فقط بارسلونا
اقا جان امسال هم بارسلون به امید خدا قهرمانه!
حاضرم با هر کی مخالفه کل کل کنم!
آقا جان تیمی که خوبه،خوبه دیگه،بازیش هم حرف نداره
از بازي بارسا خوشم نمياد . ولي رونالوينهو واقعا يه فوتباليسته .
چرا از بازی بارسا بدتون می یاد ؟
من از روی تعصب حرف نمی زنم و چند بار گفتم که رئال خوب بازی می کرد ولی الان دفاعی شده .
من با رئال هیچ مشکلی ندارم و فقط رقیبشم . پس هیچ وقت از بازی رئال ایراد نمی گیرم چون توی لیگ اسپانیا سومه و باید بهش احترام گذاشت .
اگر منظورت از قبلا 2 سال اخیر هست که من فکر می کنم رئال واسه تفریح میومد تو زمین ....
اما الان بد نیست
یک تیم و باید از دفاع دوباره ساخت تا به حمله رسید
من از بارسلونا خوشم می آد به این دلیل که هجومیه و خوب بازیکنای خوبی هم داره .
چون که از اول شما با من دعوا داشتی. منم با شما دعوا نمی کنم خودتون دوست دارید کری خونی کنید .حالا چرا شما همش با من دعوات مياد !
در مورد کری از من استفتاء کردند ، فرمودم که کری خواندن اشکال ندارد. حتی اگر یک طرفدار رئال یا چلسی بخواند. ولی دعوا کردن در پی تی جایز نیست.چون که از اول شما با من دعوا داشتی. منم با شما دعوا نمی کنم خودتون دوست دارید کری خونی کنید .
منم تا سر حد مرگ برای بارسلونا کری می خونم پس بهره باهام در نیوفتی .
akhey nazzi!ronaldinio hamash mikhande... geryasho nadide boodamگشايش مدرسه*ي فوتبال در زادگاه نابغه*ي فوتبال
وقتي رونالدينيو گريه كرد!
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
رونالدينيو، اعجوبه*ي برزيلي جهان فوتبال به سختي مي*تواند احساساتش را پنهان كند, به ويژه هنگامي كه به زادگاهش پورته آلگره سر مي*زند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رونالدينيو كه براي گشايش يك مدرسه*ي فوتبال در شهرش به سر مي*برد هنگام سخنراني نتوانست خودش را كنترل كند و گريه كرد.
نابغه*ي فوتبال گفت:« براي اين بچه*ها مدرسه*اي درست كرديم تا از وسايلي كه براي تبديل شدن به يك بازيكن بزرگ نياز است استفاده كنند. آنها همگي مي*توانند اين كار را انجام دهند.»
پسر بچه*ي برزيلي هنگام مراسم گشايش مدرسه فوتبال نام رونالدينيو را فرياد مي*كشيدند. بازيكن بارسلونا كه گريه امانش نمي*داد مادر و برادرش را در* آغوش كشيد.
دونگا سرمربي برزيل در اين مراسم رونالدينيو را همراهي مي*كرد.
در مورد کری از من استفتاء کردند ، فرمودم که کری خواندن اشکال ندارد. حتی اگر یک طرفدار رئال یا چلسی بخواند. ولی دعوا کردن در پی تی جایز نیست.
در مورد کری از من استفتاء کردند ، فرمودم که کری خواندن اشکال ندارد. حتی اگر یک طرفدار رئال یا چلسی بخواند. ولی دعوا کردن در پی تی جایز نیست.
دعوا کدومه بابا ! ماها میگیم از بازی این تیم اینا خوشمون نمیاد اینا میگن بیخود باید خوشتون بیاد وگرنه فوتبال نفهمین!!!
من فقط میدونم بارسلونـــــــــــــــــــــــــــا از همه سر تره! آره همین!!!