Mehrdad-58
Registered User
باید دیوونه باشه بره چلسی ... 30 تا میگیره راحت تو من سیتی بازی میکنه دیگه ... بی کاره برا خودش دغدغه درست کنه
مگه اینکه خیلی گداگودور باشه به خاطر اون 5 تا
مگه اینکه خیلی گداگودور باشه به خاطر اون 5 تا
اي ول،من عاشق اين پيشنهادات من سيتيم،زلاتان رو من سیتی با 30 میلیون یورو میخواد ( خدا پدر و مادر مانسینی رو بیامرزه )
چلسی پیشنهاد 35 میلیون یورویی مشروط داده که باید حد اقل 25 گل بزنه تو فصل
فقط پدرو رو عشقه
انصافا نبايد از حق گذشت كه اوايل فصل خوب بود،ولي اين اخرا افت كرداینجا را: http://www.newsfortruefcbfans.com/emailing/campeon_ranking/index.html
هوادارها زلاتان را دومین بازیکن برتر فصل انتخاب کرده اند! اولیش هم که خوب معلومه کیه. لـــــــــیــــــــــو مـــــــــســــــــی!
اين بالوتلي نكبت و حال بهم زن يادت رفت، البته احتمال داره بخرنشپس یه جمع بندی بکنین ببینیم تا الان کیا شدن:
ویا - فابرگاس - رونی (ایشالا)
درسته؟
اين بالوتلي نكبت و حال بهم زن يادت رفت، البته احتمال داره بخرنش
البته سسک فابرگاس معلوم نیست اما 90 % میاد
35 میلیون یورو پیشنهاد دادیم اما آرسنال گفته برای 45 تا میخواد
که برای ما این پولا چیزی نیست
توي اينتر كه مهاجمه،هميشه هم ذخيره بازي ميكنه،كلن مفتش گرونههم پست کيه اين بالوتلي؟ کاش کيتا باشه بندازش بيرون بي مصرفا!
زلاتان که حتی خبر از رفتنش به رئال هم هست !! که فکر نکنم دل و جرات همچین کاری رو داشته باشه
حتی میگن از شرائط مورینیو برای مربیگری رئال جذب زلاتانه :blink: بابا مورینیو هست دیگه تعجب نکنید :happy: ....
بالوتلی هم بعیده بازی بهش برسه اینجا بیشتر از اینتر رو نیمکت میشونیمش کلا برا وزن نیمکت وجودش بد نیست .
ما منتظر رونی هستیم ... بی صبرانه ... بی صبرانه
فابرگاس که بارسا 35 تا میخواستش آرسنال گفته بود 45 ... اما یه خبرایی از 80 تا هم شنیده میشه . ناقلا ...
راستی زلاتان از چلسی و منچستر سیتی پیشنهاد رسمی و جدی داره و از طرف یووه هم یه چیزایی در حد شایعه مطرح بود . آقا آتیش زدم به مال استیل آذین نمیخوادش ....
ببین اینتر چه تیمیه که شاخ ترین مهاجم چند سال اخیرش رو "پدرو" نیمکت نشین کرده بود . اینا چه جوری ما رو بردن نامردا :eek:
.
البته سسک فابرگاس معلوم نیست اما 90 % میاد
35 میلیون یورو پیشنهاد دادیم اما آرسنال گفته برای 45 تا میخواد
که برای ما این پولا چیزی نیست
اي ول چه حالي ميده 50 تا بچپونيمش به رئالي هاچند تا خبر داغ که ممکنه بسوزید ... مورینیو گفته یکی از شروط اومدن من به رئال خرید ابی هست ... همون
ابراموویچ خودمون
بهترین خبری بود که شنیدم ... اینو یه 40 50 تا بفروشیم یعنی بندازیم به رئالیا عالی میشه
خبر دوم که خبر نیست بلکه خوشحالیه اینه که لباس بارسا چقدر به این ویا پدر سوخته میاد