این بازی رو حتما باید ببریم
توی خونه ی حریف هم هست
خیلی کارمون سخته
فکر کن نبریم
این بازی رو حتما باید ببریم
توی خونه ی حریف هم هست
خیلی کارمون سخته
مطمئن باش بارسا این بازی رو با اختلاف می بره
شرط بندی حرامه و الا ارزش شرط بندی داشت
مسی الان 29 گله شده و هیگواین 25 تاییه باید ببینیم فردا گل میزنه یا نهلیو 2 تا زد...با چند اختلاف آقای گله؟
مرسی!!تبریک بابت برد
کمی از غممون کم کرد
با اینکه 4 تا زدیم غم تو چهره ی گواردیولا موج میزد
فکر نمیکردم بویان قابلیت زدن چنین گل هایی رو داشته باشه یه ذره نظرم راجبش عوض شد
تحلیل خوبی بود
معلوم بود این بازی رو شدید می بریم
---------------
نمی دونم چرا بازی با اینتر رو اینقدر بزرگ کردن
اما بارسا در بازی برگشت برد ؛با وجود اینکه اینتر از محوطه جریمه خودش بیرون نمی رفت ولی بازم برد
باخت در بازی رفت بود که با اتوبوس رفته بودن
مگه تا حالا کدوم تیم دوباره قهرمان اروپا شده که بارسا جامونده باشه
عقلا و نقلا بارسا باید می رفت بالا و همه اینو می دونستا واسه همین باورش حتی برای چوزه مورینیو هم سخت بود که اینتر رفت بالا
مسی هنوز هم بهترین بازیکنه
اگه بارسا در اخرین قدم حذف شد تیم هایی مثل رئال و منچستر یونایتد خیلی پیشتر حذف شده بودن
-----------
یه نکته رو در این بازی بارسا نشون داد(منهای ناشی کارهای بوسکتس که هر بازی فیلم در میاره)
اینه که بارسا اهل دفاع نیست
بارسا ترسو بازی نمی کنه
بارسا تیم جاه طلبیه
بارسا در هر لحظه تشنه گله
با اینکه دوتا گل جلو بود و شدیدا به برد نیاز داشت وگره می باخت اوضاعش وحشتناک می شد
بازهم دفاع نمی کرد وقت کشی اونجوری نمی کرد و بازهم حمله می کرد
اگه مورینیو بود به بازیکناش می گفت : همه 11 تاتون بریزید محوطه جریمه خودمون از اونجا تکون نخورید تا با این تاکتیک :blink:بازی رو نگه داریم
واسه همینه که من عاشقش شدم! حمله حمله حمله تا دقیقه 90. من فقط موندم چرا یه زمانی از تیم های ایتالیایی خوشم میومد؟!:blink: با اون سبک دفاعی 11 نفره چندش آورشون uke:!
بارسا ترسو بازی نمی کنه
بارسا تیم جاه طلبیه
با اینکه دوتا گل جلو بود و شدیدا به برد نیاز داشت وگره می باخت اوضاعش وحشتناک می شد
اگه مورینیو بود به بازیکناش می گفت : همه 11 تاتون بریزید محوطه جریمه خودمون از اونجا تکون نخورید تا با این تاکتیک :blink:بازی رو نگه داریم
به خاطر همینه من هنوز هم به بارسا تفتخار میکنم
معلوم بود این بازی رو شدید می بریم
---------------
نمی دونم چرا بازی با اینتر رو اینقدر بزرگ کردن
اما بارسا در بازی برگشت برد ؛با وجود اینکه اینتر از محوطه جریمه خودش بیرون نمی رفت ولی بازم برد
باخت در بازی رفت بود که با اتوبوس رفته بودن
مگه تا حالا کدوم تیم دوباره قهرمان اروپا شده که بارسا جامونده باشه
عقلا و نقلا بارسا باید می رفت بالا و همه اینو می دونستا واسه همین باورش حتی برای چوزه مورینیو هم سخت بود که اینتر رفت بالا
مسی هنوز هم بهترین بازیکنه
اگه بارسا در اخرین قدم حذف شد تیم هایی مثل رئال و منچستر یونایتد خیلی پیشتر حذف شده بودن
-----------
یه نکته رو در این بازی بارسا نشون داد(منهای ناشی کارهای بوسکتس که هر بازی فیلم در میاره)
بارسا ترسو بازی نمی کنه
بارسا تیم جاه طلبیه
الان تو مربیای ایتالیایی باز کارلتو و کاپلو از اون حالت دفاعی دور شدندواسه همینه که من عاشقش شدم! حمله حمله حمله تا دقیقه 90. من فقط موندم چرا یه زمانی از تیم های ایتالیایی خوشم میومد؟!:blink: با اون سبک دفاعی 11 نفره چندش آورشون uke:!
اصلا فوتبال یعنی بارسلونا. وااای پسر 90 دقیقه داشت اینتر را پشت 18 قدمش پرس می کرد. فکرش را می کنم مغزم ****میشه!:lol:
بهترين بازيكن سال جهان : جايگاه آرسنال در قلب سسك است، اما بارسلونا در خون او جريان دارد. نميدانم دقيقا چه زماني اين اتفاق مي افتد ولي او دوباره به ما خواهد پيوست.
یعنی میشه اینم تابستون بیآد؟!