• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
روی کرنر آخر اعصابم خورد شد کوتاه کار کردن!
میبینه داور سوت تو دهنشه ها!

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
گل که افساید نبود اون مدافع سمت چپ ( بالای تصویر ) افساید رو پر کرده بود !

در ثانی تیم اول باشگاههای ایتالیا رو هم دیدیدم که چه طور 90 دقیقه جلوی دروازه وایستاده بودند !

ثالثا اگه میشه کسی توضیح بده ما زلاتان رو برای چی خریدیم ممنون میشم .
گواردیولا نمی تونه از بازکنش استفاده درست کنه ربطی به زلاتان نداره

هر مهاجم دیگه ای بهش پاس نرسه نمی تونه کاری کنه!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بچه های بارسایی ... منم خیلی ناراحتم ... اما لطفا توهین نکنید ... چون شخصیت شما بالاتر از اینه

به هر حال اصلا خوب نبودیم ... در حالی که گل دوم به نظرم درست بود چون دستش تو راستای بدنش بود

اما لطفاااا نه به اینتر نه به مورینیو توهین نکنید ... ممنونم ازتون

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اون گل بویان که زده شد اومدم از تخت بیام پایین پیرهنمو در بیارم یه دور افتخار بزنم
با سر خوردم زمین. خلاصه سر ما اسیب دید و گل هم افساید بود

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: مردم از خندهههههه ... رضا خیلی باحال بود ... منم یه داد زدم همه بیدار شدن

گفتن چی شده ؟ گفتم هیچی آفساید شد :lol:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
این دیگه ازون حرفا بود
کلا زلاتان خیلی افت کرده
اون زمانی که تو جام ملتهای 2004 برای سوئد بازی میکرد کجا و الان کجا
کلا امسال تو یارگیری ضعیف بودیم
از شانس بد اینیستا هم که این فصل همش مصدوم بود

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

هر مهاجم دیگه ای بهش پاس نرسه نمی تونه کاری کنه!

من طرفدار بارسا یا اینتر نیستم اما اینتر در کل هوشمندانه بازی کرد و اینکه بارسلونا حتی در دقیق 94 هم توپ رو روی دروازه نریخت و فقط خواست پاس کوتاه بده واقعا آخرین کرنر رو که اونجوری زدن من متعجب شدم دیگه تو این موقعیت پاس کوتاه دادن واقعا عجیبه
خوب خیلی هم از مربیتون ایراد نگیرید به هر حال بارسا اینهمه جام رو برده و زدید رئال با اونهمه ستاره رو رفت و برگشت له کردید ولی خداییش شما هم کم بازیکن ندارید ولی به نظر من باید به گواردیولا در بارسا اعتماد کنید همین چون تیمتون از هم میپاشه اگر انتقادها شروع بشه...................اونهم مخرب و بعضی ها منتظر زمین خوردن بارسان اونهم با سر ...............واقعا جام عجیبی بود و من فکر میکنم اگر فوتبال تابع منطق بود الان نتایج فرق میکرد ولی واقعا زلاتان به بارسا نمیخوره....................

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
امسال توی یارگیری چندان جالب نبودیم ... اتوئو رو دادیم کلی هم پول دادیم بازیکنی گرفتیم که من نمیگم بازیش بده ولی اصلا به سیستم تیم ما نمی خوره !

الان انری رو هم نیمکت نشین کرده یه جایگزین مناسب براش نداریم . بویان رو میاره نیم قدمی دروازه میزنه توی اوت !

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
امسال توی یارگیری چندان جالب نبودیم ... اتوئو رو دادیم کلی هم پول دادیم بازیکنی گرفتیم که من نمیگم بازیش بده ولی اصلا به سیستم تیم ما نمی خوره !

الان انری رو هم نیمکت نشین کرده یه جایگزین مناسب براش نداریم . بویان رو میاره نیم قدمی دروازه میزنه توی اوت !
احسنت
حرف دل منو زدی
به نظر من این بازی دیگه تموم شده به قول اون وری ها (this is over)
باید دنبال فتح لالیگا باشیم

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
احسنت
حرف دل منو زدی
به نظر من این بازی دیگه تموم شده به قول اون وری ها (this is over)
باید دنبال فتح لالیگا باشیم

به نظر منم دیگه تموم شد ... امیدوارم به فصل بعد .

لالیگا هم از همین الان به ما تعلق داره !

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دوستان گل و سنبل ، اینقده به این مورینیو فحش و فضاحت تقدیم نکنید . کاری رو که باید انجام میداد ، انجام داد .
یه چیز رو یادمون نره : شادی پس از سوت پایان بازی اش و اون طور دویدنش دور زمین نشون میده که خودش هم خیلی خوب میدونه که چه کار بزرگ و نشدی رو به انجام رسونده !

اینکه در همه ی دقائق بازی بارسلونا مدام بدنبال حفظ توپ بود و بازی مستقیم یا بازی انتحاری انجام نمیداد یه تاکتیک اشتباه بود . خیلی از پاسها که اصلا مفید نبود و من و شما هم از قبل میدونستیم این توپ به کی میرسه . استفاده از زلاتان و کیتا اون هم از اول بازی که ما به گل و بازی سرعتی نیاز داشتیم اشتباه بود .

شما ببین کیتا تو دو تا بازی رفت و برگشت چیکار کرد ؟ هافبکی که داره جای اینیستا بازی میکنه ولی هیچ موقع بعد از دریافت توپ نمیتونه رو به دروازه ی حریف بشه . نیاوردن آنری حتی در لحظات آخر اشتباه بود .
زلاتان بازیکنی نیست که بدرد بارسا بخوره ... . یه سری از گلها و حرکات گذشته ی زلاتان رو دیدم که اگه ببینید میگید مسی کیلو چنده !! بله تو ایتالیا گل میزد اما اینجا ایتالیا نیست . زلاتان بازیکن خوبی بـــــــود . هیچ موقع از وقتی که تو بارسا اومده روحیه جنگندگی رو تو این بشر ندیدم . تا داخل یا اطراف محوطه جریمه بهش پاس میدن یا پاس به عقب میده یا توپ رو میاره به کناره ها :eek: این چیزی نیست که از یه بازیکن نوک انتظار میره . ( انصافا اگه بازیهای بارسا رو دنبال نکردید نظر ندید ) قراردادش هم لامصب طولانی مدته . اما بی شک باید بره و نمیشه چشم انتظار نشست شاید دوباره خوب بازیکنی بشه .

تو 90 دقیقه بازی جریان تقریبا یکنواختی داشت و بارسا هیچ وقت تاکتیکش رو تغییر نداد . این نشون میده گواردیولا هنوز جای کار داره ( خیلی محترمانه گفتم به کسی برنخوره )
تو تمام بازی سعی میشد توپ به ژاوی برسه ژاوی به آلوز و آلوز هم سانت کنه . چند تا سانت درست و حسابی تو کل بازی داشتیم ؟؟

پیکه : هر روز بهتر از دیروز
پویول : حیف که نبود ، اگه بود میرفت تو محوطه برای سر زنی یا حداقل یه کاری میکرد .
آلوز : خیلی وقته دیگه آلوز همیشگی نیست .
پدرو : خوب خودش رو کشیده بالا و در کل نمره اش بالاتر از متوسطه.

فصل بعد حتما یکی دو تا مهاجم سطح یک و یه چند تا هافبک - مهاجم تکنیکی لازم داریم . با "جفرن" نمیشه دنبال جام بود
بازی رو از دقیقه 25 دیدم !!

چند تا بازی مشکل تو لیگ داریم . با این حذف تیم دچار افت میشه و کار برای قهرمانی لالیگا سخت تر از قبل .

.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان گل و سنبل ، اینقده به این مورینیو فحش و فضاحت تقدیم نکنید . کاری رو که باید انجام میداد ، انجام داد .
یه چیز رو یادمون نره : شادی پس از سوت پایان بازی اش و اون طور دویدنش دور زمین نشون میده که خودش هم خیلی خوب میدونه که چه کار بزرگ و نشدی رو به انجام رسونده !

اینکه در همه ی دقائق بازی بارسلونا مدام بدنبال حفظ توپ بود و بازی مستقیم یا بازی انتحاری انجام نمیداد یه تاکتیک اشتباه بود . خیلی از پاسها که اصلا مفید نبود و من و شما هم از قبل میدونستیم این توپ به کی میرسه . استفاده از زلاتان و کیتا اون هم از اول بازی که ما به گل و بازی سرعتی نیاز داشتیم اشتباه بود .

شما ببین کیتا تو دو تا بازی رفت و برگشت چیکار کرد ؟ هافبکی که داره جای اینیستا بازی میکنه ولی هیچ موقع بعد از دریافت توپ نمیتونه رو به دروازه ی حریف بشه . نیاوردن آنری حتی در لحظات آخر اشتباه بود .
زلاتان بازیکنی نیست که بدرد بارسا بخوره ... . یه سری از گلها و حرکات گذشته ی زلاتان رو دیدم که اگه ببینید میگید مسی کیلو چنده !! بله تو ایتالیا گل میزد اما اینجا ایتالیا نیست . زلاتان بازیکن خوبی بـــــــود . هیچ موقع از وقتی که تو بارسا اومده روحیه جنگندگی رو تو این بشر ندیدم . تا داخل یا اطراف محوطه جریمه بهش پاس میدن یا پاس به عقب میده یا توپ رو میاره به کناره ها :eek: این چیزی نیست که از یه بازیکن نوک انتظار میره . ( انصافا اگه بازیهای بارسا رو دنبال نکردید نظر ندید ) قراردادش هم لامصب طولانی مدته . اما بی شک باید بره و نمیشه چشم انتظار نشست شاید دوباره خوب بازیکنی بشه .

تو 90 دقیقه بازی جریان تقریبا یکنواختی داشت و بارسا هیچ وقت تاکتیکش رو تغییر نداد . این نشون میده گواردیولا هنوز جای کار داره ( خیلی محترمانه گفتم به کسی برنخوره )
تو تمام بازی سعی میشد توپ به ژاوی برسه ژاوی به آلوز و آلوز هم سانت کنه . چند تا سانت درست و حسابی تو کل بازی داشتیم ؟؟

پیکه : هر روز بهتر از دیروز
پویول : حیف که نبود ، اگه بود میرفت تو محوطه برای سر زنی یا حداقل یه کاری میکرد .
آلوز : خیلی وقته دیگه آلوز همیشگی نیست .
پدرو : خوب خودش رو کشیده بالا و در کل نمره اش بالاتر از متوسطه.

فصل بعد حتما یکی دو تا مهاجم سطح یک و یه چند تا هافبک - مهاجم تکنیکی لازم داریم . با "جفرن" نمیشه دنبال جام بود
بازی رو از دقیقه 25 دیدم !!

چند تا بازی مشکل تو لیگ داریم . با این حذف تیم دچار افت میشه و کار برای قهرمانی لالیگا سخت تر از قبل .

.
مرسی محسن
تحلیل ظریف و دقیقی بود
من با اینتر و بازیکناش مشکلی ندارم (به نظرم توی هر پستش یدونه ستاره وجود داره)
ادم لذت میبره یه کاپیتان مثل زانتی میبینه (یکی از با شخصیت ترین فوتبالیست هایی که دیدم)
اما مربی همچین تیم بزرگی (که دانش فنیه بالایی هم داره ) باید توی رفتار و اعمالش تجدید نظر کنه

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
حیف شد ! قهرمانی توی زمین رئال یه چیز دیگه بود ! هر چند حال رئال رو توی زمینشون گرفتیم ! عقده ای شدن ! لالیگا رو حسرتش رو دل رئال میزاریم !
البته من طرفدار اینتر هم هستم و از این جهت خوشحال هم هستم ! به احتمال زیاد اینتر قهرمانه فکر نکنم بایرن بتونه جلوی اینتر رو بگیره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اون گل بویان که زده شد اومدم از تخت بیام پایین پیرهنمو در بیارم یه دور افتخار بزنم
با سر خوردم زمین. خلاصه سر ما اسیب دید و گل هم افساید بود

حتما یه کوه پوست تخمه و 7...8 تا پوست موز اون پایین تخت انتظارت رو میکشیده :D

اون دقایق آخر عجیب تو فکر اینیستا بودم و بازی پای فینال سال قبل . اینیستا هم دقیقا پیرهن در آورد و ....

.

a162

Registered User
لایک‌ها
291
به نظر من بارسا داره یک سبک مشخص رو بازی می کنه
مربی های حرفه ایی دستشو می خونن و جلوش در میان
در مقابل بارسا اگر عمق رو ببندند
و چند لایه دفاع کنن
و یکی دو مهره شو مهار کنن
تقریبا کاری ازش بر نمی آید
سر زن درست و حسابی که نداره
نمی دونم توجه کردین یا نه، خیلی بد از دفاع به حمله تبدیل می شد حتی توی این بازی که دو سه بار اینتری ها اومدن جلو بازیکن های بارسا به جای پاس به جلو و حمله سریع به کنار دستیشون پاس می دادن و اینتر سریع حالت دفاعی می گرفت
یه جوری میخان با پاس کوتاه و ارام ارام به دروازه حریف برسن
اگه با تیمی مثل چلسی گاس هدینگ پارسال و یا این اینتر
که خوب دفاع می کنه برخورد کنه کارش به مشکل می خوره
ولی تیمی مثل منچستر رو که هجومی بازی می کنه رو خوب شکست میده
خود مربی های بارسا اینو خوب می دونن
واسه همین وسطهای بازی و بازی قبل
خواستن سبک بازی رو تغییر بدن
یهو مسی رفت عقب و پیکه می رفت جلو -هم در بازی قبلی هم این بازی-
یهو دو بازیکن خاص رو اورد وسط
دستور سانتر داده شده بود که کاملا با بازی زمینی بارسا متفاوت بود
ولی بارسا باید یه سبک دیگه هم به تیمش اضافه کنه
سبکی که تیم ملی برزیل یا منچستر یا چلسی الان داره
این نظر من بود تا نظر دوستان چی باشه

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
به نظر من بارسا داره یک سبک مشخص رو بازی می کنه
مربی های حرفه ایی دستشو می خونن و جلوش در میان
در مقابل بارسا اگر عمق رو ببندند
و چند لایه دفاع کنن
و یکی دو مهره شو مهار کنن
تقریبا کاری ازش بر نمی آید
سر زن درست و حسابی که نداره
نمی دونم توجه کردین یا نه، خیلی بد از دفاع به حمله تبدیل می شد حتی توی این بازی که دو سه بار اینتری ها اومدن جلو بازیکن های بارسا به جای پاس به جلو و حمله سریع به کنار دستیشون پاس می دادن و اینتر سریع حالت دفاعی می گرفت
یه جوری میخان با پاس کوتاه و ارام ارام به دروازه حریف برسن
اگه با تیمی مثل چلسی گاس هدینگ پارسال و یا این اینتر
که خوب دفاع می کنه برخورد کنه کارش به مشکل می خوره
ولی تیمی مثل منچستر رو که هجومی بازی می کنه رو خوب شکست میده
خود مربی های بارسا اینو خوب می دونن
واسه همین وسطهای بازی و بازی قبل
خواستن سبک بازی رو تغییر بدن
یهو مسی رفت عقب و پیکه می رفت جلو -هم در بازی قبلی هم این بازی-
یهو دو بازیکن خاص رو اورد وسط
دستور سانتر داده شده بود که کاملا با بازی زمینی بارسا متفاوت بود
ولی بارسا باید یه سبک دیگه هم به تیمش اضافه کنه
سبکی که تیم ملی برزیل یا منچستر یا چلسی الان داره
این نظر من بود تا نظر دوستان چی باشه

موافقم
الان دو فصله که به مشکل خوردیم و برای مقابله با چنین تاکتیکی ناتوان عمل میکنیم
فقط تو بازیای اروپایی هم اینطور نیست .وقتی به تیمای گردن کلفت لالیگا هم میخوریم که
بیشتر حالت تدافعی دارن هم مشکل داریم
این سبکیه که یونانی که چندان مهره ای نداره باش قهرمان یورو 2004 شد و هیچ تیمی تو اروپا
نتونست از پسش بر بیاد
برای فصل بعد جدا باید دنبال راه حلی برای این مشکل باشیم
خوب دیگه مغزم نمیکشه بقیش رو بزاریم برا فردا :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
از اول بازی معلوم بود صعود تو کارمون نیست!
توانش رو نداشتیم!
خلاص:hmm:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نظر من که از اول بازی هم همش به خودم میگفتم اينجوری بازی کردن بارسا هيچ سودی نداره اين بود که
اولاً زلاتان اصلاً به درده اين بازی نمیخورد
دوماً اين تاکتيک بارسلونا بدرده اين بازی نميخورد...
اين نظر شخصی منه که تنها راه مقابله با اين روش استفاده از دريبلينگ بالای بازيکنانی مثل پدرو و مسی از گوشهاست نه از وسط..
مسی اون وسط يکی رو 2 تارم دريبل کنه بازم انبوه بازيکنان جلوشن و نمیتونه عملاً کاری کنه..حتی چند بار هم ديديم مسی يکی 2 تا رو جا میزاشت ولی به جايی نميرسيد علتش هم همين بود که تو قسمت مرکزی دفاع اینتر میخواست اين کارو بکنه که اونجا پر بازيکن بود.
بارسلونا تو اين بازی نبايد از تاکتيک هميشگيش استفاده میکرد ..تنها روش شکست اين تاکتيک استفاده از دريبل از گوشه هاست که به نظر من هانری اگر از اول جای زلاتان بود شايد الان نتيجه چيزه ديگه ای بود.

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ظاهرا والدز با اقای .... دست به یقه شده و اگه نمیگرفتنش معلوم نبود چه بلایی سر اقای ... میومد
تحریک هواداران خیلی زشته (اونم توسط مربیه یک تیم که اولگوی یک تیمه )

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
حرکت واقعا زشتی بودش،دیگه باختن که اینکارارو نداره
طبیعی بود که مورینیو خوشحالی بکنه توی ورزشگاه ولی حمله به سمت مورینیو و روشن کردن آبپاشای ورزشگاه خدایی آخر عقده ای بازی بود.
انتظار نمیرفت بارسلوناییا این کارارو بکنن

98729645.jpg

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
حرکت واقعا زشتی بودش،دیگه باختن که اینکارارو نداره
طبیعی بود که مورینیو خوشحالی بکنه توی ورزشگاه ولی حمله به سمت مورینیو و روشن کردن آبپاشای ورزشگاه خدایی آخر عقده ای بازی بود.
انتظار نمیرفت بارسلوناییا این کارارو بکنن

98729645.jpg
نه اتفاقا کار بسیار درستی بود باید تا میخورد میزدش :دی
خوشحالی با تحریک هوادار کاملا فرق داره (ظاهرا اقای ... دل پری ازین هوادارا داشت
معلوم نیست وقتی مترجم بوده چکار باش کردن :wacko: )
کارای مورینیو اخر عقده ای بازی بود
هر عملی را عکس العملیست مساوی و در جهت مخالف
اینو یه بنده خدایی سالها پیش گفت
پ.ن:سرم هنوز درد میکنه (به خاطر اون ضربه ی دیشب)

Last edited:
بالا