• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
واسه چی ؟

راستی بچه ها ساعت 11:15 بازی رو یادتون نره
شبكه 3 زير نويس كرد كه 23:15 بازيه منچستر رو نشون ميده ، احتمالا بعدش بازيه بارسا رو نشون ميده ، در صورتيكه توي سايتشون عكس اين رو نوشتن ( شايد تنها شبكه اي باشه كه بي برنامگي توش بيداد ميكنه) ، حالا احتمال داره تا 2 ساعت ديگه نظرشون عوض بشه :wacko:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
شبكه 3 زير نويس كرد كه 23:15 بازيه منچستر رو نشون ميده ، احتمالا بعدش بازيه بارسا رو نشون ميده ، در صورتيكه توي سايتشون عكس اين رو نوشتن ( شايد تنها شبكه اي باشه كه بي برنامگي توش بيداد ميكنه) ، حالا احتمال داره تا 2 ساعت ديگه نظرشون عوض بشه :wacko:
چه مسخره !!!
همین الان سایتشون اون پایین تغییر داد گفت بازی منچستر پخش میشه !

اینا که تلویزیونشون هیچی نداره !! بیان شبکه 2 رو هم برای پخش بازی بارسا بذارن ! والا !! :hmm:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اي ول تركونديم حريفو 5 تايي كرديم
فقط متاسفم براي مسئولين شبكه 3

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چرا بازی بارسا رو نشون نداد ؟ 5 تا خوبه ... برای داغ کردن حریفان لازمه

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
چرا بازی بارسا رو نشون نداد ؟ 5 تا خوبه ... برای داغ کردن حریفان لازمه
مزدك اول گزارش بازيه منچستر - رنجرز گفت حساس ترين بازي رو پخش كرديم، بايد ديد حساسيت رو تو چي ميدونن
البته طرفداراي منچستر هم حق دارن بازيه تيمشون رو ببينن ولي اينكه 1 هفته توي سايتشون بزنن كه بازيه بارسا-پاناتينايكوس پخش ميشه بعد روز اخر نظرشون عوض بشه خيلي زشت بود، حداقل ميتونستن بعد از بازيه منچستر نشون بدن

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بی شعور بودن واسه یه ثانیه شون هست !!! تکرار بازی رو هم پخش نکردن !!

بازم خوشحالم که بردیم

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
خب!!بازیرو 5-1 بردیم!!!:happy:فقط حیف شد مسی هتریک نکرد!!!:rolleyes:
پنالتی را ندیدم، بد زد دروازه بان گرفت؟!

احمقها همه بازی ها را ول کرده بودند بازی ای که 0-0 شد را نشان دادن! اونم کی، یه تیم انگلیسی!!!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
خوب از نظر حساسیت که شاید بازی منچستر حساس تر بود ولی بازی دیشبشون اصلا قشنگ هم نبود باید بازی بارسلونا رو پخش می کردند.اگر واقعا دنبال پخش بازی مهمتر هستن امشب هم باید بازی بایرن - رم رو پخش کنند.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
حیف نیست تایپیک بارسلونا بره صفحه دوم....

A0915092.jpg

با 3 مصدوم و 6 غايب
بارسلونا بدون بازيكنان كليدي تمرين كرد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا بدون حضور بازيكنان كليدي و تاثيرگذار به تمرين پرداخت.

به گزارش خبرگزاري فارس بارسلونا كه موفق شد در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه 5 بر يك مقابل پاناتيناكوس يونان به برتري برسد، روز گذشته به تمرين گروهي پرداخت كه در اين تمرين ژاوي، ‌پويول، ويا، آبيدال، مسي و بوسكتس غايب بودند.
در اين تمرين گروهي، اينيستا به دليل مصدوميت، جداگانه و به ‌طور اختصاصي به تمرين پرداخت.
پدرو به دليل درد دندان در تمرين حضور نداشت و پيكه نيز به دليل وارد شدن ضربه به سرش در ديدار با نماينده يونان تمرين نكرد.
ژوفرند براي اولين بار در جمع بازيكنان كاتالان حضور داشت و از تيم جوانان بارسا نيز رو چينا، ريور، تياگو و رولا به تمرين با ساير بازيكنان بزرگسال پرداختند.

A0912439.jpg

مسي: حضورم در لندن براي مذاكره با تيم‌هاي انگليسي نبود
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني بارسلونا درباره علت سفرش به لندن گفت: براي مذاكره با تيم‌هاي انگليسي به اين كشور سفر نكردم

به گزارش خبرگزاري فارس، ليونل مسي كه چهارشنبه به لندن رفته و شايعات زيادي در خصوص اين سفر به وجود آورده بود؛ روز گذشته به بارسلونا بازگشت.
قبل از اين سفر گفته مي‌شد، مسي به لندن رفته تا با فابرگاس براي حضورش در بارسا صحبت كند، اگر چه زمان نقل و انتقالات به پايان رسيده است.

مهاجم آرژانتيني بارسلونا كه در پيروزي 5 بر يك بارسلونا مقابل پاناتينايكوس نقش به سزايي را ايفا كرد، در مورد شايعه صحبتش با فابرگاس گفت: در چند سال اخير اين موضوع هميشه مطرح بوده، اما در حال حاضر وي بازيكن آرسنال است و دوست دارد در اين تيم به فعاليتش ادامه دهد.
مسي در پاسخ به اين سؤال كه آيا در اين سفر مي‌توان استنباط كرد كه وي براي بازي، روزي به انگليس مي‌رود؛ تأكيد كرد: من از حضورم در بارسا لذت مي‌برم و دوست دارم تا پايان عمر بازيگري‌ام در اين تيم بمانم، اما در فوتبال چيزي قابل پيش‌بيني نيست و امكان رخ دادن هر اتفاقي وجود دارد.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
امشب يه باريه سخت با اتلتيكو داريم، شبكه 3 هم پخش ميكنه (اگه نظرشون عوض نشه)
به اميد پيروزيه پرگل

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
من کاری پیش اومد برام نیستم ... اما بقیه بچه ها هستن

این بازی حد اقل 4 تا گل داره ... میگید نه ببینید کی گفتم

پس چرا کسی خبرها رو نمیزاره :d

خداکنه ....

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
من کاری پیش اومد برام نیستم ... اما بقیه بچه ها هستن

این بازی حد اقل 4 تا گل داره ... میگید نه ببینید کی گفتم
یعنی از جایگاه ویژه هم بازی هم تیمیهاتو نگاه نمی کنی؟! :happy:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
جون جوکر کار دارم ... اومدم تهران ... نمیرسم ... باید یه دامین معامله کنم :D
تو قراردادت نبود ول کنی بیای، لااقل زودتر میگفتی ایبرا رو نمیفرستادیم بره! اونجا داره خوب گل میزنه ;)

بالا