• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
25 معضرت می خوام .
یعنی اشتباه تایپی انقدر براتون مهمه ؟ خوشحالم که میاید تو سایتی که می خوایم بزنیم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اقا جان امسال هم بارسلون به امید خدا قهرمانه!
حاضرم با هر کی مخالفه کل کل کنم!
آقا جان تیمی که خوبه،خوبه دیگه،بازیش هم حرف نداره

من نوکرتم . زودتر میومدی. من نوکر هر چی بچه آبی و اناری هم هستم .
:blush:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مسي:
سالي پر از فراز و نشيب را گذراندم ليونل مسي، ستاره کاتالان اعلام كرد كه سال 2006 سالي پر فراز و نشيب براي اين مهاجم آرژانتيني بوده است.
اين بازيكن جوان كه براي تعطيلات زمستاني به كشورش بازگشته تا تاريخ يكم فوريه نمي*تواند براي بارسا بازي كند، چرا كه دچار مصدوميت پا شده است.
ليونل در خصوص سال 2006 ميلادي اظهار داشت: "سال جالبي را پشت سر گذاشتم. هم ناكامي* داشتم و هم موفقيت. در كنار بارسا موفقيت*ها و عناوين را تجربه كردم، اما دو بار هم مصدوميت گريبان مرا گرفت.
در سال 2007 در ابتدا براي خودم آرزوي يك سال بدون مصدوميت را دارم. ((*خنده کرد))
همچنين مسي در خصوص حضور فرناندو گاگو، هم تيمي آرژانتيني*اش در رئال مادريد عنوان داشت: "او واقعاً فوق*العاده است و مطمئناً در بهترين شكل ممكن براي برنابئو عرض اندام خواهد كرد."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
گشايش مدرسه*ي فوتبال در زادگاه نابغه*ي فوتبال
وقتي رونالدينيو گريه كرد!

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

رونالدينيو، اعجوبه*ي برزيلي جهان فوتبال به سختي مي*تواند احساساتش را پنهان كند, به ويژه هنگامي كه به زادگاهش پورته آلگره سر مي*زند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رونالدينيو كه براي گشايش يك مدرسه*ي فوتبال در شهرش به سر مي*برد هنگام سخنراني نتوانست خودش را كنترل كند و گريه كرد.

34eq9l4.jpg

نابغه*ي فوتبال گفت:« براي اين بچه*ها مدرسه*اي درست كرديم تا از وسايلي كه براي تبديل شدن به يك بازيكن بزرگ نياز است استفاده كنند. آنها همگي مي*توانند اين كار را انجام دهند.»

پسر بچه*ي برزيلي هنگام مراسم گشايش مدرسه فوتبال نام رونالدينيو را فرياد مي*كشيدند. بازيكن بارسلونا كه گريه امانش نمي*داد مادر و برادرش را در* آغوش كشيد.

دونگا سرمربي برزيل در اين مراسم رونالدينيو را همراهي مي*كرد.

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
از بازي بارسا خوشم نمياد . ولي رونالوينهو واقعا يه فوتباليسته .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
از بازي بارسا خوشم نمياد . ولي رونالوينهو واقعا يه فوتباليسته .

چرا از بازی بارسا بدتون می یاد ؟
من از روی تعصب حرف نمی زنم و چند بار گفتم که رئال خوب بازی می کرد ولی الان دفاعی شده .
من با رئال هیچ مشکلی ندارم و فقط رقیبشم . پس هیچ وقت از بازی رئال ایراد نمی گیرم چون توی لیگ اسپانیا سومه و باید بهش احترام گذاشت . :rolleyes:

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
خب خوشم نمياد . ديگه واسه علاقه هم بايد جواب پس بديم .
ولي بازياشو ميبينم.
حالا چرا شما همش با من دعوات مياد !

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
من از بارسلونا خوشم می آد به این دلیل که هجومیه و خوب بازیکنای خوبی هم داره .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چرا از بازی بارسا بدتون می یاد ؟
من از روی تعصب حرف نمی زنم و چند بار گفتم که رئال خوب بازی می کرد ولی الان دفاعی شده .
من با رئال هیچ مشکلی ندارم و فقط رقیبشم . پس هیچ وقت از بازی رئال ایراد نمی گیرم چون توی لیگ اسپانیا سومه و باید بهش احترام گذاشت . :rolleyes:

اگر منظورت از قبلا 2 سال اخیر هست که من فکر می کنم رئال واسه تفریح میومد تو زمین ....

اما الان بد نیست
یک تیم و باید از دفاع دوباره ساخت تا به حمله رسید

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اگر منظورت از قبلا 2 سال اخیر هست که من فکر می کنم رئال واسه تفریح میومد تو زمین ....

اما الان بد نیست
یک تیم و باید از دفاع دوباره ساخت تا به حمله رسید

:( شما که انقدر فوتبال می فهمی یه چیزی به هوادارای تیمت یاد بده . :p

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
حالا چرا شما همش با من دعوات مياد !
چون که از اول شما با من دعوا داشتی. ;) منم با شما دعوا نمی کنم خودتون دوست دارید کری خونی کنید .
منم تا سر حد مرگ برای بارسلونا کری می خونم پس بهره باهام در نیوفتی . :rolleyes:

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
چون که از اول شما با من دعوا داشتی. ;) منم با شما دعوا نمی کنم خودتون دوست دارید کری خونی کنید .
منم تا سر حد مرگ برای بارسلونا کری می خونم پس بهره باهام در نیوفتی . :rolleyes:
در مورد کری از من استفتاء کردند ، فرمودم که کری خواندن اشکال ندارد. حتی اگر یک طرفدار رئال یا چلسی بخواند. ولی دعوا کردن در پی تی جایز نیست.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
من فقط میدونم بارسلونـــــــــــــــــــــــــــا از همه سر تره! آره همین!!!
good.gif
yes.gif
yes.gif
yes.gif

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
گشايش مدرسه*ي فوتبال در زادگاه نابغه*ي فوتبال
وقتي رونالدينيو گريه كرد!

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

رونالدينيو، اعجوبه*ي برزيلي جهان فوتبال به سختي مي*تواند احساساتش را پنهان كند, به ويژه هنگامي كه به زادگاهش پورته آلگره سر مي*زند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رونالدينيو كه براي گشايش يك مدرسه*ي فوتبال در شهرش به سر مي*برد هنگام سخنراني نتوانست خودش را كنترل كند و گريه كرد.

34eq9l4.jpg

نابغه*ي فوتبال گفت:« براي اين بچه*ها مدرسه*اي درست كرديم تا از وسايلي كه براي تبديل شدن به يك بازيكن بزرگ نياز است استفاده كنند. آنها همگي مي*توانند اين كار را انجام دهند.»

پسر بچه*ي برزيلي هنگام مراسم گشايش مدرسه فوتبال نام رونالدينيو را فرياد مي*كشيدند. بازيكن بارسلونا كه گريه امانش نمي*داد مادر و برادرش را در* آغوش كشيد.

دونگا سرمربي برزيل در اين مراسم رونالدينيو را همراهي مي*كرد.
akhey nazzi!ronaldinio hamash mikhande... geryasho nadide boodam
angry.gif

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد کری از من استفتاء کردند ، فرمودم که کری خواندن اشکال ندارد. حتی اگر یک طرفدار رئال یا چلسی بخواند. ولی دعوا کردن در پی تی جایز نیست.

دعوا کدومه بابا ! ماها میگیم از بازی این تیم اینا خوشمون نمیاد اینا میگن بیخود باید خوشتون بیاد وگرنه فوتبال نفهمین!!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

تایید می شه

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دعوا کدومه بابا ! ماها میگیم از بازی این تیم اینا خوشمون نمیاد اینا میگن بیخود باید خوشتون بیاد وگرنه فوتبال نفهمین!!!

این چه حرفیه ؟
ما نگفتیم فوتبال نفهمید ما گفتیم چرا خوشتون نمیاد . کجای بازیش خوب نیست / ؟ دفاعیه ؟ حمله ایه . ؟ چیش بده ؟

بالا