بازی دیشب هر چی که نداشت یه چیزی رو خوب ثابت کرد : بازی رفت اتفاقی بیش نبود و از این حوادث هر n بازی برای بارسا رخ میده . هیچ تیمی نمیتونه ما رو با اختلاف ببره ...
بعد بازی رفت با آرسنال خیلی اعصابم خورد شده بود داغون بودم . اما دیشب خیلی تحملش سخت نبود .
بی غیرتی هم عالمی داره
.
رضا جان دیشب هم گفتم مورینیو کاری رو انجام داد که باید انجام میداد : صعود ، گذر از یه حریف قلدر تر از تیم خودش .
همه میدونیم که بدون شک کسب قهرمانی و جام و بُرد هدف اصلی یه تیم هست و بازی زیبا در درجه دوم . حالا ممکنه اگه اهمیت برد 100 باشه بازی زیبا 99 باشه ولی قطعا برد و کسب جام هدف اصلیه و شکی درش نیست .
اما همیشه سعی میشه یه بالانسی بین این دو باشه . دنیزلیه پرسپولیس چقدر زیبا بود بازی تیمش ولی نتیجه ؟؟؟؟
کاپلو توی رئال با n تا 1-0 قهرمان شد ، اما بازی زیبا ؟؟؟
حالا خیلی از مربی های بزرگ مخلوطی از این دو را توی چنته دارن .مثلا فرگوسن و از اون بهتر گاس هیدینگ کبیر ( حَفَظَ الله کراماتُه ) . ببین تیم چلسی رو وقتی یه مدت کوتاه تحویل گرفت چه کرد . همچین بازی ای جلوی بارسا انجام داد که آدم جز تحسین چیزی نمیتونست بگه . همه کَف کردن :wacko: حالا با یه تیمی اونجور بازی کرد که یکی از هجومی ترین تیم های دنیاست و اصلا به گروه خون تیم انگلیسی جماعت همچین بازی نمیخوره .
این رو شرایط فوتبال اقتضا میکنه . یعنی با هر حریفی باید یه جور بازی کرد. دیگه همه میدونن که این یه شیوه برای مهار تیمهای قویتر توسط تیمهای ضعیفتره و خیلی هم نمیشه بهش بر چسب ضد فوتبال زد .
و متاسفانه بارسا فقط یکجور بازی کرد .
البته این که بگیم مسی یا ژاوی کاری نتونستن بکنن یه مقدار سطحی نگری هست . بازی های ژاوی تو تیم ملی رو ببینی متوجه میشی تو کارای انفرادی همتا نداره ولی بارسا فقط به عنوان توپ رسان و یه هافبک خوب بهش نگاه میکنه . مطمئنن دیشب بارسا میتونست به شیوه های تهاجمی تری بازی کنه ولی این شیوه ی بازی خواست گواردیولا بود . و تکیه ی بیش از حد گواردیولا برای ادامه و تداوم این شیوه بود که تاکتیک مورینیو رو کار آمد تر جلوه داد . البته شما هم با تاکتیک خودت اگه در یه سال 6 تا جام میگرفتی میچسبیدی به شیوه ی خودت و حرف هیچ کس رو قبول نمیکردی :blush:
تیم ما خیلی تهاجمی تر میتونست بازی کنه اما تو این دوسال گواردیولا تو سلول سلول این تیم شیوه خودش رو تزریق کرده و من هم شیفته ی این سبک بازیش هستم و طرفدار پر و پا قرصش اما ، اما باید تو شرایطی مثل دیشب تغییراتی رو توی تاکتیکش وارد کنه .
.