• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ونگر و کاپلو قرار بود مربی بارسلونا شوند

خوان گاسپارت، رئیس پیشین باشگاه بارسلونا، گفت آرسن ونگر دوست داشت مربی بارسا شود اما مسئولان آرسنال به او اجاره ندادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سان، گاسپارت گفت آرسن ونگر و فابیو کاپلو، مربیان حال حاضر آرسنال و تیم ملی انگلستان، علاقمند بودند در سال 2001 مربی این تیم شوند اما باشگاه های آنها مانع از انجام این کار شدند.

وی در این خصوص اظهار داشت: زمانی که "لورنس سرا فرر" از بارسا رفت ما با ونگر و کاپلو مذاکره کردیم. من با ونگر در پاریس قرار ملاقات گذاشتم. او می خواست به بارسا بیاید اما آرسنال اجازه نداد. رئیس آرسنال او را ملزم کرد تا به قراردادش متعهد باقی بماند.

آرسنال پس از آن در فصل 02-2001 موفق شد قهرمان رقابت های لیگ برترو جام حذفی فوتبال انگلستان شود.

گاسپارت افزود: کاپلو هم می خواست بیاید اما رم نگذاشت.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
مسي: اميدوارم فابرگاس به بارسلونا بيايد

ه نقل از روزنامه ايريش‌تايمز، ليونل مسي اظهار داشت: اين امر پوشيده نيست كه من و سسك با هم دوست و بسيار صميمي هستيم. تمام دنيا مي‌دانند كه من چقدر دوست دارم او با بارسا قرارداد ببنندد. اميدوارم و آرزو مي كنم سسك بتواند آرسنالي ها را مجاب و مشكلات مربوط به خروج‌اش را حل كند تا عضوي از تيم بارسا شود.

اين اظهارات در پي اوج‌گيري شايعات انتقال بازيكن 23 ساله و كاپيتان اسپانيايي آرسنال به تيم كاتالاني بيان شد كه هفته قبل ابتدا با رد پيشنهاد 30 ميليون پوندي لندني‌ها همراه شد و بعد آرسن ونگر، سرمربي فرانسوي اين تيم عنوان كرد بازيكن نامدارش بايد فكر انتقال به جمع آبي‌ و‌ اناري‌‌پوشان را از ذهن خارج كند.

ونگر در اين باره گفته بود: در 6 ماه گذشته اين داستان مرتب تكرار و تكرار شده تا جايي كه اوضاع را براي ما سخت و دشوار كرده است. من چيزي دراين ارتباط براي گفتن ندارم. جزا اينكه عنوان كنم سسك با ما قرارداد دارد و بايستي به فكر تمركز قوا با آرسنال باشد.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بازیکن باسابقه بارسلونا ساز جدایی سر داد : می توانستم بمانم اما این در شخصیت من نیست/یک بارسایی دیگر در راه امریکا؟ /

رافائل مارکز در حالی که هنوز دو فصل از قراردادش با تیم فوتبال بارسلونا باقی مانده بود از این تیم جدا شد.

مدافع 31 ساله تیم فوتبال بارسلونا در حالی که تا سال 2012 با این تیم قرارداد داشت طی قراردادی دوطرفه از بارسا جدا شد. عنوان شده که وی به تیه ری آنری، هم تیمی پیشین خود که اکنون در ردبولز نیویورک بازی می کند، خواهد پیوست.

بر پایه گزارش آسوشیتدپرس، باشگاه ردبولز برای روز سه شنبه نشستی را ترتیب داده تا ستاره جدید خود را معرفی کند البته اعلام نکرده این بازیکن جدید چه کسی است.

مارکز گفت: می توانستم بمانم و کمتر بازی کنم اما این در شخصیت من نیست. در حال حاضر مربی تیم به بازیکنان دیگری اعتقاد دارد و زمان خوبی برای جدایی بود.

شخصیت تیم بارسا را ببنید و شخصیت دیگر تیم ها را هم ببینید بازیکن خواست بره سریع قراردادش را ازاد کردند مثل ت یتی انری

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تاييد ميشه

اگه فابرگاس رو نخريديم اوزيل خوبه ، خودش گفته بين رئال و بارسلونا ، بارسلونا رو انتخاب ميكنه

اوزیلو اصلا قبول ندارم ... بازیکن 1 روزست ... یه مدت خوبه بعد دیگه تا مدتها خبری ازش نمیشه

این ستاره های پوشالی یه روزه به درد بارسا نمی خورن. پسریه ترک پاسپورت جعلی چشم قلمبیده! دی:
فقط سسک...

سلام! اولین پستم تو تاپیک بارسا بعد جام جهانی. جام جهانی را که ترکوندیم خداییش. هم من هم تیم!

موافقم ... کلاس بارسا خیلی بیشتر از اینه که یه آلمانی ترک بنگلادشیه کنگویی :blink: بیاد توش :D

اگر با ماهی 3000 دلار میاد که بیاد اگه نه بیشتر نمیرزه
sarcastic.gif

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
تو بازی با منتخب لیگ کره لیو 16 دقیقه بازی کرده دو تا گل زده...

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ا گلزني مسي و ابراهيموويچ
بارسلونا برابر منتخب ليگ كره‌جنوبي به پيروزي رسيد

خبرگزاري فارس: شاگردان گوارديولا در يك بازي پر گل و ديدني با نتيجه 5 بر 2 برابر تيم منتخب ليگ كره جنوبي به برتري دست يافتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال بارسلونا كه در اردوي آسيايي خود به سر مي‌برد موفق شد با نتيجه 5 بر 2 برابر نماينده كره به پيروزي برسد.

در اين ديدار ابراهيموويچ 6، مسي 43 و 45، ماتا 83 و سوريانو 84 موفق به گلزني شدند و دو گل كره جنوبي نيز توسط چوا در دقيقه يك و گوك در دقيقه 36 به ثمر رسيد.

بارسلونا پس از اين ديدار و با پرواز اختصاصي امشب راهي چين مي‌شود تا در ورزشگاه آشيانه پرنده برابر نماينده چين به ميدان برود.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
اشکهای سسک با تماشای فیلمش در پیراهن بارسلونا

سسک فابرگاس در مراسم بزرگداشتی که در محل زادگاهش برایش ترتیب داده بودند شرکت کرد. آرنیس د مار، از قهرمان دنیا تقدیر به عمل آورد ولی در این مراسم، اشکهای سسک روانه شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، پس از قهرمانی تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی ، جشن بزرگی در مادرید برای استقبال از قهرمانان ترتیب داده شد.پس از آن هر کدام از بازیکنان در بازگشت به سرزمین مادری شان، با جشنهای خاص دیگری مواجه می شدند.

اخیرا در محل زادگاه سسک فابرگاس هم مراسم بزرگداشتی برای این ستاره کم سن و سال ترتیب داده شد. آرنیس د مار میزبان این مراسم بود ولی بیشتر دقایق این مراسم، یاد آوری روزهای حضور سسک در رختکن تیم آکادمیک و پایه ای بارسلونا و اشاره غیرمستقیم به احتمال بازگشت فابرگاس به تیم کاتالان بود.

در این مراسم برای دقایقی ویدئویی از سسک در پیراهن تیمهای پایه ای بارسلونا به نمایش در آمد که با تشویق هواداران همراه شد. سسک با تماشای این تصاویر به شدت احساساتی شده بود و پس از آنکه برروی سکو آمد و به صحبت بپردازد، به محض برزبان آوردن نام پدربزرگش زیر گریه زد.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
چوب حراج بر سر نيمكت‌نشينان بارسلونا
سويا و تاتنهام به دنبال هلب

دو باشگاه سويا اسپانيا و تاتنهام انگليس تلاش مي‌كنند هافبك تهاجمي بارسا را به خدمت بگيرند.
نقل از ترايبال فوتبال، الكساندر هلب بازيكن 29 ساله بارسلونا از دو باشگاه سويا و تاتنهام پيشنهاد رسمي دريافت كرده است.

آنتونيو آلوارس مربي سويا شخصا با وكيل هلب ديدار و وكيل باشگاه تاتنهام انگليس نيز پيشنهاد 14 ميليون يورويي اين باشگاه را به خود بازيكن تقديم كرده است.

اوليور مينتزلاف وكيل هلب امروز ميهمان ساندرو روسل مديرعامل بارسلونا است تا مقدمات انتقال وي را فراهم كند.

هلب كه مليت بلاروسي دارد، فصل گذشته را به صورت قرضي در اشتوتگارت سپري كرده است.

وي در سال 2005 اشتوتگارت آلمان را به مقصد آرسنال لندن ترك كرد و در سال 2008 راهي بارسلونا شد.

اين بازيكن در 19 بازي براي بارسلونا و 25 بازي براي اشتوتگارت (فصل گذشته) هيچ گلي به ثمر نرسانده است.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
مرد يخي بارسلونا، به مالك سياسي باشگاه ميلان ايتاليا پيشنهاد شد

زلاتان ابراهيموويچ به مبلغ 30 ميليون يورو به باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا پيشنهاد شد.

اين بازيكن سوئدي در فصلي كه گذشت، درخششي كه پيش‌بيني مي‌شد را نداشت و معمولا از روي نيمكت بازي‌ها را دنبال مي‌كرد.

روسل، زلاتان را در تماسي تلفني به برلوسكوني پيشنهاد كرده و گوارديولا نيز عملا اين بازيكن را در طرح تاكتيكي خود جاي نداده است.

ابراهيموويچ پيش از اين بارها اعلام كرده خيال بازگشت به فوتبال ايتاليا را ندارد.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
فروش لباس بارسلونا در سراسر جهان آغاز شد

به نقل از سايت خبري باشگاه بارسلونا، 38 كشور جهان نمايندگي رسمي فروش محصولات بارسلونا را در اختيار دارند و از امروز فروش لباس‌هاي تابستاني را رسما آغاز كردند.

مدير بخش تجاري بارسلونا به خاطر تاخير حداقل يك ماهه در ارسال اين لباس‌ها به كشورهاي مختلف جهان از تمام نمايندگي‌هاي خود عذرخواهي كرد.

قيمت پايه يكي از اين لباس‌ها كه مخصوص تمرين زير آفتاب شديد است 75 يورو برآورد شده است.
در قاره آسيا تنها كشورهاي جنوب شرقي اين قاره و 4 كشور عربي امتياز فروش رسمي اين لباس‌ها را دارند.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
فروش لباس بارسلونا در سراسر جهان آغاز شد

به نقل از سايت خبري باشگاه بارسلونا، 38 كشور جهان نمايندگي رسمي فروش محصولات بارسلونا را در اختيار دارند و از امروز فروش لباس‌هاي تابستاني را رسما آغاز كردند.

مدير بخش تجاري بارسلونا به خاطر تاخير حداقل يك ماهه در ارسال اين لباس‌ها به كشورهاي مختلف جهان از تمام نمايندگي‌هاي خود عذرخواهي كرد.

قيمت پايه يكي از اين لباس‌ها كه مخصوص تمرين زير آفتاب شديد است 75 يورو برآورد شده است.
در قاره آسيا تنها كشورهاي جنوب شرقي اين قاره و 4 كشور عربي امتياز فروش رسمي اين لباس‌ها را دارند.
این خبرها مال 2-3 روز پیشه ولی عیب نداره:D

بیچاره کسایی که از عشقشون لباسهای جدید رو میخرن بعد اینکه پول دادن حتما کلی بد و بیراه نثار طراحش میکنن:D:D:D

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
اشکهای سسک با تماشای فیلمش در پیراهن بارسلونا

سسک فابرگاس در مراسم بزرگداشتی که در محل زادگاهش برایش ترتیب داده بودند شرکت کرد. آرنیس د مار، از قهرمان دنیا تقدیر به عمل آورد ولی در این مراسم، اشکهای سسک روانه شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، پس از قهرمانی تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی ، جشن بزرگی در مادرید برای استقبال از قهرمانان ترتیب داده شد.پس از آن هر کدام از بازیکنان در بازگشت به سرزمین مادری شان، با جشنهای خاص دیگری مواجه می شدند.

اخیرا در محل زادگاه سسک فابرگاس هم مراسم بزرگداشتی برای این ستاره کم سن و سال ترتیب داده شد. آرنیس د مار میزبان این مراسم بود ولی بیشتر دقایق این مراسم، یاد آوری روزهای حضور سسک در رختکن تیم آکادمیک و پایه ای بارسلونا و اشاره غیرمستقیم به احتمال بازگشت فابرگاس به تیم کاتالان بود.

در این مراسم برای دقایقی ویدئویی از سسک در پیراهن تیمهای پایه ای بارسلونا به نمایش در آمد که با تشویق هواداران همراه شد. سسک با تماشای این تصاویر به شدت احساساتی شده بود و پس از آنکه برروی سکو آمد و به صحبت بپردازد، به محض برزبان آوردن نام پدربزرگش زیر گریه زد.

نامردا!!!!اشک بچه در اومد دیگه!!!

اینم لینک ویدیوش:
http://www.marca.com/2010/08/02/futbol/futbol_internacional/premier_league/1280733734.html

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یه حسی میگه بلاخره سسک بارسایی میشه :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ونگر پول پرست گفته 50 میلیون بدید مال شما ... فکر میکنه ما سر گنج نشستیم ... ما با دستامون کار کردیم تا

پول جمع کنیم ... مثل پرز نبودیم که مافیا بازی دراریم :D

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
برای علاقه مندان به شرط بندی!SBOBET اسپانسر وستهام یونایتد انگلیس و لیدر شرط بندی آسیاست!
برای اولین بار خدماتی در این سطح در بازار شرط بندی برای ایرانیان عزیز فراهم شده!
شما میتوانید صاحب یک اکانت در SBO باشید و بی واسطه لذت شرط بندی تا آخرین لحظه هر بازی را تجربه کنید.
من سال هاست در بازار شرط بندی ایران کار کردم.بعد از این همه مدت کار به این نتیجه رسیدم که به جای اینکه مثل هر ایرانی خودم شروع کنم و از اول یه سایت راه بندازم و با خدمات ضعیف و قیمت های بالا جذب مشتری کنم!

ولی حالا به این نتیجه رسیدم که اگر هدف کسب درآمده(که مطمئنا اینطوره) این راه بهتریه!
حدقل مبلغ 50 دلار برای هر اکانته!شما پول رو واریز می کنید به حساب سیبای ما user , pass میگیرید شرط میبندید و لذت می برید هفته ای 2 روز تصفیه داریم دوشنبه و پنجشنبه!
قبل از 12 ظهر پول میره به حسابتون!
بابت این خدمات 2 درصد از گردش مالی حساب شما رو به عنوان پرسنت از شما دریافت می کنیم و اگر بردید 2 درصد از برد رو کم میکنیم !
نماینده از استان های مختلف پذیرفته می شود!برای شرایط نمایندگی تماس بگیرید!
جااااااااااااان ؟ :blink::blink:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سلام
برای علاقه مندان به شرط بندی!SBOBET اسپانسر وستهام یونایتد انگلیس و لیدر شرط بندی آسیاست!
برای اولین بار خدماتی در این سطح در بازار شرط بندی برای ایرانیان عزیز فراهم شده!
شما میتوانید صاحب یک اکانت در SBO باشید و بی واسطه لذت شرط بندی تا آخرین لحظه هر بازی را تجربه کنید.
من سال هاست در بازار شرط بندی ایران کار کردم.بعد از این همه مدت کار به این نتیجه رسیدم که به جای اینکه مثل هر ایرانی خودم شروع کنم و از اول یه سایت راه بندازم و با خدمات ضعیف و قیمت های بالا جذب مشتری کنم!

ولی حالا به این نتیجه رسیدم که اگر هدف کسب درآمده(که مطمئنا اینطوره) این راه بهتریه!
حدقل مبلغ 50 دلار برای هر اکانته!شما پول رو واریز می کنید به حساب سیبای ما user , pass میگیرید شرط میبندید و لذت می برید هفته ای 2 روز تصفیه داریم دوشنبه و پنجشنبه!
قبل از 12 ظهر پول میره به حسابتون!
بابت این خدمات 2 درصد از گردش مالی حساب شما رو به عنوان پرسنت از شما دریافت می کنیم و اگر بردید 2 درصد از برد رو کم میکنیم !
نماینده از استان های مختلف پذیرفته می شود!برای شرایط نمایندگی تماس بگیرید!
ببخشییییییییییییییددددد!!!!
یعنی شرطبندی آزاد شده تو ایران:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ازاد که نشده

منتها این دوست ما تو سایتهای خارجی مثل اینکه میتونه عضو بگیره

شرطبندی کار اسونی نیست. مواظب باشید معتادش نشید

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
آخه ایشون ظاهرا داره میگه نمایندگی داره تو ایران!

بالا