امروز می خوام یه وبلاگ گروهی بسیار سطح بالا بهتون معرفی کنم .
لینک :
http://pesarane-catalunya.blogfa.com/
قالبش کار خودمه و چند بارم توش آپدیت کردم . بجز من بارسایی های خوبی توش هستن .
امیدوارم موفق باشن . چند تاشون هم تو سایتی که می خوایم بزنیم تو بخش بارسا کار می کنن.
اینم مطلب آخرش .
از کاتالونیا تا سراسر دنیا
اول از همه سلام به دوستای خوبم محمد پویل ، محمد والدس ، یه بلاگرانا . باور کنید من به فکر وبلاگ خودم نیستم فقط مشکل کوچیکی برام پیش امده بود که نتونستم همراهیتون کنم به بزرگی خودتون من رو ببخشید.
خوب حالا بریم سر تیم محبوبمون بارسلونا . همان طور که می دونید سال 2007 شد و بازیکنان هم برای تعطیلات به کشورهاشون یا جاهای دیگه میرن .
خولیان بلتی پایتخت فرانسه را برای تعطیلات سال جدید میلادی انتخاب کرده و به همراه خانوادهاش اکنون در نزدیکی سن دنی خاطرات فینال لیگ قهرمانان 2006 را در ذهن مرور می کند.
سیلوینیو به سویا سفر کرده تا کنار ادو مهاجم بتیس باشد . همسر دوست صمیمی دفاع کناری بارسلونا به زودی فرزندی را به دنیا می آورد و به همین خاطر او تصمیم گرفته تا به همراه خانوادهاش در کنار دوست خود در اندلس باشد.
برنامه های لیلیان تورام کاملا بر هم خورد. به خاطر مصدومیتی که مقابل اتلتیکو مادرید ، گریبان گیرش شد مجبور است در بارسلونا بماند و تمریناتی که برای بهبودی اش در نظر گرفته شده را انجام دهد .
لیونل مسی و ساموئل اتوئو نیز مصدوم هستند اما شرایط متفاوتی را تجربه می کنند . مسی در روزایو ، در حال پشت سر گذاشتن دوران آسیب دیدگی است و عملا هر روز تحت معاینه قرار می گیرد . اتوئو چند روز را در کامرون سپری می کند و شاید در ادامه برای حضور در تورنمنتی در تنه ریف ، به این شهر سفر کند . البته او تنها به عنوان میهمان در این تورنمنت حاضر می شود .
بیشترین مسافت را برای سپری کردن تعطیلات ، موتا ، ژولی و رایکارد طی می نمایند. تیاگو به مالدیو می رود ، کشوری که با بهشت مقایسه می شود . ژولی با فرزندش دیه گو ، ابتدا به لیون می روند اما مقصد اصلی انها برای تعطیلات دبی است . رایکارد ترجیح می دهد به پیست های برود که در حاشیه خلیج همیشه فارس وجود دارد.
جیووانی فان برونکهورست به کشورش هلند سفر کرده جای که نیسکنز، کمک اول رایکارد هم در آنجاست .
گودیانسن به ایسلند برگشته کشوری که هوای بسیار سردی در این ماه ها دارد .
والدس ، مالت را انتخاب کرده تا به دنبال آفتاب باشد . اوله گر از اسپانیا خارج شده اما او ترجیح داده زیاد در مورد مقصدش صحبت نکند .
سه بازیکن کاتالان تصمیم گرفتند از این ایالت خارج نشوند . پویول در لاپوبلا حاضر است ، ژاوی نیز خانه را ترک نکرده و در ترساست . خورکه را ، دروازبان دوم تیم در خیرونا به سر می برد .
برزیل پذیرای دکو، ادمیلسون ورونالدینیو است . آنها به ترتیب به تاکواریتینگا ، سائوپائولو و پورتو آلگره سفر کرده اند تا با حضور در کنار خانواده انرژی لازم برای حضوری قدرتمندانه در نیم فصل دوم را به دست بیاورند .
بارسلونا در مکزیک نیز سفیر دارد . جیووانی دوس سانتوس در مونته ری است و رافا مارکس در مکزیکوسیتی به سر می برد ، البته خوان لاپورتا نیز ترجیح داده تعطیلات امسال را در سرزمین استک ها سپری کند . خاویر ساویولا در کشورش آرژانتین و در شهر بوینس آیرس است.
جالب است که همه لیگهای دنیا جز لیگ انگلیس تعطیل است .