• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,144
لایک‌ها
13,441
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها
.
خــــــب ، میریم که تیم 14 ام رو بزنیم له و لورده کنیم .

Víctor Valdés
Dani Alves
C. Puyol
G. Piqué
Maxwell
S. Busquets
Xavi
S. Keita
Pedro
Messi
Bojan

البته امیدوارم بازی پر گلی نباشه !! و کلا فشار زیادی به تیم نیاد چون این ترکیب ، تقریبا ترکیب اصلیه و 3 روز دیگه یه بازی حساس داریم . هر چند که من فکر میکنم اینتر زیر 10% شانس داره و صعود اینتر جزو محالات کائناته :cowboy:

....:thumbsdow

رسانه میلی هم 22:50 یا 23:00 پخش میکنه .

============

پ.ن : هنوز شیرینیه الکلاسیکو احساس میشه . هنوز کلیپهای الکلاسیکو رو تماشا میکنیم .
نمیدونم توجه کردید یا نه قبل بازی مسی موقعی که با رونالدو داشت دست میداد یه چشمک بهش زد و خندید:upsided: حالا قصدش چی بوده نمیدونم !
.
 

Rezazzzjjj

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2005
نوشته‌ها
1,879
لایک‌ها
219
اه
حالمو بهم زد این اسپانیول
2 امتیاز مفت از دست دادیم
تیم هم خسته بود
 

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
3,465
لایک‌ها
325
سن
36
محل سکونت
با قيد وثيقه فعلا ازادم

DIXIE CHICKS

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2007
نوشته‌ها
1,124
لایک‌ها
661
بارسا گند زد. الان اگه رئال ببره اختلافمون می شه 1 امتیاز
 

Ronan

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2006
نوشته‌ها
6,457
لایک‌ها
876
محل سکونت
Tehran
اصلا ناراضی نیستم ... بابا تیم خستست ... این همهههههههههههههههههههه بازی کرده ... با رئال - آرسنال

لاکرونیا همش پشت سر هم خوب معلومه تیم خسته میشه ... اما در باره قهرمانی 100000000000000000000 %

خیالتون راحت باشه ... امشب هم خیلیییییییییییییییییییییی بعیده رئال از پس والنسیا بر بیاد
 

Rezazzzjjj

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2005
نوشته‌ها
1,879
لایک‌ها
219
جوزپ گواردیولا تمامی بازیکنان آماده تیم و همچنین اندرو فونتاس مدافع بارسا اتلتیک را برای مسافرت به میلان فراخوانده است؛ تنها غایبین تیم، اندرس اینیستا و چیگریسنکی هستند.

در جمع این بازیکنان که مسافرت دشوار به میلان را در پیش گرفته اند، نام اریک آبیدال که هنوز جواز کامل بازی کردن را از تیم پزشکی نگرفته، نیز به چشم می خورد.

آخرین جلسه در بارسلونا

تیم قبل از ظهر امروز، در بارسلونا تمرین کرد؛ این آخرین جلسه پیش از مسافرت به میلان بود. طی این دیدار که روز سه شنبه برگزار می شود، بارسا برای برگزاری مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان، به مصاف اینتر میلان می رود.

پس از تساوی بدون گل مقابل اسپانیول، بازیکنان امروز تحت نظر گواردیولا تمرین کردند و تمرکز خود را بر روی رقابت اروپایی در میلان، جمع نمودند. تمام تیم به جز اندرس اینیستای مصدوم و لیونل مسی، که در باشگاه کار کردند، در این جلسه حضور یافتند.

مینیو و فونتاس با تیم اول

طبق معمول چنین موقعیت هایی، گواردیولا دو تن از بازیکنان بارسا اتلتیک، یعنی دروازبان روبن مینیو و مدافع اندرس فونتاس را برای این تمرین به تیم دعوت کرده بود. جلسه پشت درهای بسته سیوداد اسپوتیوا خوان گمپر برگزار شد.

فعالیت های درمانی

بیشتر جلسه به تمرین سبک برای کم شدن فشار بازی دیشب، اختصاص یافته بود؛ در همین حال، بازیکنانی که در این دیدار حضور نیافته بودند، با استفاده از توپی که در لیگ قهرمانان استفاده می شود، به تمرین پرداختند. هدف این جلسه به طور مشخص، تلاش برای بازگرداندن بازیکنان و آماده سازی برای بازی سه شنبه بود.

جلسه بعدی، روز دوشنبه در میلان

تیم ساعت 19:00 (12:30 به وقت ایران) روز دوشنبه در استادیوم جوزپه مئاتزا تمرین خواهد کرد و پس از آن گواردیولا و یکی از بازیکنان در کنفرانس مطبوعاتی حضور خواهند یافت.
 

Rezazzzjjj

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2005
نوشته‌ها
1,879
لایک‌ها
219
باشگاه بلافاصله بعد از تمرین راهی میلان شد؛ تیم مجبور بود به خاطر ابر خاکستری که از آتشفشانی در ایسلند بلند می شود، برنامه سفر خود را تغییر دهد و با اولین پرواز راهی میلان شود؛ اما به دلیل نبودن پرواز مورد نظر تصمیم به سفر با اتوبوس کاروان گرفت.

باشگاه پس از بازی دربی، جلسه اضطراری تشکیل داد تا راه های مختلف سفر به میلان را بررسی کند زیرا فوران آتشفشانی در ایسلند، مسافرت های هوایی را محدود کرده است و به سفرهای اضطراری اجازه پرواز داده می شود؛ در نهایت تصمیم گرفته شد تا یک روز زودتر از موقع مقرر به میلان پرواز کنند اما مشکل تیم به اینجا ختم نمی شد.

2010-03-30_VIAJE_LONDRES_05.JPG



گزینه ها

تیم روز یکشنبه ساعت 12 در سیوتات اسپورتیوا پشت درهای بسته تمرین کرد و طبق برنامه بلافاصله بعد از این تمرین؛ برای مسافرت به میلان آماده شد. بنا بود اگر پروازی به میلان موجود نباشد، تیم با پروازی که نزدیکترین شهر به میلان باشد، راهی ایتالیا شود.

انتخاب بعدی، سفر با کاروان

همچنین تصمیم بر این بود که اگر هیچ پروازی موجود نباشد، انتخاب بعدی سفر به میلان با استفاده از اتوبوس کاروان باشد.

نتیجه نهایی

تیم در نهایت ساعت 14:30 امروز، سیوداد اسپورتیوا را ترک کرد تا با سپری کردن یک مسیر 1000 کیلومتری، به میلان برسد؛ البته تیم شب را در کانزاس سپری خواهد کرد و فردا به ادامه این سفر ادامه خواهد داد.
 

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,144
لایک‌ها
13,441
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها
1000 کیلومتر !! اونم زمینی :eek: خدا به دادشون برسه !
.
اصلا نگران نیستم ، هــــــــــــر نتیجه ای که تو میلان رقم بخوره تو نیوکمپ جبران میشه .
 

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
4,305
لایک‌ها
590
سن
35
محل سکونت
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سفر تیم کاملا نگران کننده است
خستگی و دپرسی بازیکنان :wacko:
خدا به داد برسه
باید فکر جبران تو نیوکمپ بود با این و.ضعیت یه مساوی هم راضیمون می کنه
 

Rezazzzjjj

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2005
نوشته‌ها
1,879
لایک‌ها
219
كريستيانو رونالدو: مسي بهتر از من است
ستاره پرتغالي اعتقاد دارد كه علت درخشش مسي، انسجام تيم بارسلوناست
كريستيانو رونالدو، ستاره تيم رئال مادريد، پذيرفت كه عنوان بهترين بازيكن فوتبال جهان را مسي واگذار كرده است اما گفت كه اين مسئله تنها به اين دليل است كه بارسلونا تيم منسجم تري است.
او در مصاحبه با نشريه ايتاليايي لا استامپا، در پاسخ به سوالي در مورد مسي و اينكه او بهترين بازيكن جهان است، گفت:" شايد، بله. اما اگر بخواهيم صادق باشيم بايد بگويم كه بارسلونا واقعا سبك بازي فوق العاده اي دارد. آنها فصل گذشته شش جام مهم را از آن خود كردند و در حال حاضر نيز در صدر جدول لاليگا قرار دارند. مسي سال گذشته فوق العاده بود و امسال نيز بي نظير است اما تيم نيز به او كمك مي كند. او اكنون بيشتر قدر هم تيمي هايش را مي شناسد."
علي رغم فصل درخشان مسي، رونالدو اعتقاد دارد كه به زودي با درخشش اش، ستاره آرژانتيني را زير سايه قرار مي دهد و كمك مي كند تا رئالي ها جام قهرماني را به دست بياورند.
" من فكر مي كنم كه هميشه در سطح بالايي قرار دارم. اگر رئال موفق نشود جامي به دست بياورد، به اين معني است كه من بد بودم. من هر روز سخت كار مي كنم تا پيشرفت كنم. اين اولين فصل حضور من در لاليگا است و ما مي توانيم به عنوان يك تيم، به افتخارات زيادي دست پيدا كنيم. من فكر مي كنم ما مي توانيم در ليگ به قهرماني برسيم.
منبع :سايت گل

بارسا برای دومین بار در این فصل در میلان تمرین کرد

تیم بارسا عصر دوشنبه در زمین جوزپه مئاتزا تمرین کرد تا امروز در دیدار حیاتی لیگ قهرمانان، مقابل اینتر قرار بگیرد.

بازیکنان به استادیومی برگشتند که 218 روز پیش، در تاریخ 16ام سپتامبر، در آن تساوی بدون گلی مقابل قهرمانان ایتالیایی کسب کردند.

2010-04-19_ENTRENO_09.JPG


عضلات گرفته

بر اساس چیزی که گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی اش به آن اشاره کرد، تاکید اصلی این جلسه یک ساعته بر روی بهبود بخشیدن عضلات بازیکنان بود که پس از مسافرت 1000 کیلومتری با اتوبوس کاروان خسته شده بودند.

حرارت و خوش رویی

این جلسه در هوای مطبوع با دمای 20 درجه برگزار شد و فضای خوب با خوش رویی و شوخی میان بازیکنان و مربی بر تمرین حکمفرما بود.

لباس دوم

اف سی بارسلونا لباس دوم (لیمویی روشن) خود را برای بازی امروز به تن خواهد کرد؛ اینتر نیط لباس عادی آبی با راه راه آبی خودش را خواهد پوشید.

منبع : fcbarcelona.ir

پ.ن : ازین لباس لیمویی خوشوم میاد!

سفر زمینی 350 هوادار بارسا به میلان

350 نفر از هواداران تیم بارسلونا با هشت اتوبوس و از طریق آژانس مسافربری آر.ای.سی.سی ، که آژانس رسمی باشگاه اف سی بارسلونا است، روز سه شنبه روانه میلان شدند.
پس از آنکه مشخص شد که روز سه شنبه نیز امکان پرواز از بارسلونا به میلان وجود ندارد، این هواداران با هشت اتوبوس روانه کشور ایتالیا شدند. این اتوبوسها از ورزشگاه نوکمپ حرکت کرده و پس از سفری 13 ساله به ایتالیا رسیدند.
پیش از اختلال در سیستم هوایی اروپا و فوران آتشفشان ایسلند، قرار بود که 1200 هوادار بارسلونا با استفاده از امکانات این آژانس مسافربری، روانه ایتالیا شوند که این اتفاق نیفتاد.
 
Last edited by a moderator:

Rezazzzjjj

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2005
نوشته‌ها
1,879
لایک‌ها
219
دینوزوف: عبور از سد بارسا،ممکن است
اسطوره ایتالیایی معتقد است که نرآتزوری می توانداز پس ماموریت سخت پیروزی مقابل بارسا سربلند بیرون بیاید.



دینو زوف، مربی ایتالیایی معتقد است که اینتر، تیم قهرمان ایتالیا می تواند از سد بارسلونا، قهرمان فصل قبل رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا عبور کند.

اینتر امشب در ورزشگاه سن سیرو میزبان بارسا خواهد بود و در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف شاگردان گواردیولا خواهد رفت؛ در حالی که خیلی ها معتقدند که شکست دادن بارسا امری غیرممکن است ولی دینو زوف نظر دیگری دارد.

او در صحبتهایی به شانس نرآتزوری برای رسیدن به فینال رقابتهای چمپیونز لیگ برای اولین بار پس از سال 1972 اشاره کرده و در صحبتهایی به کالچونیوز24 گفته:« فکر می کنم که اینتر می تواند مقابل بارسا به برتری دست یابد. رختکن نرآتزوری یکی از قدرتمندترینها در دنیاست و به همین دلیل می تواند به منزله تهدیدی جدی برای آبی اناری پوشان تلقی شود.»

زوف در ادامه صحبتهایش گفت:« اینتر قهرمانان زیادی را در رختکن تیمش می بیند. دیه گو میلیتو در صورتی که در روزهای اوجش باشد و اندکی تند و تیز عمل کند،می تواند برگ برنده نرآتزوری در این دیدار باشد. ولی نباید ساموئل اتوئو و وزلی اسنایدر را نیز فراموش کنیم.»

دیدار رفت دو تیم امشب در ورزشگاه سن سیرو برگزار می شود و دو تیم چهارشنبه هفته آینده دیدار برگشتشان را در نوکمپ برگزار خواهند نمود.

زلاتان: نمی دانم مقابل اینتر بازی می کنم یا نه

مهاجم سوئدی باشگاه بارسلونا از بند مصدومیت رها شده و می تواند مقابل تیم سابقش به میدان برود.


زلاتان ایبراهیموویچ به دلیل مصدومیتی که چندی پیش گریبانگیر او شده بود، شانس حضور در تعدادی از بازیهای مهم تیم کاتالان را از دست داد ولی به نظر می رسد که به موقع از بند مصدومیت رها شده و آماده است تا در دیدار امشب تیمش مقابل اینتر روانه میدان شود.

این مهاجم سوئدی در صحبتهایی به روزنامه هلندی دی تلگراف گفت:« نمی دانم که آیا مقابل اینتر روانه میدان خواهم شد یا خیر. من کاملا به اوج آمادگی بازگشته ام ولی همه چیز بستگی به تصمیم مربی تیم دارد.»

ایبرا در ادامه در مورد غیبتش در مصاف های مهم تیمش گفت:« از اینکه به دلیل مصدومیت نتوانستم در دیدارهای تیمم مقابل آرسنال و رئال مادرید به میدان بروم، واقعا ناراحت بودم ولی از تماشای این بازیها، به عنوان یک تماشاچی ،بسیار لذت بردم. واقعیت این است که تیم ما در هر دوی این بازی ها فوق العاده خوب بازی کرد ولی این بدان معنا نیست که اینتر را دست کم بگیریم.ما دو بازی سخت و جذاب دیگر پیش رو داریم.»

مهاجم سوئدی بارسا در بخش پایانی صحبتهایش در مورد رویارویی با هم تیمی های سابقش در سن سیرو گفت:« من دوران بسیار خوبی را در اینتر سپری کردم و بسیار خوشحالم که به میلان بازگشته ام. البته باید بگویم که هرگز از جدایی از اینتر و پیوستن به بارسلونا حسرت نمی خورم ولی هنوز بازیهای تیم اینتر را کاملا زیر نظر دارم. وزلی اسنایدر در ترکیب نرآتزوری خوش می درخشد. به نظر من او کلیدی ترین مهره اینتر است.»

گزارش ویژه:بارسا؛ تزریق انگیزه با تماشای فیلم "اینویکتوس"

آبی اناری پوشان برای رسیدن به میلان سفری طولانی داشتند. آنها در طول سفرشان فیلم اینویکتوس را که دی وی دی آن هنوز در اسپانیا منتشر نشده را تماشا کردند.
پپ گواردیولا، مربی بارسلونا از سفر طولانی ای که به دلیل اختلال در سیستم هوایی اروپا گریبانگیر تیمش شده بود، استفاده کرد و در سفر زمینی و در اتوبوسی که حامل بازیکنان تیم کاتالان بود، به تزریق انگیزه به شاگردانش پرداخت.

او که پیش از برگزاری فینال فصل قبل رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، با نمایش فیلم گلادیاتورها، شاگردانش را آماده رویارویی مقابل یونایتد نموده بود، در سفر طولانی تیمش به سمت میلان، فیلم "اینویکتوس" را که بر پایه زندگی نلسون ماندلا، **** آفریقای جنوبی و موفقیت تیم راگبی این تیم در رقابتهای جام جهانی 1995 ساخته شده را برای شاگردانش به نمایش در آورد.

این در حالی است که دی وی دی این فیلم هنوز در اسپانیا پخش نشده است.

همان طور که گفته شد، این اولین باری نیست که مربی جوان بارسا از این شیوه برای انگیزه دادن به شاگردانش استفاده می کند. او پیش از فینال رقابتهای فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا و در دقایقی پیش از آغاز این دیدار، در رختکن تیمش ویدیوئی را به نمایش گذاشت که شامل ترکیبی از صحنه های فیلم گلادیاتورها با عکسهای بازیهای بارسلونا بود. بدین ترتیب که با نمایش صحنه هایی از این فیلم، عکسهایی از بازیکنان تیم کاتالان در حال نبرد در زمین چمن به نمایش در می آمد و شاید نمایش این فیلم پیش از آغازاین فینال تماشایی، یکی از عوامل برتری بارسا در آن دیدار بود. بارسا در فینال فصل قبل با نتیجه 0-2 از سد یونایتد عبور کرد.

علاوه بر نمایش فیلم در سفر طول و دراز کاتالونیایی ها بازیکنان از تجهیزات صوتی و همچنین لپ تاپهای شخصی شان استفاده می کردند تا سفر به نظرشان طولانی نیاید.

اتوبوس 5 ستاره

20 بازیکنی که همراه با اتوبوس عازم میلان شدند، 36 صندلی اتوبوس را در اختیار داشتند. علاوه بر آن، این اتوبوس مجهز شامل این تجهیزات بود: دو میز بازی، یک سالن کوچک مجهز به میز، شش مانتیور ال سی دی، دو دستگاه دی وی دی، دو دستگاه ام پی تری پلیر، 7 آب خوری، 2 یخچال، یک دستگاه قهوه و یک دستشویی کوچک.

پس از ورود به میلان،بازیکنان تیم بارسا در هتل ملیای میلان مستقر شده و ساعاتی را پیش از جلسه تمرینی شان استراحت کردند.بازیکنان بارسا در ساعت 19 در زمین چمن سن سیرو تمرین کردند و پس از آن هم پپ گواردیولا و دانی آلوس در کنفرانس خبری شرکت نمودند.

منبع : سایت گل
 
Last edited by a moderator:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,144
لایک‌ها
13,441
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها
.
امشب از بودن ابراهیمویچ تو ترکیب یه حس خوبی دارم :rolleyes: حس میکنم خوب خودشو نشون بده . این لباس لیمویی همیشه برامون شانس داشته ;)

اینتر هم با اتوو یا اشنایدر اگه کاری کنه ، من از این دو تا میترسم . اتوو با اون بازی بی نقصش و اسنایدر با پاسهای هوشمندانه و شوتهای خفن !


آقا ترکیبت اشتباهه ، کلا سایتهای ایرانی رو بیخیال .
.
 

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,144
لایک‌ها
13,441
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها

عزیز جان اینها اظهار نظرهای معمول بازیکنا قبل مسابقه هست !

اما اونچه که تا این لحظه حتمی است ، وجود زلاتان ، پدرو و مسی در خط حمله ی امشب بارسا ست.

این سایتی که شما لینک دادی ازش اینقدر پرته (!!) که اینیستایی که 1 ماه مصدومه و به ایتالیا هم سفر نکرده تو لیست 18 تایی گذاشته :happy:

موفق باشید .
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
بارسا گل اول رو به اینتر زد.
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
اینتر فعلا 3 1 جلو هست. بارسا خیلی بد بازی میکنه در نیمه دوم. البته گل سوم اینتر مشکوک بود اما در کل اینتری ها برتر بودند.


فلسفه حضور زلاتان در بازی رو من هنوز نفهمیدم. اخر سر هم تعویضش کرد.
 

ahwaz1986

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
515
لایک‌ها
201
من با اینکه طرفدار رئالم هیچ دوست ندارم این مورینیو بره فینال
ان شاء الله میبرید
تیم خسته اس بابا 1000 کیلومتر با اتوبوس شوخیه؟
 
بالا