• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
از اول بازی معلوم بود صعود تو کارمون نیست!
توانش رو نداشتیم!
خلاص:hmm:

قربون آدم چیز فهم
87.gif

دیگه بهانه ی داور و شانس و ... یه مقدار ضایعست. داوری در مجموع دو بازی اصلا سرنوشت صعود رو تغییر نداد و نسبتا عادلانه بود. اون بیچاره ها حدود 70 دقیقه 10 نفره توی زمین حریف نذاشتن بیشتر از 2-3 موقعیت خطرناک در محوطه ی جریمه شون بوجود بیاد.

در کل تفکر مورینیو و اجرای اون تفکر توسط بازیکنان اینتر کاملا برتر بود از تفکر گواردیولا و خلاقیت مسی و ژاوی.

حرکت واقعا زشتی بودش،دیگه باختن که اینکارارو نداره
طبیعی بود که مورینیو خوشحالی بکنه توی ورزشگاه ولی حمله به سمت مورینیو و روشن کردن آبپاشای ورزشگاه خدایی آخر عقده ای بازی بود.

تایید میشه،

میخواستم یه چیزی بگم که به خاطر باخت بارسا نمیگم تا بروبکس بیش از این ناراحت نشن
nocomment.gif

پ.ن: من خودم هم روی بارسا شرط بسته بودم
4fvgdaq_th.gif

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
خوشحالی با تحریک هوادار کاملا فرق داره (ظاهرا اقای ... دل پری ازین هوادارا داشت

تحریک هوادار کجا بود،یه دور افتخار زد با مشتای گره کرده و بعدشم سمت هوادارای اینتر رفت
خودت اگه بودی اینکارو نمیکردی؟

خوشحالی با تحریک هوادار کاملا فرق داره (ظاهرا اقای ... دل پری ازین هوادارا داشت
معلوم نیست وقتی مترجم بوده چکار باش کردن )
ربطی نداره،عکس العملش کاملا طبیعی بود
مث وقتی که با پورتو دقیقه نود به منچستر گل زدن و دوید توی زمین،مطمئن باش اگه فینال رو هم ببره همینکارو میکنه
مورینیو طی این سالا 3بار به بارسلونا خورده که 2بار تونسته بارسا رو حذف بکنه
ولی در کل حریف فن گال نیستش

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.
بیچاره کردید ما رو از دیشب با این جریان آبپاش و ...

5jegstji7a1nczohsxh.jpg

.

vff1oyya6pqdaak3m.jpg

خوب نگاه کنید ... تو این زمین به این بزرگی چند تا آبپاش داره کار میکنه ؟
یه چیز دیگه . نگاه کنید که هوادارا چطور دارن اتوو را تشویق میکنن و اونهم داره جوابشون رو میده .
مورینیو مستقیما به سمت هوادارای بارسا بود حرکتش و کاملا تحریکشون کرد . والدز اومد جلوی حرکات دست مورینیو رو گرفت و به کمک داور هم اشاره کرد که این کار درست نیست . کمک داور اومد و به والدز یه جورایی گفت که اعتراضش درست نیست و والدز هم کنار رفت . اینا رو دیگه نمیشه عکس گذاشت !! باید یه کلیپ 30 ..40 مگی آپلود کنم . حالا از تو خبرا و اینور اونور یه چیزایی به گوشتون خورده و از چیزی درست و حسابی خبر ندارید حداقل یه کار میتونید انجام بدید : سکوت !!

وقتی شما خیلی کم احتمال داره که تیم مقابل رو ببرید خوب معلومه اگه این اتفاق بیفته خیلی بالا و پایین میپرید و حرکات عجیب و غریب در میارید. مفهومه ؟؟

.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دیشب عجب کابوس وحشتناکی بود . . .

///

فکر کنم با این وضعیت که فینال تو برنابئو بود و اون طرف ریبری رو 3 جلسه محروم کردن !!!!!! همه چی دست به دست هم داده تا اون تیمه قهرمان بشه !!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تحریک هوادار کجا بود،یه دور افتخار زد با مشتای گره کرده و بعدشم سمت هوادارای اینتر رفت
خودت اگه بودی اینکارو نمیکردی؟

ربطی نداره،عکس العملش کاملا طبیعی بود
مث وقتی که با پورتو دقیقه نود به منچستر گل زدن و دوید توی زمین،مطمئن باش اگه فینال رو هم ببره همینکارو میکنه
مورینیو طی این سالا 3بار به بارسلونا خورده که 2بار تونسته بارسا رو حذف بکنه
ولی در کل حریف فن گال نیستش
اینو دیگه نگو
شما فکر کنم اخر بازی رو ندیدی
رفتاراش همش تحریک بود.پس شما اون حرکات دستش رو ندیدی به سمت طرفدارا(منظورم دویدنش توی زمین نبود)
پس والدز همینطوری و بدون دلیل اومد سمتش دیگه
مربی توی این سطح از فوتبال اونم تو اوروپا باید جنتلمن باشه (مثل ونگر یا فرگوسن)

البته من ناراحت نیستم .ما به خودمون باختیم
توی بازیه رفت فاجعه بودیم.با توجه به ضدفوتبال بودن تیمای حریف نباید اونقدر گل میخوردیم
باید اون گل اول رو که میزدیم به ضد فوتبال روی میووردیم ابزارشم داشتیم (مارکز-میلیتو-پیکه-پویول)
حیف که این شیوه با تئوریه بارسا متضاده

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من هم موافقم حرکات مورینیو کاملا تحریک آمیز بود - اصلا داشتم شاخ در میاوردم وقتی اون حرکات رو کرد. تو دربی میلان هم وقتی برد اینتر قطعی شده بود یه جور دیگه از این تیپ حرکات رو به نمایش گذاشت و کفر ما رو در آورد! مورینیو ست دیگه...

ولی مسلما به والدز هم ربطی نداشت.

این تگ "ضد فوتبال" هم وقتی که فوتبال تهاجمی fail میشه در نوع خودش جالبه... بگذریم.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
این تگ "ضد فوتبال" هم وقتی که فوتبال تهاجمی fail میشه در نوع خودش جالبه... بگذریم.

اوکی. ردیو جان شما خودت نظرت راجع به این تگ چیه ؟

توی چند سال اخیر این نوع فوتبال هم مد شده (مخصوصا توی لیگ قهرمانان) . یه مثال میزنم شما دوست داشتی مثلا پرتغال با اون بازیه روان و زیبا قهرمان بشه یا یونان با یه بازیه بسته که برای من تماشاگر هیچ جذابیتی
نمیتونه داشته باشه ؟به نظر من این تاکتیک هم (که به نظر من گاس هیدینگ خیلی استادانه تر از مورینیو اونو اجرا کرد)
دیگه دمده و خسته کننده شده (هر چند که انتی تاکتیکش هم هنوز پیدا نشده)
ایا سخت تر نیست که مورنیو و امثالهم با یه تاکتیک تهاجمی بارسا رو توی نیوکمپ حیرت زده کنه ؟(با توجه به این که اینتر
تیم پر ستاره ایه ؟(اون موقع هیچ کسی به مورینیو خرده نمیگیره بلکه براش دست هم میزنیم)
هر چند میدونم خیلی از بچه ها (حتی طرفدارای بارسا ) با من مخالفن .میخوام راجب این بحث کنم و نظرات شما رو بدونم
در اخر بگم که من فقط قصد دارم نظرات خودمو بگم و اگه کسی دلخور شده معذرت میخوام
منتظر نظر دوستان هستم . مخلص بچه های با صفای pt

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من دوست نداشتم اینجا پست بدم چون قطعا نظراتم 100% بدون تعصب نیست . اما در مورد فوتبال تدافعی و بازی اینتر می تونم یک سوال بپرسم .
من هر چی فکر می کنم هیچ منطقی توی فوتبال پیدا نمی کنم که وقتی یک تیمی 3-1 جلو هست از اول بازی بیاد حمله کنه . خوب که چی بشه ... ؟
دوما این کاملا طبیعی هست که قدرت فوتبالی اینتر به بارسلونا نمی رسید , پس باید از راه دیگه جلوی این تیم را گرفت . اما سیستم تدافعی به طور کلی یک هنر اجرایی فوتبال هست .
اما آیا واقعا این ضعف بارسلونا نیست که وقتی دو بازیکن کلیدی آنها ( مسی و ژابی ) مهار می شوند به طور کامل همه برنامه های خودش رو از دست میده ؟

فکر می کنم این درست نیست که بعد از یک باخت همه تیم ها را به تبانی و ضد فوتبال و ... متهم کنید . فوتباله دیگه یک روز شما بردید و یک روز هم می بازید .
به هرحال اگر تیمی از این نظر مورد اتهام و سو ضن باشد خود بارسلوناست , پس بهتر هست که خیلی در صدد قیاس برنایید.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اوکی. ردیو جان شما خودت نظرت راجع به این تگ چیه ؟

توی چند سال اخیر این نوع فوتبال هم مد شده (مخصوصا توی لیگ قهرمانان) . یه مثال میزنم شما دوست داشتی مثلا پرتغال با اون بازیه روان و زیبا قهرمان بشه یا یونان با یه بازیه بسته که برای من تماشاگر هیچ جذابیتی
نمیتونه داشته باشه ؟به نظر من این تاکتیک هم (که به نظر من گاس هیدینگ خیلی استادانه تر از مورینیو اونو اجرا کرد)
دیگه دمده و خسته کننده شده (هر چند که انتی تاکتیکش هم هنوز پیدا نشده)
ایا سخت تر نیست که مورنیو و امثالهم با یه تاکتیک تهاجمی بارسا رو توی نیوکمپ حیرت زده کنه ؟(با توجه به این که اینتر
تیم پر ستاره ایه ؟(اون موقع هیچ کسی به مورینیو خرده نمیگیره بلکه براش دست هم میزنیم)
هر چند میدونم خیلی از بچه ها (حتی طرفدارای بارسا ) با من مخالفن .میخوام راجب این بحث کنم و نظرات شما رو بدونم
در اخر بگم که من فقط قصد دارم نظرات خودمو بگم و اگه کسی دلخور شده معذرت میخوام
منتظر نظر دوستان هستم . مخلص بچه های با صفای pt
بهروز عزیز خیلی بهتر از اونی که میتونستم جواب شما رو داد. ;)

شما "فقط یک دلیل" منطقی برای من بیار که طبق اون اینتر باید میومد فضای کافی در اختیار بارسا میذاشت تا این تیم فوتبال خودش رو بازی کنه و اینتر رو ببره و بره فینال!

اگه تونستی 1 دلیل بیاری اصلا من همه حرف هات رو قبول میکنم!

باز همونطور که بهروز اشاره کرد، دفاع هم بخشی از فوتباله. همونقدر که حمله بخشی از فوتباله. چسبوندن این صفت "ضد فوتبال" به تیمی که به داره بخشی از فوتبال رو به بهترین نحو اجرا میکنه اصلا معنی نداره.

به نظر من اینتر طی این دو بازی نشون داد یک تیم یک بُعدی نیست. در بازی رفت به اندازه ای "حمله" کرد که بازی رو با 2 گل اختلاف ببره. در بازی برگشت هم از اون برد "دفاع" کرد.

اگه نظر من رو میخوای، بله، دفاع مطلق تنها راهی بود که میشد باهاش از سد بارسا گذشت. بارسا به تیمی که فضا در اختیارش بده رحم نمیکنه.

شاید بگی "چطور اینتر تو بازی رفت فضا در اختیار بارسا داد و باز هم برد؟". جواب اینه که مسلما اینتر نمیتونست در این بازی مثل بازی رفت کار کنه. به دو دلیل.
- اولا در بازی رفت خود بارسایی ها هم انتظار اون بازی رو از اینتر نداشتن. تو مرحله گروهی بارسا خیلی راحت از سد اینتر گذشت. فکر کنم بشه غافلگیری رو یکی از دلایل دونست.

- دوما اینکه بحث امتیاز بازی خونگی هست. اون جو نیوکمپ ابدا برای اینتر چاره ای نمیذاشت جز اینکه روی یه کار تمرکز کنه = دفاع (تلویزیون خودمون صدای ورزشگاه رو درست و شفاف پخش نمیکنه، جو وحشتناک بود! 100 هزار نفر داد میزدن بارسا، بارسا ! هر بار توپ میومد زیر پای یه بازیکن اینتر صدای سوت کر کننده میشد و ...)
اگه اینتر میخواست هم دفاع کنه و هم حمله کنه قطعا تمرکز رو از دست میداد. مورینیو این رو میدونست و خودش رو خسته نکرد و از همون اول دستور دفاع مطلق داد. نتیجه اش هم این شد که الان اینتر تو فیناله.

من باشم به اینتر ایراد نمیگیرم. به تیم خودم ایراد میگیرم که نتونست از سد اینتر بگذره. اونهم وقتی که فکر میکنم تیمم از نظر هجومی قوی ترین تیم دنیاست.

ولی متاسفانه تا فوتبال هجومی تیمی خنثی میشه انگشت اتهام به سمت حریف نشونه میره، به این دلیل ساده که اومدن و خوب دفاع کردن! انصافا درسته این؟ فوتبال نمایش نیست - فوتبال بحث برد و باخت هست و هر کسی بگه جنبه ی نمایشی/سرگرمی فوتبال براش بیشتر از برد و باخت اهمیت داره، به نظر من با خودش صادق نیست.

(که به نظر من گاس هیدینگ خیلی استادانه تر از مورینیو اونو اجرا کرد)

ابدا.
یه دلیل نقض اش هم اینه که بارسا چلسی رو تو استمفورد بریج حذف کرد ولی از پس اینتر اون هم تو نیوکمپ برنیومد.

حالا از اینکه بارسا خیلی راحت تر به دروازه ی چلسی نزدیک میشد و موقعیت درست میکرد ولی نتونست به اون خوبی اینکار رو جلوی اینتر بکنه بگذریم.

کاری که اینتر در این دو بازی کرد (با وجود اینکه 2 گل خورد) واقعا در نوع خودش کم نظیر بود.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازی دیشب هر چی که نداشت یه چیزی رو خوب ثابت کرد : بازی رفت اتفاقی بیش نبود و از این حوادث هر n بازی برای بارسا رخ میده . هیچ تیمی نمیتونه ما رو با اختلاف ببره ... :rolleyes:

بعد بازی رفت با آرسنال خیلی اعصابم خورد شده بود داغون بودم . اما دیشب خیلی تحملش سخت نبود .
بی غیرتی هم عالمی داره :D

.

رضا جان دیشب هم گفتم مورینیو کاری رو انجام داد که باید انجام میداد : صعود ، گذر از یه حریف قلدر تر از تیم خودش .

همه میدونیم که بدون شک کسب قهرمانی و جام و بُرد هدف اصلی یه تیم هست و بازی زیبا در درجه دوم . حالا ممکنه اگه اهمیت برد 100 باشه بازی زیبا 99 باشه ولی قطعا برد و کسب جام هدف اصلیه و شکی درش نیست .
اما همیشه سعی میشه یه بالانسی بین این دو باشه . دنیزلیه پرسپولیس چقدر زیبا بود بازی تیمش ولی نتیجه ؟؟؟؟
کاپلو توی رئال با n تا 1-0 قهرمان شد ، اما بازی زیبا ؟؟؟
حالا خیلی از مربی های بزرگ مخلوطی از این دو را توی چنته دارن .مثلا فرگوسن و از اون بهتر گاس هیدینگ کبیر ( حَفَظَ الله کراماتُه ) . ببین تیم چلسی رو وقتی یه مدت کوتاه تحویل گرفت چه کرد . همچین بازی ای جلوی بارسا انجام داد که آدم جز تحسین چیزی نمیتونست بگه . همه کَف کردن :wacko: حالا با یه تیمی اونجور بازی کرد که یکی از هجومی ترین تیم های دنیاست و اصلا به گروه خون تیم انگلیسی جماعت همچین بازی نمیخوره .
این رو شرایط فوتبال اقتضا میکنه . یعنی با هر حریفی باید یه جور بازی کرد. دیگه همه میدونن که این یه شیوه برای مهار تیمهای قویتر توسط تیمهای ضعیفتره و خیلی هم نمیشه بهش بر چسب ضد فوتبال زد .

و متاسفانه بارسا فقط یکجور بازی کرد .
البته این که بگیم مسی یا ژاوی کاری نتونستن بکنن یه مقدار سطحی نگری هست . بازی های ژاوی تو تیم ملی رو ببینی متوجه میشی تو کارای انفرادی همتا نداره ولی بارسا فقط به عنوان توپ رسان و یه هافبک خوب بهش نگاه میکنه . مطمئنن دیشب بارسا میتونست به شیوه های تهاجمی تری بازی کنه ولی این شیوه ی بازی خواست گواردیولا بود . و تکیه ی بیش از حد گواردیولا برای ادامه و تداوم این شیوه بود که تاکتیک مورینیو رو کار آمد تر جلوه داد . البته شما هم با تاکتیک خودت اگه در یه سال 6 تا جام میگرفتی میچسبیدی به شیوه ی خودت و حرف هیچ کس رو قبول نمیکردی :blush:
تیم ما خیلی تهاجمی تر میتونست بازی کنه اما تو این دوسال گواردیولا تو سلول سلول این تیم شیوه خودش رو تزریق کرده و من هم شیفته ی این سبک بازیش هستم و طرفدار پر و پا قرصش اما ، اما باید تو شرایطی مثل دیشب تغییراتی رو توی تاکتیکش وارد کنه .

.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
من هر چی فکر می کنم هیچ منطقی توی فوتبال پیدا نمی کنم که وقتی یک تیمی 3-1 جلو هست از اول بازی بیاد حمله کنه . خوب که چی بشه ... ؟
مورينيو اومد دقيقاً همون ضد تاکتيکی رو بکار برد که گاس هيدينگ برای بارسا به کار بردش
نميشه گفت ضد فوتبال ولی اگه اين کار باب بشه فوتبال از ريخت و قيافه مياوفته دفاع 11 نفره تعداد پاس ها حتی به 4 تا هم نميرسيد کلاً فکر کنم زيره 100 تا و شايا دخيلی کمتر اينتری ها به هم پاس دادند
دفاع مطلق ، متوقف کردن بازيکن به هر قيمتی
اين اصلاً فوتبال قشنگی نخواهد بود

اما سیستم تدافعی به طور کلی یک هنر اجرایی فوتبال هست .
اين چه هنری هستش؟؟
تاکتيک مورينيو چی بود؟؟
غير اينکه تا مسی توپ رو گرفت حتی به قيمت مصدوم کردنش توپ رو بزنيد؟؟
آيا رال مادريد تو لاليگا حاضر ميشه واسه گل نخوردن از بارسلونا همچين فوتبالی به نمايش بزاره؟؟فوتبالی که فقط تنها هدفش نرسيدن توپ به دروازست

اما آیا واقعا این ضعف بارسلونا نیست که وقتی دو بازیکن کلیدی آنها ( مسی و ژابی ) مهار می شوند به طور کامل همه برنامه های خودش رو از دست میده ؟

البته من معذرت ميخوام آقا بهروز
ولی داريم از فوتبالی واقعی حرف ميزنيم آرايش 10 بازيکن تو يک سوم دفاعی اونم 10 بازيکن خيلی خوب دنيا و درجه يک چه راهی واسه تيم مقابل ميزاره؟؟بارسا يا بايد بازی با حوصله ديشب رو انجام ميداد که فگهت دنبال روزنه اي باشه که 4 بار هم گيرش اومد که فقط از يکيش تونست استفاده کنه - ضربه بويان که گلل شد و پذيرفته نشد ، ضربه سر بويان که به شکل عجيبی گل نشد ، شوت مسی ، و تک به تک پيکه
تو تمام اين موارد هم مسی و ژاوی نقش اصلی رو داشتند
گوارديولا با گذشتن یحیی توره در کنار پيکه هوش خودش رو نشون داد که اجازه نفوذ مدافع هاش رو و بازيسازی اونها رو بهشون داد

تیم ما خیلی تهاجمی تر میتونست بازی کنه اما تو این دوسال گواردیولا تو سلول سلول این تیم شیوه خودش رو تزریق کرده و من هم شیفته ی این سبک بازیش هستم و طرفدار پر و پا قرصش اما ، اما باید تو شرایطی مثل دیشب تغییراتی رو توی تاکتیکش وارد کنه .

ببخشيد ديشب و بازی با چلسی در سال گذشته بارسا چه تاکتيکی ميتونست جلوی 11 نفر قدر بکار بگيره؟؟غير اينکه يا توپ بلند بفرسته يا با صبر و حوصله دنبال روزنه باشه؟؟ مطمئناً شوت بی هدف زدن نه توپ رو وارد دروازه سزار ميکرد و نه دروازه چک همينطور سانتر کردن بی هدف

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
با اینکه دل خوشی از اینتر ندارم جداً ولی خوب بارسا در جنگ تاکتیک بازی رو باخت و نتونست کاری بکنه.
وقتی که اینتر با هوشمندی جلوی بازی تهاجمی بارسا رو با گرفتن فضا ها از مهره های کلیدی میگیره الان نوبت بارسلونا هست که یک پاتک بزنه ( یا پا تاکتیک :دی ) که نتونست جداً و سردرگم بازی کرد و اسیر اینتر شد.

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
مورينيو اومد دقيقاً همون ضد تاکتيکی رو بکار برد که گاس هيدينگ برای بارسا به کار بردش
نميشه گفت ضد فوتبال ولی اگه اين کار باب بشه فوتبال از ريخت و قيافه مياوفته دفاع 11 نفره تعداد پاس ها حتی به 4 تا هم نميرسيد کلاً فکر کنم زيره 100 تا و شايا دخيلی کمتر اينتری ها به هم پاس دادند

اين چه هنری هستش؟؟
تاکتيک مورينيو چی بود؟؟
آيا رال مادريد تو لاليگا حاضر ميشه واسه گل نخوردن از بارسلونا همچين فوتبالی به نمايش بزاره؟؟فوتبالی که فقط تنها هدفش نرسيدن توپ به دروازست

ولی داريم از فوتبالی واقعی حرف ميزنيم آرايش 10 بازيکن تو يک سوم دفاعی اونم 10 بازيکن خيلی خوب دنيا و درجه يک چه راهی واسه تيم مقابل ميزاره؟؟بارسا يا بايد بازی با حوصله ديشب رو انجام ميداد که فگهت دنبال روزنه اي باشه که 4 بار هم گيرش اومد که فقط از يکيش تونست استفاده کنه - ضربه بويان که گلل شد و پذيرفته نشد ، ضربه سر بويان که به شکل عجيبی گل نشد ، شوت مسی ، و تک به تک پيکه
گوارديولا با گذشتن یحیی توره در کنار پيکه هوش خودش رو نشون داد که اجازه نفوذ مدافع هاش رو و بازيسازی اونها رو بهشون داد

ببخشيد ديشب و بازی با چلسی در سال گذشته بارسا چه تاکتيکی ميتونست جلوی 11 نفر قدر بکار بگيره؟؟غير اينکه يا توپ بلند بفرسته يا با صبر و حوصله دنبال روزنه باشه؟؟ مطمئناً شوت بی هدف زدن نه توپ رو وارد دروازه سزار ميکرد و نه دروازه چک همينطور سانتر کردن بی هدف

دوست عزیز خوب این بازی نصف جریان هست بازی رفت رو فراموش کردید که 3-1 شد ؟ اونجا اینتر اینطوری بازی کرد ؟ ای تفکر مربی هست که در هر بازی چطور بازی کنه اینتر اگر هر 2 بازی رو مثل بازی برگشت بازی می کرد حق با شما بود ! و این هم بدونید تیمی که دفاع مطلق میکنه مثل بازی اینتر هیچ وقت برنده نخواهد شد و بازنده خواهد بود مثل دیشب اینتر ! ولی چرا الان پس اینتر صعود کرده ؟ خوب دلیلش تفکر مربی هست برای 2 بازی مختلف ! اینتر بازی خودش رو در میلان انجام داد همان اینتری که الان صدر کالچو هست ( که رم قهرمان میشه انشالله ) و 3 گل به بارسلونا زد. در بازی برگشت تفکر مربی این هست که گل زدن کافی هست ! خوب چرا باید حمله کنند ؟ طبیعی هست وقتی 3-1 جلو هستند ریسک نکنند و دفاع کنند اون هم تیمی مثل اینتر که دفاع های خوبی داره و توانایی این کار رو داره.

هرگزر فرموش نکنند دوستان این بازی اصلی اینتر نبود و اینتر در شرایط عادی اینطوری بازی نمیکنه جلوی تیمی ! وقتی راحت با بازی خوب در میلان 3 گل زدن و بازی برگشت هم در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا هست و اینتر بعد از 40 سال میتونه بره فینال واقعاً جای بحث داره اگر توقع داشته باشید بیاد ریسک کنه و در نیوکمپ دست به حمله بزنه .

به نظرم بارسا باید یک جوری این تاکتیک اینتر رو خنثی میکرد حتی با میدون دادن به اینتری ها که بکشن جلو شاید میشد کاری کرد نظر شما چیه ؟ بارسا چه تاکتیکی برای مقابله با این کار باید سوار میکرد ؟

من خودم دوست داشتم بارسلونا ببره یکجورایی چون دل خوشی از اینتر ندارم با اینکه فوتبال ایتیالیا رو بیشتر دوست دارم ولی بارسا یکی دو ساله تیم باحالی شده !

Last edited:

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
@ Desperadoz

بازی رفت شرايط خاص خودش رو داشت
خستگی تو ساق های بازيکن های بارسا کاملاً مشهود بود

خيلی راحت دفاع بارسا جا ميموند همين پيکه اي که ديشب به هيچ وجه در مقابل سرعت اتوو و اشنايدر کم نياورد
مورينيو بازی گذشته هم تقريباً با همين تاکتيک بازی کرد فگهت ضد حمله رو هم تو دستور کار خودش قرار داده بود و با توجه به خواستگی بازيکن های بارسا به هدفش رسيد
نبايد فراموش کنيد بايز قبل دو گل اينتر سر اشتباه داور به دست اومد اوليش خطا رو مسی دومی هم مشکوک به آفسايد و همچنين پنالتی روی آلوزکه گرفته نشد
البته من نميخام تاکتيک مورينيو رو تو بازی رفت در مهار مسی ژاوی زير سؤال ببرام
بيشتر حرف من رو بازی ديشب بود

وقتی تيمی با بازيکن های تدافعی درجه يک 11 نفره خيمه بزنند تو دفاع چه تاکتيکی ميشه پيش گرفت؟؟
اينتر جلوی چند تا تيم تو چند سال اخير اينطوری بازی کرده
يا بهتر بگم چند تا بازی تو سطح اول فوتبال دنيا مثل بازی ديشب اينتر بارسا و بازی سال گذشته چلسی بارسا انجام شده که يه تيم فقط و فقط 11 نفره دفاع کنه؟؟
اين قدرت بارسا رو نشون ميده که بزرگانی مثل گاس هيدينگ و مورينيو همچين فوتبالی رو انتخاب ميکنند

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
اين قدرت بارسا رو نشون ميده که بزرگانی مثل گاس هيدينگ و مورينيو همچين فوتبالی رو انتخاب ميکنند

شایدم نقطه ضعفش هست که با این نوع بازی بارسا رو مهار می کنند !
به نظر وقتی بارسا قدرت داره که یک ضد تاکتیک برای این نوع بازی ها پیدا کنه .

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اول از همه از شما و بقیه ی دوستان که نظر دادن ممنونم
اون بازیه معروف چلسی چی؟اون بازیه توی نیوکمپ
بازیه رفت بود . 3-1 هم جلو نبود . چه دلیلی برای دفاع کردن از اول بازی بود.ایا چلسی توان حمله به سمت
دروازه ی بارسا رو نداشت؟حداقل توی بازیه برگشت نشون داد که داشت

باید بگم دید من نسبت به بازی با شما کاملا متفاوته (اگه اون پستم رو دقیق بخونید کاملا متوجه میشید)
من منظورم یه بازیه خاص نبود.من به عنوان یه بیننده دوست دارم یه بازی رو که میبینم لذت ببرم
شما همچنین لذتی از این بازی بردید؟فقط اینو دیدیم که بازیکنای بارسلون پاسکاری میکنن و اخرش هم یا سانتر میکنن
که مدافعان اینتر دفع میکنن یا توی عمق کار میکنن که باز دوباره مدافعان اینتر جلوشون می ایستادن
(ضمن اینکه از عدم بودن تاکتیک مناسب برای حل این مشکل شاکیم)
در اخر بگم که کلا سلایق و علایق و دید من با شما کاملا متفاوته ...
موفق باشید ;)

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بازی دیشب هر چی که نداشت یه چیزی رو خوب ثابت کرد : بازی رفت اتفاقی بیش نبود و از این حوادث هر n بازی برای بارسا رخ میده . هیچ تیمی نمیتونه ما رو با اختلاف ببره ... :rolleyes:

بعد بازی رفت با آرسنال خیلی اعصابم خورد شده بود داغون بودم . اما دیشب خیلی تحملش سخت نبود .
بی غیرتی هم عالمی داره :D

.

رضا جان دیشب هم گفتم مورینیو کاری رو انجام داد که باید انجام میداد : صعود ، گذر از یه حریف قلدر تر از تیم خودش .

همه میدونیم که بدون شک کسب قهرمانی و جام و بُرد هدف اصلی یه تیم هست و بازی زیبا در درجه دوم . حالا ممکنه اگه اهمیت برد 100 باشه بازی زیبا 99 باشه ولی قطعا برد و کسب جام هدف اصلیه و شکی درش نیست .
اما همیشه سعی میشه یه بالانسی بین این دو باشه . دنیزلیه پرسپولیس چقدر زیبا بود بازی تیمش ولی نتیجه ؟؟؟؟
کاپلو توی رئال با n تا 1-0 قهرمان شد ، اما بازی زیبا ؟؟؟
حالا خیلی از مربی های بزرگ مخلوطی از این دو را توی چنته دارن .مثلا فرگوسن و از اون بهتر گاس هیدینگ کبیر ( حَفَظَ الله کراماتُه ) . ببین تیم چلسی رو وقتی یه مدت کوتاه تحویل گرفت چه کرد . همچین بازی ای جلوی بارسا انجام داد که آدم جز تحسین چیزی نمیتونست بگه . همه کَف کردن :wacko: حالا با یه تیمی اونجور بازی کرد که یکی از هجومی ترین تیم های دنیاست و اصلا به گروه خون تیم انگلیسی جماعت همچین بازی نمیخوره .
این رو شرایط فوتبال اقتضا میکنه . یعنی با هر حریفی باید یه جور بازی کرد. دیگه همه میدونن که این یه شیوه برای مهار تیمهای قویتر توسط تیمهای ضعیفتره و خیلی هم نمیشه بهش بر چسب ضد فوتبال زد .

و متاسفانه بارسا فقط یکجور بازی کرد .
البته این که بگیم مسی یا ژاوی کاری نتونستن بکنن یه مقدار سطحی نگری هست . بازی های ژاوی تو تیم ملی رو ببینی متوجه میشی تو کارای انفرادی همتا نداره ولی بارسا فقط به عنوان توپ رسان و یه هافبک خوب بهش نگاه میکنه . مطمئنن دیشب بارسا میتونست به شیوه های تهاجمی تری بازی کنه ولی این شیوه ی بازی خواست گواردیولا بود . و تکیه ی بیش از حد گواردیولا برای ادامه و تداوم این شیوه بود که تاکتیک مورینیو رو کار آمد تر جلوه داد . البته شما هم با تاکتیک خودت اگه در یه سال 6 تا جام میگرفتی میچسبیدی به شیوه ی خودت و حرف هیچ کس رو قبول نمیکردی :blush:

.
از پستت معلومه دقیقا منظور منو فهمیدی که چی میگم
ممنون که نظر دادی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219

اين چه هنری هستش؟؟
تاکتيک مورينيو چی بود؟؟

احسنت
بالاخره یکی پیدا شد با ما هم عقیده باشه
کلا همه ی صحبت هات تایید میشه (مخصوصا اون قسمت های قرمز)

Last edited:

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
شایدم نقطه ضعفش هست که با این نوع بازی بارسا رو مهار می کنند !
به نظر وقتی بارسا قدرت داره که یک ضد تاکتیک برای این نوع بازی ها پیدا کنه .

به نظر من که پیدا کردن ضد تاکتیک واسه این ممکن نیست
چون عملا تاکتیکی نمیبینید
ریختن 11 نفر تو دفاع بدون داشتن کوچیکترین برنامه ای واسه دادن 4 تا پاس یا حتی رسوندن توپ به دایره وسط زمین به نظر من که تاکتیک نیست

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
بارسلونا كلاسش با بقيه تيمها فرق ميكنه حتي اگر به گل نیاز داشته باشه شیوه بازی رو تغییر نمیده...

حالا فکر میکنید مسی میتونه امسال هم مرد سال بشه؟

بالا