Bhrzk
مدیر بازنشسته
همه مدعیان این هفته ( ببخشید - روم به دیوار - گلاب به روتون ) گند زدند
لاليگا هم با صدر نشيني سويا تعطيل شد .
هيچ كس نمي دونست كه با صدر نشيني تيم سويا اسپانيا به تعطيلات سال جديد ميلادي بريم ولي اين اتفاق افتاد و شگفتي بزرگي پيش اومد .
4 تيم صدر جدولي لاليگا تا به امروز :
تيم امتياز
1- سويا 37
2- بارسلونا 34
3 - رئال مادريد 32
4 - اتلتيكو مادريد 28
-----------------------------------------------
خيلي خوشحالم كه تو پرشين تولز كلوپ هاي هواداري درست شده و اينجا فوتبالي شده .
اولين كلوپ هواداري كه اينجا زده شد مال خودم بود .
بعد زدن كلوپ بارسلونا هواداران تيمهاي ديگه هم شار* شدن و تو پرشين تولز كلوپ هواداري زدن .
ديروزم بود فكر كنم كه كلوپ هواداران بايرن مونيخ هم شروع به كار كرد و در مجموع كلا تو پرشين تولز 7 كلوپ هواداري داريم .
من يك طرح دارم .
سايتي براي همه
فقط يه كم همت مي خواد و همكاري هواداران هر 7 تيم . مي خوام تو يه طرح تقريبا بزرگ و خوب يك سايت جامع و كامل درباره اين 7 تيم بزرگ راه بندازيم . كه مديريت تيمهاي ديگه رو به يك نفر داوطلب بديم . مثلا بهروز مديريت بخش رئال مادريد رو مي گيره و منم بخش بارسلونا . يا به همين صورت براي تيمهاي ديگه .
راستش مي تونيم با يه تير چند نشون بزنيم و به يكي از سايتهاي خوب ورزشي تبديل شيم .
پس هر كس داوطلب هستش همينجا بهم بگه .
درباره اسمش هم نظرهاتون رو بديد. يه اسم خوب كه به همه تيمها ربط داشته باشه .
خوبيه اين كار اينه كه 7 مدير داريم و 7 تيم مختلف پس به طور قطعي سايت نمي خوابه و هر روز به روز مي شه . شايد قسمت بارسلوناش آپديت نشه ولي حتما رئالش آپديت مي شه چون مدير اون بخش كاملا فرق داره .
حالا مدير هر بخش مي تونه به راحتي هر كس رو كه دوست داره بياره به كلوپ خودش. مثلا بهروز مي تونه افسانه يا هر كس ديگه رو به سايتمون دعوت كنه تا تو بخش رئال مادريد بنويسن .
پس اگه اينجوري ادامه پيدا كنه صد در صد افراد زيادي جذب خواهيم كرد . مي خوام توافق كنيد بعد من كارهاي اوليش رو انجام مي دم . پس اگه موافقيد شماره تماستون رو بديد تا باهاتون هماهنگي هاي لازم رو انجام بدم .
البته بخش هارو خودم بازديد مي كنم و اگه كمكاري بشه مديرش رو عوض خواهم كرد . همه ظاهر قسمت تيم مورد علاقتون به سليقه خودتونه و من قالبش رو به سليقه خودتون درست مي كنم و در اختيارتون مي ذارم.
نشون بديد كه يك هوادار واقعي هستيد .
من به عنوان هوادار 4 تا تیم منچستر ، بایرن ، بارسا و اینتر به دلیل مشغله زیاد قول همکاری نمی دم.(وای که شما چه قدر ناراحت شدید) اما اگه خواستید می تونم هاستش رو تقبل کنم.حتما موافقت كنيد...