روی کرنر آخر اعصابم خورد شد کوتاه کار کردن!
میبینه داور سوت تو دهنشه ها!
میبینه داور سوت تو دهنشه ها!
گواردیولا نمی تونه از بازکنش استفاده درست کنه ربطی به زلاتان ندارهگل که افساید نبود اون مدافع سمت چپ ( بالای تصویر ) افساید رو پر کرده بود !
در ثانی تیم اول باشگاههای ایتالیا رو هم دیدیدم که چه طور 90 دقیقه جلوی دروازه وایستاده بودند !
ثالثا اگه میشه کسی توضیح بده ما زلاتان رو برای چی خریدیم ممنون میشم .
اون گل بویان که زده شد اومدم از تخت بیام پایین پیرهنمو در بیارم یه دور افتخار بزنم
با سر خوردم زمین. خلاصه سر ما اسیب دید و گل هم افساید بود
این دیگه ازون حرفا بودگواردیولا نمی تونه از بازکنش استفاده درست کنه ربطی به زلاتان نداره
گواردیولا نمی تونه از بازکنش استفاده درست کنه ربطی به زلاتان نداره
هر مهاجم دیگه ای بهش پاس نرسه نمی تونه کاری کنه!
احسنتامسال توی یارگیری چندان جالب نبودیم ... اتوئو رو دادیم کلی هم پول دادیم بازیکنی گرفتیم که من نمیگم بازیش بده ولی اصلا به سیستم تیم ما نمی خوره !
الان انری رو هم نیمکت نشین کرده یه جایگزین مناسب براش نداریم . بویان رو میاره نیم قدمی دروازه میزنه توی اوت !
احسنت
حرف دل منو زدی
به نظر من این بازی دیگه تموم شده به قول اون وری ها (this is over)
باید دنبال فتح لالیگا باشیم
مرسی محسندوستان گل و سنبل ، اینقده به این مورینیو فحش و فضاحت تقدیم نکنید . کاری رو که باید انجام میداد ، انجام داد .
یه چیز رو یادمون نره : شادی پس از سوت پایان بازی اش و اون طور دویدنش دور زمین نشون میده که خودش هم خیلی خوب میدونه که چه کار بزرگ و نشدی رو به انجام رسونده !
اینکه در همه ی دقائق بازی بارسلونا مدام بدنبال حفظ توپ بود و بازی مستقیم یا بازی انتحاری انجام نمیداد یه تاکتیک اشتباه بود . خیلی از پاسها که اصلا مفید نبود و من و شما هم از قبل میدونستیم این توپ به کی میرسه . استفاده از زلاتان و کیتا اون هم از اول بازی که ما به گل و بازی سرعتی نیاز داشتیم اشتباه بود .
شما ببین کیتا تو دو تا بازی رفت و برگشت چیکار کرد ؟ هافبکی که داره جای اینیستا بازی میکنه ولی هیچ موقع بعد از دریافت توپ نمیتونه رو به دروازه ی حریف بشه . نیاوردن آنری حتی در لحظات آخر اشتباه بود .
زلاتان بازیکنی نیست که بدرد بارسا بخوره ... . یه سری از گلها و حرکات گذشته ی زلاتان رو دیدم که اگه ببینید میگید مسی کیلو چنده !! بله تو ایتالیا گل میزد اما اینجا ایتالیا نیست . زلاتان بازیکن خوبی بـــــــود . هیچ موقع از وقتی که تو بارسا اومده روحیه جنگندگی رو تو این بشر ندیدم . تا داخل یا اطراف محوطه جریمه بهش پاس میدن یا پاس به عقب میده یا توپ رو میاره به کناره ها این چیزی نیست که از یه بازیکن نوک انتظار میره . ( انصافا اگه بازیهای بارسا رو دنبال نکردید نظر ندید ) قراردادش هم لامصب طولانی مدته . اما بی شک باید بره و نمیشه چشم انتظار نشست شاید دوباره خوب بازیکنی بشه .
تو 90 دقیقه بازی جریان تقریبا یکنواختی داشت و بارسا هیچ وقت تاکتیکش رو تغییر نداد . این نشون میده گواردیولا هنوز جای کار داره ( خیلی محترمانه گفتم به کسی برنخوره )
تو تمام بازی سعی میشد توپ به ژاوی برسه ژاوی به آلوز و آلوز هم سانت کنه . چند تا سانت درست و حسابی تو کل بازی داشتیم ؟؟
پیکه : هر روز بهتر از دیروز
پویول : حیف که نبود ، اگه بود میرفت تو محوطه برای سر زنی یا حداقل یه کاری میکرد .
آلوز : خیلی وقته دیگه آلوز همیشگی نیست .
پدرو : خوب خودش رو کشیده بالا و در کل نمره اش بالاتر از متوسطه.
فصل بعد حتما یکی دو تا مهاجم سطح یک و یه چند تا هافبک - مهاجم تکنیکی لازم داریم . با "جفرن" نمیشه دنبال جام بود
بازی رو از دقیقه 25 دیدم !!
چند تا بازی مشکل تو لیگ داریم . با این حذف تیم دچار افت میشه و کار برای قهرمانی لالیگا سخت تر از قبل .
.
اون گل بویان که زده شد اومدم از تخت بیام پایین پیرهنمو در بیارم یه دور افتخار بزنم
با سر خوردم زمین. خلاصه سر ما اسیب دید و گل هم افساید بود
به نظر من بارسا داره یک سبک مشخص رو بازی می کنه
مربی های حرفه ایی دستشو می خونن و جلوش در میان
در مقابل بارسا اگر عمق رو ببندند
و چند لایه دفاع کنن
و یکی دو مهره شو مهار کنن
تقریبا کاری ازش بر نمی آید
سر زن درست و حسابی که نداره
نمی دونم توجه کردین یا نه، خیلی بد از دفاع به حمله تبدیل می شد حتی توی این بازی که دو سه بار اینتری ها اومدن جلو بازیکن های بارسا به جای پاس به جلو و حمله سریع به کنار دستیشون پاس می دادن و اینتر سریع حالت دفاعی می گرفت
یه جوری میخان با پاس کوتاه و ارام ارام به دروازه حریف برسن
اگه با تیمی مثل چلسی گاس هدینگ پارسال و یا این اینتر
که خوب دفاع می کنه برخورد کنه کارش به مشکل می خوره
ولی تیمی مثل منچستر رو که هجومی بازی می کنه رو خوب شکست میده
خود مربی های بارسا اینو خوب می دونن
واسه همین وسطهای بازی و بازی قبل
خواستن سبک بازی رو تغییر بدن
یهو مسی رفت عقب و پیکه می رفت جلو -هم در بازی قبلی هم این بازی-
یهو دو بازیکن خاص رو اورد وسط
دستور سانتر داده شده بود که کاملا با بازی زمینی بارسا متفاوت بود
ولی بارسا باید یه سبک دیگه هم به تیمش اضافه کنه
سبکی که تیم ملی برزیل یا منچستر یا چلسی الان داره
این نظر من بود تا نظر دوستان چی باشه
نه اتفاقا کار بسیار درستی بود باید تا میخورد میزدش :دیحرکت واقعا زشتی بودش،دیگه باختن که اینکارارو نداره
طبیعی بود که مورینیو خوشحالی بکنه توی ورزشگاه ولی حمله به سمت مورینیو و روشن کردن آبپاشای ورزشگاه خدایی آخر عقده ای بازی بود.
انتظار نمیرفت بارسلوناییا این کارارو بکنن