• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خبر خوب خبر خوب خبر خوب :

یکی از مدیران احتمالی بارسا گفته اگه من بیام رو کار زلاتان رو فقط سر به سر با روبینیو عوض میکنم :دی

یعنی زلاتان بره من سیتی و روبینیو بیاد بارسا ... بهتریننننننننن بازیکن سمت چپ بارسا که میتونه خیلی کمک کنه

همین روبینیوست ;)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خبر خوب خبر خوب خبر خوب :

یکی از مدیران احتمالی بارسا گفته اگه من بیام رو کار زلاتان رو فقط سر به سر با روبینیو عوض میکنم :دی

یعنی زلاتان بره من سیتی و روبینیو بیاد بارسا ... بهتریننننننننن بازیکن سمت چپ بارسا که میتونه خیلی کمک کنه

همین روبینیوست ;)

همین بابا نیست که قبلنا دستیار لاپورتا بوده ... همین که لاپورتا هشدار داده بود نباید مدیر بشه ؟؟
فکر کنم همین بود که گفته بود اگه بیام رو پیرهن تیم تبلیغ میذارم !!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:

ظاهرا تو قوانین باشگاه گفته شده که یه مدیر عامل نمیتونه دو دوره ی 4 ساله پشت سر هم مدیر باشه .... من شنیدم بخاطر عملکرد خوب لاپورتا یه تغییری دادان و لاپورتا میتونه دوره ی بعد هم مدیر باشه :rolleyes:

روبینیو خوبه ... تا پیر نشده باید بیاریمش ;)
کاکا ؟؟:hmm: منظورت این نیست که بیاد بارسا که ؟؟؟
خیلی وقتها هافبک پشت مهاجم بازی میکنه . یعنی باید بیاد جای ژاوی :hmm::hmm:
تازه تو مصاحبه هاش هم از بارسا چیزای خوبی نگفته :hmm: همونجا که هست از سرش هم زیاده .

.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اخه اين چه قانونيه،ديگه از يه مدير چي ميخوان
به نظر من اگه اجازه ندن لاپورتا سر كارش بمونه كار احمقانه اي كردن

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
همین بابا نیست که قبلنا دستیار لاپورتا بوده ... همین که لاپورتا هشدار داده بود نباید مدیر بشه ؟؟
فکر کنم همین بود که گفته بود اگه بیام رو پیرهن تیم تبلیغ میذارم !!!!!!!!!!!!!!!!!

ظاهرا تو قوانین باشگاه گفته شده که یه مدیر عامل نمیتونه دو دوره ی 4 ساله پشت سر هم مدیر باشه .... من شنیدم بخاطر عملکرد خوب لاپورتا یه تغییری دادان و لاپورتا میتونه دوره ی بعد هم مدیر باشه

البته طبق یه شرایطی و به خواست هواداران لاپورتا میتونه مدیر بشه ولی چون میخواد کلا بره تو سیاسیت و انتخابات سیاسی بیخیال بارسلونا شده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فکر کنم همین بود که گفته بود اگه بیام رو پیرهن تیم تبلیغ میذارم !!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:

ظاهرا تو قوانین باشگاه گفته شده که یه مدیر عامل نمیتونه دو دوره ی 4 ساله پشت سر هم مدیر باشه .... من شنیدم بخاطر عملکرد خوب لاپورتا یه تغییری دادان و لاپورتا میتونه دوره ی بعد هم مدیر باشه :rolleyes:

روبینیو خوبه ... تا پیر نشده باید بیاریمش ;)
کاکا ؟؟:hmm: منظورت این نیست که بیاد بارسا که ؟؟؟
خیلی وقتها هافبک پشت مهاجم بازی میکنه . یعنی باید بیاد جای ژاوی :hmm::hmm:
تازه تو مصاحبه هاش هم از بارسا چیزای خوبی نگفته :hmm: همونجا که هست از سرش هم زیاده .

.

کاکا اگه میومد بارسا خیلییییییییییییی بهتر میتونست خودشو نشون بده ... رئال بازیکن خراب کنه فقط

البته طبق یه شرایطی و به خواست هواداران لاپورتا میتونه مدیر بشه ولی چون میخواد کلا بره تو سیاسیت و انتخابات سیاسی بیخیال بارسلونا شده

آره درسته کلا لاپورتا میخواد بره تو سیاست

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خوان اليور: زلاتان فروشي نيست :eh: :(

مدير كل بارسا تاكيد كرد كه مهاجم سوئدي فصل آينده نيز در اين باشگاه خواهد ماند .
خوان اليور، مدير كل باشگاه بارسلونا، اعلام كرد كه زلاتان ابراهيموويچ، مهاجم سوئدي آبي و اناري ها فروشي نيست و به اين ترتيب به شايعات جدايي اين بازيكن از بارسا پايان داد.

براساس گزارش ها، باشگاه ليگ برتري منچستر سيتي به دنبال اين است تا اين مهاجم سوئدي را به خدمت بگيرد. زلاتان كه در تابستان قبل با قراردادي 69 ميليون يورويي از اينتر به بارسا پيوست، فصل درخشان را در اين باشگاه سپري نكرد و همين مسئله شايعات زيادي را در مورد جدايي اين بازيكن ايجاد كرد.

البته او در اين فصل در 41 ديدار براي بارسا 21 گل به ثمر رساند و 10 پاس گل نيز داد و اين بهترين عملكرد او در اولين فصل حضورش در يك باشگاه بود اما اين مسئله نيز موجب رضايت هواداران باشگاه نشد و با ورود داويد ويا، شايعات در مورد جدايي اين بازيكن 28 ساله بيش از پيش قوت گرفت.

اما خوان اليور در مصاحبه با روزنامه ال موندو دپورتيوو گفت:" او فروشي نيست. ما به طور رسمي هيچ پيشنهادي دريافت نكرديم."

از سوي ديگر، ماسيمو موراتي، مالك باشگاه اينتر، احتمال بازگشت اين بازيكن به سن سيرو را بسيار ضعيف دانست.

او در مصاحبه با نشريه اسپورت گفت:" در اين مورد چيزي براي گفتن وجود ندارد. او مي تواند به اينتر بازگردد زيرا يك بازيكن بزرگ است اما اكنون زمان آن نيست زيرا تيم فعلي ما به سختي به شرايط و آرايش فعلي رسيده است."

.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خوان اليور: زلاتان فروشي نيست :eh: :(

مدير كل بارسا تاكيد كرد كه مهاجم سوئدي فصل آينده نيز در اين باشگاه خواهد ماند .
خوان اليور، مدير كل باشگاه بارسلونا، اعلام كرد كه زلاتان ابراهيموويچ، مهاجم سوئدي آبي و اناري ها فروشي نيست و به اين ترتيب به شايعات جدايي اين بازيكن از بارسا پايان داد.

براساس گزارش ها، باشگاه ليگ برتري منچستر سيتي به دنبال اين است تا اين مهاجم سوئدي را به خدمت بگيرد. زلاتان كه در تابستان قبل با قراردادي 69 ميليون يورويي از اينتر به بارسا پيوست، فصل درخشان را در اين باشگاه سپري نكرد و همين مسئله شايعات زيادي را در مورد جدايي اين بازيكن ايجاد كرد.

البته او در اين فصل در 41 ديدار براي بارسا 21 گل به ثمر رساند و 10 پاس گل نيز داد و اين بهترين عملكرد او در اولين فصل حضورش در يك باشگاه بود اما اين مسئله نيز موجب رضايت هواداران باشگاه نشد و با ورود داويد ويا، شايعات در مورد جدايي اين بازيكن 28 ساله بيش از پيش قوت گرفت.

اما خوان اليور در مصاحبه با روزنامه ال موندو دپورتيوو گفت:" او فروشي نيست. ما به طور رسمي هيچ پيشنهادي دريافت نكرديم."

از سوي ديگر، ماسيمو موراتي، مالك باشگاه اينتر، احتمال بازگشت اين بازيكن به سن سيرو را بسيار ضعيف دانست.

او در مصاحبه با نشريه اسپورت گفت:" در اين مورد چيزي براي گفتن وجود ندارد. او مي تواند به اينتر بازگردد زيرا يك بازيكن بزرگ است اما اكنون زمان آن نيست زيرا تيم فعلي ما به سختي به شرايط و آرايش فعلي رسيده است."

.

منکر توانایی های زلاتان نمیشم ولی خوب به درد بازی روی زمین بارسا نمیخوره..بیشتر روی هوا مفید تا روی زمین:hmm:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
هیچی دیگه!!!!!!!دق مرگ قراره بشیم!

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
ساندرو راسل شد مدیر جدیدتون . :eek:
خیرش را ببینید :happy:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هیچی دیگه!!!!!!!دق مرگ قراره بشیم!

بازیکن به این پر رویی نوبره بخدا .... هنوز نرفته چه گرد وخاکی کرده .... حیف از اون روزهایی که روی نیمکت این باشگاه نشست . چون لیاقت نیمکت کاتالونیا رو هم نداشت . امیدوارم بی دردسر و حاشیه ردش کنن بره :

حدود يک سال از انتقال زلاتان ايبراهيموويچ به رختکن بارسلونا مي گذرد. در حالي که اين انتقال در ابتدا با جنجال و خبرسازي رسانه اي فراواني همراه بود، ولي در نهايت زلاتان نتوانست آن طور که از او توقع مي رفت، براي تيم جديدش به بازي بپردازد. زلاتان که در اينتر يک ستاره تمام عيار بود، هرگز نتوانست در بارسا به درخشش بپردازد.
به نظر مي رسيد، تطبيق يابي ليگ اسپانيا براي ستاره سوئدي بارسا آن چنان که انتظار مي رفت، آسان نبوده و زلاتان بارسا با ايبرايي که در اينتر مي ديديم، فرسنگها فاصله داشت.
همين نکته سبب شد که گوارديولا نيز در ديدارهايي، اين ستاره با تجربه را برروي نيمکت ذخيره ها قرار دهد و اکنون و در پايان رقابتهاي فصل حتي زمزمه هايي مبني بر جدايي زلاتان از رختکن تيم کاتالان به گوش مي رسد. تيمهايي مثل منچسترسيتي، يوونتوس و حتي اينتر در انتظار خريداري ايبرا هستند و مشخص نيست که آيا فصل بعد زلاتان را در بارسلونا خواهيم ديد يا خير. البته مدير برنامه هاي او معتقد است، ايبرا از شنيدن شايعاتي مبني بر جدايي اش بشدت خسته شده و قصد ماندن در بارسلونا را دارد.
البته مينو رايولا، مدير برنامه هاي زلاتان با انتقاد از شيوه رفتار مسؤولان بارسلونا و بويژه پپ گوارديولا در مورد اين ستاره سوئدي گفته: «اگر تنها يکسال پس از پرداخت 75 ميليون يورو براي خريد زلاتان، گوارديولا ديگر او را نمي خواهد؛ به او توصيه مي کنم که به يک بيمارستان رواني مراجعه کند.»
مدير برنامه هاي ايبرا در ادامه صحبتهايش شرايط اين بازيکن را با ازدواج مقايسه کرد و گفت:« آيا يک خانم هر سال ازدواج جديدي مي کند يا زماني که مي خواهد طلاق بگيرد ، دائما در اين خصوص به صحبت مي پردازد؟ اگر بازيکني را با پرداخت 75 ميليون يورو خريداري کرديد، هر سال در اين باره صحبت نکنيد و تنها زماني که او را ديگر نمي خواهيد، در اين باره به صحبت بپردازيد.»
رايولا در مورد خواسته زلاتان گفت: «هدف زلاتان ادامه حضور در بارسلوناست. او از اينکه در اولين فصل حضورش در بارسا، فصل خوبي را سپري کرده، بسيار خوشحال است، ولي او مي خواست همراه با بارسا سه جام قهرماني را کسب کند.»
* يووه، اينتر و سيتي، مشتريان زلاتان
از سوي ديگر و در حالي که همگان از اوضاع نه چندان مطلوب ستاره سوئدي در رختکن بارسلونا مطلع هستند، سران باشگاه هاي متعدد اروپايي آمادگي خود را براي جذب زلاتان ابراز کرده اند. يووه آماده بازگرداندن زلاتان به رختکن تيمش است و سيتي نيز خواهان خريداري اين مهاجم سوئدي.
مسؤولان باشگاه سيتي، پيشنهادي 65 ميليون پوندي را براي خريداري زلاتان و ياياتوره آماده کرده اند و به نظر مي رسد، مانچيني تمايل زيادي دارد تا بار ديگر ستاره سوئدي اش را در اختيار داشته باشد.
* موراتي: دوست دارم زلاتان بگويد اشتباه کرده
ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر نيز ديدگاه هاي خود را درباره شرايط زلاتان به زبان آورده است. تابستان سال گذشته بود که زلاتان تمايل فراوانش براي انتقال به بارسلونا را مطرح کرد و اين ابراز تمايل در نهايت به معاوضه زلاتان و اتوئو منجر شد.در اين ميان ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر پس از اطلاع از شرايط نه چندان آرماني زلاتان اعلام کرده، آماده استقبال از ستاره سوئدي است، ولي تنها به شرطي که زلاتان اعلام کند که در انتخاب بارسلونا اشتباه کرده است.موراتي در پاسخ به پرسش خبرنگار گاتزتا دلوسپورت در اين باره که آيا دوست دارد تا زلاتان بار ديگر به تيمش بازگردد گفت: «اگر زلاتان به من بگويد: «من اشتباه کرده ام و مي خواهم به اينتر بازگردم؛ آيا مرا مي بخشي؟» در آن صورت بله.راستش را بخواهيد من زلاتان را براي کسب درآمد نفروختم.

.
من از اول به این بشر اعتقاد نداشتم نه فنی نه اخلاقی ... همانطور که الان خیلی خیلی از بعد فنی به ویا اعتقاد دارم ;)

.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به نقل از خبرگزاري فرانسه ، روسل يک مدير اجرايي سابق شرکت نايک که در انتقال رونالدينيو به بارسلونا در سال 2003 نقش داشت ضمن کسب 35/61 درصد آراي اعضاي باشگاه ديگر نامزدهاي رياست اين غول فوتبال کاتالان را شکست داده است .
لاپورتا که از سال 2003 رئيس بارسلونا بود صلاحيت نامزدي براي انتخاب مجدد را نداشت .
روسل 46 ساله در فواصل سالهاي 2003 تا 2005 در نخستين دوره رياست لاپورتا عضو هيات مديره باشگاه بود.
وي در سال 2005 به دليل عدم علاقه به نحوه اداره باشگاه و متهم کردن آن به " نداشتن استقلال ، شفافيت و دمکراسي " از مقام نايب رئيسي استعفا کرد.
وي در ان زمان گفت :" مشکل لاپورتا است . وي با خودش هم مشکل دارد . "
روسل بايد بي درنگ به حل مسائلي چون راضي کردن پپ گوآرديولا سرمربي بارسلونا به تمديد قرار داد و جامه عمل پوشاندن به تمايل هواداران در مورد بازگرداندن "سس فابره گاس " از آرسنال بپردازد.
در دوران رياست لاپورتا ، بارسلونا دوبار در سالهاي 2006 و 2009 فاتح ليگ قهرمانان اروپا و چهار بار در سالهاي 2005، 2006 ، 2009 و 2010 قهرمان اسپانيا شد و موفقيت آميزترين دوران تاريخ باشگاه را سپري کرد.

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
بازیکن به این پر رویی نوبره بخدا .... هنوز نرفته چه گرد وخاکی کرده .... حیف از اون روزهایی که روی نیمکت این باشگاه نشست . چون لیاقت نیمکت کاتالونیا رو هم نداشت . امیدوارم بی دردسر و حاشیه ردش کنن بره :

حدود يک سال از انتقال زلاتان ايبراهيموويچ به رختکن بارسلونا مي گذرد. در حالي که اين انتقال در ابتدا با جنجال و خبرسازي رسانه اي فراواني همراه بود، ولي در نهايت زلاتان نتوانست آن طور که از او توقع مي رفت، براي تيم جديدش به بازي بپردازد. زلاتان که در اينتر يک ستاره تمام عيار بود، هرگز نتوانست در بارسا به درخشش بپردازد.
به نظر مي رسيد، تطبيق يابي ليگ اسپانيا براي ستاره سوئدي بارسا آن چنان که انتظار مي رفت، آسان نبوده و زلاتان بارسا با ايبرايي که در اينتر مي ديديم، فرسنگها فاصله داشت.
همين نکته سبب شد که گوارديولا نيز در ديدارهايي، اين ستاره با تجربه را برروي نيمکت ذخيره ها قرار دهد و اکنون و در پايان رقابتهاي فصل حتي زمزمه هايي مبني بر جدايي زلاتان از رختکن تيم کاتالان به گوش مي رسد. تيمهايي مثل منچسترسيتي، يوونتوس و حتي اينتر در انتظار خريداري ايبرا هستند و مشخص نيست که آيا فصل بعد زلاتان را در بارسلونا خواهيم ديد يا خير. البته مدير برنامه هاي او معتقد است، ايبرا از شنيدن شايعاتي مبني بر جدايي اش بشدت خسته شده و قصد ماندن در بارسلونا را دارد.
البته مينو رايولا، مدير برنامه هاي زلاتان با انتقاد از شيوه رفتار مسؤولان بارسلونا و بويژه پپ گوارديولا در مورد اين ستاره سوئدي گفته: «اگر تنها يکسال پس از پرداخت 75 ميليون يورو براي خريد زلاتان، گوارديولا ديگر او را نمي خواهد؛ به او توصيه مي کنم که به يک بيمارستان رواني مراجعه کند.»
مدير برنامه هاي ايبرا در ادامه صحبتهايش شرايط اين بازيکن را با ازدواج مقايسه کرد و گفت:« آيا يک خانم هر سال ازدواج جديدي مي کند يا زماني که مي خواهد طلاق بگيرد ، دائما در اين خصوص به صحبت مي پردازد؟ اگر بازيکني را با پرداخت 75 ميليون يورو خريداري کرديد، هر سال در اين باره صحبت نکنيد و تنها زماني که او را ديگر نمي خواهيد، در اين باره به صحبت بپردازيد.»
رايولا در مورد خواسته زلاتان گفت: «هدف زلاتان ادامه حضور در بارسلوناست. او از اينکه در اولين فصل حضورش در بارسا، فصل خوبي را سپري کرده، بسيار خوشحال است، ولي او مي خواست همراه با بارسا سه جام قهرماني را کسب کند.»
* يووه، اينتر و سيتي، مشتريان زلاتان
از سوي ديگر و در حالي که همگان از اوضاع نه چندان مطلوب ستاره سوئدي در رختکن بارسلونا مطلع هستند، سران باشگاه هاي متعدد اروپايي آمادگي خود را براي جذب زلاتان ابراز کرده اند. يووه آماده بازگرداندن زلاتان به رختکن تيمش است و سيتي نيز خواهان خريداري اين مهاجم سوئدي.
مسؤولان باشگاه سيتي، پيشنهادي 65 ميليون پوندي را براي خريداري زلاتان و ياياتوره آماده کرده اند و به نظر مي رسد، مانچيني تمايل زيادي دارد تا بار ديگر ستاره سوئدي اش را در اختيار داشته باشد.
* موراتي: دوست دارم زلاتان بگويد اشتباه کرده
ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر نيز ديدگاه هاي خود را درباره شرايط زلاتان به زبان آورده است. تابستان سال گذشته بود که زلاتان تمايل فراوانش براي انتقال به بارسلونا را مطرح کرد و اين ابراز تمايل در نهايت به معاوضه زلاتان و اتوئو منجر شد.در اين ميان ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر پس از اطلاع از شرايط نه چندان آرماني زلاتان اعلام کرده، آماده استقبال از ستاره سوئدي است، ولي تنها به شرطي که زلاتان اعلام کند که در انتخاب بارسلونا اشتباه کرده است.موراتي در پاسخ به پرسش خبرنگار گاتزتا دلوسپورت در اين باره که آيا دوست دارد تا زلاتان بار ديگر به تيمش بازگردد گفت: «اگر زلاتان به من بگويد: «من اشتباه کرده ام و مي خواهم به اينتر بازگردم؛ آيا مرا مي بخشي؟» در آن صورت بله.راستش را بخواهيد من زلاتان را براي کسب درآمد نفروختم.

.
من از اول به این بشر اعتقاد نداشتم نه فنی نه اخلاقی ... همانطور که الان خیلی خیلی از بعد فنی به ویا اعتقاد دارم ;)

.

این مصاحبه ها تمامش قدیمی هست و زلاتان بیچاره هم هیچ موقع هیچ شکایتی نکرده و کاملا حرفه ای رفتار کرده است. هر بازیکن دیگه ای جای زلاتان بود بعد از این همه نیمکت نشینی تیم رو به حاشیه میبرد اما زلاتان این کار رو نکرد حتی وقتی ذخیره بویان شد.
بر خلاف خیلی ها من اعتقاد دارم زلاتان آمار خوبی داشته و میتونست بهتر از این هم باشه اما وضعیت تیم تو این فصل این اجازه رو به گواردیولا نداد. زلاتان این فصل هر 132 دقیقه 1 گل زده و پدرو هر 183 دقیقه 1 گل، اما همه زلاتان رو سرزنش میکنند و از پدرو یک قهرمان ساختند که البته هست اما در مورد زلاتان هم کم لطفی کردند.

در مورد قسمتی هم که highlight کردید باید بگم که مدیر برنامه های زلاتان همچین حرفی رو زده بود که سریعاً عذرخواهی کرد و گفت من منظورم رو بد بیان کردم و منظور بدی نداشتم.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.

مدیر جدید باشگاه : ساندرو راسل با اخذ 61% آرا

2a.jpg

DSC_0784.jpg

2010-06-13_ELECCIONES_23.JPG

DSC_0852.jpg

Election2010S.png

مختصر از راسل :

ساندرو راسل که همواره با ورزش عجین بوده است، مدیر جدید بارسا است و تجربه های زیادی نه تنها در زمینه فوتبال، بلکه در زمینه تجارت را با خود به همراه خواهد آورد.

39امین مدیر در تاریخ باشگاه ساندرو راسل 46 ساله است. او عضو شماره 12556 است و در مدیریت بازرگانی مدرک دارد و همچنین از دانشگاه ESADE بارسلونا مدرک MBA را دریافت کرده است. راسل یکی از پیشگامان عرصه ورزش و تجارت فوتبال است. او دستیار موسس شرکت Bonus Sports Marketing بوده است. وی فرزند خوامه راسل، یکی از سران بارسا در زمان مدیریت آگوستی مونتال است.

او همواره با بارسا و فوتبال در ارتباط بوده است. در واقع، او همانند گواردیولا، زمانی در نیوکمپ پا به توپ بوده است. ساندرو راسل فعالیتش را با بازی برای پنیا بارسلونیستا آغاز کرد و سپس مدتی برای هوسپیتالت در دسته ب توپ زد.

نایب مدیر بخش ورزش از سال های 2003 تا 2005

اولین دوران او در باشگاه از سال 2003 آغاز شد؛ زمانی که او عضوی از تیم خوان لاپورتا بود که با عنوان «اول بارسا» در انتخابات پیروز شده بود.

او به عنوان نایب رئیس بخش ورزشی، در به خدمت گرفتن رونالدینیو - بازیکنی که در بازگرداندن بارسا به شکوه قبلی اش، نقش بسیاری داشت - نقش عهده ای ایفا کرد. پس از قهرمانی لیگ دو سال بعد، او به دلیل مخالفت با هیئت مدیره، از پستش استعفا داد.

«ما همه بارسا هستیم.»

تاریخ استعفای او دوم ژوئن بود؛ 5 سال بعد، ساندرو راسل کاندیداتوری خودش را با عنوان «ما همه بارسا هستیم» به راه انداخت و پیروزی انتخابات را بر اساس آنچه در طی دو سال از اعضا آموخته است، کسب کرد.

ساندرو راسل همواره گفته است که خوامه راسل سانوی به او آموخته که به اف سی بارلسونا عشق بورزد و اکنون بزرگترین رویای او به حقیقت پیوسته است. اکنون سختی کار در پیش روی اوست تا به موفقیت در روی زمین چمن، دستیابی به اهداف اقتصادی و اجتماعی دست یابد.

مرد خانواده

مدیر جدید بارسا زندگی خانوادگی اش را بسیار جدی می گیرد. در واقع، او امروز به همراه والدینش برای رای دادن آمد. او همچنین همراه همسرش مارتا به مراسم آمد. وی در کورتس دیستریک زندگی می کند و دو دختر به نام های ماریا و جوانا دارد.

ساندرو راسل شد مدیر جدیدتون . :eek:
خیرش را ببینید :happy:

حتما همینطور خواهد بود :D
احتمالا خیرش به شما هم خواهد رسید :rolleyes:

.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آخه چرا میخوان یایا توره را بفروشن ؟؟؟:eek:

هافبک دفاعی بهتر از توره که نداشتیم تو این فصل

چیزی هم بعنوان جایگزین نخریدن :eek:

مقایسه ی بوسکت و توره هم که ز بیخ کار اشتباهیه ، بوسکت کجا توره کجا ....

چقدر من این توره را دوست داشتم ... ای بابا ... اینم شد زندگی :(

.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دلم براي اين تاپيك تنگ شده بود
خوب اين فصل ميريم براي قهرماني!
توره رو هم كه فروختيم، دفاعي الان فقط بوسكتس رو داريم
ببينيم بالاخره سسك مياد يا نه!

mehrdad201

همکار بازنشسته