• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
من بازی دیشب رو فرصت نشد ببینم و از جهاتی فکر هم نمی کردم که جلوی اینتر به مشکل بر بخوریم ! توی نیوکمپ جبران می کنیم !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قبل از بازي هم معتقد بودم كه اينتر مي تونه بارسا رو شكست بده.اين رو در بازي با چلسي نشون داده بود و اونجا بود كه فهميدم خوزه مي دونه با اين تيمش چه جوري بايد بازي كنه.من كار بارسا رو تمام شه مي دونم.كمتر از 20%شانس براتون مي بينم.همون كاري كه با چلسي كرد تو لندن با شما هم خواهد كرد و دهنتون رو سرويس مي كنه:دي
البته من بازي رو نديدم!
اقدام يوفا هم واقعا تعجب برانگيز بود!چه طور گذاشت تيمي با اتوبوس 700-800 كيلومتر رو بره تا ميلان؟!در اين باره گوارديولا جالب گفته:دي
خلاصه تا شما باشيد ما رو حذف نكنيد:دي

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بابا شماها دیگه خیلی رو دارید.2تا تک به تکهای مهاجمای اینتر رو بیخودی آفساید گرفت.به جای بازی برگشت تمرکزتون روی فصل بعد باشه ایشالا موفق بشید:D
جوابتو دارم
ولی برای جلوگیری از کل کل بیخودی سکوت میکنم
همه بازی رو دیدن
البته یه ضرب المثل چینی هست که میگه گهی پشت به زین و گهی زین به پشت
اون بازی چلسی یادم نرفته که داور احمق چطوری به نفعمون گرفت
نوبتی هم که باشه نوبت ما بود
خیلی دوست دارم بازی برگشت هر چه زودتر شروع بشه
زدن 2 گل به اینتر تو نیوکمپ اصلا کار سختی نیست

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بابا منم هر موقع از شیراز میام تهران (با اتوبوس) تا دو سه روز گیج میزنم :rolleyes:

ولی بازی برگشت خاطره انگیز میشه ..... میدونم که میزنیم میدرمشون ....

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اخبار شبکه 3 رو میدیدم
گواردیولا گفت تو جنگ تاکتیکی به حریف باختیم (حرفی از خستگی و اتوبوس نزد)
اینو میگن یه مربیه حرفه ای .واقع حال کردم
اخر صحبت هاش گفت مطمئنم که توی نیوکمپ کارشون رو تموم میکنیم

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
راز شکست بارسا در مقابل اینتر کشف شد:‌آنها ۱۰ کیلومتر کمتر دویدند

پپ گواردیولا، سرمربی تیم بارسلونا، در کنفرانس مطبوعاتی اش قبل از دیدار دیشب بارسا مقابل اینتر گفته بود:” بازیکنان ما آنقدر می دوند که دیگر نای دویدن نداشته باشند.”
اما پس از پایان دیدار دیشب مشخص شد که بازیکنان بارسلونا چندان انتظارات مربی شان را برآورده نکردند. در واقع آبی و اناری های در بازی دیشب در مجموع ۱۰ کیلیومتر کمتر از دیدار مقابل آرسنال دویدند. در حالی که آنها در دیدار ورزشگاه امارات ۱۱۳٫۹۱ کیلومتر دویده بودند، در بازی دیشب مجموع دوندگی آنها تنها به ۱۰۴٫۱۱ رسید.

آنالیز دقیق بازی دیشب نشان داد که پنج بازیکن بارسا در دیدار دیشب کمتر از قبل دویدند: دنی آلوس (۱٫۱۱ کیلومتر کمتر)، بوسکتس (۱٫۶۴ کیلومتر کمتر)، ژاوی (۱٫۲۴ کیلومتر کمتر)، پدرو (۱٫۳۵ کیلومتر کمتر) و زلاتان (۱٫۸۷ کیلومتر کمتر). نمایش مهاجم سوئدی آنقدرانتقاد برانگیز بود که گواردیولا او را از زمین خارج کرد.

دلیل بازی پرانتقاد و ضعیف بارسا در بازی دیشب هنوز مشخص نیست اما نباید فراموش کرد که آنها برای رسیدن به ایتالیا سفری طولانی و خسته کننده را پشت سر گذاشتند و این عاملی است که نمی توان نسبت به آن بی توجه بود. هرچند تاکتیکی که مورینیو برای بازی دیشب اتخاذ کرد، بسیار هوشمندانه و حساب شده بود و کاملا بازیکنان تاثیر گذار بارسا را از بازی خارج کرد.

لینک خبر

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بذارید هر چی می خوان بیان اینجان کری بخونن. می ترکونیمشون تو نیوکمپ. ها ها ها ها!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نظرم یوفا نمیخواد بارسا امسال قهرمان بشه بخاطر اینکه ارزش جام باشگاه ها پائین نیاد . همون طور که پارسال دست بارسلون رو گرفت . در کل به نظر من به احتمال 80%حذف شدیم چون اینتر میچسبه به دفاع و ضد حمله میزنه و به احتمال زیاد میتونه گل بزنه توی نیوکمپ مگر اینکه توی نیم سعت اول بارسا اونقدر فشار بیاره که کار تموم بشه .

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
به نظرم یوفا نمیخواد بارسا امسال قهرمان بشه بخاطر اینکه ارزش جام باشگاه ها پائین نیاد . همون طور که پارسال دست بارسلون رو گرفت . در کل به نظر من به احتمال 80%حذف شدیم چون اینتر میچسبه به دفاع و ضد حمله میزنه و به احتمال زیاد میتونه گل بزنه توی نیوکمپ مگر اینکه توی نیم سعت اول بارسا اونقدر فشار بیاره که کار تموم بشه .
مطمئنا فشار میاریم
دفاع های اینتر خیلی سر سختن و رد شدن ازشون خیلی کار سختیه
باید شانس بیاریم اون روز روز بارسا باشه .چون اگه روز بارسا باشه و بازیشون بگیره بهترین مدافع ها هم نمیتونن جلوشون وایسن
مشکل اساسیمون خط حمله هست .زلاتان که کلا اماده نیست .انری که دیگه خیلی افت کرده
بویان هم که تعطیله .میمونه مسی وپدرو که یزای همچین تیمی کافی نیستن
تو یار گیری امسال ضعیف عمل کردیم
اگه یه بازیکن سرعتی مثل ویا گرفته بودیم الان خیلی بدردمون میخورد
یه نکته ی دیگه در مورد بازیه دیشب الان به ذهنم رسید اینه که نمیدونم چرا اصرار یه سانتر کردن توپ داشتیم
هر چی الوز فرستاد رو دروازه ی اینتر .همشونو مدافعان اینتر رد کردن
کلا دیشب هیچی سر جاش نبود . حتی تعویض های گواریولا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من فقط میتونم یه چیز بگم ... له شدن اینتر تو جهنم نیو کمپ ... تو کلوپ طرفداران اینتر هم گفتم :

خدا 2 تا جهنم رو برای بندگانش آفریده ... 1 - اونهایی که آدم های بدی هستن و میرم جهنم

2 - تیمهایی که در مقابل بارسا تو نیو کمپ بازی میکنن ... که البته جهنم 2ومی خیلی ناجور تره :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همه ی بازیهای چند سال اخیر اینتر یه طرف این بازی هم یه طرف ... 10 بار دیگه هم بازی کنن اینتر نمیتونه همچین بازی انجام بده .

من فقط میتونم یه چیز بگم ... له شدن اینتر تو جهنم نیو کمپ ... تو کلوپ طرفداران اینتر هم گفتم :

خدا 2 تا جهنم رو برای بندگانش آفریده ... 1 - اونهایی که آدم های بدی هستن و میرم جهنم

2 - تیمهایی که در مقابل بارسا تو نیو کمپ بازی میکنن ... که البته جهنم 2ومی خیلی ناجور تره :دی

به به ....چه جمله ی حکیمانه ای :rolleyes:

tashvigh.gif

.

a162

Registered User
لایک‌ها
291
بازی برگشت کی هست؟
تی وی ایران نشون میده؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خرز - بارسلونا

Víctor Valdés
C. Puyol
R. Márquez
D. Chygrynskiy
Maxwell
Y. Touré
Xavi
Jeffrén
T. Henry
Z. Ibrahimovic

نکنه گواردیولا داره ابراهیمویچ رو برای بازی 4 شنبه آماده میکنه ؟؟ کاش اینجوری نباشه .

مسی هم که استراحت خورده . ایشالا 4 شنبه یه بازی تاریخی داشته باشه :rolleyes:

.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تبریک
یه پیروزیه خوب مقابل خرز
حالا باید اماده ی اون بازیه کذایی بشیم

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سلام رفقا!.. از نیمه دوم بازی با اینتر که سردرد گرفتم تا الان به بارسا فکر نکردم...تقریبا مطمئنم یوفا نمیخواد مثل پارسال منچستر بارسا دوباره قهرمان بشه... همه خراب کردن اون شب از همه بدتر زلاتان و آلوز...نتیجه بازی اگر 3-2 میشد کار اینتر تموم بود نمیدونم چرا وقتی بد بازی میکردن اصرار داشتن همش حمله کنن که بعدش تو ضدحمله گل بخورن...
حالا که اینتر دوباره رفته صدر جدول لیگشون روحیه ش بهتره ولی بارسا این یه هفته کم حاشیه بود واحتمالا خیلی روشون کار کردن... خلاصه اگر 2-0 ببریم که عالی میشه
راز شکست بارسا در مقابل اینتر کشف شد:‌آنها ۱۰ کیلومتر کمتر دویدند
در واقع آبی و اناری های در بازی دیشب در مجموع ۱۰ کیلیومتر کمتر از دیدار مقابل آرسنال دویدند. در حالی که آنها در دیدار ورزشگاه امارات ۱۱۳٫۹۱ کیلومتر دویده بودند، در بازی دیشب مجموع دوندگی آنها تنها به ۱۰۴٫۱۱ رسید.

آنالیز دقیق بازی دیشب نشان داد که پنج بازیکن بارسا در دیدار دیشب کمتر از قبل دویدند: دنی آلوس (۱٫۱۱ کیلومتر کمتر)، بوسکتس (۱٫۶۴ کیلومتر کمتر)، ژاوی (۱٫۲۴ کیلومتر کمتر)، پدرو (۱٫۳۵ کیلومتر کمتر) و زلاتان (۱٫۸۷ کیلومتر کمتر). نمایش مهاجم سوئدی آنقدرانتقاد برانگیز بود که گواردیولا او را از زمین خارج کرد.
لینک خبر
جالب بود!!
70% رو این قضیه مطمئنم

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اینا همه درست .ولی مطمئن باشید اگه بارسا بازیه همیشگیش رو انجام میداد از دست یوفا هم کاری بر نمیومد
من مطمئنم صعود میکنیم چون : مسی + نیوکمپ =معجزه
4 شنبه تو نیوکمپ همه اینطورین :
005.gif

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
به قول ونگال که گفته بود :

اگه 10 بار با بارسلونا بازی کنیم . 9 بار میبازیم ولی 1 باری که میبریم شاید تو فینال اتفاق بیوفته

اینتر هم همچین شرایطی داره !

بالا