• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
مگه فابرگاس قرارداد امضا کرده؟ من یادم نیست کجا ولی خوندم که گفت آرسنال می مونه

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
مگه فابرگاس قرارداد امضا کرده؟ من یادم نیست کجا ولی خوندم که گفت آرسنال می مونه
نه ولي راسل قول داده بيارش،خودشم دودله هم ارسنالو دوست داره هم ميخواد بيا بارسلونا!،يه جا خوندم يكي از دلايلي كه توره روفروختن اوردنه سسك بود!،من احساس ميكنم بياد،اگه بتونن سيبيل ارسناليا رو چرب كنن مياد

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
loveshower.gif

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
يعني من نباشم اين تاپيك ميره صفحه ي دهم :دي
ادريانو ( مهاجم سويا ) رو با 9.5 ميليون يورو خريديم،به نظرم خيلي گرون خريديم
راسل معتقده كه به خاطر سماجت هاي لاپورتاست بود كه الان گرفتن سسك سخت شده ! ، ما كه اخر نفهميديم، يه بار ميگن 40 تا يه بار ميگن 50 تا يه بار 70 تا ، الانم كه ميگن سسك فروشي نيست!،ميتونه جانشينه خوبي براي ژاوي باشه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
حیف شد که سسک نمیاد ! ونگر گفت به هیچ وقت نمیفروشیمش ! بارسا هم آخرین پیشنهاد که 40 میلیون یورو هست رو داده ولی بازم فکر نکنم که قبول کنن !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اگه فابیانو رو میخریدن خیلی خوب مبشد ... مهاجم فرصت طلبیه .

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
گوارديولا: مقابل رئال ،تماشايي بازي خواهيم کرد

سرمربي بارسلونا گفت: از حضور خوزه مورينيو در رئال مادريد استقبال مي‌کنم و برابر تيم وي بازي زيبايي را به معرض نمايش خواهيم گذاشت.
00009000.jpg

-----------

جوزپه گوارديولا اظهار داشت: از اينکه رئال مادريد، رقيب سنتي ما با استخدام خوزه مورينيو، يکي از بهترين مربيان جهان را تحت اختيار گرفته، استقبال مي‌کنم. به اعتقاد من چنين حضوري به سود ليگ و افزايش کيفيت خواهد شد. با اين حرکت آنها نشان مي‌دهند قصد دارند دست به رقابت فشرده‌تري با بارسا بزنند. شايد در حالتي برابر با آنها‌، قادر به شکست شان نشويم؛ ولي سعي مي‌کنيم حتي در اين حالت برابر آنان بازي زيبايي را به معرض نمايش گذاريم.

اين مربي که در اولين کنفرانس مطبوعاتي فصل جديد و به مناسبت شروع تمرينات تيمش سخن مي‌گفت، افزود: امسال باتوجه به شرايط موجود اقتصادي بازيکن جذب مي‌کنيم. من در جايگاه مربي مي توانم خواسته‌هاي خود را بيان کنم و رئيس باشگاه نيستم و بايد شرايط اقتصادي کلي که توسط عالي‌ترين مقام تيم عنوان مي‌شود را در نظر بگيرم.

سرمربي بارسلونا در مورد انتقال و جذب سسک فابرگاس، هافبک و کاپيتان آرسنال انگليس عنوان کرد: سسک بازيکني است که بسيار مورد توجه ما قرار دارد. البته در راه جذبش با دشواري‌هاي روبرو هستيم زيرا تيم انگليسي نيز از خود تمايل براي ادامه همکاري با وي نشان مي‌دهد.

اين مربي در مورد خريد آدريانو از سويا گفت: اين بازيکن برزيلي عنصر مفيد و کارآمد براي بازي در چند پست است. خوشحالم چنين بازيکن پرتحرکي اکنون در اختيار دارم.

گوارديولا در مورد انتشار برخي از شايعات در مورد آينده زلاتان ابراهيموويچ و رافا مارکس تصريح کرد: همانگونه که مي گوييد، آنچه در مورد اين دو انتشار يافته، شايعه بوده و معتقد هستم آيند‌ه‌شان در دست خويش است. زلاتان فصل قبل جدا از يک مقطع که آسيب ديد، دوره‌اي خوب را با ما پشت سر گذاشت. او يکي از مهمترين عناصر تهاجمي ما به حساب آمد و اگر تمايل داشته باشد، مي‌تواند بماند و به کار ادامه دهد. به هرحال تصميم برعهده خود او است. همين وضعيت براي مارکس نيز وجود دارد.

وي در ارتباط با اين نکته که تيم ملي اسپانيا با تکيه به اسکلت بازيکنان بارسا و سبک بازي اين تيم کاتالاني، به مقام نخست جهان در پيکارهاي آفريقاي‌جنوبي رسيد، گفت: از اين بابت خوشحالم و معتقدم در کنار بازيکنانم، نفرات شايسته ديگري نيز در تيم ملي حضور داشتند که من نيز بسرعت مراتب خوشحالي و تبريکم را به اطلاع مسئولان تيم رساندم.

فوتبال3.آی آر !

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
fabregas.png

آرسنال آخه فابرگاس رو می خواد نگه دار چی کار
128fs395368.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این بچه داره حروم میشه تو آرسنال ... ایشالا امسال تو بارساست

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ایشالله :دی

این یه عکس خاطره انگیز !
بارسلونا حدودآ 107 سال پیش :دی :

i184489_800pxPlayerFCBarcelona1903year.jpg

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
107 سااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااال پیش؟:blink::blink::blink::blink:
یا خدا:eek:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بله :D
دقیقآ برای 1903 میلادی :D

ولی جدآ چقدر تریپاشون باهال بوده ! مخصوصآ کفشاشون : ))

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
فابرگاس و بارسلونا به توافق رسیدند

files.php

بر پایه گزارشات روز یکشنبه، باشگاه بارسلونا و سسک فابرگاس به توافقات شخصی رسیده اند…

به گزارش اسپورت هافبک تیم ملی اسپانیا برای خروج از آرسنال و پیوستن به قهرمان اروپا موافقت کرده است. به نقل از این گزارش، این بازیکن 23 ساله با قراردادی 5 ساله سالانه 7 میلیون یورو دریافت خواهد کرد.

بهرحال، آرسنال باشگاه حال حاضر فابرگاس بر سر مبلغ قرارداد با بارسلونا به توافق نرسیده است و آرسن ونگر خواستار توقف مذاکرات برای یک هفته شده. ضمن اینکه در روز یکشنبه آندرس اینیستا اعلام کرده که انتظار ندارد کاپیتان آرسنال را این فصل در نیوکمپ ببیند.

:happy:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
امسال پیش خودمونه ... ولی قدرت خرید و اعتبار راسل به نظرم خیلی پایین تر از لاپورتاست

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ولی قدرت خرید و اعتبار راسل به نظرم خیلی پایین تر از لاپورتاست
تاييد ميشه

اگه فابرگاس رو نخريديم اوزيل خوبه ، خودش گفته بين رئال و بارسلونا ، بارسلونا رو انتخاب ميكنه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تاييد ميشه

اگه فابرگاس رو نخريديم اوزيل خوبه ، خودش گفته بين رئال و بارسلونا ، بارسلونا رو انتخاب ميكنه
این ستاره های پوشالی یه روزه به درد بارسا نمی خورن. پسریه ترک پاسپورت جعلی چشم قلمبیده! دی:
فقط سسک...

سلام! اولین پستم تو تاپیک بارسا بعد جام جهانی. جام جهانی را که ترکوندیم خداییش. هم من هم تیم!

a162

Registered User
لایک‌ها
291
شروع بازیها از کیه؟
تلویزیون ایران کی بازی رو نشون میده
مردیم از بس پاسهای بارسلونا رو ندیدیم
مخصوصا قیافه نیم خندان آندره و خونسرد ژاوی

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بارسلونا با وكيل آرتتا وارد مذاكره مي‌شود
به نقل از آس اسپانيا، آرتتا هافبك تهاجمي و اسپانيايي اورتون انگليس با 28 سال سن در فهرست خريد باشگاه بارسلونا قرار دارد.

مذاكره پيشرفته با وكيل اين بازيكن منوط به شكست بارسا در مذاكره با سسك فابرگاس عنوان شده است.

قرار است اورتون با 75 هزار پوند در هفته قرارداد اين بازيكن را براي يك سال ديگر تمديد كند.

آرتتا هم مثل سسك از بارسلونايي ‌هاي قديمي است و در آكادمي فوتبال اين باشگاه تعليم ديده و رشد كرده است.
منبع:پار س فوتبال
کجایی لاپورتا که یادت بخیر اخه این بازیکنه؟؟!!

بالا