال می تواند به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کند. " بازی دشواری خواهد بود. آنها طرفداران فوق العاده ای دارند و می توانند توپ را به خوبی در اختیار داشته باشند. اما من معتقدم که اگر بتوانیم یک گل زود هنگام بزنیم، شانس صعود خواهیم داشت."

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
...دیشب تا حالا هنوز اعصابم خورده :hmm:

چطور با اشتباهات خودمون و این داور لوچ اینا رو به بازی برگشت امیدوار کردیم .

بازی که تو چنگمون بود پرید. دیدید چطور رو گل اول توپ از زیر دست والدز سُر خورد :eek:

این مسی بود تو زمین یا روحش ؟؟؟

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
نیمه اول واقعا ترکونده بودید. برد حقتون بود.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اصلا نگران نباشید . گفتم که آرسنال باید 2-0 می باخت که آبروش حفظ بشه . با این کارش یک نتیجه تاریخی میره تو

کارنامش . خودش خواست !!! :cool:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سرمربی آبی و اناری ها ال کلاسیکو را کم اهمیت قلمداد کرد
در حالی بارسا برای دیدار مقابل اتلتیک بیلبائو آماده می شود، پپ گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی امروزش گفت که ال کلاسیکو کم اهمیت ترین بازی در دیدارهای باقی مانده تا پایان رقابت های لالیگاست.
به نوشته مارکا، گواردیولا گفت:" قبل و پس از بازی مقابل رئال در سانتیاگو برنابئو نیز زندگی جریان دارد و ما بازی هایی داریم که اهمیت زیادی دارند. امتیازهایی وجود دارند که ما باید آنها را به دست بیاوریم و مسابقاتی که به اندازه دیدار برنابئو دشوار هستند."
او در پاسخ به سوالی در مورد بازی چهارشنبه شب تیمش در مقابل آرسنال گفت:" هدف اصلی ما حفظ آهنگ تیمی است. ما در مسیر بسیار خوبی قرار داریم اما فاکتورهای زیادی در این بازی تاثیر گذار بود. در بازی فردا ما نمی توانیم منتظر بمانیم تا اتفاقت بازی با آرسنال تکرار شود."
در انتها گواردیولا به تحسین زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی اش پرداخت:" او پیشرفت خوبی داشته است. این روندی است که بازیکنان باید طی کنند. در نهایت بازیکنان با ذهن شان گلزنی می کنند. من از آمادگی او خوشحالم. او از این آزادی عمل برخوردار است که هر جای زمین که می خواهد برود و او نیز به خوبی از این مسئله استفاده می کند."

منبع : سایت گل

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ژاوی با وجود کسب تساوی 2-2 دیدار چهارشنبه شب، از شیوه بازی تیم ابراز رضایت کرد: «بازی بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و اکنون در حالی به اسپانیا باز می گردیم که می دانیم از حریف انگلیسی خود بسیار برتر بودیم.»

ژاوی پس از پایان بازی درباره بازی هوشمندانه تیمش، به خصوص در نیمه اول به اظهار نظر پرداخت: «ما بر بازی مسلط بودیم و بسیار خوب و منطقی بازی کردیم و تنها اگر در سرتاسر دیدار همین گونه می بودیم؛ نتیجه ای متفاوت می گرفتیم.» او به خوبی می داند که در لیگ قهرمانان، هیچ چیزی را نمی توان تضمین شده دانست: «گل نخست آنها حاصل اشتباه فردی ما بود و ما تنها نظاره گر بودیم. باید بازی را جدی می گرفتیم.»

2010-03-31_PARTIDO_13.JPG

در ادامه نقطه نظرات تعدادی از بازیکنان تیم آمده است.

ابراهیمویچ

«آنها دو گل دیرهنگام به ثمر رساندند؛ اما روی هم رفته نتیجه خوبی کسب کردیم.»

«ما هر آنچه در توان داشتیم در زمین پیاده کردیم تا به پیروزی دست پیدا کنیم؛ اما آنها نهایتا موفق به گلزنی شدند.»

«لیگ قهرمانان همین است؛ باید تا آخرین لحظات در بازی جنگید و تا زمانی که داور سوت پایان را به صدا در نیاورده است، دست از تلاش برنداشت. باید امیدوارانه منتظر بازی برگشت باشیم.»

«از این که در این دیدار موفق به گلزنی شدم، خوشحالم؛ اما بیشتر از موفقیت تیم خشنود شدم. تساوی 2-2 نتیجه خوبی است و هنوز دیدار برگشت در نیوکمپ باقی مانده است.»

آنری

«بازی عجیبی بود. به راحتی می توانستیم بازی را با سود خود به پایان ببریم، اما در نهایت به تساوی دست یافتیم.»

«نتیجه مساوی هرگز درلیگ قهرمانان بد نیست.»

«من 8 سال در این تیم بازی کردم و فراموش کردن این مساله اصلا آسان نیست. زمانی که وارد زمین شدم احساسات ضد و نقیضی دارم.»

پدرو

«آنها فشار زیادی به ما وارد کردند و بالاخره موفق شدند دوبار دروازه مارا باز کنند و و این کار را برایمان دشوار کرد.

«والکات بازیکن بسیار سریعی است و توانست در دیدار دیشب گل زنی کند.»

« تساوی 2-2 نتیجه خوبی است، اما اتفاقات به وجود آمده شیرینی این نتیجه را در کاممان تلخ کرد. ما موقعیت های بسیاری بر روی دروازه حریف ایجاد کردیم و انتظار داشتیم ما تیم پیروز مسابقه باشیم.»

والدس

«نیمه نخست بسیار خوب بودیم، به راحتی در زمین بازی می کردیم و موقعیت های گل فراوانی داشتیم؛ اما در نیمه دوم دو گل دریافت کردیم و شرایط ناگهان تغییر کرد.»

«اکنون با ناراحتی و افسوس لندن را ترک می کنیم؛ زیرا بازی خوبی ارائه دادیم و مستحق نتیجه بهتری بودیم.»

«آنها می توانستند زودتر هم به گل اول برسند، باید از این بازی به خوبی درس بگیریم و فراموش نکنیم که دیدار برگشت در ورزشگاه خودمان برگزار خواهد شد.»

«غیبت پیکه و پویول بسیار مهم است؛ اما ما بازیکنان بسیار خوبی در ترکیب تیم داریم که می توانند به خوبی جای آنها را پر کنند.»

«ما به نتیجه ای که استحقاقش را داشتیم دست نیافتیم، اما شرایط خوبی داریم و با قدرت در بازی برگشت به میدان خواهیم رفت.»

«احساس می کنم با فشاری که آن ها در بازی برگشت بر روی دروازه ما وارد خواهند کرد، بتوانیم فوتبال خوبی به نمایش بگذاریم. باید صبر کنیم و منتظر بازی برگشت باشیم.»

آلوز

«ما شایسته پیروزی بودیم و می خواهیم در این رقابت ها باقی بمانیم. ما در برابر یک تیم با کیفیت، بازی درخشانی ارائه دادیم.»

«نیمه اول بسیار خوبی پشت سر گداشتیم. اما در نیمه دوم نتوانستیم همانند نیمه اول در ایجاد موقعیت خطرناک موفق باشیم. احساس تلخ و شیرینی درباره نتیجه بازی داریم.»

«آنها در نیمه دوم قدرتمندانه ظاهر شدند و فشار زیادی بر تیم ما وارد کردند، اما ما از آن ها برتر بودیم.»

«پنالتی سخت گیرانه ای بود، اما همین هم نتیجه خوبی است.»

سرجیو بوسکتس

«این بهترین نمایش ما در این فصل بود.»

«تیم ما کیفیت بسیار بالایی دارد.»

تمرین عصر پنج شنبه

شاگردان گواردیولا ساعت 6 بعد از ظهر روز پنج شنبه، اول آوریل در سیوداد اسپورتیووا تمرین خواهند کرد. کارلس پویول یک ساعت قبل از تمرین در کنفرانس مطبوعاتی شرکت خواهد کرد.

جفرن و زلاتان بعد از بازی دیشب تحت آزمایش دوپینگ یوفا قرار گرفتند.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بارسا این شایستگی را داشت تا در ورزشگاه امارات پیروز از زمین بیرون بیاید؛ آمار بازی مبنی بر این حقیقت است که برای بارسا در انگلستان، پتانسیل برد با اختلاف زیاد وجود داشت.

- تیم گواردیولا 16 بار بیشتر از آرسنال شوت به دروازه داشت (بارسلونا 22 شوت و آرسنال 6 شوت)؛ 9 تا از شوت های که بارسا به سمت دروازه شلیک کرده بود، در 20 دقیقه اول بود.

2010-03-31_PARTIDO_37.JPG

- 11 تا از شوت های بارسا در چارچوب بود؛ آرسنال با تنها 3 شوت در چارچوب موفق به زدن 2 گل شد.

- آمار دروازبانان نیز قابل توجه است، آلمونیا 9 موقعیت را از بارسا گرفت و والدز تنها یک بار ضربه سر بنتنر را مهار کرد.

- با شروع بازی تمام شبهه ها به پایان رسید؛ بارسلونا برای 70 دقیقه مالکیت توپ و زمین را به عهده داشت؛ توپچی ها از 404 پاس ممکن، 304 پاس سالم رد و بدل کردند، و بارسا از 694 پاس ممکن، تنها 91 پاس غیر سالم داشت.

- همچنین تیم گواردیولا بیشتر از آرسنال، توپ ها را قطع کرد؛ 64 در برابر 53.

- بارسا در نیمه اول 70 % مالکیت بازی را در اختیار داشت؛ در نیمه دوم تسلط آنها بر توپ ومیدان کم شد، اما باز هم مالکیت بازی را بیشتر از 50% در اختیار داشتند.

- ماکسول با بازی برابر آرسنال در لندن، در 12 بازی پیاپی حضور داشته است؛ او در ماه های فوریه و مارس همواره در ترکیب اصلی بارسا بوده است.

- بارسا با این تساوی، رکورد بازی های خارج از خانه در اروپا را شکست؛ آنها با 4 برد و 7 تساوی، نسبت به 10 بازی بدون باخت از نیمه نهایی لیگ قهرمانان در فصل 2001/02 تا مرحله گروهی فصل 2004/05، بهتر کار کرده اند.

- بارسا می توانست اولین تیمی باشد که به عنوان میهمان، موفق به شکست آرسنال در دور اول بازی های اروپایی شود؛ همچنین کاری تا به حال از دست کسی بر نیامده است.

یک خطا، یک کارت قرمز

کارلس پویول تنها یک خطا در کل بازی انجام داد و همان خطا یک پنالتی برای تبم حریف هدیه کرد و او با این خطا از بازی اخراج شد؛ او و پیکه هر دو برای بازی برگشت در نیوکمپ محروم شدند.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سایت اسپورت، یکی از معتبرترین سایت های منتسب به باشگاه بارسلونا، چند ساعت قبل، خبری را بر روی صفحه اصلی سایت خود قرار داد، که شاید خوانندگانش را برای چند دقیقه مات و مبهوت کرد!

امیلیو پرز دِ روزاس، خبرنگار ارشد این خبرگزاری، ادعا می کند به مدارکی دست یافته است، که نشان از توافقات پنهانی لیونل مسی، ستاره بارسا، و فلورنتینو پرز، مدیر عامل رئال مادرید دارد. او که اعلام کرده تا چند ساعت دیگر، مدارک و شواهد کتبی این ادعای خود را در معرض دید عموم قرار خواهد داد، با اعلام اینکه به خوبی می داند که چنین ادعایی در صورت عدم تایید، چه عواقب سنگینی را می تواند متوجه او کند، عنوان کرد که در طی یک ماه گذشته، وقت خود را صرف تحقیق و بررسی در مورد این شایعه نموده، و با منابع بسیاری که قادر به نام بردن از آنها نیست، همکاری کرده است.

messitomadrid.jpg

او مطلب را اینطور آغاز کرد: «اولین بار، صبح 3 مارس بود که جرالدو (گونزالس پورته) به دفتر کارم آمد، و گفت که خبر وحشتناکی را بدست آورده است. هیچ کدام از ما، تا ساعت ها حتی نمی تونستیم فکر کنیم. اما این وظیفه ما بود که در مورد چنین شایعه ای تحقیق کنیم، و همه ما از صمیم قلب امیدوار بودیم که این هم یکی از آن شایعات بی اساس روزنامه های مادریدی باشد که برای تضعیف روحیه تیم منتشر می شوند.»

بنا بر آنچه امیلیو پرز آنها را حقایق مستدل و مستند می نامد، او و همکارانش پرده از ماجرای مذاکرات پنهانی که در چند ماه اخیر، بین مدیر برنامه های لیونل مسی و شخص فلورنتینو پرز در جریان بوده، برداشته اند.

«در ابتدا شخصا با لیونل (مسی) تماس گرفتم. ما رابطه نسبتا دوستانه ای با هم داریم، و گاها پیش می آید که برای اطمینان از صحت یک خبر، با او تماس بگیرم. او به شدت کل ماجرا را تکذیب کرد، اما من در کلامش، آن صلابت و استواری همیشگی را که هر وقت در مورد رفتنش از بارسا از او سوال می شد، در پاسخش احساس می کردیم، ندیدم. این شک ما را برانگیخت.»

امیلیو پرز از پاسخ دادن به این سوال، که آنها از چه مسیرهایی به سراغ پی بردن به واقعیت این ماجرا رفته اند، خودداری می کند، اما در اسپانیا غالب فوتبالدوستان بر این باورند که یک شبکه مافیایی وجود دارد، که می توان با صرف هزینه، از طریق آنها به اخبار محرمانه باشگاه های بزرگ دست یافت.

«از اینکه مجبور هستیم بپذیریم که این شایعه واقعیت دارد، همه ما بینهایت احساس نارضایتی و درماندگی می کنیم. در طول این مدت همگی قلبا امیدوار بودیم که دچار اشتباه شده باشیم. اما شواهد و مدارکی بدست ما رسیده، که هر امیدی را از بین می برد.»

بنا به ادعای امیلیو پرز، توافق محرمانه ای بین مدیر برنامه های لیونل مسی و فلورنتینو پرز بدست آمده، که به موجب آن، مبلغ 180 میلیون یورو در ازای یک قرارداد دو ساله بین لیونل مسی و رئال مادرید، به این بازیکن آرژانتینی تعلق خواهد گرفت، که 10% این مبلغ، متعلق به مدیر برنامه های او خواهد بود.

«18 میلیون یورو برای مدیر برنامه های یک بازیکن؟ چنین رقمی در تاریخ نقل و انتقالات بی سابقه است! به علاوه با در نظر گرفتن این مسئله که لیونل (مسی) چیزی کمتر از یکسال قبل، این وکیل سرشناس انگلیسی را به عنوان مدیر برنامه های خود انتخاب کرده است، این مسئله این شک را در ذهن ما بوجود آورد، که ممکن است لیونل (مسی) خودش از این ماجرا بی اطلاع باشد!»

صحبت های امیلیو پرز، بلافاصله ذهن هواداران بارسا را به چند سال قبل می برد. زمانی که فلورنتینو پرز با همین ترفند توانست با جلب رضایت مدیر برنامه های لوئیز فیگو، ستاره آن زمان بارسا، این بازیکن را بدون آنکه خودش واقعا در جریان ماجرا باشد، به رئال مادرید ببرد.

«هنوز به طور قطع نمی دانیم که اینطور بوده است یا نه، چرا که همه ما کاتالان ها، لیونل (مسی) را خیلی وفادارتر از این می دانیم که بخواهد به خاطر پول، حتی اگر دو برابر مبلغ خرید کریستیانو رونالدو باشد، به بارسلونا پشت کند.»

در این میان این سوال مطرح می شود که آیا لاپورتا در جریان این اتفاقات بوده است؟ امیلیو پرز برای این سوال نیز پاسخی دارد.

«مبلغ فسخ قرارداد لیونل (مسی)، خیلی بالاتر از آن است که رئال مادرید قدرت پرداخت یک جانبه آن را داشته باشد. به علاوه، همه می دانیم که لاپورتا سال آخر حضورش در بارسلونا را سپری می کند، و هیچ کس نیز از فعالیتهای سیاسی و حزبی او بی اطلاع نیست. بدون تردید، صرف هزینه هنگفت، می تواند کمک بزرگی برای لاپورتا در راه پیشبرد اهداف حزب سیاسی خود باشد، و شاید در آینده، بتواند شرکت و پیروزی او در انتخابات های ایالت کاتالونیا را تضمین نماید.»

اگرچه هیچ کس در سراسر ایالت کاتالونیا، نمی خواهد و نمی تواند که این خبر را باور کند، اما صحبت های امیلیو پرز آن قدر قانع کننده است، که امید به دروغ بودن این خبر را به کمترین حد می رساند. بنا به ادعای او، طبق توافق صورت گرفته، که به طور رسمی نیز ثبت شده است، لیونل مسی از ابتدای فصل 2010-2011 لباس تیم پایتخت را بر تن خواهد کرد، و در صورتی که این طرف مذاکره، بخواهد قرارداد را فسخ نماید، ناگزیر به پرداخت نیمی از مبلغ قرارداد، یعنی 90 میلیون یورو، به عنوان غرامت به باشگاه مادریدی خواهد بود.

امیلیو پرز اعلام کرده است که تا صبح فردا، جزئیات بیشتر و مدارک معتبر خود را در مورد صحت و رسمیت این خبر اعلام خواهد کرد، و سایت اسپورت بلافاصله آن را در معرض دید همگان قرار خواهد داد. اگرچه تا این لحظه، هیچ کدام از طرفین در مورد صحت و سقم این خبر اظهارنظری نکرده اند، اما در شرایط حساس کنونی بارسا، که در مرحله سرنوشت سازی از لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد و به خصوص، زمان زیادی تا الکلاسیکوی برگشت در برنابئو باقی نمانده است، این خبر می تواند شوکی مهلک به پیکره این تیم باشد!

منبع : fcbarcelona.ir

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
امیدوارم این خبر اخری صحت نداشته باشه :(

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
میشه گفت به طور قطع این خبر بالایی صحت نداره. یه جورایی جزء محالات هست که مسی از بارسا بره به رئال.

البته من از خدامه بازیکنی مثل مسی بیاد رئال ولی این وسط مسی حیف میشه! چون به درد رئال نمیخوره. سبک بازییش هم به سبک بازی بارسا بیشتر میخوره. من به عنوان یه رئالی( :دی ) دوست دارم مسی رو فقط توی پیراهن بارسا ببینم.

اگه این خبر صحت داشته باشه :

دیوانه بازیهای پرز تمومی نداره!!
bored.gif

ادیت : پست پایینی رو الان دیدم .. لوووووول! خب به هدفشون رسیدن. دو نفر رو سوژه کردن. من و رضا!
icon10.gif
icon10.gif

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سایت اسپورت، یکی از معتبرترین سایت های منتسب به باشگاه بارسلونا، چند ساعت قبل، خبری را بر روی صفحه اصلی سایت خود قرار داد، که شاید خوانندگانش را برای چند دقیقه مات و مبهوت کرد!
منبع : fcbarcelona.ir

الان آوریل هست دیگه :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آفتابه لگن صد دست ، شام و نهار هیچی .

یکی بگه شما برو به فکر یه مربی درست و درمون برای فصل بعد باش . نمیخواد به فکر خرید جرارد و مسی و ... باشی .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.
شدیدا به برد احتیاج داریم ، جدولی ، روحی روانی و ...

خدا به دادمون برسه جفرن و چغرینسکی تو ترکیب اصلی هستن :blink::wacko: ژاوی و پدرو هم رو نیمکت :blink:
خدا کنه اشتباه کرده باشم !

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
خب
4-0 بردیم
جفرن هم گل زد
2تا کرکیک
یکی هم مسی
با ترکیب عجیب 5-3-2 بازی می کردیم!

بالا