- نوشتهها
- 319
- لایکها
- 13
بازی خوبی بود ! کلا بعید میدونم قهرمانی لالیگا رو از دست بدیم !! یه کم از این بازی می ترسیدم که تیم روحیه رو از دست داده باشه که مشخصا نگرانیم بی مورد بود .
آلوز آخر فصلی تازه موتورش روشن شده ....
من نمیدونم گواردیولا چجوری اخم کردن زلاتان بعد تعویض رو تحمل میکنه !!
اگه به شایستگی باشه اصلا بازی بهش نمیرسه ، حالا تازه ناز هم میکنه ... عجــــــــــــــــب
.
بارسا با اين برد 93 امتيازي شد. اين بيشترين امتيازي است كه يك تيم در رقابتهاي لاليگا به دست آورده است. ركوردي كه در دو بازي باقيمانده فصل نيز قابل ارتقا خواهد بود.
پيش از اين رئال مادريد در فصل 1997-1996با هدايت كاپلو توانسته بود 92 امتياز را جمعآوري كرده و ركورددار بيشترين امتيازهاي به دست آمده باشد.
بهترین ویژگی بویان که قبلا هم این بازیکن رو دوس داشتم اینه که بدن انعطاف پذیری داره
دقت کنید مثل یه مار خم میشه-به نقل از یکی از مربیان بارسا-
دو گل آخریش همش به خاطر این بود که در لحظه اخر یهو جهت بدنش رو عوض کرد و به جهت مخالف ضربه زد
بهترین گلش، همون بود که در فینال جام حذفی سال قبل زد
یه شوت عجیب و حرفه ایی زد که استثنایی بود
ببنم اپلودش می تونم بکنم اینجا قرار میدم
اگر 100 میشد چی میشد...!!!ایشالا میریم برای 99 امتیاز
اگر 100 میشد چی میشد...!!!
بنظرم امشب بازی رثال 1-2 تا اخراجی داره
از دوستان کسی میدونه داستان پیکه و زلاتان چیه ؟
فارس یه چیزایی نوشته .... که خیلی تعجب برانگیزه !!!
کسی چیزی میدونه . من فیلمش را دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد ؟YouTube- FC BARCELONA ZLATAN IBRAHIMOVIC GERARD PIQUÉ BEST MOMENTS AND BEST MOVES
من الان مسلح نیستم که برم یوتیوب ، :blush: خودت بگو چی توشه
پ.ن : ایشالا امشب کورسوی امیدتون تاریک میشه
.
:f34r::f34r::f34r:نمیدونم دقیق ولی خبرش پیچیده توی دنیا که زلاتان به پیکه پیشنهاد چیز داده :lol:
میگن تو یووه هم سابقه ی این کارا را داشته :blink:
اینم عکس صحنه ی پیشنهاد :
پ.ن : نه دیگه زشته ما بدون جام بمونیم
ولی هم بارسا و هم رئال شایسته ی تقدیر هستند
جام قسمت هرکی باشه ماله اون میشه
اين شگرد رئالي هاست كه ميخوان قبل از بازيه سويا تيمو ببرن تو حاشيهاز دوستان کسی میدونه داستان پیکه و زلاتان چیه ؟
فارس یه چیزایی نوشته .... که خیلی تعجب برانگیزه !!!
کسی چیزی میدونه . من فیلمش را دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد ؟YouTube- FC BARCELONA ZLATAN IBRAHIMOVIC GERARD PIQUÉ BEST MOMENTS AND BEST MOVES