بازیکن به این پر رویی نوبره بخدا .... هنوز نرفته چه گرد وخاکی کرده .... حیف از اون روزهایی که روی نیمکت این باشگاه نشست . چون لیاقت نیمکت کاتالونیا رو هم نداشت . امیدوارم بی دردسر و حاشیه ردش کنن بره :
حدود يک سال از انتقال زلاتان ايبراهيموويچ به رختکن بارسلونا مي گذرد. در حالي که اين انتقال در ابتدا با جنجال و خبرسازي رسانه اي فراواني همراه بود، ولي در نهايت زلاتان نتوانست آن طور که از او توقع مي رفت، براي تيم جديدش به بازي بپردازد. زلاتان که در اينتر يک ستاره تمام عيار بود، هرگز نتوانست در بارسا به درخشش بپردازد.
به نظر مي رسيد، تطبيق يابي ليگ اسپانيا براي ستاره سوئدي بارسا آن چنان که انتظار مي رفت، آسان نبوده و زلاتان بارسا با ايبرايي که در اينتر مي ديديم، فرسنگها فاصله داشت.
همين نکته سبب شد که گوارديولا نيز در ديدارهايي، اين ستاره با تجربه را برروي نيمکت ذخيره ها قرار دهد و اکنون و در پايان رقابتهاي فصل حتي زمزمه هايي مبني بر جدايي زلاتان از رختکن تيم کاتالان به گوش مي رسد. تيمهايي مثل منچسترسيتي، يوونتوس و حتي اينتر در انتظار خريداري ايبرا هستند و مشخص نيست که آيا فصل بعد زلاتان را در بارسلونا خواهيم ديد يا خير. البته مدير برنامه هاي او معتقد است، ايبرا از شنيدن شايعاتي مبني بر جدايي اش بشدت خسته شده و قصد ماندن در بارسلونا را دارد.
البته مينو رايولا، مدير برنامه هاي زلاتان با انتقاد از شيوه رفتار مسؤولان بارسلونا و بويژه پپ گوارديولا در مورد اين ستاره سوئدي گفته:
«اگر تنها يکسال پس از پرداخت 75 ميليون يورو براي خريد زلاتان، گوارديولا ديگر او را نمي خواهد؛ به او توصيه مي کنم که به يک بيمارستان رواني مراجعه کند.»
مدير برنامه هاي ايبرا در ادامه صحبتهايش شرايط اين بازيکن را با ازدواج مقايسه کرد و گفت:« آيا يک خانم هر سال ازدواج جديدي مي کند يا زماني که مي خواهد طلاق بگيرد ، دائما در اين خصوص به صحبت مي پردازد؟ اگر بازيکني را با پرداخت 75 ميليون يورو خريداري کرديد، هر سال در اين باره صحبت نکنيد و تنها زماني که او را ديگر نمي خواهيد، در اين باره به صحبت بپردازيد.»
رايولا در مورد خواسته زلاتان گفت: «هدف زلاتان ادامه حضور در بارسلوناست. او از اينکه در اولين فصل حضورش در بارسا، فصل خوبي را سپري کرده، بسيار خوشحال است، ولي او مي خواست همراه با بارسا سه جام قهرماني را کسب کند.»
*
يووه، اينتر و سيتي، مشتريان زلاتان
از سوي ديگر و در حالي که همگان از اوضاع نه چندان مطلوب ستاره سوئدي در رختکن بارسلونا مطلع هستند، سران باشگاه هاي متعدد اروپايي آمادگي خود را براي جذب زلاتان ابراز کرده اند. يووه آماده بازگرداندن زلاتان به رختکن تيمش است و سيتي نيز خواهان خريداري اين مهاجم سوئدي.
مسؤولان باشگاه سيتي، پيشنهادي 65 ميليون پوندي را براي خريداري زلاتان و ياياتوره آماده کرده اند و به نظر مي رسد، مانچيني تمايل زيادي دارد تا بار ديگر ستاره سوئدي اش را در اختيار داشته باشد.
*
موراتي: دوست دارم زلاتان بگويد اشتباه کرده
ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر نيز ديدگاه هاي خود را درباره شرايط زلاتان به زبان آورده است. تابستان سال گذشته بود که زلاتان تمايل فراوانش براي انتقال به بارسلونا را مطرح کرد و اين ابراز تمايل در نهايت به معاوضه زلاتان و اتوئو منجر شد.در اين ميان ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر پس از اطلاع از شرايط نه چندان آرماني زلاتان اعلام کرده، آماده استقبال از ستاره سوئدي است، ولي تنها به شرطي که زلاتان اعلام کند که در انتخاب بارسلونا اشتباه کرده است.موراتي در پاسخ به پرسش خبرنگار گاتزتا دلوسپورت در اين باره که آيا دوست دارد تا زلاتان بار ديگر به تيمش بازگردد گفت: «اگر زلاتان به من بگويد: «من اشتباه کرده ام و مي خواهم به اينتر بازگردم؛ آيا مرا مي بخشي؟» در آن صورت بله.راستش را بخواهيد من زلاتان را براي کسب درآمد نفروختم.
.
من از اول به این بشر اعتقاد نداشتم نه فنی نه اخلاقی ... همانطور که الان خیلی خیلی از بعد فنی به ویا اعتقاد دارم
.