بعید هست موافقت کنن بیآد چون فکر کنم مهلت نقل و انتقال داره تموم میشه!کسی خبر نداره بلاخره ماسکرانو میاد یان؟!
بعید هست موافقت کنن بیآد چون فکر کنم مهلت نقل و انتقال داره تموم میشه!کسی خبر نداره بلاخره ماسکرانو میاد یان؟!
کسی خبر نداره بلاخره ماسکرانو میاد یان؟!
بعد از این همه سال فقط حیفم میاد چرا رونالدینهو ازش رفت !!!!!:exclamati
پ.ن: هه هه هه هه! یارو صابون بارسا زده بود به دلش. فکر کرده الکیه! ((=:
اين ميلاني ها كلن شيرين ميزنن، اگه بخوايم 14 بديمش ميلان خوب ميديمش من سيتيپیشنهاد رسمی میلان به زلاتان
گازتا دلو اسپورت ايتاليا: زلاتان ابراهيموويچ از باشگاه ميلان ايتاليا پيشنهادي 14 ميليون يورويي براي 3 فصل دريافت كرده است.
اين در حالي است كه باشگاه بارسلونا اسپانيا نيز از چندي پيش به صورت رسمي از علاقه خود براي فروش اين بازيكن خبر داده است.
زلاتان ابراهيموويچ يكی از خريدهاي ناموفق بارسلونا به حساب ميآيد كه طي آن اتوئو از بارسا رفت و اين بازيكن به مبلغي نجومي راهي تيم اول كاتالونيا شد.
مقامات باشگاه ميلان همچنان به دنبال خريد زوجي مناسب براي پاتو در خط حمله خود هستند.
قبلا که بیشتر پیشنهاد داده بودن!
این ميلاني ها كلن شيرين ميزنن، اگه بخوايم 14 بديمش ميلان خوب ميديمش من سيتي
محض خنده گذاشتم! بارسا راهش نداد مجبور شد بره رئال!:lol:
حالا اینجا خبر نمیذاشتی چی میشد؟! خودمون رو زده بودیم به بی خبری...
پسره ی ترک فکر کرده ما منتظرش بودیم بیاد...
راست گفته خب بیچاره! این همه یورو بی زبون را ریختن تو جوب بابت خرید این قازقلنگ!مثل اینکه راسل گفته لاپورتا گند زده به سیستم پول باشگاه با خرید زلاتان ... و ما الان مجبوریم بفروشیمش به میلان
گفته پول ترمیم چمن ورزشگاه رو هم نداریم ... یاد حرفای مدیر عامل ملوان افتادم :wacko:
این ببو گلابی دیگه کیه اومده :hmm:
مثل اینکه راسل گفته لاپورتا گند زده به سیستم پول باشگاه با خرید زلاتان ... و ما الان مجبوریم بفروشیمش به میلان
گفته پول ترمیم چمن ورزشگاه رو هم نداریم ... یاد حرفای مدیر عامل ملوان افتادم :wacko:
این ببو گلابی دیگه کیه اومده :hmm:
روبینیو که احتمالا میره شالکه! ایبرا هم اگر بره میره میلان!سلام میگم این نقل و انتقال ایبرا و روبینهو چی شد ؟ ایبرا که فصل پبش ناامید کننده بود . فکر کنم اگه روبینهو مثل جام جهانی بتونه بازی کنه و خودش رو با تیم هماهنگ کنه بدرد بارسلونا میخوره
جرارد پيكه: رئال مادريد در طول تاريخ لاليگا هميشه از ما ضعيفتر بوده و در اكثر سالهاي باشكوهش رقابتي بسيار پاياپايي با ما داشته است.مورينيو آنقدر بزرگ نيست كه كوچكي رئال مادريد را از بين ببرد. ما در سال آينده نيز قهرمان لاليگا ميشويم. هدف اصلي ما اين بار قهرماني در ليگ قهرمانان و تكرار سالهاي باشكوه بارسلونا است.
خوش آمدی عزیز!:happy:آقا منم اومدم!
دم پیکه گرم...
واقعا حال کردم براش....
سال بعد هم لالیگا مال ماست..
نه بابا چه حرفیه...بچه ها راستی اینم سایت رسمی طرفداران بارساس.....
اگه میدونید ببخشید..
کد:WWW.FCBARCELONA.IR
فردا بازی با سویا رو شبکه 3 پخش میکنه؟؟؟