• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اینم خبرهای زرشکیه ایپنا دات زاقارت !!!

انتقال "اتوئو" به سري A ايتاليا

--------------------------------------------------------------------------------

ميلان براي فصل آينده برنامه*هاي زيادي را دارد و مسوولان روسونري* از هم اكنون در تلاش هستند مقدمات انتقال ساموئل اتوئو از بارسلونا و چه آرا مدافع اينترناسيونال برزيل را فراهم كنند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اتوئو تابستان گذشته هم كانديداي اول جانشيني شوچنكو در خط حمله ميلان بود، اما مسوولان بارسلونا اجازه اين انتقال 20 ميليون پوندي را ندادند، اما ميلان آماده است با افزايش اين مبلغ اتوئو را براي شروع فصل جذب كند.
از سوي ديگر كافو در تدارك بازنشستگي است و ميلان به يك مدافع راست قوي هم احتياج دارد و سرجينيو به سران تيمش چه آرا را پيشنهاد كرده است.
اين بازيكن 26 ساله توانست در فينال جام باشگاه*هاي جهان در تركيب اينترناسيونال به بهترين شكل رونالدينيو را مهار كند و مورد توجه قرار گيرد . قدرت بدني و فيزيك اين بازيكن او را به عنوان بهترين گزينه براي جانشيني كافو معرفي كرده است.

بخندید !!!!!!!!!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نه اتوئو نه رونالدینهو نه رایکراد هیچکدوم از بارسلونا نمی رن ....

چون مطمئن باشین یکی از این 3 مثلث کم بشه بارسلونا تعطیل میشه .
اینو جدی می گم

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اصلا دلیلی نداره که برند. اون ها توی تیمی هستند که یکی از قوی ترین های اروپاست. مشکلی هم که ندارند. پس اگه مریض شدند می رند میلان!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اصلا دلیلی نداره که برند. اون ها توی تیمی هستند که یکی از قوی ترین های اروپاست. مشکلی هم که ندارند. پس اگه مریض شدند می رند میلان!

میلان مگه بیمارستانه ؟ :hmm:

اما در مورد یکی از بهترین تیم های اروپا خوشم اومد
بهترینش که رئاله
یکی از بهترین ها هم بارسا :D:D:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دوست محترم، میشه لطفا به تیمی توهین نکنی؟!
چون اگه بخوای خوب میتونم جوابتو بدم!
167.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اینجا دعوا راه نندازین بابا...
کی توهین کرد ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
نه اتوئو نه رونالدینهو نه رایکراد هیچکدوم از بارسلونا نمی رن ....

چون مطمئن باشین یکی از این 3 مثلث کم بشه بارسلونا تعطیل میشه .
اینو جدی می گم

شما که فهم فوتبالیتون بالاست چرا این حرف و می زنی؟ یعنی رایکارد از بارسلونا بره بارسا بد می شه ؟
یا اتوو ؟
یا حتی رونالدینیو ؟
مطمئن باش که لاپورتا به راحتی یه ستاره بسیار خوب رو میاره به بارسا .
اصلا نگران تیم ما نباش. :D :D :D

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آلونسو در راه* بارسلونا؟!
ژاوى* آلونسو ستاره* اسپانيايى* ليورپول* با کسب* اجازه* از رافائل* بنيتس* مربى* اسپانيايى* خود مذاکره* با باشگاه* بارسلونا را آغاز کرده* و احتمال* انتقالش* به* اين* مدعى* قهرمانى* وجود دارد. بارسلونا سال* گذشته* هم* براى* به* خدمت* گرفتن* ژاوى* آلونسو تلاش* کرده* بود اما بنيتس* اجازه* مذاکره* بيشتر را نداد.
رئال* به* دنبال* مدافع* آرسنال!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
کدام*يک* بهترين* بازيکن* سال* آفريقا خواهد شد دروگبا، اتوئو يا اسين؟!

سرانجام* کنفدراسيون* فوتبال* آفريقا براساس* نظرخواهى* از مربيان* فدراسيون*هاى* مختلف* سه* بازيکن* برتر سال* 2006 اين* قاره* را معرفى* مى*کند. همانطور که* پيش*بينى* مى*شد ديديه* دروگبا و مايکل* اسين* دو بازيکن* ساحل* عاجى* و غنايى* چلسى* و ساموئل* اتوئو مهاجم* کامرونى* بارسلونا در صدر بهترين*هاى* آفريقا در سال* 2006 قرار دارند و براى* کسب* عنوان* بازيکن* سال* با هم* رقابت* خواهند کرد.
بهترين* بازيکن* سال* آفريقا طى* مراسمى* که* در اول* ماه* مارس* 2007 در آکراى* غنا برگزار مى*شود معرفى* خواهد شد. اين* بازيکن* براساس* نظرخواهى* از 53 کشور عضو کنفدراسيون* فوتبال* آفريقا، همچنين* مطبوعات* و رسانه*ها و کميته*هاى* فنى* انتخاب* مى*شود.
در سه* سال* گذشته* ساموئل* اتوئو مهاجم* کامرونى* بارسلونا اين* عنوان* را به* خود اختصاص* داد. او مى*گويد: «از اينکه* يکى* از سه* بازيکن* برتر سال* آفريقا هستم* خوشحالم. اين* عنوان*ها اگر چه* فقط* يک* قدردانى* است* اما افتخار بزرگى* به* حساب* مى*آيد اما من* از بدشانسى*ها گله* دارم، اين* مصدوميت* سخت* باعث* شد مدتى* از ترکيب* بارسلونا دور باشم. امروز فقط* دوست* دارم* هر چه* زودتر با همان* قدرت* گذشته* به* زمين* برگردم.»
مايکل* اسين* هافبک* غنايى* چلسى* عقيده* دارد دروگبا و اتوئو از شانس* بيشترى* براى* کسب* عنوان* بهترين* بازيکن* سال* 2006 آفريقا برخوردارند.
«دروگبا اين* فصل* يک* پديده* است. در مورد اتوئو هم* باتوجه* به* بازيهاى* او در فصل* گذشته* قضاوت* مى*شود. فکر مى*کنم* در مقايسه* با من* شانس* بيشترى* دارند اما من* هم* راضى* هستم، از همه* چيز از موفقيتم* در چلسي، از اينکه* از بازيکنان* برتر سال* آفريقا هستم* و... احساس* مى*کنم* پيشرفت* سريعى* دارم* و اين* موقعيت* را مديون* چلسى* هستم. بازى* من* در استمفوردبريج* وارد بُعد تازه*اى* شده* است.»

index.jpg
460x460.jpg
drogba_dider_cfc_profile_2004_new.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
قطعا دروگبا!
اتوئو که چند ماهه مصدومه، به علاوه تو جام جهانی هم حضور نداشت تا خودش رو مطرح کنه.
در عوض دروگبا امسال بهترین سال اش رو با چلسی میگذرونه، تو جام جهانی هم خوب بود. و چون دوره های قبل این عنوان به اتوئو رسیده بود، امسال فکر میکنم نوبت دروگبا باشه (که انصافا شایستگی اش رو هم داره)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
راستی mdibmehr2، قضیه این ستاره بارون ها چیه؟!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آهان .
این قضیش کپی برداری از خبر ورزشیه .
نمی دونم این چیه درست شده . فکر کنم قفل از نوع ایرانیه...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
قطعا دروگبا!
اتوئو که چند ماهه مصدومه، به علاوه تو جام جهانی هم حضور نداشت تا خودش رو مطرح کنه.
در عوض دروگبا امسال بهترین سال اش رو با چلسی میگذرونه، تو جام جهانی هم خوب بود. و چون دوره های قبل این عنوان به اتوئو رسیده بود، امسال فکر میکنم نوبت دروگبا باشه (که انصافا شایستگی اش رو هم داره)

درسته ...
دروگبا میشه... :) :(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آهان .
این قضیش کپی برداری از خبر ورزشیه .
نمی دونم این چیه درست شده . فکر کنم قفل از نوع ایرانیه...

خلاصه خیلی قیافه اعصاب خورد کنی داره!
میتونی با Word کلک شون رو بکنی!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
حالا که تموم شد . ولش کن .
بذار رو حساب جوونیمون .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نه، واسه دفعه بعد گفتم!
23.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ایشاالـ.... بعدا ...
مرسی...
می گم کسی نمی خواد بیاد با من تو کلوپ هواداران بارسلونا بنویسه ؟
برم از بیرون بیارم ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خوب 5 نفر برای کلوپ بارسلونا جور شده .
خدا رو شکر...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خوب از این به بعد یه طرح ریختم که هر دفعه یک وبلاگ یا سایت بارسایی معرفی می کنم و یکی از مطالبش رو می ذارم تا برید ببینید .
اولین وبلاگی که معرفی می کنم برای یک خانم هستش و اینم مطلب آخرشه .
وبلاگی درباره لیونل مسیست .
لئو دیریبل میزند . برایش مهم نیست بازیکن روبرویش کارلوس یا کاناوارو باشد یا بازیکن یکی از تیمهای دسته دومی آرژانتین. دید فوق العاده لیونل، دویدن با سرعت بالا، تکنیک های بی عیب و نقص و اجرای حرکات تماشایی در میانه ی زمین برای هر تماشاگری جذاب است .از دیگر ویژگی های لیونل : قدرت اداره ی بازی، طراحی حملات و شروع حرکت هایی است که منجر به گل هایی به یاد ماندنی می شود . این حرکات درست از جایی آغاز میشوند که کسی انتظارش را ندارد .

مالکیت فوق العاده توپ، حرکات سریع با گام هایی کوتاه به همراه تغییر جهت های ناگهانی و همچنین قدرت دیریبل فوق العاده موجب تفاوت او از تمام بازیکنان هم عصرش شده و لئو را به محبوبیت بسیار نزد مردم جهان رسانده است .لیونل برای حریف همیشه تحدید کننده ای خطرناک محسوب میشود . لئو کسی است که وانمود میکند از مقابله با حریف ناتوان است ، اما حالا دیگر همه لئوی جادویی را میشناسند .

پای چپ لیونل یک پاس دهنده ی عالی است و حرکاتش حریف را گیج و هر بیننده را مجذوب خود میکند . لیونل همچنین چشمانی تیز و هوشی سرشار برای گل زدن دارد . باتمام این ویژگی ها بدون شک :

لئو مصدومیت را دیریبل خواهد کرد .

link : http://blogestan.blogfa.com

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اميدوارم تو کارش موفق بشه .
يکی از نويسندگان قسمت بارسلونای سايتی که می خوايم بزنيم اين خانم هستش. اسمشم نازنینه .
diadem.gif
clap.gif
laugh.gif
clap2.gif

بالا